Attiecības un Neptūns!!

        Venēra parāda vienas no mūsu attiecību vajadzībām, vērtībām. Ja jūsu Venēra atrodas kādā aspektā ar Neptūnu, tad jūs esat nedaudz kā  fantāzija. Jā, protams, reāls cilvēks, kas staigā, elpo un dzīvo, bet jūs spējat paust no sevis, ko ļoti skaistu un tajā pašā laikā arī viltīgu. Neptūns dod vēlmi, lai attiecībās ir romantika, mūzika, kaut kas netverams un skaists. Spējas viegli pielāgoties otram cilvēkam. Kas dzīvē varētu izskatīties tā, ka, ja otrs skatās šausmu filmas, tad cilvēks ar venēras-neptūna aspektiem arī. Ja otrs vēlas doties uz munameģi, tad jūs arī piekritīsiet. Tāda kā spēja iet līdzi attiecībām, tā kā tas ir vajadzīgs. Viņi daudz neanalizēs, nekalkulēs kā izdevīgāk, kā labāk, bet vairāk plūdīs pa straumi. Bet disharmoniskos aspektos ir risks saplūst ar otru pilnībā, kļūstot par to ko partneris vēlas, nevis pats. Tas bieži parādās arī situācijās, kur ir iesaistīti kaut kādi sociālie standarti, par to, kas ir un, kas nav skaisti.

      Venēra ir tā, kas parāda, kas mūs piesaista. Caur neptūnu tie var būt – sapņi, fantāzija, deja, mūzika, dzeja, ilūzijas, romantika utt. Jā Venēra iet skaisti roku rokā ar planētu Neptūnu, jo attiecībās ir vajadzīga mīlestība, dvēseliska saplūšana. Bet citreiz tas var izskatīties savādāk, jo arī esot attiecībās var atrasties tādā kā savā pasaulē vai otrādi. Šo aspektu cilvēks visbiežāk sāk izjust pusaudžu gados, kad sāk rasties savas vērtības, līdz ar to sākot vairāk saprast, kas mūs padara pievilcīgus citu acīs un, kas mūs piesaista apkārtējos. Kad ir iesaistīts neptūns, tad visticamāk tā nav vienkārši mīlestība, bet pilna ar sapņiem, fantāziju un mīlestības dzejoļiem!! Pusaudžu gados, kad, jo vairāk izceļas romantiskais, tad cilvēki meklē ko līdzīgu stāstam par “Romeo un Džuljetu”. Un tiešām šiem pusaudžiem pirmā mīlestības vilšanās var būt ĻOTI sāpīga un postoša.

      Tikmēr disharmoniskos aspektos visbiežāk cilvēks savā dzīvē piedzīvos vismaz vienu vilšanos. Vilšanās visbiežāk ir sāpīga pieredze, bet tā bieži ved uz veselīgāku attieksmi pret sevi un citiem. Tas var nākt no bērnības, no kādām bērnības situācijām, kur apkārt ir kādas problemātiskākas situācijas un cilvēki, līdz ar to cilvēks izvēlas slēpties savā fantāzijas pasaulē, iegrimt savos romantiskajos sapņos, lai nebūtu jāpiedzīvo un jāredz realitāte. Cilvēks var pat idealizēt savus vecākus, sakot, ka viņi ir bijuši mīloši. Bet tajā pašā laikā, ja paprasītu vai viņi pavadīja laiku kopā, tad atbilde būtu nē. Jo cilvēks, ieejot savā iztēles pasaulē, izveido tādu kā aizsardzības mehānismu pret sāpīgu pieredzi, nevēlamu kritiku vai atraidījumu. Šis atraidījums ir tā kā ieprogrammēts, kas visticamāk iekustēties pie kāda no venēras vai 7. mājas tranzītiem. Kad var pacelties augšā bērnības fantāzijas, kas tiek projicētas uz partneri, esošo partneri. Tas ir visbiežāk tiek uzliktas “rozā brilles”, lai redzētu to ko vēlas redzēt. Kad var izvēlēties neredzēt skaidrus signālus attiecībās, kas vēsta, ka šīs attiecības/ cilvēks nav tāds, kā esat iztēlojušies savā iztēlē. Visbiežāk šie signāli ir diezgan redzami: otrs nepavada pietiekami daudz laika ar jums (vismaz kvalitatīvi), cilvēks melo par kādām situācijām vai arī kopīgi pavadītajā laikā ir daudz narkotikas/ alkohols. Ja attiecību pamatā ir kāda nerealitāte, tad visticamāk tieši tranzītos arī parādīsies iespēja ieraudzīt realitāti un atbrīvoties no idealizācijas, kas ir turēta no bērnības.

     Ja dzimšanas kartē venēra ir dinamiskos apsektos, tad ir grūtāk palaist vaļā šo idealizāciju, lai spētu ieraudzītu cilvēku un attiecības tieši tādas, kādas tās ir. Lai no tā atbrīvotos ir jāiemācās ieraudzīt visu pirms jau savus vecākus kā REĀLAS personas, kā reālus cilvēkus, ar visām sāpīgajām pieredzēm, lai tālāk esot citās attiecībās nenotiek iedomāto elku/tēlu projicēšana uz citiem. Tranzītos, kad notiek vilšanās, tad ir jāmācās pieņemt tā kā mērķis, lai spētu atbrīvoties no iedomātām lietām.  Jo cilvēkiem ar spēcīgu neptūna akcentu raksturā ir vēlme norakt nepatīkamās atmiņas no bērnības, it sevišķi, ja tās nav bijušas patīkamas. Ja tas notiek arī tranzītos un cilvēks turpina grimt iztēlē, cenšoties neredzēt realitāti, tad visticamāk, ka arī nākotne piedāvās kādas jaunas vilšanās caur attiecībām.

      Vislabākais krīzes situācijā ir palaist sasaldēto enerģiju, kas ir izveidota kā aizsarga mehānisms. Jā tā var būt vienkārši izraudāšanās vai arī kāda psihologa/ psihoterapeita apmeklējums. Kāda palīdzība, kur iztēloto uztveri ielikt “realitātē” un nākotnē būs vieglāk redzēt attiecības un otru personu kā realitāti,  nevis ar piedomātām īpašībām. Būs lielāka iespēja veidot patiesākas attiecības, jo tās būs veidotas ar reālu cilvēku, nevis izdomātu tēlu.

        Kā arī risinot tās lietas, varat sevī palielināt enerģiju, kas palielinās arī radošās spējas un estētiskās vērtības. Kas ļautu izbaudīt vairāk romantiku un skaistumu, tajā pašā laikā saglabājot realitātes izjūtu. Kā arī viens no labiem veidiem kā realizēt šo enerģiju ir palīdzēt kādam citam caur labdarību. 

Bloga sadaļas

Santa Gindra

Profila attēls

Kontakti

Nobalso par blogu

266 iesaka šo blogu

Balsot