Novembra mēnesī tēma par nāvi:-)) Astroloģijā par to, kā cilvēks varētu sagaidīt nāvi raksturo 8. mājas zīme, pārvaldnieki un planētas tajā. Šoreiz par zīmēm, kurā sākas nāves māja.

     Auns – šeit varētu būt nāve, kas saistīta ar dusmām, agresiju, uguns nelaimēm, ātra braukšana bez domāšanas, asins slimības, asins zaudēšana, kautiņi, galvas traumas, galvas audzéji utt. Visticamāk, ka nāve ir ātra, saistīta ar traumām, neuzmanību.  Ja cilvēkam ir anēmija vai citas asins problēmas, tad vajadzētu tm pievērst papildus uzmanību.

     Vērsis  -tā kā pārvaldnieks ir venēra, tad ļoti ticams, ka aiziešana būs mierīga. Tam var būt saistība ar kaklu, barības vadu, ēšanas problēmām (dēļ pārlieku liela svara), diabēts. Ieteicams sekot līdzi savam svaram, ēšanas paradumiem. Bieži šie cilvēki ir diezgan gados, kad aizziet, kā arī bieži šie cilvēki kaut kādā ziņā paliek vēsturē, atmiņā.

      Dvīnis - šeit var būt problēmas ar elpošanas sistēmu, elpošanas traucējumiem, rokas, pleci. Viena sieviete nomira pēc šāviena plecā. Pneinomija, pietrūkst gaiss, blokādes gaisa piekļuvei, nosmakšana, plaušas, smēķēšana, ekzēmas. Šiem cilvēkiem ieteicams nesmēķēt, kā arī jādomā papildus par plaušām ,elpošanas lietām. Tātad būtiski regulāri svaigs gaiss, izvēdināt telpas utt.

     Vēzis - šie cilvēki bieži aizziet mājās, kur apkārt ir mīļie cilvēki, ģimene. Vai pat kopā ar otru vai līdzīgā laikā. Var būt arī saistībā ar kādiem notikumiem mājās, lieko svaru , krūts slimības, vēzis, vēdera problēmas. Šiem cilvēkiem ir ieteicamas regulāras pārbaudes krūtim, kuņģim utt. Arī vīriešiem.

     Lauva – visbiežāk saistībā ar sirds slimībām. Sirds slimības, infarkti. Vai pārvērtejot savu varēšanu kādā cīņā, riskantos piedzīvojumos – lecot no kalna, izpletņiem utt. Kā arī var būt diezgan pamanāma, dramatiska nāve, ko rāda pa televizoru vai ir redzama plašai sabiedrībai. Ieteicams – trenēt kardio, pievērst papildus uzmanību sirdij.

     Jaunava – Tādas veselības problēmas kā asiņošana, hroniskas slimības, infekcijas, vēdera dobuma vēzis, baktēriju slimības, vīrusu slīmības, aizkuņģa dziedzeris, liesa, zarnas, anoreksija. Šiem cilvēkiem būtu būtiski būt ļoti labā fiziskā formā, ta sir ievērot labu higiēnu, apmeklēt regulāri dakterus un pasargāt savu nervu sistēmu, kas veido tālāk daudzas hroniskas slimības un vēdera problēmas. Kā arī jādomā kādus medikamentus lieto.

       Svari - āda, ādas problēmas. Bieži saistība ar diabētu, saldumiem. Visticamāk, ka aizzies mierīgi, skaisti un pat mākslinieciski. Miegā vai kā citādi patīkami. Patīkama nāve, kas atnāks, kad būsi pilnīgi mierīgs. Ja pārvaldnieks ļoti saspringts, saistībā ar plutonu/saturnu, tad nāve var būt dēļ attiecībām, partneriem.

     Skorpions - mistiska nāve, saistībā ar seksu, transmisīvām slimībām. Visticamāk vienatnē vai arī kadam rokās. Asins blokādes ķermenī. Tas var būt karš, seksuāls piedzīvojums, nevienam neizprotama nāve utt. Visbiežāk diezgan intensīva aiziešana vai kaut kādā veidā spirutāla. Ieteicama regulāra reproduktīvo orgānu pārbaude, aizsargāt no seksuālām slimībām, kā AIDS un citām. Kā arī mēģnāt neprovicēt citus.

     Strēlnieks - bieži esot prom no mājām vai ceļojumā. Visbiežāk viņi neatrodas mājas tuvumā. Visbiežāk nodzīvo līdz vēlam vecumam un aizziet, kad ir noguruši no dzīves. Tas var būt ceļojumā, jūrā, kādi izzaugumi kā vēdera vēži, pārlieku liels svars, aknas, augšstilbi,gurni, sēžas nervi un aizmugurējo daļa.Tā kā strēlnieks saistīts arī ar sportu, tad var būt kādas traumas. Bet visticamāk, ka šī nāve būs diezgan bezrūpīga un savā veidā viegla. Jābūt uzmanīgiem no stresa, neuzkrāt sevī emocijas. Kā arī ceļojumos jābūt papildus uzmanīgiem.

      Mežāzis -Ļoti, ļoti bieži šie cilvēki nodzīvo līdz 80/90 gadiem, kas ir bieži arī cilvēkiem, kam ir saturns 8. mājā. Viņiem ir visas spējas izdzīvot ilgi, it sevišķi, ja papildus rūpējas par sevi. Visbiežāk viņi sāk sliktāk justies, kad aizziet pensijā, kas nozīmē, ka, jo ilgāk viņi būs kustībā, darbā, jo ilgāk dzīvos. Viņiem iesaka arī pēc pensijas atrast kādu papildus darbu, brīvprātīgo darbu, hobijus, dārzu utt. Uzmanība jāpievērš kauliem, ceļgaliem, zobiem, artrīts, depresijas un stress, kas saistīts ar darbu.

      Ūdensvīrs – negaidīti, ātri un visbiežāk bez sāpēm. Kas arī savā veidā var pārsteigt citus, tādā ziņā, ka mēs reizēm sakām – aizgāja pavisam negaidīti..Neparastas avārijas, negadījumi vai saistībā ar draugiem (vai nu līdzīgā laikā vai esot kopā). Kāju potītes, acis, muguras smadzenes un asinis.

     Zivs – Ļoti biežos gadījumos viņi aizmieg miegā. Vai saistībā ar ūdeni, narkotikām, alkoholu, pašnāvības, ūdens uzkrāšanās ķermenī, limfvadi, limfmezgli, kā arī gļotu ražošana . Bieži viņiem apkārt pie nāves ir, kas spirutāls, mierīgs, sapņains un pat skaists. Retos gadījumos upurējot savu dzīvību dēļ otra – glābjot otru no slīkšanas, degšanas utt. Viņiem jāuzmanās no ūdens un jebkādām atkarībām.

 

Bloga sadaļas

Santa Gindra

Profila attēls

Kontakti

Nobalso par blogu

266 iesaka šo blogu

Balsot