Ko nozīmē “attīstīta” un “neattīstīta”zīmes?

Gan jau nereti paši padomājat, ka zināt kādu noteiktu horoskopa zīmes clvēku, kas jums liekas patīkams un ar tādu pašu, kas īsti nepatīk. Kam par iemeslu var būt, ka cilvēks nav attīstījis savas planētas pozitīvi. Jo tas, kas ir “pareizi” attīstīts, tad visticamāk, ka izpaudīs savas labākās īpašības un otrādi. Ņemot vērā, ka katram ir 10 planētas, tad visas attīstīt IDEĀLI ir grūti, bet iespējas noteikti ir.

Auns (neattīstīts): bērnišķīgs, tiecas tikai pēc fiziskiem sasniegumiem, par daudz visur saskata un vēlas sacensties vai arī izpaužas agresīvi sportā/ sacensībās. Aizmirstot, ka arī citiem ir līdera dotības, vēlme izrādīt iniciatīvu un būt pirmajiem. Izteikti dominējoši uzsākot kādus jaunus projektus un, tad ātri zaudē interesi. It sevišķi, ja process notiek par lēnu vai paliek par sarežģītu. Baidās, ka viņu ego tiks sāpināts, nepacietīgs, salīdzina sevi ar citiem, skaudīgs. Ātri apvainojas, kļūst dusmīgi par nenozīmīgām lietām, konfrontējoši un nevēlas redzēt problēmai otru pusi.Garastāvokļa svārstības impulsīvas un agresīvas.

Auns (attīstīts): uz mērķiem tendēts, sociāli aktīvs, ekstroverts, enerģisks, dinamisks. Labi saprot humoru, ir pozitīvi atklāts un godīgs. Vienmēr atvērts jaunām iespējām, piedzīvojuma meklētājs, spēcīgi motivēts, iedvesmojošs, entuziastisks, neatkarīgs. Mīlestība uz brīvību, spontāns. Gatavs smagi strādāt, iesaistīties jaunos projektos, aktivitātēs un sacensībās. Spējīgs sasniegt lielus sasniegumus, ja zina kā izmantot savu lielo enerģiju konstruktīvi. Nebaidās no drosmīgām idejām, uzsākt tās un doties uz priekšu. Netur ļaunu prātu uz pāri darītājiem.

Vērsis (neattīstīts): Baidās no pārmaiņām, slinks. Izvēlas turpināt citu iesākot, nekā pats uzsāk. Ietiepīgi un stūrgalvīgi, it sevišķi, lai mainītu savu viedokli. Kautrīgs un rezervēts. Pārāk liela pieķeršanās kādām mantām un cilvēkiem, ka var pat izturēties pret otru kā savu “īpašumu”, kas bojā attiecības. Pārāk liela greizsirdība, ar tendenci turēt emocijas pie sevis. Baidās no vienkāršas iemīlēšanās, jo tādā veidā baidās, ka varbūt būs no kaut kā jāatsakās, vai kā rezultātā zaudēs stabilitāti. Dzīves baudīšana tikai no materiālās puses.

Vērsis (attistīts): stiprs, praktisks. Mīl harmoniju, komfortu un skaistumu, un dod to citiem. Lojāls, grib tikai to labāko tiem, ko mīl. Ļoti romantisks, uzticams, uzmanīgs, emocionāli stabils un pacietīgs. Produktīvs un vienmēr pabeidz projektus, ko iesāk. Labi prot izturēties pret naudu, precīzs, apņēmīgs, neatlaidīgs, līdzjūtīgs un sirsnīgs. Citi jūtas ap viņu droši un mierīgi, kā arī ir spējīgs uz vienošanos un kompromisu. Spēja izgudrot praktiskus risinājumus problēmai.

Dvīnis (neattīstīts): liekulīgs un nosodošs, neveikls, kontrolējošs, negants, viltīgs, nepacietīgs un pretrunīgs. Nemierīgs, slikts klausītājs, virspusējs, melīgs, nepatiess, neuzticams un emocionāli atsvešināts. Orientējas visos informācijas veidos, bet reti nonāk līdz kādas tēmas dziļumam. Virspusība un baumošana. Citiem var būt grūtības ar viņu sarunāties, jo strauji maina tēmas, bieži vien pabeidz citu cilvēku teikumus. Neizlēmīgi, koncentrēšanās grūtības, nedrošība.

Dvīnis (attīstīts): draudzīgs, gudrs, komunikabls, daudzpusīgs, zinātkārs, vērīgs, intuitīvs un loģisks. Spēj veidot interesantus un izklaidējošus dialogus, reālistisks, dod labus padomus. Dzīvi tver ar vieglumu un relaksētu attieksmi, sociāls un dara visu iespējamo, lai cilvēki ap viņu justos laimīgi un viegli. Neatlaidīgs, iegūtās zināšanas viegli nodod citiem tālāk. Ātrs domātājs, spēja izmantot pareizos vārdus jebkurā situācijā. Piemīt milzīga asprātība un laba humora izjūta. Spēja izmantot vairāk savu prātu, nekā sirdi, kam loģika un saprāts ir pamatā. Viegli izprot, kāpēc cilvēki uzvedas tā, kā uzvedas un viegli “lasa” citu ķermeņa valodu.

Vēzis (neattīstīts) dominējošs un augstprātīgs, emocionāli manipulatīvs, viegli emocionāli uzvelkas un kļūst par cietēju. Atkarīgs no citiem, spējīgs veidot melodrāmu vai klusējot ciest. Skaudīgs, mantkārīgs un emocionāli nepastāvīgs. Viegli ietekmējams, slikti noskaņots pret visu. Pārlieku aizsargājošs, kontrolējošs un bailīgs. Attiecas pret dzīvi caur emocijām, nevis prātu. Uzsūc visas emocionālās vibrācijas sev apkārt, kas var būt nogurdinoši. Neapzināti meklē visu laiku no citiem sev līdzjūtību, uzmanību un pieķeršanos, līdz ar to apgrūtina tādā veidā citiem dzīvi. Grūti palaist vaļā savus bērnus, tuviniekus. Tieksme glabāt problēmas pie sevis, krājot aizvainojumus.

Vēzis (attīstīts): laipns, sirsnīgs, nesavtīgs un labvēlīgs. Atbalstošs un audzināts. Labs padomdevējs, velta laiku citiem, lai saprastu viņu vajadzības. Empātisks, jūtīgs un simpātisks. Strādīgs, gādīgs un vienmēr gatavs cīnīties un aizsargāt savu ģimeni . Laba atmiņa un īsts mājas cilvēks, kas ir sirsnīgi atklāts. Ar cieņu izturas pret citiem cilvēkiem, tradīcijām un ģimeni. Gādīgs, sniedz savējiem nesavtīgu mīlestību un drošības sajūtu.

Lauva (neattīstīta): izturas pret citiem ar pārākuma apziņu, pārlieku liela vēlme pēc atdzīšanas, atkarība no komplimentiem. Nerūp citu vajadzības, nedrošs, egoistisks, tirānisks un autoritatīvs. Viltīgs un nekaunīgas manieres. Lai pievērstu sev uzmanību var uzvesties pārlieku skaļi, prasīgi un neiecietīgi. Ja nav sevi realizējis var būt izteikti pesimistisks, dominējošs, jo vairāk, ja nesaņem uzmanību un komplimentus no citiem. Slinks, tuvredzīgs, baumojošs, nespēja samierināties ar kritiku un narcistisks. Pārlieku viegli aizvainot, nauda slīd caur pirkstiem.

Lauva (attīstīta): atbalstošs, spējīgs iedvesmot citus. Spējīgs dot citiem siltumu un gaismu citu dzīvēs. Lepni par draugu sasniegumiem, rūpīgi, uzmanīgi un drosmīgi. Līdzjūtīgi, romantiski un jautri. Izturas ar cieņu pret sevi un citiem, spēj savus mīļos likt pat uz pjedestāļa. Spējīgs būt sirdī kā bērns, rotaļīgs, būt laimīgs vienkārši tāpat. Optimistisks, izteiksmīgs, spējīgs atklāti paust savas jūtas. Labsirdīgs, dāsns, izturīgs un rada pozitīvu auru. Drošs, pašpārliecināts, draudzīgs, labsirdīgs un radošs.

Jaunava (neattīstīta): Nepamatoti augsti standarti. Patīk, ka citi viņu uztver kā neemocionālu un vēsu. Reti atveras citiem, pārlieku pesimistiski un negatīvi. Pārāk kritisks pret sevi un citiem, nespēja pieņemt komplimentus un uzslavas. Nespēj uzņemties atbildību par savām darbībām, skepticisms, diskriminējošs un sarkastisks. Uz sevi centrēts. Pārlieku pedantisks vai otrādi haotisks, bet tiranizē citus par kārtību apkārt, piekasīgs. Vienmēr un visur meklē perfekcionismu un smagi viļas, ja to nesasniedz. Grūti ļauties iztēlei, vienkārši mīlestībai, pārlieku liela satraukšanās par visu, grūtības parādīt sevi tik kaislīgi, cik vēlētos. Grūtības redzēt “ visu bildi”.

Jaunava (attīstīta): produktīvs, rezervēts, mīlīgs un sirsnīgs. Gādīgs, spējīgs ātri mācīties, sasniedz savus mērķus apņēmīgi un ar smagu darbu. Spēj labi darboties autonomi un grupās, nesavtīgs, gudrs un labprāt palīdz citiem. Labas pielāgošanās spējas, ideāli organizatori, punktuāli. Atbildīgi izturas pret savu fizisko un garīgo veselību, uzticams, praktisks, punktuāls. Draudzīgs, vienkāršs, loģisks un spējīgs objektīvi atrast problēmai risinājumus. Labas spējas redzēt detaļas, uzturēt tīru darba un mājas vidi. Zinātkārs, ar labām analizēšanas spējām un lielisku atmiņu, izbauda situāciju un cilvēku analizēšanu. Vienmēr meklē jaunus veidus, kā rūpēties par citiem cilvēkiem.

Svari (neattīstīta): atkarīgs no citu padomiem un uzskatiem, bezcerīgi romantisks, grūtības saprast citu jūtas. Tic, ka pasaule riņķo ap viņu, trūkst identitātes izjūtas, neizlēmīgs, ārkārtīgi virspusējs. Pievērš izteiktu uzmanību ārienei, nepamanot emocionālo pasauli. Nepārliecināts par to, kas ir patiesībā, neirotisks un paranoisks. Prot manipulatīvi izmantot citus cilvēkus savam labumam, melīgs un maldina citus. Nespēja uzņemties atbildību par savu rīcību, pasīvi agresīvs, slikti reaģē uz konfrontāciju, var būt ideālists, kas atkarīgs no citiem. Nespēja uzņemties iniciatīvu, bet pasīvi un slinki gaida to no citiem. Grūtības atrasties vienatnē, patīk doma par mīlestību un var mesties attiecībās bez domāšanas.

Svari (attīstīta): mīļš un sirsnīgs, nostalģisks, čakls, parāda savu uzmanību pret otru un māk izziet uz kompromisiem. Gādīgs par mieru un harmoniju sev un citiem apkārt, spēja nolīdzināt daudzus konfliktus. Labs draugs un padoma devējs, dzīvo ar laimīgu un optimistisku attieksmi, atklāts par savām jūtām. Mīl runāt, cenšas saglabāt līdzsvaru attiecībās. Romantisks un sentimentāli diplomātiski, mierīgs un godīgs. Sociāli aktīvs, prot atrast vispiemērotāko risinājumu, kas der visiem. Laba spēja klausīties, mediators un izpalīdzīgs. Laimīgs, kad ir attiecībās vai situācijās, kurās viņi var sadarboties ar citiem cilvēkiem, spēj sniegt pareizu un noderīgu padomu.

Skorpions (neattīstīts): paranoisks, destruktīvs, atsacīšanās no emocionālas atvēršanās un uzticēšanās citiem. Emocionāli nestabils, garastāvokļa maiņas, emocionāli izvirdumi. Izteikti greizsirdīgs un manipulatīvs. Nespējīgs attiekties normāli pret atteikumiem, tur sevī aizvainojumus. Koncentrējas tikai uz partneri un aizmirst par sevi pašu, bieži vien pārāk kaislīgs par nepareizajām lietām. Ar attieksmi visu vai neko, melns vai balts, nespējīgs atrast vidus ceļu. Spītīgs, pārlieku sarkastisks, atriebīgs, nenobriedis un ļaunprātīgs. Tiecas kontrolēt un turēt varu pār citiem, pašdestruktīvs. Var ieciklēties, lai atrast vienīgo, patieso mīlestību un spēj iestrēgt toksiskās, mokošās attiecībās.

Skorpions (attīstīts): produktīvs, ar spēju smagi strādāt, labi darbojas komandās. Nodrošina drošību un stabilitāti tiem, kas ir tuvākie cilvēki. Nebaidās no krīzēm, bīstamām situācijām un problēmām. Gatavs jautāt un meklēt atbildes. Ambiciozs, efektīvs, drosmīgs, atjautīgs, neticami intuitīvs un harizmātisks. Bauda un risina izaicinājumus, draudzīgs un lojāls līdz pat beigām. Izturas pret draugiem uzticami, spējīgs upurēties tiem, ko mīl. Empātisks un gādīgs, magnētiska personība. Spējīgs būt laimīgs un apmierināts ar vienu partneri, ar ko var apvienot emocionālu un seksuālu mīlestību. Pārliecinošs, kaislīgs, enerģisks, jūtīgi, mīl rūpēties par tiem, kas ir viņam ļoti tuvi.

Strēlnieks (neattīstīts): grūtības paust savas emocijas pareizi. Tic, ka viņam ir vienmēr un par visu taisnība. Viegli aizvainojams, necienošs pret citiem, nav diplomātijas sajūtas. Pārlieku tiešs, atklāts un impulsīvs. Tiecas uz visām pusēm, kur beigās zaudē enerģiju, laiku un naudu. Par daudz ceļo, līdz ar to izvairoties no atbildības. Nesavaldīgs prāts, nerūpīgs pret citu vajadzībām, mazajām lietām, kritisks pret sevi un citiem. Bezatbildīgs, paštaisns, augstprātīgs, dogmatisks un diktatorisks. Viegli iztraucējams, mētājas no vienas lietas pie citas, tendence pārlieku daudz ēst vai dzert. Izvairās pieķerties cilvēkiem, karjerai un vietām. Nemierīgs. Pārlieku liela vēlme redzēt visu idealizācijā, izvairoties no realitātes. Var vairāk apsolīt, nekā izdarīt.

Strēlnieks (attīstīts): uzticams, visbiežāk optimistiski noskaņoti jebkurās grūtībās, spēja atrast ar vieglumu izzeju no tām. Atvērti iespējām, citām idejām un redz vienmēr plašāk un tālāk. Draudzīgs, godīgs, daudzpusīgs un avantūrists. Bauda atpūtu laukā, sportu, tiecas apceļot un iepazīt pasauli. Vēlme izprast dzīves dziļākos jautājumus un abstrakcijas, gan no fiziskās puses, gan garīgās. Izpalīdzīgi un ar labu humora izjūtu. Talants veidot draudzības, būt humanitāros projektos, palīdzēs ikvienam, kam tā ir vajadzīga. Lojāli, vienkārši, bez manipulēšanas.

Mežāzis (neattīstīts): Mīl visus izkomandēt, izteikti satraukts, pesimistisks, aizdomīgi par daudzām lietām. Spītīgs, neiecietīgs un nav daudz pašpārliecinātības . Šaubas par sevi nemitīgi, auksts un nežēlīgs. Interesējas tikai par savu darbu, nevelta laiku savam partnerim. Aukstasinīgi, šķiet, ka viņiem nav emociju, pārāk smagi pret sevi, baidās no neveiksmēm un izgāšanās. Mazvērtības kompleksi, cenšas atriebties par viņiem nodarīto ļaunumu. Tieksme norobežoties no cilvēkiem, bailes zaudēt reputāciju, bailes, ko citi par viņu padomās. Grūti atslābināties un atpūsties, grūti justies vienkārši laimīgam. Trūkst uzticības sev un citiem, tieksme pārstrādāties. Pietrūkst personiskais magnētisms, grūtības parādīt savas emocijas.

Mežāzis (attīstīts): ir mērķis uz ko viņš tiecas un ir pārliecinošs spēks. Atbildības sajūta, spēj iedvesmot citus uzkāpt viņu vajadzīgajās virsotnēs un noturēties tur. Organizēts, metodisks, godīgs un efektīvs. Pacietīgs, praktiski un uzticams. Ļoti lojāli pret saviem draugiem un cilvēkiem, par kuriem viņi rūpējas, cieņa. Spēcīga pašdisciplīna, izdara visu līdz galam, ko dara, ilgtermiņā domājoši cilvēki. Spēj atteikties no izklaidēm, atpūtas, lai sasniegtu to ko iesākuši, darbs kā terapija.

Ūdensvīrs (neattīstīts): bezpersonisks, neprognozējams, grūti parādīt pieķeršanos un mīlestību atklāti, radikāli. Neizprot, kas ir mīlestības jūtas, izvairās no attiecībām, ciniķis, netaktisks un skarbs. Grūtības atvērties citiem no emocionālās puses, spītīgs. Spējīgs pazust savā pasaulē, stīvs, neinteresēts romantikā un dumpīgs. Nespējīgs atrast savu vietu pasaulē. Izturas vēsi, neinteresēti, garlaicīgs un ideālists. Zems enerģijas līmenis, ir grūti sasniedzams, var dumpoties tikai tā pat vien, lai tas būtu, kā izklaide. Apzināti šokē citus cilvēkus, neiecietīgi pret pārmērīgu mīlestības izrādīšanu.

Ūdensvīrs (attīstīts): draudzīgs, oriģināls, unikāls un intuitīvs. Atvērts domās, atšķirīgi, neatkarīgi un spējīgi novērtēt brīvību. Zinātniski, neparasti, praktiski un spējīgi labi strādāt. Vēlmē dalīties ar zināšanām, lai visi dzīvotu labākā pasaulē un labums būtu daudziem. It sevišķi veiksmīgi sadarbojoties kādās grupās, organizācijās. Norūpējies par visas cilvēces labumu kopumā, nevis tikai par kādu individualitāti. Filozofistiski, apņēmīgi, neatlaidīgi, analītiski un zinātniski prāti. Spēja būt objektīvam un spēja pārdomāt lietas ar precīzu secinājumu. Viņš lieki nekonfliktēs, tikai, tad, ja jutīs, ka vajag kādi ideju, ideālu vai cilvēku aizstāvēt.

Zivs (neattīstīta): Nespējīgs sevi parādīt, neizlēmīgs, mīl sevi žēlot un paaugstināta jūtība. Mainīgs, manipulatīvs, garastāvokļa cilvēks. Pārāk augstas ekspektācijas no citiem un jūtas sāpināti, ja nesaņem ko vēlas. Izteikta tieksme likt savu mīļoto uz pjedestāla, kas var novest pie vilšanās, kad atklāj viņa vājās vietas. Nedroši, viegli ietekmējami, nav stipri gribasspēki. Nav dinamiska pieeja dzīvei. Bieži var likties, ka meklē mierinājumu no citiem. Grūti pateikt otram NĒ. Var palikt ilgi sliktās situācijās ar domu, ka spēs otru mainīt vai situācija pati mainīsies.

Zivs (attīstīta): simpātisks, līdzjūtīgs, izpalīdzīgs un gādīgs. Ļoti jutekliski un jūtīgi, Lojāls un godīgs. Ŗadošs, spēcīga iztēle, sentimentāls un romantisks mīlestībā. Dāsni pret citiem ar savu laiku, spējīgs daudz un nesavtīgi palīdzēt citiem. Vienmēr jūtas labāk, ja var savā veidā kalpot citiem vai uzupurēties. Kļūst mazāk introverti un mainīgi, kad vērš savu līdzjūtību uz citiem. Neaizvaino citus cilvēkus, ļoti tolerants. Viegli veido draudzību un nenosoda citus. Spējīgs būt talantīgs mākslas, deju un mūzikas pasaulē. Instinktīvi zina savas spējas un ierobežojumus.

Bloga sadaļas

Santa Gindra

Profila attēls

Kontakti

Nobalso par blogu

266 iesaka šo blogu

Balsot