PAR GREIZU KODĒŠANU

UN ASTRO LAIKA ĪSTO SPĒKU

 
Skatos, ka Facebook populārs diletantastrologs (neko labu neliecina par astro patērētāja intuīciju un izpratni) runā par sirds plāksteriem un egocentrisku sev piedošanu. Bīstami padomi (ar astro tur sakars tik, cik melns aiz naga, prasta dvēseļu/klikšķu zvejošana ;) ) no Lilitiskiem cilvēkiem. Raugiet pa kuru uztveres taku un kādā žargonā (nedrīkst izmantot planētas, tās rupji nolamājot) tiekat uzrunāti, jo tas maitā gan prātu, gan astro izpratni.
Tā teikt, domā līdzi, nevis tici tukšsludinātājiem uz vārda. KAs atpazina PRET ko šobrīd iestājos, lai saprot; kas ne - mēģinam saprast šo laika vērtējumu, PAR ko iestājos.
 
 
Manis jau iepriekš minētais Hīrona un Lilitas savienojums ar šo PilnMēnesi ir noaktivizējies, bet pa īstam savu dabu parādīs Pavasara punktā un līdz pat 28.martam, kad SAULE šo karmisko tēmu risinošo punktu stiprinās savos staros, tad sadedzinās (astro apzīmējums) un vēl paņems sev sirdī. KAS notiek, kad tiek atplēstas karmisko tēmu vātis, kad atvērtas durvis uz lielajiem LAIKA VĀRTIEM - ko ieskicē astro gada un pavasara koppunkts?
 
Esiet sevis labākā versija. Neēdiet cielaviņu, atmetiet smēķēšanu un iederšanu, samīļojiet tuviniekus, apziniet vecākus, atzīstiet kļūdas, nepasūtiet nevienu.., lūdzieties par sevi un citiem, izstrādājiet pašrealizācijas skaistāko versiju, PALĪDZIET CITIEM un totāli piedodiet pāridarītājiem. Satiecies ar naidniekiem un.. izdari labu (tas mainīs abus, atceraties Igo Nožēlojamie). Nepārkāp ētikas un morāles robežas ne domās, ne darbos. Izlabo kļūdas. Jo dvēsele TUR kā rāda "Dzīve pēc dzīves" pētījumi atceras tieši pāridarījumuS citiem un izdzīvo kā savus, pēcāk pati sevi sodot. Nevis savu egoistisko nelaimīti, bet Tavu nodarījumu citiem!!! Ja to saprot...
(pasaku visu pilnīgi pretēji lilitiskā popastrologa savārstījumiem)
 
Neizdabājam vājībām un novēršamies no sava ego (prāta) ērtībām. iziet no prāta komforta zonas un ieiet sajūtu ilgtermiān svētīgajā zonā, kas , jā, prasa piepūli! Un tieši šajā lūzuma brīdī tas var izdoties. Bet klausot konceptus, kas paredz ego triumfu un izdabāšanu sev, jums izčākstēs daudz daudz lielāki plāni.
 
Atceraties šīs dienas. Sagatavojoties no šīm brīvdienām un uzsākiet ASTRO GADU 20.martā sevis cienīgi. Mīlēt sevi nozīmē DOT sev iespēju un atvērt durvis uz sevi citiem.
 
Pameditējiet paši uz šo, ja neesat vēl gatavi mainīit savu pasauli, būs arī citi laiki, bet reti jau gadās tāda izdevība "no dubļiem uz sapņu pili". Ar mazu piepūli.
 
Un... vēl zīmīgāk, ka tieši marta beigās postulējas nākotne, kas mūs sagaidīs no Ziemassvētkiem. Nokavēsi izaugsmi un sperto soli tagad, nākamā iespēja Ziemassvētkos.
 
Vērts pacensties. Bez lirikas. Reāli. Ar darbiem. Un individuāli labos astrolaikos, ko sarūpē Dižkalendārs www.astroinfo.lv
 
Kāds ir pirmais veikums ko izdarīsi šodien: 1) sev 2)otram 3)pasaulei 4)dievišķajam? Padomā un ķeries pie darbiem.
Mēs nedzīvojam mūžīgi!

Bloga sadaļas

Kristaps Baņķis

Profila attēls

Kontakti

Nobalso par blogu

3713 iesaka šo blogu

Balsot