Sagatavošanās Jaunajam Astro gadam

Līdz ar Saules ieiešanu Auna zīmē 2016. gada 20. martā plkst. 6:30, sākas jaunais astroloģiskais gads un Pavasara Saulgrieži gadskārtu ritējumā. Tas ir spēcīgs notikums, kas nosaka visa gada kopējo toni, līdz pat nākamajiem pavasara Saulgriežiem.

Gatavošanās gada nomaiņai sākas jau ar 15. marta saullēktu.

Tas saistīts ar Saules kalendāru, kurā 12 mēnešos secīgi nomainās 30 Saules dienas, kopā veidojot 360 dienas. Līdz ar to katru gadu pirms Pavasara sākuma „pāri paliek” 5 - 6 dienas. Tieši šim dienām ir īpaša nozīme.
Šogad no 15. līdz 19. martam pavadīsim 5 Saules „Nulles dienu” enerģētikā. Senatnē tās dēvēja arī par „sēru un raudāšanas dienām”, kad ieturēja stingru gavēni, atpūtās un veltīja laiku sev – iekšējam klusuma brīdim.

Zīmīgi, ka gavēņa laiks sakrīt ar kristīgam tradīcijām. Tās uzskata par noslēpumainām un neparedzamām dienām, darījumu noslēgšanas un rezultātu apkopošanas, cilvēka garīgās un fiziskās attīrīšanas laiku pirms Jaunā gada iestāšanas. Šajā laika sprīdī ieteicams nesākt jaunas lietas, organizēt svarīgus pasākumus, labāk pabeigt iepriekš iesākto.

Pēc tā, kas ļoti piesaista šajās dienās, var noteikt savu atkarību, kas kaitē vai bremzē attīstību. Dienām piemīt augstāko spēku aizsardzība, slepeno vēlējumu piepildīšana ar nosacījumu, ja prasa ne tikai sev, bet arī no citiem.
 

Šogad ir īpaši jāpievēršas sevis sakārtošanai „nulles dienās”

Enerģētikas nozīmību pastiprina Starpaptumsumu periods no 9. – 23. martam. Ezeotēriķi runātu par gaismas un tumsas cīņu... Tādēļ izvēlies pats, kurā pusē būsi turpmāko gadu, kā arī redzēsi, par ko cīnās apkārtējie, kuri darbojas kā disharmoniju provokatori. Svarīgi ir šo 5 dienu laikā neatsaukties provokācijām un saglabāt savu iekšējo līdzsvaru. Vērošana ir viena no produktīvākajām šā laika iespējām. 

Planētu satikšanās 1. gada dienā 

Planētu sasvtarpēja mijiedarbība, satiekoties vienā Zodiaka zīmes precīzā grādā, minūtē un sekundē. Simbolizē planētu spēku sintēzi, savienošanos.
Maģisks brīdis, kad atstrādāt šo planētu nozīmē iekodēto karmisko loku, veidotu jaunas iniciācijas un savam liktenim atrisinātu planētām atbilstošus karmas mezglus.

Tā ir kā spēcīga un atvērta astro Laika lūka, caur kuru var būtiski ietekmēt savu likteni, karmu. Tas ir unikāls un radošs paša pārdomāts radīšanas process.

Veneras savienojums ar Neptūnu
Sapņainība, fantāzija un romantika. Pastiprināta mākslinieciskā iztēle. Pastiprināta interese par mākslu, īpaši mūziku. Attiecībās iespējami slepeni mīlas sakari un piedzīvojumi, līdz ar to var rasties nesaprašanās un vilšanās.
Cilvēkiem labs garastāvoklis, labsirdība. Rodas vēlēšanās mīlēt un tikt mīlētam.
Ideāls iedvesmas laiks māksliniekiem, mūziķiem.
Cilvēki ievēro, pamana tikai to, ko vēlas ieraudzīt. Apkārtējie spēlē uz jūtām.
Darījumos var būt nestabila finansiālā situācija.
Gaismā nāk noslēpumi.
Iesaka:
pievērsties radošām izpausmēm;
pievērsties sabiedriskiem, reliģiskiem pasākumiem;
iesaistīties labdarības akcijās;
doties uz slimnīcu; rīkot prezentācijas, reklāmas aktivitātes;
dibināt darījumu kontaktus ar ārzemniekiem;
apmeklēt kultūras pasākumus, teātrus un muzejus;
doties uz romantiskām tikšanām;
rīkot saderināšanās, laulības ceremonijas; uzņemt viesus;
doties uz izklaides pasākumiem; doties ceļojumā, kruīzā;
veikt noslēpumainus darījumus; nodoties meditācijai, garīgām praksēm;
dedzināt čekus.

Astroloģiskā gada sākumā mainās arī gadu pārvaldošā planēta.
Par to, kas mūs sagaida Marsa gadā, var iepazīties Saturna Skola.

 

Materiāli izmantoti no ASTROMAĢIJAS UN SENČU KALENDĀRA.

 

 

Bloga sadaļas

Kristaps Baņķis

Profila attēls

Kontakti

Nobalso par blogu

3711 iesaka šo blogu

Balsot