Kevin Costner

18.01.1955 21.40

  1.  

    (United States. California Lynwood).

Mazs ieskats mana mīļākā aktiera kartē.

      Tas, kas man liekas par viņu interesanti, ka, lai arī ir nopietnais Mežāzis (pēc saules zīmes), tad iekšēji ir izteikti optimistisks un dzīves baudītājs!!! Par ko liecina labi aspektēts mēness un venēras savienojums strēlnieka zīmē (gaisīgajā 3. mājā), ASC pārvaldnieks 5. mājā, kā arī 10. mājas pārvaldnieks 5. mājā. Ir gatavs visvairāk ieguldīties tieši 5. mājas tēmās (visvairāk resursi aizziet tur), gan arī tas ir viņa dzīves mērķis. Kas ir dzīves izbaudīšana caur jautro, mīlestību, radošo, bērniem, azartu, risku utt. Tā, kā 10. mājas pārvaldnieks ir merkūrs, tad svarīgi, lai citi viņu uztver kā gudru!!! Viņa tēls visus šos gadus ir bijis ļoti ieturēts – ar zolīdiem uzvalkiem, krekliem – klasiskais stils. Arī citi viņu sākumā uztver ieturēti, jo ASC ir jaunavas zīmē, kas liecina, ka izteikti kontrolē savas izpausmes un uzvedību. ASC ir trigonā ar viņa sauli mežāzī 5. mājā, līdz ar to citu acīs tas ir ļoti dabiski. Pauž sevi rezervēti, mazliet kautrīgi, bet tajā pašā laikā pārliecināti, kā līderi. Kaut kopumā ir vairāk holēriskais temperaments - uguns un ūdens stihijas pārsvars. Plusā viņa ASC sekstilā ar jupiteru/urānu. Vienmēr gatavs svešās situācijās izmantot vajadzīgās iespējas, izmēģināt arī jaunas lietas. Bet tā kā ASC pārvaldnieks ir merkūrs (ūdensvīra zīmē), tad sevis izpaušana ir vairāk caur intelektuālo, komunikāciju – kādā sev neierastā veidā un oriģinālā.

     10. Māja – dvīņa zīmē. Dzīvē karjeras ziņā viņš tiecas pēc daudzspusīguma, kur kā jau dvīņu zīmē spēj darīt vairākas profesijas vienlaicīgi, pat savā starpā nesaistīti. Var arī ātri zaudēt interesi par to, ko dara un var būt arī, ik pa laikam kādas šaubas. 10. mājas pārvaldnieks merkūrs 5. mājā liecina, ka sirds darbs ir vairāk radošais, skatuve, kur var sevi parādīt citiem, kur var runāt un publiski uzstāties. Tā kā pārvaldnieks ir merkūrs ūdensvīra zīmē, tad, kā režisors man liekas, ka viņš jūtas labāk, nekā aktieris.  Merkūrs ir spēcīgs, labos aspektos, kad dod, ka arī zina, ko runā un ir par to diezgan pārliecināts. Sapņu darbs tāds, kur nav garlaicīgi un ir skatītāji. Kā režisors, viņš spēj citiem nodot tālāk savu ideju, savu domu caur radošo. Dvīņa zīme dod, ka caur karjeru meklē kādu vieglumu, humoru un daudzpusīgumu. Nemīl rutīnu, paredzamību un vienveidību tajā, ko dara. Vēl ņemam vērā, ka visas darba mājas ir gaisa zīmēs. Darbā vajag daudz informācijas, informācijas apmaiņu, darbu ar savu intelektu. Mazāk fizisku un praktisku darbu. Darbi ļoti labi, ja saistīti ar komunikāciju – bērniem, izklaidi, radošo, kur iesaistīti svētki, prieks, rakstniecība, žurnālistika (papilnā 3. māja vēl). . Dvīņa zīme 10. mājā bieži arī saistīta ar dziedāšanu, plusā viņam pārvaldnieks merkūrs 5. mājā – uzstājas publiski, spēlējot instrumentus un dziedot kantrī mūziku (Venēra strēlniekā (lauki, plašums, vienkāršums + 5. māja mežāzī, kas arī veclaicīgs, tradicionāls.)

       5. māja arī simbolizē mūsu spēju iejusties lomās, tēlot. Tā kā Kevinam 5. māja ir mežāža zīmē un saule atrodas tajā, tad īpaši elastīgs viņš tomēr, kā aktieris nav. Pārsvarā visās lomās viņš ir arī redzams - nopietns, atbildīgs, ieturēts un drosmīgs. Drosmi dod mars auna zīmē un dispozīcijas ķēdītes atpūtas zonā (drosmīgas lomas filmās, daudz ar sportu nodarbojies iepriekš). 5. māja mežāzī liecina, ka mīlestībā sākumā ir diezgan ieturēts, vispirms pārbaudīs savu mīļoto, pirms parādīs savas jūtas. Pēc tam jau pieslēdzas viņa optimistiskais mēness, kas dod viņam sadzīvisko atklātību- ienesot mājās daudz pozitīvas enerģijas. Arī 4. māja ir strēlnieka zīmē – dodot viņam iekšējo emocionālo pozitīvismu. Vēlmi pēc lielas, plašas ģimenes, kur vēl pārvaldnieks ir vēža zīmē un opozīcijā ar sauli!!

       Kas viņam ir palīdzējis aktiera darbam? Pēc manām domām jupiters 10. mājā spēcīgā zīmē. Kas dod, ka karjerā satiek vajadzīgos cilvēkus vai atrodas īstajā laikā un vietā. Kas arī bija Kevina Costnera gadījumā, kur par aktieru piedāvāja kļūt nejauši. Lomu spēlēšanai palīdz merkūrs 5. mājā – vieglāka iejušanās lomās, vieglāk tēlot, palīdz daudz rakstīšanā (kam vēl vairāk palīdz merkūra sekstils ar venēru 3. mājā). Spēja izskaidrot/uzrakstīt savu domu loģiski, pamatoti, bet tajā pašā laikā skaisti un toleranti. Publikas mīlestība un laba reputācija - mēness trigons ar marsu, venēras savienojums ar mēnesi un 10. mājas pārvaldnieks labos aspektos.

       Kā arī man liekas, ka ir palīdzējusi saules kvadratūra ar neptūnu. Kas ir devis viņa raksturam lielāku sapņainību, ilūzijas. Kā pats intervijās saka – day dreamer. Tas padara viņa tēlus drusku elastīgāku, spēju iejusties fantāzijas tēlos, filmās. No sliktās puses tas var dod zemu pašnovērtējumu (jo vairāk, ka saule 5. mājā grib spīdēt, grib būt redzama, bet neptūns 2. mājā dod šķēršļus, grūtības redzēt sevi/savu tēvu tāds, kā ir). Ja pats mežāzis ir atbildīgs, strukturēts, tad ar neptūna kvadratūru ir kāda izvairīšanās no atbildības. Ņemot vērā, ka saule atrodas 5. mājā, tad var būt kādas ilūzijas par sevi kā par tēvu un iespējams, ka ne vienmēr ir uzņēmies nepieciešamos pienākumus. Tā var būt arī kāda ilūzija par bērniem, grūtības redzēt viņus tādi, kā ir. Grūti nospraust disciplīnu/ robežas (ko prasītu saule mežāža zīmē) ar bērniem un, tad ļoti ticams, ka notiek uzpirkšana caur naudu (neptūns 2. mājā). Bet 5. mājas pārvaldnieks ir saturns un tas atrodas 2. mājā labos aspektos, kas dod, ka noteikti daudz domā par to, ko atstās saviem bērniem aiz sevis gan materiāli, gan vērtības. Tas nav ar baigo viegluma sajūtu, tas vairāk ir ar kādām bailēm. Par bailēm, lai bērniem nekā netrūkst (kas viņam nāk no viņa bērnības, jo saturns 2. mājā nes bailes par nabadzību, par to, ka pietrūks resursi. Jo pašam bērnībā nebija daudz). Iespējams, ka kādas no šīm bailēm viņš arī projicē uz saviem bērniem. Ņemot vērā, ka saturnam 2. mājā patīk krāt, tad ticamāk, ka katram bērnam ir kādi uzkrājuma konti izveidoti.

       Saules kvadratūra ar neptūnu (2. mājā ) var atnest daudz neskaidrību finanšu jomā. It sevišķi ņemot vērā, ka 7. māja atrodas zivs zīmē un pārvaldnieks neptūns 2. mājā. Tad iespēja, ka ticis apkrāpts caur kādiem līgumiem, papīriem, partnerību. Bet saturns dod lielāku apdomīgumu, kādas bailes investēt, bailes, ka nebūs naudas. Plusā saturns ir savienojumā ar melno mēnesi – pat kāda ļoti izteikta vēlme iegūt sev daudz naudas, uzkrāt, kur vienmēr būs kādi kārdinājumi. Saturns ir skorpiona zīmē, līdz ar to kādas bailes, kas būs pēc viņa nāves ar viņa naudu, īpašumiem, ko atstās aiz sevis. Bet tā kā saturns ir smukā trigonā ar jupiteru (spēcīgā pozīcijā vēzī) 10. mājā. Tad iespējas visbiežāk ir uzvarējušas Costnera bailes par to vai investēt vai nē, spējis izmantot tās, lai realizētu karjeras iespējas caur 10. māju. Tas ir, ja viņam viņa ir bijusi dota, piemēram, kompānija ar mazu finansiālu budžetu, tad viņš ar saprātu viņu ir pārņēmis un spējis tālāk realizēt lielā biznesā. Tas ko jupiters vēzī vairāk dod, ka īsti viņš negrib redzēt rezultātu/mērķi tikai kādas naudas dēļ vai kādu lielu oligarhu mērķu vadītiem (piemēram valsts), bet viņš grib sasniegt arī kaut ko sabiedrības labā, kur var savā veidā ziedoties. Kur var būt klāt arī kādas ilūzijas, nereāli sapņi jau no bērnības (jupiters kvadrātā ar neptūnu), līdz ar to vēloties sasniegt šos mērķus var būt arī milzīga vilšanās. Jo tā vēlme visticamāk ir, lai visa pasaule ir PERFEKTA, kā viena liela ģimene (jupiters vēzī). Kas viņam iespējams bija viens no iemesliem, lai iesaistītos politikā. Kur sākotnēji varēja būt jau tas, ka vajag savu ego vēl kaut kā "pacelt" (saules opozīcija ar jupiteru), bet arī vēlme dod kaut, ko vairāk citiem. Bet pēc laika iespēja, ka saprata, ka tas nav gluži tas, ko vēlas vai ir kāda utopija. Kā arī jāņem vērā, ka viņa ziemeļa mezgls ir mežāža zīmē 4. mājā. Viņa uzdevums ir dzīvē vairāk uzņemties atbildību tieši par ģimeni, runāt un būt atklātam par saviem plāniem ar savējiem. Mazāk ar laiku tik daudz sabiedrībai, publikai.

       Vēl mazliet par viņa pašnovērtējumu. Kevinam ir saules opozīcija ar jupiteru. Šis aspekts dod, ka viņam ir vēlme karjerā, statusā sasniegt arvien vairāk un vairāk. Kur visticamāk, ka ir bijušas dažādas galējības. Vai nu pārāk liela pašpārliecība vai pārāk maza. Skolas laikā, cik var saprast pēc intervijām, tad ir bijuši arī periodi, kur zaudējot draugus – pašnovērtējums ir izteikti kritis. Tas notika, jo tētis mainīja darbu, līdz ar to dzīves vietu. Ko dod saules opozīcija gan ar jupiteru, gan urānu. Caur tēva darbu negaidītas pārmaiņas (urāns 10/11 mājā), kas ietekmēja viņa draudzību. Saules opozīcija ar urānu - kā bērns ir uztvēris, ka tēvs dara, kā grib nerēķinoties ar viņa stabilitāti un mieru (ko prasa saule mežāžā zīmē). Bet vēlāk arī pats, gan jau pieņēma kādus kardinālus lēmumus negaidīti, nevietā un nerēķinājās ar citiem. Saules opozīcija ar jupiteru dod kaut kādu naivumu, visam ticošu Kevinu, kas tic kādām skaistām pasakām, iespējām vai arī dod citiem kādus lielus solījumus, kuri ļoti ticami ne vienmēr tiek izpildīti. Vismaz ne tik grandiozi, kā viņš gribētu. Ja pati saule mežāžā zīmē ir ļoti pieticīga, spējīga daudz strādāt, tad opozīcija ar jupiteru dod to, ka reizēm var gribēties izvēlēties vieglāko ceļu. Kas jau no bērnības, ka ar grūtībām uztver citu rāmjus/ noteikumus. No vienas puses jupiters it kā “ prasa” kādus padomus no autoritātēm, augstāk stāvošiem (10. māja – tēvs, autoritātes), bet, kad kāds sāk tos patiesi dod, tad paliek nikns un neapmierināts. Jo tā sajūta es gribu, varu un daru!!!

      Jupiters 10. mājā un spēcīgā zīmē (vēzī) ļauj satikt vajadzīgos cilvēkus viņa karjerā un būt īstajā vietā, līdz ar to veidot veiksmīgu karjeru. Disharmonija dod to, ka darbi viņam vienmēr būs, bet arī ļoti liela izvēle. Un tur viņam ir bijis jāmācās izvēlēties, neņemt visu, ko dod. Jo, tad grūtāk realizēt visus savus plānus, ieceres. Kā arī bija paredzēta karjerā kāda vilšanās. Viena no vilšanām viņam bija pie filmas “Ūdens pasaule”, kas sanāca daudz dārgāk, nekā paredzēts. Jo saules opozīcija ar jupiteru kādā brīdī nezina robežas/ limitus. Otra vilšanās viņam bija pēc 2 gadiem izveidojot nākamo filmu. Bet kopumā jupiters ļoti labā zīmē, kas liecina, ka ar visu to, ka disharmonijā – tomēr realizācija ir laba. Urāns 10. mājā ir arī 6. mājas pārvaldnieks. Kas dod, ka pašam patīk noteikt savu darba laiku, kur un kā strādā. Urāns 10. mājā atrodas disharmonijā, līdz ar to Kevins var būt bieži neapmierināts ar darba vidi, kādā strādā. Sajūta, ka bieži kaut, kas traucē, ka vajag kaut ko mainīt. Pēkšņas, negaidītas idejas “nelaikā”, kas ietekmē attiecības ar darba kolēģiem vai pēkšņi pārtrauktas attiecības ar tiem. 6. māja ir ūdensvīrā un līdz ar to nepatīk, ka citi ieliek rāmjos, ka citi nosaka, kā viņam tagad jāstrādā. Izpausmes var būt protestēšana vai nervoza sūdzēšanās par vidi, kādā jāstrādā, kolēģiem, darba laikiem utt. Es teiktu, ka viņš nav no tiem kolēģiem, kas viegli padodas kādai regulēšanai vai ir izteikti paredzams (stabils). Otrs pārvaldnieks ir saturns 2. mājā labos aspektos, kas liecina, ka varbūt savas vēlmes, vajadzības darba vidē ir "norijis".  Jo apzinās, ka darbs ir jādara ilgi un pamatīgi, lai nopelnītu.

       Kas man viņa kartē ļoti patīk (tikai subjektīvs viedoklis) ir saules sekstils ar marsu un marsa trigons ar mēnesi. Kur, mars un saule pēc zīmēm neatbilst, bet kādu lomu viņa raksturā vienalga spēlē. Caur šiem diviem aspektiem viņš ir ieguvis daudz caur vecākiem, esot kādās aktivitātēs, pārbraucienos. Daudz un labu pieredzi, kā sastrādāties ar citiem, sociālos pasākumos, ar klientiem, partneriem un sapulcēs. Kas viņam veidojot attiecības palīdz uzņemties iniciatīvu, darboties kopā ne tikai ģimenes dažādās aktivitātēs, bet arī saimnieciskos jautājumos. Saules sekstils ar marsu - palielina viņa mērķtiecību un spējas labi komandēt. Viņa tēvs viņu daudz iesaistīja sporta aktivitātēs, kas nesa viņam ļoti labus rezultātus bērnībā, līdz ar to sportojot ar kādu kopā (mars 7. mājā) spēj pacelt viņa pašnovērtējumu. Ņemot vērā, ka mars ir 7. mājā, tad iespējams, ka redzējis tēvu, kā vadošo tēlu attiecībās, kas uzņēmies iniciatīvu daudzās lietās. Līdz ar to arī pats meklē aktīvas partneres, kur var aktīvi kopā kaut ko darīt. Var sevi parādīt ieinteresētu, pārliecinātu un mērķtiecīgu. Mēness trigonā ar marsudod spēju daudz iegūt no attiecībām ar citiem, jo ir atvērta daba, spēja izziet uz kompromisiem, lai veidotu veiksmīgākas attiecības. Ņemot vērā, ka mēness un marss ir uguns zīmē, tad tas notiek strauji, ātri, dinamiski un silti.  Protams vēl ir jāņem vērā, ka mars ir 7. mājā, kur viņš nejūtas īsti labi. Kas var dot, ka, ja kāds izrāda pārlieku lielu iniciatīvu un aktivitāti, tad viņam var likties, ka “uzbrūk”.

      Otra zīme, kas viņam ir spēcīgāka raksturā - Ir STRĒLNIEKA zīme. Tajā viņam atrodas gan mēness, gan venēra. Līdz ar to viņš ir emocionāli atvērts, pozitīvs, tiecas pēc kādām zināšanām un piedzīvojumiem. Vienmēr meklējis/gribējis ideālo mammu/ skolotāju, kas ļauj izzināt pasauli, kas neierobežo viņa pašizpausmes. Mēness un venēra atrodas savienojumā (diezgan gan pa tālu– 8 grādi), bet joprojām palielinot to, ka spēj dalīties ar savām emocijām, spēj būt dāsns emocionāli un atvērts sadzīvē. Tas arī dod to, ka viņa mamma/ kāda skolotāja (mēness 3. mājā), tuvs radinieks vienmēr ir redzējis viņa emocionālās vajadzības un tās ir tikušas novērtētas. Kas ļauj dzīves laikā viņam izvēlēties sievietes kas viegli apvieno sievietes un mammas lomu. Šis savienojums palielina emocionalitāti. Bet ņemot vērā, ka strēlnieka zīme nav empātiska un līdzjūtīga, tad šī emocionalitāte ir vairāk tāda ugunīga, uz āru paustas pozitīvas emocijas un prieks. Prieks iet uz skolu, entuziasms ko jaunu apgūt, iemācīties. Takta izjūta apkārtējā apkārtnē, pret saviem tuvākajiem. Mēness savienojums ar venēru palielina mīlestību uz mūziku, mākslu, vajadzību pēc skaistām mašīnām. Palielina veiksmi finansiālajā situācijā, mīlestību no publikas!!

Bloga sadaļas

Santa Gindra

Profila attēls

Kontakti

Nobalso par blogu

266 iesaka šo blogu

Balsot