Par 1.septembri - ZINĪBU DIENU 

PilnMēness enerģētikas, retrocilpu virknes un planetāriem aspektiem apvīta diena, kurā skaidrs, ka ne viss būs atkarīgs no pašiem, kā no augšām lemts, taču bez zināšanām nepaliksim. Tāpēc jebkādos apstākļos, kādi nu vien tie mācību laikā izvērtīsies, svarīgi ir pašam labi iestartēt, tad arī pie labāka rezultāta tiksi.

Pirmais ieteikums ir celties ar Saullēktu plkst. 6:28 un noskaņoties šai dienai. Dienu pārvaldošā Saules diena veiksmīgai norisei iesaka stingri turēties pie režīma, disciplīnas un noteikumiem, bet Mēness diena pat apsola veiksmi jebkura svarīga darba sākšanai. Ar to reāli paveicās. Ir viens labs palīgs un atbalstītājs 

Agrā rītā esošā planetārā spriedze uzjundīs lieku ņemšanos, jo                    . Tāpēc nākamais ieteikums - pārbaudi savu svinīgo tērpu laikus, vai ar to viss kārtībā un viss der, vai apavi vēl izmērā, vai patīk kā cerēts un iedomāts. Un matu smukumu neatstāj uz pēdējo brīdi. Steigā noteikti sanāks ne tā, kā gribējās.

Pirmajā dienas pusē no 7:56 – 12:34 ir Čika laiks, kas lielākajai daļai sakritīs ar ierašanos mācību iestādē, svinīgo līniju, klases stundu, veltītu jaunajam mācību gadam. Un kā astroklasika vēsta - visam, ko iesāksi Čika laikā, no tā čiks vien sanāks...Tādēļ trešais ieteikums, vismaz iziet uz skolu pirms šī tukšā laika sākuma. Vai labāks variants – līdz skolai aiziet dienu iepriekš, kad labs astrofons, izstaigāt gaiteņus, atrast savu klasi, domās jau pabūt rītdienā un noskaņoties veiksmīgam mācību gadam. Ņem vērā, ka Čika laiks nozīmē arī kavējumus un neuzmanību uz ceļa, tā kā rēķinies ar laicīgāku iziešanu un piekodini sev un mazajam skolniekam būt maksimāli vērīgam. Diemžēl arī Mēness atrašanās sapņainajās Zivīs no plkst. 12:34 neuzmanības faktu vēl vairāk pastiprina, domas peldēs tālumā un traucēs pieslēgties procesiem.

Dienas Superlaiks no plkst. 13:25 – 19:08. Uz šo laiku arī ieplāno visus “teicamnieku” rituālus veiksmīgam mācību gada startam. Iekārto dienasgrāmatu, klades, saliec mācību piederumus, apģērbu rītdienai, saplāno pirmo mācību nedēļu. Sēdies pie svētku galda un nosvini svētkus! Lai izdevies mācību gads!

 

Materiāls ir sagatavots pēc NEPALAID GARĀM - www.astronet.lv 

Bloga sadaļas

Kristaps Baņķis

Profila attēls

Kontakti

Nobalso par blogu

3716 iesaka šo blogu

Balsot