Mediji, sociālā vide, apkārtējie cilvēki, ideāli un autoritātes ir tie, kas mūsos veido kaut kāda veida klišejas par to kādai ir jābūt sievišķīgai sievietei. Nereti ir situācijas, kur gribot izpatikt otram, mēs sekojam otra vērtībām, vēlmēm, lai mēs viņam patiktu un būtu gana labas. Iespējams, ka vīrietis grib, lai mēs esam seksapīlas un noslēpumainas “pantēras” (kaut kas skorpionisks), bet varbūt mūsu patiesā daba ir, kas pilnīgi pretējs dod vieglumu un priecāties par dzīvi (dvīnisks). Tāpēc arī reizēm vīrietim var rasties sajūta, ka nav kopā ar ĪSTO sievieti vai sieviete nejūtas kopā ar īstu vīrieti. Tas gan nenozīmē, ka otrs nav sievišķīgs vai vīrišķīgs, tikai tas, ka otrs neatbilst mūsu ideālajam tēlam. Līdz ar to nav vērts sevi kopēt, likt masku vai lauzt, ja tā loma, kas mums IT KĀ patiktu, nenāk  no mums dabiski. Tas var būt arī sievietei redzot otru sievieti, kur rodas fantastiskas emocijas, sajūta, ka viņai sanāk forši. Cenšamies atdarināt, bet jūtam, ka īsti kaut, kas nav..Kāpēc? Jo tas nav mūsu, bet pārkopēts. Tas ir kā izrādē, kur aktieris tēlo kādu lomu, kas nav jau slikti, jo tajā brīdī iegūstam priekš sevis jaunas izjūtas, emocijas un pieredzi, bet tomēr ilgākā laika posmā jāsaprot, kas ir mūsu ĪSTĀ loma, savādāk tā skaistā būtība, kas mums ir iekšā var arī nekad neizpausties. Jo esam vienā izrādes lomā, otrā, bet savu lomu nenospēlējam. BŪTISKI ir paust SAVAS labākās īpašības, jo tādā veidā arī piesaistam vīrieti, kam tās ir vajadzīgas un, līdz ar to vēlāk jūtamies novērtētas!! 
     Protams ir daudzas sievietes, kas instinktīvi sevi sajūt un izprot, līdz ar to viņas spēj sevi paust dabiski, bez piepūles. (it sevišķi sievietes ar gadiem, kad viņas tik viegli nepakļaujas citu vēlmēm un manipulācijai). Bet citas sievietes sevi meklē gadiem, to kā sevī atvērt to ziedu un būt patīkamai citiem. Būsim godīgi pret sevi, cik ir reāli sievietei būt visās lomās, ko dzīve piedāvā? Tēli ir dažādi: mājsaimnieces, karjeristes, lieliskas mammas, neatkarīgas sievietes, sociāli aktīvas, lieliskas mīļākās, radošas utt. Tomēr jau nereāli....vismaz ar kvalitāti un tā, ka sanāk dabiski!! Katrai sievietei horoskopā ir savs mēnestiņš un venēra (šoreiz neņemsim vērā aspektus, mājas, kurā atrodas, jo tas dod papildus informāciju), kas arī dod to SĀKUMA startu, kā varam būt visdabiskākās un izstarot SAVU mirdzumu!!! Pirms sieviete nav ilgstošās attiecībās, tad vairāk pauž savu venēru, bet vēlāk un mammas lomā, tad vairāk paužam savu mēnestiņu.  
Tālāk apraksti pa zīmēm:

Mēness/Venēra Auna zīmē- Tava īstā daba ir ugunīga!!! Kad vari kaut ko iekarot,iedvesmot, kad vari būt atklāta un tieša. Kad vari paust sevi spontāni un savā veidā impulsīvi. Ja tev liek būt lēnai, pacietīgai un ieturētai, tad ilgstošā laika periodā pazaudēsi savu sievišķību. Tu esi līdera tipa sieviete, nevis, kas ir otra pakļautībā. Tu pilnībā ziedi, ja tavā dzīvē ir kādas pārmaiņas, kad vari uzvesties arī kā bērns, kas reizēm dejo līdz rītam. Kad vari izbaudīt kādas aktīvas, sportiskas, negaidītas lietas, kur ir arī adrenalīns un risks. Ātri izbraukt ar mašīnu, moci, motorlaivu. Dzīve ar stabilitāti, starp četrām sienām, taisot bērniem ēst un mazgājot grīdas, kur viss ir zināms var tevī sadedzināt iekšējo jaunības garu un atraktivitāti!!! Domā par jauniem mērķiem, ko sasniegt, par impulsīvām atrakcijām, kas tevi tikai piepildīs. Par iniciatīvu un idejām, kuras vari realizēt. Nesēdi mājās, ej laukā un izjūti dzīves garšu!Kaut rīt dodies uz Disnejlendu!!

Vērša zīmē – Pacietība, nesteidzība un stabilitāte ir tas, kas sniedz tev baudu. Kad ir pārāk daudz izmaiņas, neparedzētas lietas tu vari sevi ātri sadedzināt, nonākt stresā. Vislabāk jūties, kur vari izjust labu ēdienu, labu apģērbu, labas smaržas, komfortu un lēnu pieķeršanos saviem tuvākajiem. Tāda kā būtība sniegt citiem to visu, dod komforta sajūtu. Ja sāksi uzvesties kā auna sieviete, kas meklē risku, piedzīvojumus, tad nesasniegsi savu sievišķības būtību. Daudz vairāk izbaudīsi sajūtot savu ķermeni un vidi sev apkārt, kur ir relaksācija un stabilitāte. Izbaudi vairāk masāžas, kosmētiskos salonus, restorānus,mierīgu atpūtu pie dabas, viss, kas sniedz tev baudu. Tu esi sieviete, kurai ir vajadzīga daba, dārzs (vai vismaz puķes vāzēs), kas mīl krāt, konservēt un radīt stabilu vidi.

Dvīņa zīmē – Tava sievišķība slēpjas, kad spēj komunicēt un dalīties ar savām domām un idejām ar citiem. Kad tu jūti, ka dzīvē notiek kustība, kāda pārvietošanās, eksperimenti. Tāpēc tev patīk komandējumi, pārbraucieni vai vienkārši ciemošanās, kur ir labas, vieglas sarunas, ko pavada DAUDZ humora. Kad tu sajūti sevī ziņķārību par pasauli, dzīvu interesi par to un vari dalīties ar to visu, tad tu sāc atdzīvoties un būt tu pati!! Tev patīk dzīvot šeit un tagad, sajust visu, kas apkārt notiek. Pasākumos nebremzē sevi – ej pie cilvēkiem, flirtē, runājies, jo tas ir tas ko māki vislabāk. Dod citiem viegluma sajūtu!! Visbiežāk tieši tam vīrieši nespēj pretoties – tavai labajai humora izjūtai. Ja tu atradīsies vienā un tajā pašā vietā pārāk ilgi, kur būs komunikācija ar vieniem un tiem pašiem cilvēkiem (vai trakākais vispār izolācija no sabiedrības), tad tu pazaudēsi savu sievišķo spēku!! Meklē kā paplašināt savu paziņu loku, intereses (lai ir daudzveidīgas), meklē kā iemācīties ko jaunu. Ceļo, lai vari dalīties ar saviem iespaidiem ar citiem!! Veido daudzveidību savā dzīvē, neierocies ikdienas rutīnā un nopietnībā.

Vēža zīmē – Ja skriesi tikai pēc karjeras, atdzinības no citiem, tad tas īsti nebūsi tu. Tev ir vajadzība sajust savas emocionālās vajadzības, sajust ģimeni pie kopīgām pusdienām, pavadīt laiku kopā ar sev tuvākajiem cilvēkiem. Vislabāk sevi spēj paust mājās, ar ģimeni, kur vari parūpēties par kādu, samīļot un apčubināt. Vajadzība sajust savas saknes ar ģimeni, sajust drošību, kur esi. Dabiska vēlme būt mammas lomā un arī vīrieti mīli apčubināt nedaudz kā mamma. Vajadzība pēc drošības ikdienas rutīnā, kur tu jūties droši tajā vidē, kur esi. Būsi tu, ja parūpēsies par komfortu mājās, iesi ilgās vannas peldēs, pastaigas pie jūras, ezeriem, ēdiens un galvenais mājiskā vidē, ar savējiem.Tev vajag īstu oāzi (māju/dzīvokli), kur atgriežoties tu jūties kā miera ostā. Tu esi tu, kad spēj parādīt savu emocionalitāti, ievainojamību un jūtas, neslēp tās no citiem!!!

Lauvas zīmē –Tev vajag spīdēt, tev vajag uzmanību, tev vajag būt karalienei!! Tev vajag sajust, ka tu esi dzīva, ka vari kaut ko vadīt un kaut kādā veidā iedvesmot citus!! Tev vajag redzēt, sajust, ka citi tevi apbrīno un ciena. Ja tu centīsies būt pieticīga, baidīsies izcelties vai kāds tevi noliks zemāk, nekā tu esi, tad tava sievišķība tiks iznīcināta.Tev gribas dzīvot pēc saviem augstākajiem morāles principiem, kur vari paust savu labsirdību un būt par labu piemēru citiem. Tavai sievišķībai traucē cilvēki apkārt, kas ir prasīgi, kontrolētāji vai neļauj tev spīdēt. Esi piemērs citiem par to, cik tev ir laba sirds!!! Uzvelc augstpapēžu kurpes, kādu savu skaistāko kleitu un doties dejot. Nebaidies izskatīties krāšņi, spilgti un pamanāmi. Dodies uz greznākajām vietām, kur tava sirds vēlas. Labākajiem restorāniem, kur ir grezni un skaisti galdi. Izvēlies ēdienu, kas ir pēc taviem standartiem, arī, tad, ja maksā dārgāk. Dod dzīvesprieku, vitalitāti un enerģiju citiem!

Jaunavas zīmē – Ja tu centīsies izskatīties par daudz sociāli aktīva, glamūra vai dramatiska, lai pievērstu sev uzmanību, tad patiesībā cilvēki var novērsties no tevis. Jo tavs spēks slēpjas vienkāršībā, tīrībā, organizētībā. Tu jutīsies daudz labāk, ja būsi sakoposi, sakārtojosi sev vidi apkārt. Ja zināsi, kur un ko esi nolikusi un, ka apkārt nav haoss. Labāk jutīsies kvalitatīvā un saskaņotā apģērbā, nevis spīdīgā un glamūrā. Jūties kā īsta dieviete, ja vari visu izplānot, saorganizēt, ja vari justies kādam noderīga un vajadzīga, it sevišķi praktiski. Ja vari dod kādu praktisku un noderīgu padomu. Jūties labi, kur ir regulārs dzīves veids, savā veidā paredzams, bet, kur tiek ievērotas detaļas un sīkumi. Jā, lai cik tas dīvaini neskanētu, bet, jo vienkāršāk un savā veidā pazemīgāk uzvedies, jo dabiskāk spēj sevi paust!!!Labi jūties, ja regulāri uzturi sevi formā, ar pareizu un labu ēdienu. Parūpējies par savu ikdienu, plāniem un vidi sev apkārt, lai sajūti to, ka viss ir sakārtots tā kā tu to vēlies. Tad arī jutīsies vairāk tu pati.

Svaru zīmē - Tu spēj atrast savu dievību caur spēju būt patīkamai, pievilcīgai citu acīs. Izpaudies caur sociālo vidi, noderīgām sarunām ar partneri, draugiem. Mēģini aizmirst ik pa laikam par rēķiniem, par to kā nokārtot praktiskās lietas, jo tev vajag sajust, ka esi attiecībās!! Ja tu risināsi tikai izdzīvošanas jautājumus un aizmirsīsi par attiecībām ar citiem, tad ar laiku jutīsies briesmīgi. Tev vajag, jo īpaši sajust attiecības, kur ir viens pret vienu, sazvanīties ik pa laikam ar kādu, dalīties ar otru sajūtās un laiku. Apmeklē kāduss kultūras pasākumuss, koncertus, jebko, kas tev sniedz harmoniju un spēj sajust, ka skaistums eksistē!!! Tu jūties labāk vidē, mājā, kur ir viss iekārtots gaumīgi, ar estētisku vidi. Atļaujies sev sniegt ik pa laikam ko no luksusa lietām, precēm, parūpējies par sevi. Jo vairāk spēsi sevi paust no kulturālās puses, zināšanām, labām komunikācijas spējām, spējām redzēt katrai lietai abas puses, jo lielāka piekrišana no citu puses. Nepazaudē sevi ikdienas rutīnā vai praktiskās nodarbībās!

Skorpiona zīmē – Magnētiskā sieviete!!! Nav dabiskākas sievietes, kas māk paust savu seksualitāte kā tu. Neslēp to no citiem, bet, jo vairāk atklāj to sevī. Izcel savu intensitāti, savu dziļumu, savu vajadzību pēc dziļām un nozīmīgām attiecībām. Tas ir tas kā tu vari spīdēt. Tev dabiski sanāk paust savu noslēpumainības auru, ja mīli, tad mīli līdz galam. Vidus ceļa tavā dzīvē nav. Tev vajag sajust attiecības, kur ir kaisle, varbūt mīļākās loma! Kad jūti, ka esi attiecībās, kur nav emocionālas saiknes unr dziļums, tad arī jūti, kā pazūd tava sievišķība. Tieši sajūtot īstu mīlestību, noslēpumainību un mistērijas ir tas, kas tevī pamodina sievišķību. Mēģinot izlikties par sievieti, kas viegli komunicē vai ir ļoti sabiedriska tu pazaudē savu patieso dabu. Tavs dabiskums slēpjas dziļumā, ejot notikumos dziļi un izprotot visa patieso būtību!!!Meklē stirpās izjūtas savā dzīvē : karstā vannā, stipros dzērienos (stipra kafija, stipra tēja utt), intensīvās attiecībās, tā, ka tu jūti, ka tas ir tā vērts. Tev nevajag žurnālu glamūrīgo dzīvi, tev vajag savu – ko sajust!!! Nevis kaut kā, bet dažreiz ar asarām un drāmu.

Strēlnieka zīmē – Brīvība, plašums un piedzīvojums ir tas, kas tevi iedvesmo un dod spēku!! Tev vajag dalīties ar pozitīvām idejām, viedokļiem, dod citiem savu pozitīvo enerģiju. Tev patīk iedrošināt otru uz foršākām lietām un spontānākām lietām. Tu esi kā skolotāja, kas redz realitāti caur citu nozīmības perspektīvu. Jo būsi atvērtāka pret citiem, jo dabiskāka tu pati. Labs flirts, piedzīvojumi - laivas braucieni, zaļumballes, zirgu izjādes, lauki, tas ir tas, kas tev dod prieku. Sajūtu, ka vari būt reizēm kā pašpuika, dabiskāka par dabisku. Atpūta pie dabas vai ar dzīvniekiem. Ja esi par daudz materiāla, piekasīga par sīkumiem un ikdienas lietām,vai kļūsti par daudz pedantiska, tad patiesībā aizver sev iespējas durvis. Tavs spēks ir ceļojumos, plašajos horizontos, iepazīstos citas kultūras un uzņemot jaunas zināšanas. Noteikti jutīsies labāk, ja būs kāds ideāls kam sekot un mērķis uz ko tiekties. Esot attiecībās, kur otrs ierobežo tavu brīvību var ilgstošā laikā atņemt tavu sievišķības šarmantumu. Ceļo, esi neatkarīga, mācies jaunas lietas, iespaido citus, iesaisties spontānās lietās un tu atklāsi savu sievišķību!!!

Mežāža zīmē – Tu esi sieviete, kas vēlas drošību, stabilitāti, rutīnu un struktūru. Ja tu centīsies izlikties, cik tev piedzīvojumu pilna dzīve, centīsies izskatīties jaunāka par saviem gadiem, izvēlēsies riskantas lietas, kas nav pārbaudītas, tad palēnām tas gan emocionāli, gan fiziski padarīs tavu iekšējo skaistumu sausu. Tavs spēks slēpjas cenšoties nobruģēt drošības un stabilitātes sajūtu, kāpjot pa karjeras kāpnēm vai kā citādi virzīties uz priekšu pa saviem nospraustajiem darbiņiem, iet uz priekšu pa maziem solīšiem, nevis atrasties virsotnē uzreiz. Sasniedzot kādas savas ambīcijas, izpildot praktiskos darbos vienu pēc otra ir tas, kas tev liek spīdēt un būt laimīgai!! Tu jūties piepildīta, ja vari savā veidā pati kontrolēt savu ikdienu un vadīt to tā kā vēlies. Tev nav vajadzīga izrādīšanās ar glamūru un spīdošām lietām, cik vairāk sociālais statuss, pozīcija kādā atrodies, materiālie sasniegumi un respekts tev ir vajadzīgs.Labi jūties uzņemoties atbildību par kādām noteiktām situācijām vai cilvēkiem. Nenoroc to sevī, bet apzinies, ka tas ir tavs spēks, jo nāk no tevis dabiskā veidā. Vieglāk sevi sevi paust ar gadiem, jo mežāzis māk sevi parādīt, jo labāk tieši ar gadiem.

Ūdensvīra zīmē – Tavs potenciāls slēpjas neatkarībā un brīvībā!!!! Tas nenozīmē, ka tev patīk būt nenopietnai vai skraidīt pa pasauli apkārt, jo tomēr ūdensvīrs ir fiksēta zīme, kas mīl savā veidā nemainīgumu. Bet tev vajag sajust, ka tev ir brīvs telpa, kur kustēties, vari redzēt atšķirīgus viedokļus, neatkarīgu sociālo dzīvi. Lai tu spēj nebūt kāda turpinājums, bet spēj ar kaut ko būt UNIKĀLA!!! Tev ir grūtāk paust savu sievišķību, ja kāds cenšas tevi likt rāmītī vai kontrolēt. Daudz vairāk tu spēj citus iedvesmot ar savu vērīgumu, objektivitāti, atvērta idejām par pasauli un draudzību. Sameklē savu atšķirīgo ģērbšanās stilu, kaut ko, kas ir neparastāks, nekā citiem un tu piesaistīsi uzmanību. Esot tikai mammas lomā vai mēģinot būt perfektā sieviete tu pazaudēsi savu mirdzumu!! Daudz vairāk domā par kādām progresīvām lietām, modīgām un ar nākotni saistītām lietām, kas tev ļaus ziedēt daudz vairāk. Domā par mentālo stimulāciju, vajadzību izteikt kādam savas daudzās idejas, kas tev ir galvā. Meklē neparastās lietas savā dzīvē, tas var būt kaut kas no interjera priekšmetiem vai vienkārši kā redzi savu dzīves veidu. Jo tas ir neredzētāks priekš citiem, jo iespējams, ka vairāk priekš tevis. Neparstas vietas, neparasti randiņi, atklāj neparastas lietas, informāciju tā kā to neviens vēl nav darījis. Meklē sarunas, komunikāciju, kur vari pārbaudīt savu loģiku.

Zivs zīmē – Tu esi sieviete, kas spēj palīdzēt citiem gan dziedējot, gan emocionāli. Jo vairāk tu spēj parādīt savu neaizsargājamo dabu, savu jūtību, romantisko dabu, prasīt citiem palīdzību un padomu, ieklausīties citu vajadzībās un pašsajūtā, jo vairāk tu spēj būt pati!!! Jo zivs ir sievišķīgums un maigums. Tava būtība ir gādāt par kādu, reizēm arī par vīrieti. Tev, jo spēcīgi vajag sajust vārdu mīlestību, vajadzību izjust katru momentu kā īpašu, sajust intīmos brīžus. Tad tu esi gatava būt īsta mūza!!! Tas ir tas, kas no tevis nāk dabiski un ko citi novērtē. Velc sievišķīgas, drēbes vai ievies savā dzīvē ko romantisku. Tavs spēks ir sievietes trauslumā, tev nav jāizliekas par stipro un vareno sievieti. Jo tu esi līdzjūtīga, piedodoša, kur nevienam nekas nav jāpierāda. Tu daudz vairāk izbaudi labu mūziku, meditāciju, ilgas peldes, apdomīgos brīžus, laiku vienatnē, klusā vidē. Atrast kādu kreatīvu, radošu veidu kā sevi paust, lai sievišķīgais spēks, jo stiprāks kļūst. Pārāk daudz racionālie momenti, bez fantāzijas devas ilgstošā periodā atņems tev tavas enerģijas baterijas.


Bloga sadaļas

Santa Gindra

Profila attēls

Kontakti

Nobalso par blogu

266 iesaka šo blogu

Balsot