#Dižčiks ietekmē uzņēmēju

2016. gada nozīmīgākais Dižčiks:
28.aprīlis pl. 20:19 - 22.maijs pl. 16:19

Šoreiz Dižčiks būs vairākkārt spēcīgāks, jo visu savu periodu pārklāsies arī ar biznesa planētu #RetroMarsu un ilgtermiņa kārtībai pakļauto #RetroSaturnu, kā arī līdz 9.maijam vēl arī ar attīstību un izaugsmi noteicošo #RetroJupiters. 

Laiks ļoti mainīgs un svārstīgs, ne tikai dotajā periodā, bet arī uz lietām, kas iesāktas šajā periodā - visu turpmāko attīstības gaitu arī pēc Dižčika.

Tā kā Saturns un Marss ir retrogrādas Strēlnieka zīmē, bet Jupiters Jaunavas zīmē, veidojas spriedzes izlāde. Kuru kā reiz mīkstina un "pa savam" (skatīt zemāk aprakstu) novada Merkurs Vērša zīmē. Šoreiz #Dižčiks nedienas ir ar īpašu mācību: sīkie klupieni ir domāti, lai netiktu sastrādāti ļoti lielas muļķības, problēmas utml, kā nu katrs to sauc. Mazais cinītis laikus gāzīs lielus vezumus, lai tie netiktu aiztransportēti līdz meganelaimēm.

Tieši šajā #Dižčiks periodā izteiktāk strādās intuīcija, parādīsies fantastiskas idejas kā uzlabot savu saimniecisko rocību. Iespējami kolosāli pagaidu pārkārtojumi un pilotprojekti, veiksmīgi atklājumi un mēģinājumi. To visu - nostiprināsi pēc Dižčika.

Neskatoties uz Merkura labvēlīgajiem aspektiem, tomēr visi pārējie rādījumi ir jāievēro.
#Dižčiks ir un paliek planētu cilpa, kas maina loģikas ritējumu neloģiskās gultnē un praktiskas darbības ved pa maldu takām.

Ar pateicībui varam teikt, ka šoreiz #Dižčiks nāk kā glābējzvans! Un viss, kas notiek, pat ja tā sākumā nešķiet, ilgtermiņā izrādīsies patiesi uz labu! Neejam pret laika straumi un, iekļaujoties laika plūdumā, ievērojam zemāk aprakstītos Dižčika laika nosacījumus. Un kas to ievēros - sapratīs, ka tieši Dižčika laikā izlolotas vērtīgas ieceres, atskārstas nozīmīgas likumsakarības. Bet paveiktie darbi vienkārši "aizgājuši pa skuju taku"...

Dižčiks dauziem piepalīdzēs iekrist retroMarsa un retroSaturna lielproblēmu atvarā, bet ļoti daudzus pasargās no liktenīgu kļūmju pieļaušanas. 

Kādā laikā dzīvojam?

Būvniecības kataklizmas un Biznesa astrobiļetens #2

Šajā periodā īpaši vērtīgas ir darbības ar atgriešanu: parādu, kredītu nomaksa; čeku dedzināšana=naudas atgriešana; tehnikas atdošana, uzņēmuma nodošana, darbu pabeigšana utml.

 

Plašāks apraksts Astrobizness.lv

http://astrobizness.lv/uncategorized/dizciks-ietekme-biznesu/

Bloga sadaļas

Kristaps Baņķis

Profila attēls

Kontakti

Nobalso par blogu

3711 iesaka šo blogu

Balsot