Augusta Astro zīmogs

Augusts ir viens no gada centrālajiem pārbaudījuma mēnešiem: RetroSaturns, RetroMarss līdz 27.augustam, Dižčiks līdz 19.augustam un trīskāršo aptumsumu noslēgums 11.augustā. Tieši tādēļ daudziem tas izvērtīsies par karmiski smagu pārbaudījumu laiku vai greizu pamatu ielikšanu nākotnes iespējām. Viedākie, kuri izpratuši laika cilpas, savukārt jutīs laimes klātbūtni un to, kā viss rit “kā pa sviestu”. Lielākās debesmannas no gaisa kritīs tieši Dižčika noslēgumā 19.augustā, kad reta parādība - Jupitera harmonija ar idejā līdzīgo Neptūnu. 

Mēneša pirmā puse pavadāma maksimāli relaksēti, aptumsuma noskaņās, uzdodot sev pārlaicīgus jautājumus un mēģinot atbildēt caur garīgām mācībām, praksi vai vismaz grāmatām, nevis “pakarot jautājumu gaisā” un sēžot zem tā melanholiski depresīvi kā zem Dāmokla zobena. 

Līdz ar Saules pāriešanu Jaunavas zīmē 23.augustā pl. 7:08, notiek pakāpeniska atsvabināšanās no planētu cilpām, kas noslēgsies ar RetroSaturna finišu 6.septembrī. 

Biznesā augusts veltāms tekošajiem darbiem, kuru nebūs mazums, ja vien laikus nav iekārtots atvaļinājums. Veicami arī visi lielie pārkārtojumi. Lai arī cik izdevīgs šķistu piedāvājums, jāsaprot, ka šajā laikā par velti siers ir tikai peļu slazdā. Ieteicams izskatīt visus, pat absurdākos risksus. Jāpārbauda, jāremontē, jāpārkārto, jāuzlabo, jāpārvieto. Piemērs no dzīves, citgad šādā laikā uzņēmējam, kurš bija atvēzējies plašiem tēriņiem ar kaimiņzemes pirkumiem, ieteicu izvērtēt esošo zemju stāvokli, un izrādījās, ka paša zemē mīt augstvērtīga grants, kas robežojas ar kaimiņzemi pilnīgi uz citu, nevis noskatīto pusi. RetroMarss un Dižčiks laikā var “atvērties acis”un saredzēt slēptās iespējas, ja vien atliek laika pasēdēt un padomāt, nevis drudžaini traukties pēc “aizej tur, neizin kur”.

Dižčikā līdz 19.augustam nav ieteicams akli uzticēties informācijai un rūpīgāk jāizmanto personiskās saskarsmes līdzekļi – vēstules, tālruņi, e-pasti. Jaunumi izrādīsies tikai baumas. Negatīvās iezīmes:“uzkaras”datori;nākas mainīt iegādātās preces;bojājas tehnika;notiek plānu maiņa;grūti kārtot eksāmenus;neizdodas realizēt ieceres;tiek saņemta kļūdaina informācija;paņemto kredītu, parādu grūti atdot;problēmas tirdzniecībā;iegādātās lietas var izrādīties nevajadzīgas, brāķētas;zūd dokumenti, vēstules, atslēgas, sīki priekšmeti;bremzējasuzsāktie darbi.Tiks izpļāpāti biznesa un citi noslēpumi. Laiks piemērots darbu pabeigšanai, analīzei, izpētei, idejām un pārkārtojumiem. Ieteicama atgriešanās pie sen iesāktajiem darbiem, kārtības ieviešanas dokumentos, var pārrakstīt, rediģēt iepriekš uzrakstīto. Ieguvums – fantastiskas idejas, kuras pēc Dižčika var izrādīties zelta vērtē. 

Uzmanību! Dižčiks līdz 19.augustam pl.7:25, Marsa cilpa līdz 27.augustam pl. 17:04, turpinās arī Saturna cilpa. 

Attiecību prognozes - Rita Riekstiņa

Kaislības, cerības un maldīšanās. 

Šis laiks sāksies ar diezgan saspringtām izpausmēm. Situācijas un apstākļi mudinās raut vaļā krekla pogas un doties plašajā pasaulē, tomēr tiklīdz pirmais solis sperts, tā ar grābekli pa pieri. Vīriešu darbības tempi pavisam samazinājušies, tomēr krūtīs urdēs vēlēšanās rīkoties. Augusta beigas dos iespēju īstenot dzīvē trakas pārmaiņas, un tām lielas iesējas mūsu dzīvē palikt uz ilgu laiku.

Vīrieši. Pavisam sakrities enerģijas apjoms var izraisīt sajūtu, ka nekas lāgā nenotiek. Šī mānīgā sajūta vīriešus var iegrūst pārlieku daudz pienākumos un darbos, kas patiesībā nemaz nav jādara, bet enerģiju atņems pamatīgi. Komunikācijā nesaudzīgs, īpaši, ja kāds atļausies izteikt viedokli un aizrādīt. Domās var būt vēlēšanās savu sirds dāmu izklaidēt un pārsteigt, taču līdz darbiem tiks vien retais. Košais attiecību fons prasīs pavisam citu - dinamiskāku un kustīgāku pieeju, kamēr vīrieša cilvēks labprātāk baudīs futbola spēli ar pulti rokās un neliksies ne zinis par savas mīlas dzīves saturu. Līdz pēdējām augusta dienām vīrišķā enerģija darbojas lēnākā un prātīgākā režīmā. Smagnējā Mežāža tonalitāte vīriešus darīs domīgus, taču ļoti saudzīgus. Neveiks straujus soļus, nepieņems (visticamāk nekādus) lēmumus. Pievērsīsies materiālām vērtībām.

Sievietes. Retrogrāds Merkurs augusta pirmajās divās dekādēs palīdzēs uzjundīt atmiņas par bijušiem notikumiem un sajūtām, kas analizēt mīlošās Jaunavas ievilks vēl dziļākās auzās. Romantiskā korelācijā jālūko, lai perfekcionisms un sīkumainība paliek aiz durvīm, pretējā gadījumā emociju viļņi var izmest krastā kādu, kam nozīmīga vieta gan sirdī, gan ikdienā. Mēneša noslēgumā Jaunavas zīmes iespaidā garastāvoklis bieži vien būs mainīgs un mānīgs, apkārtējiem bieži būs nesaprotams. Jārēķinās ar to, ka savu neapmierinātību paudīs skaļi un nekoordinēti, bieži vien trāpīgās šautras lidos pār galvu. Analizēs esošās attiecības, ja iepazīsies ar jaunu partneri, arī to izvētīs no visām pusēm. 

Īpašie attiecību un partnera lolojamie brīži: 06.08., 12.08., 15.08., 19.08., 29.08.

Veiksmīgi attiecību izmaiņu brīži: 03.08., 08.08., 10.08., 17.08., 23.-25.08., 31.08.