VENĒRAS KVADRATŪRA/OPOZĪCIJA AR URĀNU.

Kā tas izpaužas cilvēka natālajā kartē.

        Šis aspekts dod vajadzību pēc brīvības, neatkarības un nestabilitātes. Kas attiecībās var nospēlēt dažādos scenārijos: atšķirība kultūras, izglītības, vecuma starpībā. Attiecības ar ārzemniekiem, nestandarta attiecības (nedzīvo kopā vai viens no partneriem strādā prom, piemēram, jūrnieks, stjuarts). Citi grib bēgt prom no attiecībām, kad sajūt, ka ir par daudz garlaicīgi vai kontrolējoši. Cits var iemīlēties negaidīti un ātri, bet tikpat ātri tas viss var beigties. Izvēlas tos partnerus, kas kaut kādā veidā nav pieejami, sasniedzami vai distancēti. Vai arī savās attiecībās, ik pa laikam atrod mīļākos/ mīļākās, tādā veidā “atsvaidzinot”savas attiecības. Jo ir kādas iekšējas bailes/ nevēlēšanās pēc ciešām, tuvām attiecībām. Bieži šie cilvēki jūtas labi “brīvajās” attiecībās”, kur nav izteikti noteikumi un rutīna. Ja viss ir izteikti mierīgi un paredzami, tad viņi paliek nemierīgi, emocionāli nesavākti. Diezgan lielas grūtības noturēt ilgstošas attiecības un draudzību, bet ne neiespējami. It sevišķi, ja saņem attiecībās to, ko vēlas. Tas ir romantiku, neparedzamību, brīvību, dzirksti, jaunus atklājumus. Viņi novērtē partnerus, kas ir zinātkāri par pasauli un, kas spēj attiecībās ienest “svaigumu”. Noteikti viņi jutīsies diskomfortā, ja būs jāprasa otram atļauja par katru savu rīcību vai jāatskaitās, kur bija un ko darīja. Nedomāju, ka viņi jūtas labi attiecībās, kur ir ar otru pārāk daudz kopā vai nemainīga ikdienas rutīna. Ir labi, ja viņiem ir sava individuālā telpa, kur var atklāt priekš sevis kādas nebijušas vietas vai interesantus hobijus.

       Negatīvā gadījumā ģimenes dēļ nav gatavs neko upurēt. Sava brīvība svarīgāka. Pārāk nestabili, kas var radīt nemieru arī otrā. Kā arī nauda tiek iztērēta vieglprātīgi – pēkšņi, ātri un nepārdomāti, kas atnes tikai zaudējumus.


Piemēram, princese Diāna.

      Princesei Diānai bija venēra vērša zīmē, kas meklē drošību un fizisku kontaktu ar citiem cilvēkiem. Ko vēl pastiprināja viņas saule vēža zīmē, kas ir vēlme pēc ģimeniskuma, intīmām un tuvām attiecībām. Bet visu sarežģīja urāns, kas veidoja ne tikai kvadratūru ar venēru, bet vēl opozīciju ar mēnesi (ūdensvīra zīmē), padarot viņas iekšējo pasauli pretrunīgāku. Jo gan emocionāli, gan attiecībās vajadzēja arī brīvību un neatkarību. Caur urānu lauvas zīmē gribēja sevi parādīt dramatiski un pamanāmi , kas radīja diskomfortu viņas venērai vērša zīmē. Jo vērsis ir vairāk uz mieru, saglabāšanu un komfortu.

      Kā izpaudās viņas venēras kvadratūra ar urānu? Caur vīra romānu ar Kamilu. Jo, lai arī pati Diāna slēpa savu vajadzību pēc atsvešinātības, savas telpas, tomēr tas kaut kādā veidā tika neapzināti “projicēts” uz āru. Tas ir tā, ka piesaista situācijas no savas dzimšanas kartes apsolījuma. Caur to situāciju viņa saņēma to, kas viņai nepieciešams, kaut diezgan lielā pretrunā ar viņas vēzisko pusi. Viņai vajadzēja ilgu laiku, lai atrastu kā integrēt sevī urānisko enerģiju. Ko viņa izdarīja vēlāk, piedaloties daudzos humanitāros projektos , strādājot ar cietušām sievietēm, un cilvēkiem, kas slimo ar AIDS un vēzi. Tur viņai bija iespēja paust savu empātisko dabu un tajā pašā laikā varēja iet prom, kad pati to vēlas.

Bloga sadaļas

Santa Gindra

Profila attēls

Kontakti

Nobalso par blogu

266 iesaka šo blogu

Balsot