Jupiters SKORPIONĀ zīmē 2017/2018. gadā.

     Planēta Jupiters pārvietosies no svaru zīmes uz SKORPIONA zīmi no 11. oktobra 2017. gada līdz 9.novembrim 2018. gadam. Jupiters – lielākā un veiksmīgākā planēta visā Saules sistēmā, katru gadu iet no vienas zīmes uz nākamo, tāpat mūsu natālajās kartēs pārvietojoties no vienas mājas uz otru. Visbiežāk dodot mums kādas jaunas iespējas, paplašina mūsu robežas vai attiecīgo zonu, kurā tas atrodas.  Tas kā katram individuáli šajā gadā dos jupiters atkarīgs no tā, kurā “mājā” katram atrodas skorpiona zīme vai arī, ja kāda no personiskajām planētām ir skorpiona zīmē. Zinot, kur atrodas tranzitējošais jupiters mēs spējam labāk ieraudzīt  iespējas un izmantot tās. Jo astroloģija strādā, tad, ja arī paši to daram. Jo nevis planētas veido rīcību, bet mēs cilvēki. NEKAS nenotiks, ja sēdēsim mājās un neko nedarīsim.

Visvairāk un pozitīvāk izjutīs tiem, kam saule, mēness, merkūrs, venēra vai marss ir skorpiona, vēža, vai zivs zīmē (atkarībā no grādiem, kad tieši būs ietekme jūtama), kā arī nedaudz jutīs mežāži un jaunavas.  Ja saulīte ir kādā no šīm zīmēm, tad palielinās pašpārliecību, sajūtu, ka jūtas labāk, ka var sasniegt vairāk. Vieglāk saprast kā vadīt savu dzīvi, uzlabo attiecības ar tēvu/vīru/ kādu autoritāti. Vai vienkārši iespēja satikt kādu cilvēku, kas paver kādas iespējas durvis. Ja mēness, tad lielākas iespējas sievietēm palikt stāvoklī, iegādāties kādu īpašumu, pārdot vai vienkārši atrast vietu, kur dzīvojot jūtas labi. Emocionāli vieglāk, laimīgāki, uzlabojas attiecības ar ģimeni, mammu.

       Lielāka iespēja arī tiem, kam natālajā kartē jupiters atrodas skorpiona zīmē, jo tiem būs jupitera atgriešanās laiks, kas visbiežāk atnes jaunu nozīmi dzīvei, jaunu mērķi nākamajiem 12 gadiem. Laiks, kad veidot pašam “savu laimi”, kad izmantot savu spēku, magnētismu pilnībā. Nebaidies iedziļināties lietās pilnībā, kur citi baidās vai uzskata tās jomas par taboo.

     Jāatgādina, ka Jupiters ir tas, kurš mīl visu gigantiski lielu, viņs paplašina visu. Līdz ar to, tas ir kā cilvēkiem, kad iedod vīna glāzi. Ir, kam pietiks ar vienu, bet ir kam vajag vēl un vēl. Tie, kas būs izmantojuši iespēju nobaudīt vīnu ar vienu glāzi teiks, ka tas bija baudāms. Bet tie, kas būs pārspīlējuši teiks, ka tas nebija labs

Tieši līdzīgu efektu var atnest Jupitera tranzīts, jo mērenība nenāks viegli. Robeža starp entuziasmu un apsēstību var būt plāna. Kas var dod sajūtu, ka nav gana. 

Kas tad ir skorpiona zīme? Tā ir fiksēta, noturīga un ieturēta enerģija, kas vairāk tur sevī iekšā, dziļumā. Tas ir kā aisbergā, kur ārpusē ir redzami tikai 10% no visa. Kur pārējais tiek slēpts, turēts un netiek laists vaļā, kas bieži neļauj arī pilnībā izpausties visam potenciālam. Bet Jupiters skorpiona zīmē atklās šo aisbergu, radīs sajūtu, ka mēs to varam salauzt. Vieglāka pieeja visam intensīvajam un noslēpumainajam, vieglāka pieeja kādām savām pagātnes atmiņām, savām emocijām, kas bija līdz šim sasaldētas. Ļaujot daudzām lietām nākt gaismā, virspusē. Noteikti skars daudzus cilvēkus, kam ir saistība ar kādām apsēstībām, atkarībām, kur apakšā ir bailes, ka bez tām lietām viņu dzīve nebūs laimīga. Arī līdzatkarības var pastiprināties, bet, jo lielāka iespēja to atstāt pagātnē. Jo jupiteram esot skorpionā tas dos tādu kā gaismu, kas parādīs, ka var būt arī savādāk un labāk. Skorpiona prot izrakt labāko pat no pelniem, prot dod vajadzīgos resursus un spēku!!!! Jo sevišķi tāpēc, ka jupitera pārvaldnieks ir marss, kas mīl rīkoties, ir aktīvs. Jupiters veidos harmoniskus aspektus ar neptūnu un plutonu, kur sapņi saskarsies ar jupiteru cīņu par tiem. Ja līdz šim jupiteram atrodoties svara zīmē akcents netika likts uz rīcību, vairāk pat neizlēmība, tad jupiteram skorpionā būs lielāks entuziasms un rīkošanās.

Laiks ko izmantot, lai:

  • ieraudzītu neizmantotos resursus, kādas lietas, kas noliktas ēnā. Atklātu noslēpumus, kas nav risināti. Šis ir laiks, lai to visu izprastu un vieglāk sadziedētu.
  • Laiks, lai fokusētos uz to, kam patiešām ir nozīme. Laiks, kad mazāk baidamies, vieglāk akceptēt dažādas taboo lietas, vieglāk izprast enerģijas grūtības. 
  • Laiks, kad rodas lielāka izpratne par seksuālo enerģiju, enerģijas apmaiņas būtību. Labi priekš dažādām tantrām.
  • Atklāt talantus kopā ar otru, kādas iespējas caur bankām, apdrošināšanām, nodokļiem, citu naudas, mantojuma, citu enerģijas.
  • Ļauj piekļūt daudzām lietām dziļumā. Lieliski darbos, kur vajag meklēt, psiholoģiskajām metodēm, okultām zināšanām, atkritumu šķirošanai, jebkādu lietu šķirošanai atmetot veco, nevajadzīgo. Labums darbiem, kas ir saistīti ar krīzēm, problēmām, nāvi, kriminālo pasauli, arhīvi, arheoloģija utt.
  • Piekļūt dziļām, psiholoģiskām transformācijām, vieglāk sadziedēt kādas rētas, dvēseliskās lietas. Vieglāk iegūt emocionālu tuvību ar otru, kādu iepriekš neesam piedzīvojuši.

Ļoti, iespējams, ka arī palielinās cilvēkiem vēlmi pirkt kādus īpašumus, ņemt vairāk kredītus, kas noteikti arī palielinās procentus bankās un īpašuma vērtību. Vairāk pacelsies augšā dažādas seksuālas lietas – kā pedofīlija, prostitūcija, verdzība, izmantošanas, vardarbība, kādas korporācijas, kaut kas saistībā ar nodokļiem un kriminālo pasauli. Tās lietas nāks gaismā, tiks atklātas publiski.

Būtībā šis laiks atnesīs kādas lielas pārmaiņas, kur kaut kam “nomirstot” palīdzēs atbrīvoties no enerģijas vai cilvēkiem, kas patiesībā mums nav bijuši vajadzīgi. Lai vecās enerģijas vietā nāktu jaunā enerģija, jauns sākums. Grūtāk būs fiksētajām zīmēm kā ūdensvīram, vērsim un lauvai. Būs jāmācās atbrīvoties no vecajiem ieradumiem, lai ieviestu radikālas izmaiņas. Ar jaunu perspektīvu un pareizu rīcību. Būtībā būs jāstrādā ar vēlmi neiespītēties, neiekrampēties tajā, kas vairs īsti nestrādā.

Jupiters skorpionā kaut kādā veidā mums visiem liks ieskatīties sava skapja tumšākajos stūros, bet labā ziņa ir tā, ka pēc tā iztīrīšanās MĒS JUTĪSIMIES VĒL DZĪVĀKI un laimīgāki!!

Bloga sadaļas

Santa Gindra

Profila attēls

Kontakti

Nobalso par blogu

266 iesaka šo blogu

Balsot