Februāra astro zīmogs

Februāris iesākas ar aptumsušu PilnMēnesi, kas pats par sevi nav nekas ne labs, ne slikts, tomēr atstās treknu karmas spiedogu saimnieciskai drošībai un lieliem lēmumiem. Tādēļ rūpīgi jāapdomā jebkura darbība. Viss starpaptumsuma periods līdz pat 15.februāra aptumsušajam JaunMēnesim ir sabiezinātām dzīves krāsām. Ja neesi pārliecināts, ko dari, tad nedari neko! Svarīgāk par lieliem “izlēcieniem” mēneša pirmajā pusē būtu pazemīgi darīt savus ierastos darbus, nelēkt uz ambrazūrām un pacilāt lielākus dzīves jautājumus: kas ir ticība, ko nozīmē laiks, kā es izzinu sevi, kas es esmu? Un arī personīgākus jautājumus, neuztiepjot tos otram. Laika arkls pavagos dzīvi un sniegs arī atbildi, jāmāk tikai precīzi pajautāt.

Ja nedēļu darba dienām nav ne vainas, tad februāra brīvdienas patrāpījušās spriedzes bagātas. Lielāka spriedze gaidāma pašā starpaptumsuma perioda noslēgumā no 13. – 17.februārim.

Un šādas spriedzes epicentrā 15.februārī sāksies Zemes Suņa gads.

18.februārī pl. 19:18 Saule pāriet Zivju zīmē, turpat arī Merkurs un Venera, turpmāko Saules mēnesi padarot neizlēmīgāku, pa straumi plūstošāku, pret citiem empātisku un apstākļus un vidi  uzsūcošu.  

Bizness. Bizness ar finansēm īsti neies vienā kopsolī. Patīkamais var nenostrādāt, bet netīkamo nemaz negribēsies darīt. Sarežģītāk var klāties skaistumkopšanas biznesam un eksportētājiem. Liels risks, ka var saplīst svarīga tehnika vai ražotne. Nedrīkst nepārdomāti uzticēties starpniekiem un veikt vāji nogarantētus ilgtermiņa pasūtījumus ar priekšapmaksu, jo pavasarī un vasarā priekšā ir sarežģītas planētu cilpas. Jau tagad jāparedz, ka viss neies tik gludi. Vienīgā izeja ir rūpīgi iedziļināties, izvērtēt riskus un tos novērst, kā arī, protams, visu paveikt Superlaikos un Jupitera stundās. Tas ir kā ar kompasu izburāt vētrā caur rifiem.

Labākais laiks jaundarbiem: 21. – 27.februāris.

Attiecības - Ritas Riekstiņas prognoze

 Gada sākuma saspringtā plānošana un paredzamība sastapsies ar vieglu dzīvīguma dvesmu un ļaus visiem plāniem un mērķiem palaist jostas nedaudz vaļīgāk. Attiecībās virmos vieglums, vēlme būt kustībā, piedalīties un iesaistīties visās iespējamās aktivitātēs, ko piedāvās divu cilvēku savienība. Eksperimenti, ceļojumi, piedzīvojumi būs dzīvības elpa gan tajās savienībās, kas jau nostabilizējušās, gan tajās, kur cilvēki nule viens otru ieraudzījuši.

Vīrieši: atvērti, aktīvi, mierā nesēdēs un ļoti labprāt neļaus sēdēt mierā arī savām sievietēm. Būs atvērti piedzīvojumiem, daudz fantazēs un runās, taču enerģija līs pāri malām.

Vīrietis uzņemsies iniciatīvu un ar savu aizrautību iedvesmos sievieti būt laimīgai. Kaislīgāks komunikācijā, iesaistīsies diskusijās un aizrautīgi izteiks savu viedokli. Ātri pielāgosies jaunām situācijām, viegli ļausies dažādībai attiecību ikdienā. Vajadzēs iepazīt viens otru. Mēneša beigās kļūs dauzonīgi un neapstādināmi. Strēlnieka zīmes iespaidā vīrieši būs gatavi pārgalvībām un trakiem piedzīvojumiem. Iedvesmosies paši no savām trakulīgajām domām, no idejām un varēšanas būt spontāniem.

Sievietes: labprāt klausīsies stāstos, piedalīsies filozofiskās diskusijās, partnerī radīs iluzoru mīlestības pasauli, kas visticamāk būs diezgan tālu no realitātes. Mēneša otrajā pusē lūkosies pēc ideāliem, prasīs ļoti daudz, tomēr sāta sajūta var tā arī neparādīties. Ļoti augstu vērtēs garīgo un dvēselisko mijiedarbību, kamēr fizisks kontakts un seksuāla pievilcība būs trešā vai ceturtā plāna lomā. Grūti būs pieņemt lēmumu tagad un tūlīt sekot vīrieša piedāvājumiem, gribēsies vēl apdomāt, padomāt un pasapņot kā būtu, ja būtu. Taču dedzīgie kungi negaidīs un sieviete laidīs vaļu emocijām un arī asarām. Attiecībās pirmajā vietā būs emocionālais kontakts, daudz sapņu un ceļošanas fantāziju pasaulē. 

Īpašie attiecību un partnera lolojamie brīži: 01.02., 08.02., 11.02., 24.02.

Veiksmīgi attiecību izmaiņu brīži: 12.02., 17.02. 21.02., 26.-28.02.

23. – 25.februārī Marss ar Veneru dumpojas. Attiecību krīzes!