ĶĪNIEŠU ZODIAKS

Baltā Metāla/Tērauda Vērša gads

Veiksies strādīgajiem un atbildīgajiem

Jaunais, 2021. gads saskaņā ar austrumnieku tradīcijām aizritēs Baltā Metāla jeb Tērauda Vērša aizgādībā. Ieturēta krāsa un stingrs raksturs. Vērsis ir cēls un spēcīgs dzīvnieks, un viņa gadā varam sagaidīt tendences, kas atbilst Vērša dabai. Veiksme smaidīs izlēmīgajiem, mērķtiecīgajiem, cēlsirdīgajiem un viedajiem. Augstā vērtē būs uzcītīgs darbs un atbildīga attieksme.

Konservatīvisms un tradīcijas

Vērsi raksturo pamatīgums. Viņš stāv ar abām kājām uz zemes, piešķiebis vareno, ragaino galvu, ilgi skatās un tad apņēmīgi dodas uz priekšu. Viņam tīk patiesas vērtības, iesakņojušās tradīcijas un noteikta lietu kārtība.

Austrumnieku ieskatā Vērša gads būs rāmāks nekā aizejošais – Žurkas. Gada galvenais motīvs – neatlaidīgs darbs. Jebkurā jomā: darbā, biznesā, attiecībās, sevis pilnveidošanā. Vērša gada darbs un ieguldījumi atmaksāsies divkārt. Jo viņš mīl atbildīgos un godīgos. Pacentieties atbilst Vērša ideālam, un viņš atbildēs ar draudzīgu attieksmi un apbalvos.

Naudas lādīte centīgajiem

Gan Rietumu, gan Austrumu astroloģijā mēdz teikt, ka katram Vērsītim nepieciešama sava naudas lādīte, savs zelta podiņš. Šī zodiaka zīme uzņēmusies aizbildniecību arī pār materiālajām vērtībām.

Prognozēs tiek solīts, ka gads daudziem atnesīs labklājību, jo Vērsis ir stabils un uzticams partneris. No gaisa pīrādziņi nekritīs, un piena upes ķīseļa krastos neplūdīs tāpat vien. Veiksme darījumos, darbā un labklājība atkarīga no tā, cik centīgi un uzcītīgi darbosieties.

Taču jāņem vērā, ka Vērša konservatīvisms, lēnīgums un nevēlēšanās ielaist savā dzīvē dinamiskas pārmaiņas vai kaitēt strauji augošām kompānijām. Varbūt kādā reizē mazliet jāpiebremzē, jānogaida un nevajag projektus sasteigt. Vērsis netic ātrai peļņai un vēl jo vairāk – vieglai peļņai. Tie, kas domā: ātri lietas «sabīdīsim», naudu savāksim un nozudīsim... ai, kā maldās. Šādas darbības Vērsi var tikai saniknot. Esat redzējuši saniknotu Vērsi? Neiesaku!

Lepnā vienatnē vai mīļi ģimenē?

Attiecību jomā Vērša gadam divējāda daba. No vienas puses, Vērsim labi tīk vienatne un viņš diezgan negribīgi un lēnīgi savā dzīvē ielaiž jaunus paziņas. No otras puses – Vērsim patīk stabilas attiecības un omulīgi ģimeniska noskaņa, kur valda miers un labklājība.

Vētrainas kaislības, rožlapiņu lietu un šampanieti kristāla glāzēs laikam nesagaidīt, bet rāmi lēnīgu un romantisku pastaigu pa ziedošu pļavu gan. Bet ar vienu nosacījumu – ka kopā savāksiet zālītes tējām. Lai ir kāds praktisks labums arī.

Tātad – Vērsis ir par sevi pārliecināts un mierīgs dzīvnieks, tāpēc lielus pārsteigumus vai lielus satricinājumus nevajadzētu gaidīt. Veltiet uzmanību ģimenei, darbam, stabilai, nesteidzīgai izaugsmei. Un gada valdnieks būs ar jums.

Guna Kārkliņa, "Praktiskā Astroloģija", 2021. gada prognozes.

Bloga sadaļas

Guna Kārkliņa

Profila attēls

Kontakti

Nobalso par blogu

549 iesaka šo blogu

Balsot