Natālā dzimšanas karte sievietei, kur saturns atrodas savienojumā ar 7. māju veidojot 2 t -kvadratūras ar plutonu, merkūru un marsu fiksētās zīmēs. Kas var dot ierobežojumus caur partnerattiecībām, partneri, klientiem, sadarbībām. Šis fiksētais krusts spēlē, jo spēcīgāku lomu, jo ir fiksētās zīmēs veidojot ietiepīgu, stūrgalvīgu raksturu, ar nevēlēšanās pielāgoties izmaiņām. Ko nepazīstamie un svešie no malas nepateiktu, jo ASC ir lauvā ar pārvaldnieku sauli vēzī, veidojot saulainu un mīļu tēlu.

      Tagad paskatīsimies, kā tranzītos/reālajā dzīvē šis natālais apsolījums piepildījās. Sieviete saderinājās ar vīru 2017. gada aprīlī, kad tranzitējošais urāns bija kvadratūrā ar viņas venēru, kas nozīmē nepastāvību, negaidītas pārmaiņas pieņemtajos lēmumos. Bet paralēli tranzitējošais saturns atradās 5. mājā savienojumā ar mēness mezglu, dodot sajūtu, ka attiecības jāsakārto bērna dēļ. Sākās ilgs ceļš uz iecerēto mērķi, tas ir gatavošanās kāzām uz 2020 gada pavasari. 2019. atnesa ļoti daudzi stresa un sajūtu, ka grūti apvienot bērna audzināšnu ar ģimenes biznesu, kur no partnera puses bija daudz pārmetumi par to, ka sieviete daudz strādā. Šeit jau ir viens no natālās kartes piepildījuma – 7. mājas pārvaldnieks 6. mājā. Kur arī jāņem vērā, ka sievietes saturns pārvalda arī 5. māju - dodot grūtības apvienot darba pienākumus ar bērnu audzināšanu. Bet, jo izteikti partneris traucē pildīt darba pienākumus izsakot prasības, ierobežojot, neļaujot brīvi strādāt pie datora. Kas vēlāk deva to, ka sieviete neizmantoja iespēju strādāt no mājām, bet pārgāja pilnībā uz ofisa darbu.  Ņemot vērā fiksēto krustu- var būt daudz aizturētas dusmas, ilgi nerisinātas problēmas, kas vēlāk ļoti izteikti radīja neizprotamas veselības problēmas. 

     Šīs sievietes gadījumā, kā viens no ieteikumiem būtu, mēģināt rast kompromisu ar vīru par to, lai viņš neizsaka padomus par viņas darba pienākumiem, un, lai cenšas mazāk traucēt, lai sieviete spētu produktīvi strādāt. Bet tajā 2019. gadā sieviete neizturēja (saules opozicija pret saturnu) un pameta ģimenes biznesu, lai meklētu darbu, kur ir mazāk jāstrādā. Tālāk pienāk saturna opozīcija ar venēru 2020 gada februārī/marta, kad tiek paziņots, ka kovid dēļ visi pasākumi tiek atcelti, līdz ar to paredzētās kāzas marta beigās nenotiks. Natāli sievietes venēras pārvaldītā māja ir 10, kas atbild par statusa maiņu, publiskumu, līdz ar to šis tranzīts iedod šķēršļus iegūt statusu – kļūt par sievu. Kas dod milzīgu vilšanos savos izsapņotajos sapņos (venēra atrodas 11.mājā- sapņus). Kā arī sākot strādāt jaunajā darba vietā, saprot, ka darba pienākumi nav tie par, kuriem viņa bija izsapņojusi vai vēlējusies darīt ( tranzitējošais saturns 6. mājā, kas atkal piepilda natālie apsolīto, ka būs darba vietas, apstākļi, kas būs grūti vai neapmierinās). Kā arī prasības no partnera strādāt pēc iespējas mazāk jaunajā darbā turpinājās. Sieviete vīlās darbā, kuru bija iztēlojusies pilnīgi savādāku. 

     Kāzas tika pārliktas uz 2021 gada pavasari. Šajā laikā tranzitējošais saturns uzziet virsū viņas konfliktējošajam T kvadratūrai – piepildoties natālajam “apsolījumam”. Ļoti daudz aizturētu dusmu, strīdi, sajūta, ka nekas nenotiek, kā gribētu. Jo arī darbā pienākumi ir grūti un daudz, kolēģi arī prasa daudz,  veselība ļoti pasliktinās. Arī kāzu plānošanā daudz nesaskaņu ar ģimeni, izteikta problemātika ar sarunātajiem pakalpojuma devējiem. Kāzas beigās notika marta beigās 2022 gadā.

       Šeit būtu jautājums vai sieviete būtu varējusi izvairīties no šī visa? Es domāju, ka daļēji noteikti, vismaz risinot savādāk, meklējot labākus laikus, kad kaut ko mainīt, uzsākt. Jo ne vienmēr ārējie apstākļi uzlabo kādas citas lietas. Kā piemēram, aizziešana no sava biznesa, kas ļoti patika, tomēr neatrisināja problēmas ar vīrieša prasībām pret sievietes darba pienākumiem. Līdz ar to problēmu risinājums bija jāmeklē esošajā attiecībās, nevis nomainot darbu. Otrkārt, sieviete varēja būt elastīgāka un neieciklēties uz grandiozām kāzām. Varbūt ar mazāk cilvēkiem, varbūt mazā lokā (jo arī kovida ierobežojumu laikā bija daudz cilvēku, kas gan turpināja ceļot, gan precēties). Kaut ir diezgan grūti kaut ko mainīt savos uzskatos un rīcībā ar tik dominējošu fiksēto enerģiju un gaisa stihijas iztrūkumu raksturā. Jo ieciklējoties uz vienu mērķi cilvēks var palaist garām daudzas citas labas iespējas, ko savā dzīvē darīt un attīstīt. Dēļ kāzām tika atlikta vēlme arī par otru bērniņu, mājas pirkšanu, cita darba meklēšana, kas patīk utt. Kas ir kā atlikt dzīvi uz 4/5 gadiem dēļ viena izvēlēta mērķa. Bet vai sieviete šobrīd izbauda šo ilgi gaidīto un sasniegto mērķi? Diemžēl nē. Jo saturns atrodas 7. mājā kvadratūrā ar sievietes mēnestiņu. Ņemot vērā, ka saturns atrodas 7. mājā, tad kaut kāds smagums emocionāls caur attiecībām vajadzētu būt. 

      Sievietei iespēju planēta jupiters ir diezgan vāja - jaunavas zīmē, bet labi aspektēta un vēl pie tam otrajā mājā, kas dod to, ka sievietei nauda nāk diezgan viegli. Kā mīnus ir, ka nenotic līdz galam savām prāta spējām (merkūrs opozīcijā ar saturnu) un paliek strādāt vietā, kur nespēj līdz galam realizēt savu īsto potenciālo. Tas būtu iedvesmot citus caur video, strādājot reklāmas sfērās, mācīt citus, runājot iedvesmojoši utt. 

 

 

 

Bloga sadaļas

Santa Gindra

Profila attēls

Kontakti

Nobalso par blogu

266 iesaka šo blogu

Balsot