2008. gada astroloģiskā prognoze

Visu 2007. gadu likteņa planēta Saturns uzturēsies Jaunavas zīmē. Harmoniskā saspēlē - Zemes stihijā - Saturnam piebiedrosies arī Jupiters Mežāža zīmē.
2007. gadā sabiedrībā un individuāli katra cilvēka dzīvē tiks izspēlēta abu šo Visuma komponenšu mijiedarbība.
Astrologi latviešu tautu uzskata par Jaunavas zīmei atbilstošu, tādēļ šo laiku gan tauta, gan katrs individuāli izjutīsim jo īpaši spilgti.

Nozīmīgākās planētu ingresijas (ieiešana jaunā Zodiaka zīmē):

SATURNS JAUNAVAS ZĪMĒ: 2.09.2007 - 29.10.2009

Retrogrāds Saturns: - 3.05.2008

JUPITERS MEŽĀŽA ZĪMĒ: 18.12.2007 - 5.01.2009

Retrogrāds Jupiters: 9.05. - 8.09.2008

Ikviena planēta noteiktā laika posmā iziet visas divpadsmit zodiaka zīmes. Saturna cikls noslēdzas un sākas no jauna vidēji 29,5 gados, katrā zodiaka zīmē pavadot aptuveni 2,5 gadus. Tā ir pati lēnākā Saules sistēmas planēta, kas cilvēkam vēl redzama ar neapbruņotu aci.
Saturns astroloģijā simbolizē laika tecējumu, pieredzi, pārbaudījumus, stabilitāti, pašdisciplīnu, pacietību, izturību, pieticību. To mēdz dēvēt par "likteņa planētu". Saturns ir kā lielais Skolotājs - stingrs, bet taisnīgs. Visa tā darbība ir vērsta uz to, lai piespiest cilvēku paraudzīties dziļāk uz sevi un notiekošo.

Cilvēkiem, kuriem laika izjūta kavējas, Saturna disciplīnas gadi var šķist kā nebeidzamu pārbaudījumu virknējums. Kas Saturna eksāmenos saskata tikai slogu un nastu, izbaudīs pietiekami daudz rūgtu atziņu, kamēr nemainīs savu skatījumu. Atslēgas vārds ir atbildības sajūta. Lai no Saturna "izspiestu" labumu, cilvēka sirdsapziņai ir jābūt tīrai kā kalna strautam. Saturns uzdzen bailes, tas atrod visas slēptākās vietiņas.

Turpmāk Saturna enerģija zemes dzīvi uzstrāvos caur Jaunavas zīmes vibrācijām. Un Jaunavas zīmei mūsu ikdienā atbilst praktiskums, mērķtiecība, saimnieciskums un taupība. Labākie palīgi Jaunavai, jautājumus risinot, ir reālisms un aprēķins, sistemātiskums un plānošana, loģika un kritika. Jaunava ir tipisks "darbaholiķis", kas pati šo apzīmējumu uzskata par komplimentu.

Iepriekšējos gados Saturns pārbaudīja cilvēku spēju priecāties par radošo visapkārt, tagad kārta pienākusi iztirzāt profesionālismu jebkurā dzīves jomā.

Jaunavas zīmē Saturns sēs bailes par veselību, sīkām mīļlietiņām, darba apstākļiem, profesionālo varēšanu, mājdzīvniekiem. Šīs tēmas turpmāko pāris gadu laikā liks sirsniņām notrīcēt.

Turpmāko divu gadu laikā lielas pārmaiņas skars veselības aprūpi, pensiju sistēmu, pasta pakalpojumus, skolvadību. Domājams, ka parādīsies arvien vairāk jaunas privātās veselības iestādes.

Daudz vairāk rūpju un raižu būs lauksaimniekiem, kā arī tiem, kas cer zemes tirgū iedzīvoties vieglā peļņā. Nekustamo īpašumu jomā cilvēkus vairāk interesēs savs kaktiņš, savs stūrītis zemes, mazāk - spekulācijas.

Būvniecībai šis būs daudz sekmīgāks laiks. Modē nāks senlatvisks un dabīgs materiāls. Celto māju mūžs būs ilgāks, tās būs kvalitatīvākas, ekonomiskākas, praktiskākas un rūpīgāk inventarizētas. Guļbūvēm tiks dota zaļā gaisma. Arī citās dzīves sfērās pienāks senlatviešu gara atdzimšana. Piemēram, sudraba un tautiskās rotās. Amatniekiem restaurācijas darbi var būt īstena sidraba rene.

Lai arī zinātnei Latvijā pienākuši vēlīgi laiki, šo posmu zinātnieki atcerēsies kā birokrātisku, naudas plūsmu stingri kontrolējošu. Smaga roka būs revidentiem un inspekcijām. Par laimi, arī birokrātijai ir lielas iespējas pašattīrīties.

Pārtikas industrijai un sabiedriskajai ēdināšanai ieteiktu apmierināt pieaugošā veģetāriešu skaita vēlmes un padomāt par šā tirgus segmenta pārklāšanu.

Stiprinoties ekonomiskajam stāvoklim un valsts varēšanai, ārzemēs aizklejojušie strādnieki lēnām meklēs ceļu mājup.

Pilsētu daiļdārznieku veikumu cilvēki spēs atzinīgi novērtēt. Laiks, kad katram latvietim ir "roka jāpieliek, lai lielais darbs uz priekšu iet". Sētnieka arods var tik novērtēts.

Kopumā latviešu tautai kā Jaunavas zīmes pārstāvei gaidāms pārdomu pilns un atbildīgu soļu laiks.

Jupitera veiksmes pirksts

Jupiteru senatnē dēvēja par "Lielo Laimi", kas simbolizē reliģiskus dzinuļus, filozofiskas pārdomas un sapņus par lieliem sasniegumiem un ideāliem. Jupiters vada pasaules apceļojumus. Jupiters ir kā "kosmiskais raugs", kas lielu padara vēl lielāku, bet neveiksmi var arī padarīt par katastrofu.

Uzturoties Mežāža zīmē, Jupiters godā cels sabiedrības pārvaldi, tradīcijas, vecāku viedokli. Dienasgaismu ieraudzīs grandiozi valsts pārbūves un birokrātijas reorganizācijas plāni, kam dažkārt ar realitāti var būt arī pamaz saistības. Iespējams, ka vēlreiz var izskanēt vēlme mainīt Satversmi. Perspektīvākie virzieni - zinātne, tieslietas, uzņēmējdarbība valsts sektorā.

Labās vēstis Zodiaka zīmēm

Cikliskā planētu virzība debesjumā padara arī cilvēka dzīvi atkarīgu no daudziem cikliskiem periodiem. Viens no atskaites punktiem ir kalendārais gads, kas sākas 1. janvārī. Astroloģijā gada skaitījums sākas līdz ar 21. martu, kas ir astronomiskā pavasara sākums, Saulei ieejot pirmajā Zodiaka zīmē - Aunā. Katras Zodiaka zīmes pārstāvim individuālais gads sākas līdz ar dzimšanas dienu. Vispusīgam prognožu horoskopam būtu jāatspoguļo šo un vēl daudzu citu ciklu mijiedarbība.

Jaunais Saturna un Jupitera stāvoklis debesjumā atnesīs būtiskas pārmaiņas arī katram individuāli. Viss atkarīgs no tā, kāda ir cilvēka "horoskopa zīme" jeb, citiem vārdiem sakot, kādā zodiaka zīmē viņa dzimšanas brīdī atradās Saule.

Saturns šogad pārbaudīs Jaunavas un Zivju, kā arī Dvīņu un Strēlnieka zīmju pārstāvjus. Īpaši spēcīgi Saturna cikls skars tos, kas šogad svinēs 14., 21. un 28. dzimšanas dienu. Savukārt iespēju planēta un "kosmiskais raugs" Jupiters stiprinās visas Zemes zīmju (Vērsis, Jaunava, Mežāzis) un attīstīs Ūdens zīmju (Vēzis, Skorpions, Zivis) indivīdus.

Saturna un Jupitera harmoniskā saspēle gada sākumā radīs situācijas, kas veicinās Ūdens un Zemes stihiju pārstāvju izaugsmi.

Auns.

Uzreiz pēc gadu mijas Aunam var gadīties pavadīt vairāk laika darbā nekā pēcsvētku nedēļām piedienētos. Bet draugi Aunu vientulībā nepametīs, uzmundrinot aktīvo karstgalvi. Pavasara tuvums Aunam teju katru gadu ir sastinguma laiks. No ziemas miega Auns modīsies vien līdz ar savu jubileju. Aprīlis rādās ar kontaktiem un mīlestību bagāts laiks. Arī vasaras otra puse - jūlijs un augusts - mīlas frontē būs karsts laiks. Partnerības saites var sākt žņaugt septembrī, mudinot pārskatīt attiecību noteikumus par labu lielākai tolerancei un iecietībai.

Jupiters Auniem piedāvās jaunus sociālus izaicinājumus, neļaujot nosēdēt uz vietas, bet dodot vēlmi tiekties pēc jaunām tālēm. Iespējama sabiedriskā darboņa, ierēdņa vai politiķa karjeras uzsākšana. Uzņēmējdarbībā - veiksme sadarbībā ar valsts sektoru. Saturns gan tik viegli neļaus atbrīvoties no jau esošo pienākumu nastas. Darba lauciņā Aunam piemitīs reti liela pacietība un noturība. Neapdomīgi skrienot un ceļot darba smagumus, var samocīt veselību. Pūlēm un pārpūlei ir viena izcelsme.

Vērsis.

Viens no nākamā gada lutekļiem, kuram debesmanna kritīs teju no gaisa. Gribēsies paslinkot un pabaudīt darba saldos augļus. Viens no veiksmīgākajiem periodiem sakrīt līdz ar dzimšanas jaunā gada sākumu, kad var īstenot pat savas vispārdrošākās ieceres. Mēnesi pirms dzimšanas dienas enerģijas kritums vairāk domāts kā klusums pirms veiksmes vētras. Jauno kalendāro gadu Vērsim vēlams uzsākt ar pārdomām par savas dzīves kopējo inerci: kas esmu; kur dodos; kāpēc daru tā un ne citādi?

Jupiters kā labvēlīgs kalns ļausies pakāpties uz muguras un kukuragā iznēsāt pa malu maliņām. Un no kalna vienmēr var tālāk redzēt un tas pavisam noteikti ir jau daudz tuvāk slavas saulei.

Saturns liks aizdomāties par atbildību mīlas dzīvē, par savu radošo pašizpausmi, par pienākumiem pret bērniem. Jāmācās dāvāt tīru mīlestību tuvākajiem bez materiāla pakalpojuma piejaukumiem. Jo īpaši gada otrajā pusē.

Dvīņi.

Nepastāvības vairāk nekā sirdsmiera. Ikdienas rūpes neļaus Dvīnim izbaudīt bezrūpību. Gada pirmais ceturksnis ir labvēlīgs laiks darījuma kontaktiem, tikšanās un enerģiskai aktivitātei. Tomēr jārēķinās, ka šāda aktivitāte var radīt daudzus skeptiķus un nelabvēļus. Gada otrā pusē finansiālā veiksme apmetīs kūleni. To var sekmēt arī valsts pārbaužu iestāžu interese par Dvīņa darbības likumīgo pusi. Sava daļa baznīcai, sava - valstij. Turiet kaujas gatavībā sakārtotus dokumentus un "velns nebūs tik melns".

Jupiters veicinās pārmaiņas, vēlmi uzlabot savs dzīves kvalitāti, mudinās pievērsties ezoteriskām sfērām. Praktiskā skatījumā Jupitera labvēlības pirksts skars naudas mīšanas un ar ķīlu saistītās procedūras.

Saturnam labpatiksies visa gada griezumā uzvelt atbildību ģimenes, dzimtas un dzīvesvietas priekšā. Dvīņi vairāk nekā citkārt runās par patriotismu, atgriezīsies no Īrijas un rūpēsies par ģimenes ligzdiņas vīšanu. Saturna gredzens var atmirdzēt Dvīņu pirkstā. Jau apgredzenotie Dvīņi laulībā var saskatīt bubuli. Risinājums: uzticības kredīta attaisnošana dzīvesbiedram. Jādzīvo vienkāršāk!

Vēzis.

Jaunais dzīves vilnis var Vēzītim likt steigties uz priekšu. Gada pirmais mēnesis domāts, lai iešūpotos. Secīgi februāra beigas, marts un aprīlis ir piemērots (ģimenes) biznesa projektiem, mīlas un radošām lietām. Gaidāms seksualitātes pieplūdums. Vasaras dīkstāvē papardes zieda meklējumi ir labākais un patīkamākais laika "nosišanas" veids. Gada otrā puse solās būt finansiāli nestabila. Arī enerģijas līkne ies mazumā. Nākamā gadumija jāsagaida sevi saudzējošā režīmā.

Jupiters stiprinās vai drupinās (atkarībā no iepriekšējo gadu inerces) laulību cietoksni. Partneru tēma - gada centrālā iespēja, kas gan radīs arī ne mazums rūpju. Bet kas gan būtu Vēzis, ja neatrastu par ko parūpēties.

Stabilu un noturīgu sadarbības saišu radīšanai līdzi stāvēs Saturns. Dzīves eksāmenus var sekmīgi nokārtot, apmeklējot profesionālus kursus. Var izdoties satuvināties ar māsu/brāli, kā arī nodibināt labas kaimiņattiecības.

Lauva.

Gads paies, cīkstoties un stīvējoties ar priekšniekiem un padotajiem. Janvāris nav nekāds gada rādītājs, tādēļ ne īpaši patīkamās norises sala mēnesī neattiecināt uz visu gadu. Slidens laiks var pārsteigt arī martā. Ja gribēsi pierādīt par katru cenu otram, cik esi varens, var būs jāmaksā dubulti. No maija līdz jūlijam var izdoties piesaistīt finansējumu saviem projektiem. Pēcāk - ar Dievu uz pusēm.

Atguvies no iepriekšējo pāris gadu Saturna vēsuma, Lauva sajutīsies dzīvei pilnasinīgu atbildi parādā. Mīļais pavēlniek, uzkrāj spēkus, sarušini bagātību un tad jau dzīve pati tevi uzrunās uz Jūs! Uzmanīgi ar kapitālu. Lieka piesardzība nesmādēs.

Jupitera neitrāla ēna līdzēs atgūt spēkus, sadziedēt izplēstās rētas un nostiprināties darba tirgū. Labs laiks radošuma meklējumiem sevī, neraujoties uz skatuves.

Jaunava.

Jaunavas, kas uzturēsies tuvāk dabai un zemei, rūpīgā darbā izsijās zelta graudus, kamēr daudzi citi tik vaidēs un stenēs. Atbildība un palīdzēšana citiem šogad nostrādās kā pestīšana. Kārtīga Jaunava ir kā vāvere, kas barību ziemas spalgumam meklē laikus. Jaunava ekonomiskās taupības, profesionālo kritēriju izstrādes un vispārējās kontroles laikā jutīsies kā ikdienā, tādēļ viegli uzņemsies līdera nastu. Aprīlis - lielo pārmaiņu mēnesis. Augusts - iespēju mēnesis. Iespējama profesionālās darbības vietas maiņa. Gada nogale sagaidāma radošā pacēlumā.

Jupiters kā mīlas ziediņš uzplauks pie Jaunavas krūts. Jupiters ir Lielākā Saule sistēma planēta, un tikpat varenai ir iespēja sajusties Jaunavai otra valgajās acīs. Mīlestība padarīs Jaunavu "mīkstu" un maigu. Bērni iepriecinās. Radoši panākumi neizpaliks.

Jaunava - šā Saturna "laikmeta zīme". Jauna 28 gadu atbildības un nosvērtības cikla aizsākums. Saturna bremzes gan atturēs dzīves praktiķi Jaunavu spert pārdrošus soļus, ik pa brīdim atgādinot: Tu esi tas, kas biji! Profesionālisms, atbildība un pacietība kā centrālie darba ieroči jākaļ jau ziemā. Dzīves rūdījuma laiks. Bez dzīves sūrsmes tās augļi negaršo tik labi. Vēlams uz pasauli paraudzīties vairākās dimensijās.

Svari.

Gada tēma: sevis meklējumi un attiecību jautājumi. Īpašu uzmanību ieteicams pievērst savam izskatam, cenšoties iepatikties pretējam dzimumam. Par gaumi nevajadzētu strīdēties marta beigās un aprīļa sākumā. Jūnijs labvēlīgs atpūtai ar mīļoto cilvēku un bērniem. Pēcāk - līdz pat dzimšanas dienai - apstākļi draudēs izsist beņķīti no dibenapakšas. Svārstīguma periods septembra beigās un oktobra sākumā var vēl vairāk izsist no līdzsvara. Šogad lielākos sadarbības projektus labāk rūpīgi apsvērt un glabāt "pa rokai" nākamajam, daudz sekmīgajam gadam.

Jupiters dažkārt aizsegs sauli. Domas materializējas, tādēļ - atkarībā no attieksmes pret notiekošo - sava daļa tiks arī notikumiem līdzās stāvošajiem Svariem. Paklupt aiz savas nesasietās kurpju auklas var katrs, cita lieta, ja tās pamanījies atsiet dzīves biedrs. Skumji, raudulīgi vai traģikomiski - kā vēlies!

Saturna akmeni, ko nēsā sirsniņā, vēlams nolikt uz kopējā lūgšanu altāra. Svešas zemes raudu siena var būt kā mierinājums. Parūpējies par vājākajiem. Svaru kausi par labu dāsnumam un garīgumam.

Skorpions.

Uzvaru garša būs salda. Maldīgs ir priekšstats, ka uzvarētājus netiesā, tādēļ rūpīgāk izvēlies triumfa ceļus un veidus. Kur gadījies savā rīcībā paklupt - parādīs aprīlis un maijs, kā arī jūlija beigas un augusts. Visādi citādi - kalnup. Gada otrā puse piespēlēs negaidītas piepelnīšanās iespējas. Veiksme uzstājīgi klauvēs pie durvīm. Romantiska noskaņa caurvīs visu gadu, tik vien kā jāsargās to neizvazāt pa kaktiem. Gada nogale kā aizvadītā gada summa atklāsies visā krāšņumā, ļaujot cerīgi sagaidīt 2009. gadu.

Jupitera plašais žests attiecināms uz visa veida komunikāciju. Īstais laiks iziet sabiedrībā kā svarīgai personai. No tevis staros Saturna viedums. Dāļāsi padomus ar sen neredzētu vēlību un klusītēm ievāksi dividendes. Neapdali draugus - atlicini viņiem laiku. Zinu, ka grūti, kad dzīve apkārt mutuļo.

Strēlnieks.

Ideālists Strēlnieks mazliet nolaidīs spārnus, lai pietaupītu spēkus citam lidojumam. Jāpiedomā pie virziena maiņas un jaunu filozofisku koncepciju izstrādes. Strēlniekā pamodīsies dumpinieks, kas ne vienmēr būs samērojams ar šefa uzskatiem. Diezgan sarežģītas profesionālās konstrukcijas raisīs sajūtas par atrašanos slēgtā būrī. Viena otra ilūzija nobankrotēs ar blīkšķi. Priecīgā ziņa - tās jau tāpat kā smagums vilka pie zemes. Administrāciju un pārbaužu uzlidojumi pārziemojami filozofiskā mierā. Mīlas kaislībām derēs marta trakums. Raugies tik, lai maija nogalē un jūnijā nav no attiecību trīsstūra jāizvelk kvadrātsakne. Jaunu aicinājumu doties ceļā Strēlnieks sajutīs jūlija otrā pusē. Tad arī novērosim jauna līdera dzimšanu - kā Fēniks no pelniem... Oktobri mirklīti iepauzē, un gada nogalē durvis daudzām vēlmēm būs plaši atvērtas.

Saturna iespaidā sajutīsies drusku vīlies, it kā laimes māte būtu gar namdurvīm nostaigājusi nepieklauvējot. Optimismā parādīsies pa vienam otram melnam tārpiņam, kas grauzīs tā, ka smeldz. Gribēsies nolikt pie malas patriotismu un doties kosmopolītiskā pastaigā, teiksim, pa Īrijas dobēm. To veicinās arī Jupiters, kas pildīs maciņu. Saodīsi naudu pa gabalu. Vēlams ienākumus nenotriekt idilles radīšanai, bet gan saprātīgi konstruēt savu dzīves fundamentu akmeni pēc akmeni.

Mežāzis.

2007. gada veiksmes putns. Profesionālā varēšana lieliska, forma - perfekta, izdevības - vienreizējas. Pragmatiķis Mežāzis var pamanīties pat "saslimt" ar viegli eiforisku veiksminieka zvaigžņu slimību. Citādi - ļoti nozīmīgu pasākumu starta punkts. Maratons ir sācies! Gada sākums ir viens no svarīgākajiem dzīves etapiem, kuru nevajadzētu nopūdelēt, laimīgi guļot uz lauriem. Melns kaķis - labi zināms intrigants vai konkurents - var karjeras ceļam pārskriet pāri jūnija beigās-jūlijā. Neitralizējot jau laikus nelabvēļa varēšanu, būtiskam apdraudējumam nevajadzētu rasties. Jūlijs un augusts ir labvēlīgs laiks, lai apskatītu pasauli un pasaule iepazītu tevi. Augustu un septembri jāvelta fiziskam rūdījumam, kapitāla stabilizēšanai un savu pozīciju iekonservēšanai līdz jaunā - 2009. gada - sākumam.

Apsveicu, jūs esat laimējis ilggadējā Jupitera loterijā, kuras nosaukums ir "Par īpašiem nopelniem". Aizmirstas vērtības nāk modē, un te nu Mežāzim priekšrocību gana. 2007. gada dzimšanas diena daudziem būs ne tikai kā ikgadēja pārdzimšana, bet arī kā jauna - 12 gadu cikla - sākums. Padomā, ko sēsi labvēlīgā augsnē.

Saturns stiprinās autoritāti un vētīs pasaules redzējumu. Kad sirmais akmens izkustas no vietas, visi godbijīgi atkāpjas un ierāda siltāku vietu - tā iederas pasaules kārtībā.

Ūdensvīrs.

Gadu mijas saltums stindzinās kaulus. Enerģētika izlīdzināsies līdz ar janvāra beigām, kad Ūdensvīrs jutīsies kā pie spēkavota pieplacis un laks laimes brīžus aizgūtnēm.

Februāris draud kļūt par nebeidzamo projektu mēnesi, ja par visām varītēm centīsies tos padarīt. Labāk izbaudīt mīlestības alkas. Un kurš ir teicis, ka tas nevar būt tas pats vecais labais dzīvesdraugs. Aprīlī un maijā savstarpējo attiecību mutulī var paslīdēt kāja nevietā. Jūnijā būs iespēja ievārīto putru sasmelt. Atceries: pazaudēto neatgūsi!

Vislielākās pārmaiņas gaidāmas gada otrajā pusē. Tādas, par kurām vēl mazbērniem leģendas stāstīsi. Gada nogale gatavo jaunu dzīves izrāvienu.

Jupiters brālīgi uzsitīs uz pleca un teiks: brāl', sen jau esi pelnījis atpūtu, lai notraustu dzīves lielceļa putekļus! Garīgi meklējumi, svešas un tālas zemes vilinās kā spēcīgs magnēts. Lēnītēm gatavojamies nākamajam superveiksmes gadam.

Saturns neļaus iesnausties mīkstajos pēļos, bet bikstīs kā izveicīgs dresētājs ar stibu. Mieru, tikai mieru! Iespēja pamācīties dabisku autoritāti no Zodiaka pretējās zīmes - Lauvas.

Zivis.

Fortūnas lutekle. "Dzīvīte, dzīvīte, šūpojos tevī..." ar šādu meldiņu uzsākts Jaunais gads. Ap marta sākumu, uzšūpojusies līdz zaļam zaram, Zelta Zivtiņa aizmirsīs par ikdienas rutīnu. Pasaule šķitīs tik harmoniska kā vēl nekad agrāk. Dejas solī lavierējot cauri cilvēku pūlim, Zivtiņa jutīsies kā septītajās debesīs. Viņas vieglums, spurdzošā jaunība un zvaigžņu putekļi-talanti būs ejoša prece itin visur. Neskaitāmi jauni projekti šķitīs kā tikai ap viņu mutuļojošs pateicības okeāns. Pretstraume īslaicīgi nogriezīs ceļu un ienesīs vēsākos ūdeņos vien augusta beigās un septembrī. Atvēsinājusi sakarsēto prātu, Zivtiņa ar vēl lielāku joni īstenos savus sapņus.

Jupiters kauč aiz rokas vilks bariņā: kas dārzā, kas dārzā, Zivtiņ' rožu dārziņā... Saviesīgas dzīves skurbulī reibs galva. Un te nu Saturns sit divpadsmito nakts stundu, un bezrūpīgai pasakai reiz pienāk gals. Neaizmirsties un esi pretimnākošs otrajai pusītei. Lielas iespējas atrast domu biedru, ar kuru kopā dalīt ūdens gultu. Iespēja pierādīt ar saviem darbiņiem, ka viegla dzīve iet rokrokā ar tikumiņu un darbu.

AUTORS: Kristaps Baņķis

PUBLICĒTS: "Astronomijas, astroloģijas avīze"