Marss 7. mājā nejūtas īsti labi, jo par 7. māju atbild planēta venēra un svaru zīme, kas vienā īsā vārdā atbild par harmoniju. Ja tu ar marsu 7. mājā meklē attiecības, kas ir mierīgas, tad visticamāk, ka tādas viņas tomēr nebūs.  Tas, kas tev ir VAJADZĪGS, lai partneris ir spējīgs pastāvēt par to, kam tic. Tāds, kas nebaidās strīdēties vai vismaz izziet ar jums uz diskusijām. Kas ir kaislīgs un neizvairās no konfliktiem. Tas, ko sagaidat no sava partnera – ir aktivitāti, kurš palīdz jums piedalīties dažādās sabiedrības aktivitātēs. Meklējat partneri/sadarbības partnerus, kas jūs izaicina! Partneris, kas palīdz jums uzsākt kādus projektus, plānus, kas vēlas sacensties ar jums.

    Ja tomēr gadās attiecības, kurās iezogas rutīna un sēžat daudz mājās, tad visticamāk, ka pēc laika varat sagaidīt kādu eksplozīju attiecību jomā un jau negatīvākā formātā. Ar marsu 7. mājā jābūt uzmanīgiem, lai laicīgi izmantotu enerģiju konstruktīvā veidā. Tas attiecas arí uz tiem, kam 7. mājas pārvaldnieks ir mars. Divi piemēri: 7. mājas pārvaldnieks marss 2. mājā un opozīcijā ar sauli 8. mājā. Visticamāk, ka cilvēkam biznesā, partnerībā un laulībā būs strīdi dēļ naudas, finansēm un kredītiem. Kas var novest pie attiecību izbeigšanās. Savukārt citam cilvēkam 7. mājas pārvaldnieks mars 5. mājā un labos aspektos. Visticamāk, ka attiecībās aktīvi iesaistās pasākumos ar bērniem, sporta aktivitātēs, sacensībās, atkarībā no marsa zīmes, arī kādos hobijos.

      Sevišķi uzmanīgiem jābūt tiem, kam marss ir negatīvos aspektos ar saturnu vai plutonu, jo var iedod diezgan agresīvu partneri, kas var būt arī fiziska ietekmēšana. Kas līdz ar to var prasīt daudz nervus, daudz ciešanas un skaļus strīdus. Zaudējumi attiecas ne tikai uz attiecībām, bet arī biznesā, tiesā, saistībā ar likumiem un strādājot ar citiem cilvēkiem,  dēļ paša agresīvās izturēšanās un neiecietības.

        Kādam var rasties jautājums:  marss 7. mājā dod aktīvus un agresīvus partnerus vai es pats tāds esmu? Atbilde ir gan, gan. Jo tā ir tava karte, tavs mars, kas ir savā veidā agresijas avots pret citiem - partneri, klientiem, sabiedrību un atklātiem iedainiekiem. Kā teikt saņemat to, ko atspoguļojat citiem, bet iespējams, ka pat skarbākā veidā un daudz spēcīgāk. Tāpēc jābūt gudram, kā, lai šo enerģiju virzītu pozitīvā virzienā un panāktu nepieciešamo līdzsvaru attiecībās. Jo patīk, ka daudzas lietas notiek tieši tā, kā tu to vēlies. Ar laiku jāattīsta spēja būt saudzīgākam attiecībās, sadarboties un izziet uz diplomātiju. Visvairāk jāmācās pareizi uztver citi cilvēki, tas ir nevis kā uzbrucēji, nevis kā ienaidnieki, bet kā cilvēki ar kuriem ir iespēja sadarboties. Lai arī diplomātija attiecībās nav jūsu stiprā puse, tomēr attiecības liek jums justies dzīvam, dod enerģiju un iniciatīvu. Tāds kā spēcīgs stimuls daudzām rīcībām.  Tā kā enerģija tiek virzīta uz attiecību sfēru, tad reizēm tas var būt arī diezgan destruktīvi, it sevišķi, ja saskatat partnera rīcībā agresiju un uzbrukumu. Tas var novest pie nevajadzīgiem konfliktiem.

       Šo enerģiju būtu labi virzīt - pārdošanā, biznesā konkurējot ar ārējo pasauli, daudz ceļot kopā ar otru, veidot aktīvu biznesu, sportot ar otru utt.  Jo arī sadarbībā ar klientiem, kādos darījumos jums vajag sajust izaicinājumu, gribas sajust, ka otrs jums ir konkurents, nevis līdzvērtīgs partneris. Pats process, lai sasniegtu vēl labāku rezultātu par otru, reizēm jums ir svarīgāk pat par gala mērķi. Risks ir tajā, ka jums tik ļoti to patīk izbaudīt, ka jums pat neienāk prātā piekāpties, samierināties vai izziet uz kompromisu, kamēr otrs sen jau grib visam mest mieru.

       Jūsu cilvēks ar ko apprecēsieties visticamāk būs dedzīgs, aktīvs, ugunīgs vai vienkārši drosmīgs un ar savu gribasspēku. Var būt arī vēlme apprecēties ātri, bieži mīlestība no pirmā skatiena. Ja marss ir vājš, sliktos aspektos, tad varat to izdarīt pārsteidzīgi un pēc tam arī nožēlot.

Bloga sadaļas

Santa Gindra

Profila attēls

Kontakti

Nobalso par blogu

266 iesaka šo blogu

Balsot