Auns
Sargsuņi un dusmīgi suņi ir Auna zīmē dzimušo sabiedrotie. Auniem piestāv lieli, pat milzīgi suņi, piemēram, dobermaņi un rotveileri, tomēr Auna zīmē dzimušais nemīl asinskārus suņus. Auniem piemēroti suņi – kompanjoni, tādi kā ņūfaundlendi, Bernes ganu suņi un mastifi. Laba saderība iespējama arī ar īru seteru un zelta retrīveru. Jāatceras, ka šie suņi necieš agresīvu spiedienu un augstu novērtē labestīgu attieksmi.
* Auna zīmes pārstāvji - mājdzīvnieki no dabas ir dzimuši vadītāji un to arī parāda darbībā. Viņi bieži ir egoistiski un bezrūpīgi, tomēr arī vienlaikus enerģiski un ļoti mīl savus saimniekus.

Vērsis
Būtu labi, ja Vērša zīmē dzimušie cilvēki izvēlētos mājdzīvniekus, kuriem nav nepieciešama milzu uzmanība un kas var iztikt bez pastāvīgas cilvēku sabiedrības. Tādas var būt akvārija zivtiņas un kaķi. Šīs būtnes spēj apmierināt cilvēku estētiskās prasības – viņas var vērot stundām ilgi, gūstot pozitīvas emocijas un enerģētisko lādiņu. Tāpat laukos dzīvojošie Vērsīši labprāt parūpēsies par maziņiem, tikko dzimušiem teliņiem.
* Vērša zīmē dzimušie mājdzīvnieki ir spēcīgi un mierīgi. Dažkārt mēdz būt ļoti spītīgi, taču ar labu audzināšanu būs ļoti paklausīgi. Šīs zīmes pārstāvjiem mājdzīvniekiem vissvarīgākais dzīvē ir komforts un mīksta ērta guļvieta, kur atrodas arī rotaļlietas.

Dvīņi
Dvīņu zīmes pārstāvjiem patīk runāt, un viņi ar grūtībām pacieš klusumu. Tāpēc par labiem draugiem var tapt mazie papagailīši, kakadu, kanārijputniņi, tauriņi vai lielie Āfrikas papagaiļi. Tomēr jāatceras, ka lielākas spējas atveidot cilvēku runu ir tēviņiem, savukārt mātītes ir grūtāk apmācāmas. Ja sapņojat par runājošo papagaili, nepērciet tam pāri, jo tad viņi veltīs visu savu uzmanību viens otram.
* Dvīņu zīmē dzimušie mājdzīvnieki ir enerģijas pārpilni, ļoti grib mīlēt ne tikai savus saimniekus, bet arī visu apkārtējo pasauli. Šis augstais enerģijas līmenis dažkārt var darīt viņus nemierīgus. Mājdzīvnieki- Dvīņi ir patiesi šarmanti, un viņos ir iespējams iemīlēties no pirmā acu skata.

Vēzis
Atbildīgajiem Vēžiem ļoti piemēroti kustīgi dzīvnieki, kas prasa uzmanību. Tie var būt gan garspalvainie britu, persiešu vai meinkuna kaķi, gan neliela izmēra sunīši. Labs kontakts var izveidoties ar kāmjiem, jūras cūciņām un bruņurupučiem. Svarīgi, lai šiem dzīvniekiem būtu laba veselība, jo Vēži ļoti jūtīgi pārdzīvo savu mīluļu kaites. Tāpat Vēža zīmē dzimušie draudzējas ar suņiem, kas sargā māju, vai kaķiem, kas uzticīgi sagaida pēc darba mājās.

* Vēža zīmē dzimušie mājdzīvnieki labprātāk uzturas mājās, nekā dodas plašumos, svaigā gaisā. Viņi alkst mīlestību un pieķeršanos, viegli spēj pielāgoties jebkurai situācijai.

Lauva
Lauvām vislabāk patīk visi dārgie un unikālie dzīvnieki. Tas gan nenozīmē, ka labs kontakts veidosies tikai ar elitāru šķirņu pārstāvjiem. Parasti Lauvas dzīvniekus izvēlas ar sirdi un gandrīz vienmēr – nejauši. Tie var būt nelielu, dekoratīvu sugu suņi, žurciņas vai šinšillas. Ja iegādājas kaķus, tie ieteicami ar flegmatisku raksturu (lai tos var samīļot), tādi kā persieši vai draudzīgie sfinksas. Lieli suņi, lieli kaķi, panteras arī būs Lauvas zīmē dzimušo sabiedrotie, kuriem, tāpat kā viņu saimniekiem, ir ļoti būtiski atrasties uzmanības centrā.
* Lauvas zīmē dzimušie mājdzīvnieki ir drosmīgi un bezbailīgi līderi. Mājdzīvnieks Lauva ir ļoti neatkarīgs, spēj izraisīt strīdus ar citiem mājas mīluļiem.

Jaunava
Jaunavas zīmē dzimušajiem vispiemērotākie ir dzīvnieki, kas nerada nepatīkamu smaku un lielu netīrību. Tāpēc piemērotas būs akvārija zivtiņas. Tās dzīvo ilgu un laimīgu mūžu, ja akvārijs vienmēr ir iztīrīts un sakopts. Labs kontakts izveidotos arī ar bezspalvaino sugas
kaķu pārstāvi – sfinksu. Jaunavām patīk rūpēties par tiem, kas patversmēs, vai slimajiem un vārgajiem dzīvnieciņiem.
* Jaunavas zīmē dzimušajiem mājdzīvniekiem patīk dzīvoties klēpī, greznībā, dekoratīvos spilvenos un mīkstā gultiņā. Viņi ir ļoti draudzīgi un sirsnīgi, sadzīvē – veikli un kārtīgi.

Svari
Līdzsvarotajiem Svariem vislabāk patīk dzīvnieki, kas māk izklaidēt. Vēl labāk, ja tie ir divi kanārijputniņi, divi papagailīši, kaķēns un kucēns vai vāveres. Svarīgi ir arī, lai varētu ar šiem dzīvniekiem «no sirds aprunāties». Izvēloties sev suni, nav ieteicami tādu sugu pārstāvji, kuriem nav nepieciešama stingra audzināšana, jo viņi var arī nepakļauties. Dažkārt gan Svaru zīmē dzimušajiem ļoti patīk runāt par dzīvniekiem, cik ļoti viņi savās mājās vēlētos kādu sunītī, kaķīti utt. Bet tikai runāt.
* Svaru zīmē dzimušie mājdzīvnieki labprāt dalās ar savu mantu, draudzīgi spēlējas ar citiem dzīvniekiem un brīvi pauž mīlestību un pieķeršanos saviem saimniekiem, ir ļoti maigi radījumi.

Skorpions
Skorpioniem ļoti piestāv eksotiskie dzīvnieki, tādi kā iguāna, žņaudzējčūska, zirnekļi vai pat neliels krokodils. Visiem šiem dzīvniekiem paralēli oriģinalitātei piemīt arī izturība un smaga enerģētika. Par talismanu un kompanjonu var izvēlēties melnas krāsas kaķi vai suni. Ar citu krāsu dzīvniekiem kontakts var neizveidoties. Skorpiona zīmē dzimušajiem nereti tīk indīgie dzīvnieki, kas mīt ūdenī un uz zemes.

* Skorpiona zīmē dzimušie mājdzīvnieki mīl un nīst ar vienādu degsmi. Sliktās rakstura īpašības: mēdz būt skaudīgi, arī greizsirdīgi. Šajā zīmē dzimušajiem mājdzīvniekiem ir laba veselība.

Strēlnieks
Labs kontakts Strēlnieka zīmes pārstāvjiem veidojas ar zirgiem un vidēju, kā arī lielu šķirņu suņiem. Ar šiem dzīvniekiem var izveidoties mistiska saikne un spēja tos saprast instinktīvi. Dresūra šajos gadījumos pārvēršas aizraujošā spēlē, no kuras baudu gūst abas puses. Labas attiecības var izveidoties arī ar aizraujošo un gudro žurku.
* Strēlnieka zīmē dzimušajiem mājdzīvniekiem patīk izklaidēt savus saimniekus. Strēlnieki-mājdzīvnieki bieži ir nemierīgi un nepacietīgi – viņi arvien izzina, meklē un pēta visu jauno.

Mežāzis
Mežāžiem ir labs jebkurš dzīvnieks, kurš spēj apliecināt sava saimnieka sociālo statusu. Dzīvojot privātā mājā, tas var būt lūsis vai ponijs. Dzīvoklī piemērots modernas šķirnes gludspalvains suns vai eksotiska izskata kaķis. Lai neizveidotos savstarpēji konflikti, nevajadzētu izvēlēties grūti dresējamus un nemierīgus dzīvniekus. Mežāža zīmē dzimušie ļoti ciena ragainus lopus un bruņurupučus.

* Mežāža zīmē dzimušie mājdzīvnieki vēlas iepriecināt savus saimniekus. Mēžāzis-dzīvnieks zina, ka viņam būs smagi jāstrādā, un tāpēc būs ļoti paklausīgs.

Ūdensvīrs
Ūdensvīriem patīk viss, kas ir jauns un neparasts – spilgti, krāsaini dzīvnieki, lieli eksotiski papagaiļi. Tāpēc bieži vien Ūdensvīrs izvēlas tādus dzīvniekus, kādu nav nevienam paziņam. Izvēloties suni, ieteicami tādi, kuriem nepieciešama sarežģīta un komplicēta dresūra, piemēram, labradors, Bernes ganu suns, Jorkšīras terjers, bedlingtonterjers un bišons frize. Jāpiebilst, kontakts ar grauzējiem Ūdensvīra zīmē dzimušajiem veidojas ļoti retos gadījumos.

* Ūdensvīra zīmē dzimušajiem mājdzīvniekiem patīk, ja viņiem pievērš daudz uzmanības. Turklāt šajā laikā dzimušie var kļūt ļoti nemierīgi, ja par ilgu uzturas vienā vietā. Viņiem patīk kustība un jauni piedzīvojumi.


Zivis
Zivju zīmē dzimušajiem piestāv jebkurš dzīvnieks, atskaitot īpaši eksotiskus. Ļoti ātri atrod kontaktu ar kaķiem, suņiem un putniem, savukārt zivtiņu vērošana akvārijā viņos izsauc sajūsmu un nostabilizē dvēseles līdzsvaru. Dažkārt šie cilvēki ir vienaldzīgi pret faunu, taču dažādu apstākļu dēļ tiem ir jārūpējas par dzīvniekiem, kurus savulaik iegādājušies radi vai draugi. Starp citu, Zivju zīmē dzimušie mīl visus dzīvniekus, un rūpēsies par patversmes dzīvniekiem, ko liktens nav lutinājis.

* Zivju zīmē dzimušajiem mājdzīvniekiem ir ļoti aktīva un rotaļīga daba, kuru dažkārt var veicināt nekonsekvence audzināšanā. Tāpēc šajā laikā dzimušo mājdzīvnieku saimniekiem būs vajadzīga ļoti liela pacietība.

 

„Prakstiskā Astroloģija”,

Publikācijā izmantota informācija no findem.ru; http://new.soleil.lv

 



 

Bloga sadaļas

Guna Kārkliņa

Profila attēls

Kontakti

Nobalso par blogu

549 iesaka šo blogu

Balsot