Austrumu gads sākas

ar biznesa tukšgaitu

No 20. janvāra plkst. 18:10 līdz 19. februārim plkst. 8:17 Saule atradīsies ŪDENSVĪRA zīmē. Šajā laikā dzimušie bērni būs ar spēcīgu Ūdensvīra zīmes akcentu horoskopā, paņemot sev līdzi kaut ko no laika enerģētikas, kurai savu nokrāsu iedvesīs arī citu debesu ķermeņu "pastaiga" debesjumā.
Saule Ūdensvīrā savā gribā un noteiktībā ir pašķīdusi starp pasaules daudzajiem centriem. Tas ir tā it kā Saules spēks un enerģija būtu nonākusi vispasaules tīmeklī, sazarojusies miljonos iespēju un variācijās. Pārsteigumiem bagātāks laiks, tomēr pietrūks vajadzīgās mērķtiecības.
Debesu sakarnieks Merkurs Ūdensvīra zīmē (27.01. – 14.02.) stiprinās Saules draudzīgo dabu un vajadzību pēc komunikācijas. Savukārt, Zivju zīmē (14.02. – 2.03.) vairāk ietieksies mistikas, sentimenta, jūtu un līdzjūtības saskarsmes sfērā. Ziedošanas, pazušanas un atrašanās laiks.
Simpātiju pasaules valdniece Venera Zivju zīmē (14.01. – 8.02) ir ļoti draudzīga mākslas, mūzikas pasaulei un visiem radošajiem ļaudīm kopumā. Ja bizness neiet, mākslas mākslinieciskā puse uzplaukst. Auna zīmē (8.02. – 5.03.) Venēra jūtas kā smalka dāma, kura nonākusi barbaru ielenkumā – neomulīgi, vismaz.

Biznesā

Faktiski 2 biznesa planētas biznesam „uzgriež muguru". Pavisam traki ies, kad arī saskarsmes planēta Merkurs izdarīs to pašu laika posmā: 12.03 – 4.04.
Marsa cilpa 24.01. plkst. 2:43 – 14.04. Jaunavas zīmē jeb biznesa tukšgaita.
Retrogrādās kustības laikā cilvēki svārstās un kavējas izmantot izdevīgas situācijas peļņas gūšanai.
Labākais veids, kā izmantot Marsa retrogrādo periodu, ir novirzīt Marsa enerģiju uz sociāliem un kultūras pasākumiem.
Vāji izteikts sacensību gars. Ierobežota fiziskā enerģija. Rīcība, enerģija vērsta uz sevi. Tieksme vairākkārt sākt visu no sākuma. Tieksme uzkrāt līdz galam neatrisinātas problēmas. Darba nepadarīšana līdz galam. Nekonsekvence rīcībā un izvēlē.
Ieteikumi: Jāatsakās no vēlmes sev pievērst apkārtējo uzmanību. Jāpieņem tas, ka pasaule ir objektīvāka un precīzi reaģē uz cilvēka darbību. Uzmanīgi jāseko līdzi veselības stāvoklim. Jākontrolē enerģijas izmantošana un sadale. Vajadzīga atpūta un laiks spēku atjaunošanai. Iekšēji jānoskaņojas uz to, ka pauzes vajadzīgas jebkurā darba procesā. Enerģijas izvadīšanai jānodarbojas ar sportu.

Saturna cilpa Svaru zīmē: 7.02. - 25.06.
Reiz piedzīvota jau 13.01. - 30.05. 2010 un 26.01. - 13. 06.2011. Pazemināta atbildības sajūta, iespējama savu pienākumu un saistību neizpildīšana. Vēlīgs laiks, lai pārskatītu uzņēmumu, valsts iekārtas, katra personīgās darbības struktūru un to pilnveidotu, izmantojot uzkrāto pieredzi. Iespējas grozīt Satversmi, mainīt medicīnas pakalpojumu sistēmu vai pensiju, sociālo izmaksu sistēmu.
Retrogrāds Saturns Svaros stingrāku roku pieskatīs Auna, Vēža, Svaru, Mežāža zīmes. Kā labais skolotājs Saturns padomus dos Dvīņu un Strēlnieku zīmēs dzimušajiem.

Attiecībās

Visu janvāri nogali attiecības ies uz to, lai kulminētu Venēras un Marss opozīcijā/pretstāvē 2. februārī. Sarežģīts laiks mīlas dzīvei, bet vismaz viss top skaidrs, ko katrs grib un ko pavisam negrib.
14. februārī, Venerai esot kareivīgajā un brutāli spilgtajā Auna zīmē, ieteicams, tādas vīrišķas nodarbes. To tikai pastiprina Auna augstākā oktāva – Skorpiona zīme. Darbos, ne vārdos, jo Merkurs tik tikko iegājis Zivju zīmē ir jūtīgām ausīm. Tas līdzinātos apmēram tā: prelūdijai jābūt kā baznīcas koraļļiem pirms dzīvnieciskā kaislē saplūst viens otrā. Tiesa, ne viss ies pēc plāna, jo Mēness fāžu maiņa pretojas Saules varenībai, īpaši ap pl. 19.

Sievietes (Venera Zivīs) - maigas, mīļas, altruistiskas, tomēr pašmīlīgas, dažkārt nolaidīgas, bet dažkārt sentimentāli egoistiskas, kā būtnes ne no šīs vietas un laika joslas.
Vīrieši (Marss Jaunavā) pragmatiski sazemēti un nedaudz apmulsuši nebeidzamā vienveidībā pukstēs par nākamības scenārijiem un šā brīža neizdošanos.

IEKĻAUTIES MĒNESS CIKLĀ FEBRUĀRĪ

Mēness ikdienā rada fonu jebkurai mūsu darbībai. Tas ietekmē zemapziņu, tādēļ pārvalda mūsu ieradumus un tīkamās nodarbes. Mēness atbild par mūsu labsajūtu un emocionālo stāvokli, sapņu pasauli, intuīciju un instinktiem, veselību. Mēness fāzēm ir sava vibrācija un enerģētika, ietekmējot cilvēka dzīvi – apzinās viņš to vai ne.
Daži aktuāli padomi, kā iekļauties Mēness ciklā FEBRUĀRĪ.

Sveču mēnesis

2. februāris – Sveču diena.
Ja pirmajā februārī ir zvaigžņota nakts, būs vēls pavasaris. Vāra pupas, cūkas ausi, lej sveces, dzer alu.
14. februāris – Meteņi, Vastlāvji, Aizgavēņi, Pīrāgu diena.
Vizinās no kalna ar ragavām, lai augtu gari lini. Pēdējā diena, kad var iet budēļos. Tīrumā simboliski izved vismaz trīs dakšas mēslu, lai kurmji neraktu.
22. februāris – Pelnu diena.
Dārzā kaisa pelnus, lai kukaiņi nemestos.
25. februāris – Matīsa jeb lībiešu Kukaiņu diena.
Neko nedrīkst vest no meža mājās, lai nenāk čūskas.

FĀŽU MAIŅAS

7. februārī plkst. 23:54 Pilnmēness Lauvas zīmē.
Enerģētikas pilnbrieds. Cik harmoniski iekļāvies Mēness ciklā, tik labdabīgi pavadīsi šo laiku.
+ Mīlestība. Emociju sakārtošana. Komplimenti. Dāvanas. Elegance.
– Egocentrisms. Nemiers un spriedze. Situācijas dramatizēšana. Tukša laika pavadīšana.

22. februārī plkst. 0:35 Jauns Mēness Zivju zīmē.
Jauna Mēness enerģētika vienmēr izjūtama visa mēneša garumā.
+ Fantāzijas spēks, mistika, ticība, iejūtība, ideālisms, mākslinieciska apdāvinātība un sentiments. Dzīvesprieks un optimisms. Romantika. Pastaigas pa pļavām un mežiem. Tūrisma braucieni pa ūdeni. Vecu problēmu risinājumi. Izstādes, muzeji, dzeja, kino. Gribas ziedot.
– Zūd vaļsirdība un atklātība. Apmāns. Dienasgaismu ieraudzīs slepenas lietas. Sevis žēlošana.

FEBRUĀRA

sekmīgās dienas: 7., 12., 17., 20., 21., 25., 27., 28.
uzmanīgās dienas: 2., 5., 8., 10., 11., 14., 15., 23., 24., 29.

Karikatura.lv