PAR LIDL UN DIŽČIKU

 
PAR LIDL UN DIŽČIKU
 
Tik ilgi turēt noslēpumā datumu un tad... pēc astro dīvains laiks! 
 
#Dižčiks ietekme vairums gadījumos nav tāda kāda tā neiedziļinoties pēc nosaukuma šķistu. 2sejim Merkuram patīk bieži "sajāt" pakāpeniski, ne tik pamanāmi un to var saprast bieži tik ar laika ddistanci, ka šamējais bijis pie vainas. "Viltīgs maita”!
 
TURKLĀT, ko citi komentētāji, uzrādot visādus svešādus mazsvarīgus faktus, palaiduši garām, ka Retrogrādais Merkurs virzās uz savienojumu ar Sauli un faktiski pēc astro "ir sadedzis" jeb baigi švaks stāvoklis priekš tirdzniecības planētas! Pētījumi pierāda, ka šajā Merkuram zemā pozīcijā tieši notiek akciju (Facebook akcijas) tirgus svārstības un destabilitāte tiek ielikt pašos pamatos. Kur būs plaisas, to laiks rādīs, bet Merkura stilā skaitītos arī ka tiek nomainīta vadība vai problēmas ar algām vai cita veida izmaksām darbiniekiem, kavējas preču piegāde un daudz citu faktotu, par kuriem masa svar nemaz neuzzināt.
 
Jā, biežāk nedarbosies kases un citas loģistikas problēmas.
 
Mekurs nepavisam nenosaka, ka "jāaizklapē tā bodīte ciet" vai jāsagrūst jumtam. Tas nudien nav RetroMerkura kompetencē. Dižčiks galvā tiem, kas tikai tā uzskata :)
 
Un Naudas Venera pēdējā grādā Skorpiona zīmē...Kritiskajā grādā, bez citiem aspektiem...
 
Lielākā daļa cilvēku nenovērtē astro ietekmi, jo astro izceļ STARTA brīdi, bet sekas jau notiek ārpus astro terminu un periodu rāmjiem. Apmēram tā, negatīvā astrolaikā+PilnMēness "satasīja sūdus", bet pieķēra pēc gada. Reti kurš vainos sekās PilnMēness neveiksmīgo laiku! :)
 
Astro ir svarīgi:
1. starts, jo nosaka virzību
2. Laika nobīde jeb izpratne, kas ir cēlonis un kas sekas
3. Atvērtība inovatīvai pieejai, jo astro jau sen nestrādā vienā plaknē kā viduskaikos un tikai pēc astroklasikas
4. Astro laika cilpu cienīšana un ievērošana, jo "cilvēks kā dradības kronis" ir visnotaļ iedomīgi teikts
5. Saprast, ka 100% prognožu nav, ka eksistē ĀRPUS/VIRS konkrēta indivīda saprašanas, kas ietekmē lielo plānu.
6. izrietot no 5 punkta, jāparedz, ka ir vēl 6 punkts, ko neesam saparatuši :)
 
PS
apbrīnoju lielas kompānijas, kas neizmanto visas iespējas (un LV nedārgas) izvēlēties daudz piemērotāku laiku savas darbības uzsākšanai!
 
 

Bloga sadaļas

Kristaps Baņķis

Profila attēls

Kontakti

Nobalso par blogu

3716 iesaka šo blogu

Balsot