Laika zīmoga divas sejas

Daudzi “kolēgas-astrologi” medijos Ūdensvīra ēras iestāšanos saista ar BRĪVĪBU, nesaprotot, ka dzīvojam DUĀLISMA 30 gadu pārejas periodā, kurā vispirms būs visa veida NE-Brīve, NE-ziņa. Brīvības medaļas otra puse - NEBRĪVE jeb ierobežojumi. Jaunais un vecais laikmets stīvējas! #KBpareģo

Savās prognozēs jau krietni sen #krīze2020 esmu piedēvējis ASTRO LIMBO - pārejas slieksni 5 gadu garumā, kurā izspēlēsies HAOSS, NESKAIDRĪBA, NEZIŅA, BAILES. Skaties tam pāri cerīgi, neignorējot ierobežoto realitāti. Spekulatīvs laikposms. Duālistisks. Hybrid.

Iespējas meklējamas kā mainīgais- ātri pielāgojotie situācijām. Apjautājiet paziņas, kas COVID laikā ātri pārorientēja darbus un biznesus - ziņu, ļoti daudzus ieguvējus, kas no Vērša ierastās taciņas ātri aizšāvās Urāna spriganumā citā sfērā - bez bailēm (šaubas ir normālas biznesa riska sastāvdaļa) - un ieguva!

To arī pieprasa Urāns Vērsī: sabalansēt spējās pārmaiņas jeb Urāna zibenīgo tempu, neatraujoties un nostiprinot iepriekšējos sasniegumus. Tu nevari palikt kur esi, paņem vērtīgāko, kas Tev ir un ej tur, kur jauni aicinājumi. Tas arī izskaidro, kādēļ savai sfērai piemēroti profesionāļi un Vērsiski darbinieki (spilgts piemērs, pārtikas veikali) nekādus darba satricinājumus nepiedzīvoja, bet baudu pārstāvji (restorāni, klubi utt) piedzīvoja smagu triecienu. Cita nelaime, ko izjutīsim nākotnē, ka izsniedzot garantētus pabalstus (vērsis) netiek ieguldīts inovācijās un tehnoloģijās (Urānā).

Astro lielā patiesība ir tāda, ka jāseko Planētai nevis jāizdabā zodiaka zīmes iegribām. Proti, esi Urānisks (bezbailīgs, uzņēmīgs, spējš, inovatīvs, mūžam jauns) un to konvertē jaunā ikdienas ritmā, ieradumos un jā, naudā (Vērsis). Nevis domā par to kā bija, iestigsti jaunā rutīnā un lamā pārmaiņas (Urānu).

Tagad dzīvojam pandēmijas laikā, bet vēl jau priekšā manis nodēvētā #postpandēmija un pilnīgi jaunu vērtību uzplaukšana. Ir ļoti neizdevīgi būt #stagnāti vai #stagnanti (vēl divi termini, kas raksturos šo laiku un atpalicējus no jaunā tempa).

Superhoroskopi.lv prognozēs raksturoju šo gadu kā Jaunie90tie ar atsauci uz 90 gadu sākumu atmodas laika nebūšanām (rindas, slepkavības, neziņa) un, ko daudzi vēl neredz, IESPĒJĀM! Arī tolaik daudzi gribēja, lai “atgriežas vecie laiki” un nespēja pielāgoties NEATGRIEZENISKI jaunajam. 30 gadu cikls tik tikko tik iegriezies ar 7 gadu pārejas posmu, no kuriem vēl neesam pat viducī (2018 – 2026).

Nāc, neprasi nav vēršmaizītes, skat, skat, tur laukā ... Urāns zibeņo! ;)

Bloga sadaļas

Kristaps Baņķis

Profila attēls

Kontakti

Nobalso par blogu

3711 iesaka šo blogu

Balsot