Saules un mēness trigons.

     Šis trigons norāda, ka cilvēkā ir harmonija starp viņa spēku, ego un viņa ieradumiem un emocijām. Tie neiet pretrunā viens ar otru. Cilvēks ir spējīgs dabiski izturēties pret emociju impulsiem, kas ļauj dabīgi attīstīt savu raksturu. Kas visbiežāk liecina, ka ir iegūtas labas pagātnes mācības, kas ļauj vieglāk realizēt savu likteni. Tas norāda arī uz labām attiecībām ar vecākiem, jo abu vecāku audzināšana ir redzēta kā vienota sistēma. Kā arī iespējams, ka vecāki ir iedvesmojuši viņu parādīt sevi kā individualitāti, nevis uzspiedoši savas nerealizētās vēlmes. Šis aspekts ļauj izbaudīt attiecības ar vecākiem un ģimeni visas dzīves garumā. Situāciju maina, ja ir kāds cits disharmonisks aspekts pret sauli vai mēnesi. Kaut jāsaka, ka šis trigons joprojām palīdz, jo cilvēks spēj uzņemties atbildību par esošajām grūtībām.

       Saules un mēness trigona aspektam, gan var būt neliels mīnuss, jo bieži šis cilvēks ir drusku apātisks, un nepasniedz sevi ar lielāku degsmi un drosmi. Kā arī var uzskatīt par pašsaprotamu sevī radošos talantus, kurus var izmantot lietderīgi attiecīgās situācijās, kur ir iesaistīti citi cilvēki un tuvas attiecības. Ar šādu cilvēku jūtas ērti gan jaunieši, gan bērni. Visticamāk, ka viņi arī mēģina uzvesties šī cilvēka klātbūtnē labi, jo ir neapzināta vēlme izpatikt. Kā teikt reaģē uz tā cilvēka pozitīvo attieksmi pret viņiem, un vieglāk atceras šīs saskarsmes burvību. Līdz ar to, viņiem ir iespēja sevi izcelt ar attieksmi pret citiem. Temperaments, kas spēj viegli justies, arī kādās autoritatīvās pozīcijās, novērtējot sev blakus esošos cilvēkus. Spēja būt pārliecinošam, bet ne aizvainojošam. Spēja likt otram izdarīt to, ko viņš vēlas un tajā pašā laikā otrs nejūtas par to slikti, vai pazemojoši.

       Vēl šis aspekts dod cilvēkam patiesumu un godīgumu, kas rada patiku abos dzimumos. Dod spēju saglabāt sirsnību un draudzīgumu ar paziņām un draugiem,  arī nepatīkamās situācijās, līdz ar to atstājot paliekošu iespaidu uz citiem. Bet tajā pašā laikā, viņš drusku nenovērtē savu potenciālu tikt augšā, pa jebkurām karjeras kāpnēm. Tikai jāizvēlas joma, kur būtu iespējas augt un attīstīties. Dažas no jomām, kur var veidot labvēlīgu izaugsmi – zemes, mājas, iekšzemes uzņēmumi. Arī ieteicams darbs ar sabiedrību, jo daudzās situācijās ir mierīga rīcība, kas ļauj tikt galā ar daudzām situācijām.













Bloga sadaļas

Santa Gindra

Profila attēls

Kontakti

Nobalso par blogu

266 iesaka šo blogu

Balsot