Satīties, sapīties...

No 19. februāra plkst. 8:49 līdz 20. martam plkst. 7:48 Saule atradīsies ZIVJU zīmē. Savu nokrāsu laikam un cilvēku sajūtām iedvesīs arī citu debesu ķermeņu "pastaiga" debesjumā.

Zodiakā Zivju zīme bieži vien asociējas ar pasaules Glābēju, ar Mati Terēzi, ar mūžīgās mīlestības Kristus simbolu.

Zivju zīme atbilsts ūdens stihijai, tādēļ cilvēku izpausmēs turpmāko mēnesi vairāk sajutīsim mīlestības smalkās formas, sapņainību, domību, emocijas, mākslinieciskumu, klusuma mīlestību, muzikalitāti. Zivis pavisam klusītēm, "neafišējot" caurvij visas dzīves sfēras, kā organiska saistviela tā mudina materiālo dzīves skatījumu papildināt ar garīgu vieglumu. Biežāk nekā citkārt līdzcilvēki sarunās aizklīdīs līdz ezotērikai, reliģijai.

Zivju zīmes laiks ir kā mirklis līdz pavasara atnākšanai, kad dabā jaušams viegls gaisīguma pieskāriens, liegi ieaijājot prāta modrību. Tas ir tēlainības, meditācijas un apceres triumfs. Un tik viegli to izdejojot, ir mulsi satīties, sapīties...

Februāra beigās uzņēmējdarbības vidē ieplūdīs svaigs gaisa malks. Līdz ar aktivitātes simbolu Marsu, kas līdzsvaro savu kursu debesjumā, 19. februārī arī sakarnieks Merkurs beidz mest pārpratumu cilpas. Patiesi, šās rudens-ziemas biznesa vides stampāšana dūksnājā iegūs jaunus atbalsta punktus.

Marsa enerģijas lielā artava no 4. marta līdz pat 10. maijam tiks ieguldīta Vēža zīmes pārvaldītajās sfērās: ģimenes biznesā, nekustamajos īpašumos, pārtikas industrijā. Cilvēku gribu gan tas padarīs nepastāvīgu. Piezagsies sagurums, lempīgums, neizpratne un neuzticēšanās. Vairāk aktīvas fantāzijas kā īstas darbošanās laiks.

Diemžēl, dažās ģimenes dzīvēs tiks izspēlētas kaismīgas drāmas. Emocionālais stāvoklis atgādinās putras kastroli uz uguns, kas zem paaugstināta spiediena var "iet pāri malām". Par laimi Marsa neapmierinātību ar iestigšanu Vēža spīlēs, kušinās Merkura un Venēras saskanīgā saspēle Zivju zīmē.

Merkura atrašanas Zivju zīmē no 15. marta attīstīs iztēli. Merkura ietekmē Zivis spēj uzbaroties no domām vien. Viegli pakļausimies citu ietekmei, būsim gatavi ziedot sevi idejas vārdā vai līdzcilvēkam. Intelekts būs piepildīts un pārpildīts ar jūtām, nospiests ar stipro intuīciju un bagāto fantāziju. Aicinājumu izjutīsim pret slepeno un neizzināto, mistiku un Viņpasauli.

13. martā arī jūtu, labsajūtas un visa skaistā planēta Venēra "apciemos" Zivis, kas cilvēkiem pastiprinās intuīciju un sajūtas. Spilgtāk ievērosim cilvēkus, kas darbojas sociālajā sfērā. Patiks ziedot un ziedoties. Mīlestībā romantikas un sentimenta uzplūdi, mīļotajam piedosim visus grēkus. 16. martā var sastapties Viņš un Viņa, saplūstot vienotā orbītā...

MARTA

sekmīgās dienas: 2., 6. (līdz plkst. 12.), 10., 11., 16 (līdz plkst. 11), 18., 23., 24., 25., 27., 31.;
uzmanīgās dienas: 5., 7., 8., 12., 15., 17., 19. - 22., 26.

IEKĻAUTIES MĒNESS CIKLĀ

Mēness ikdienā rada fonu jebkurai mūsu darbībai. Tas ietekmē zemapziņu, tādēļ pārvalda mūsu ieradumus un tīkamās nodarbes. Mēness atbild par mūsu labsajūtu un emocionālo stāvokli, sapņu pasauli, intuīciju un instinktiem, veselību. Mēness fāzēm ir sava vibrācija un enerģētika, ietekmējot cilvēka dzīvi - apzinās viņš to vai ne.

Daži aktuāli padomi, kā iekļauties Mēness ciklā MARTĀ.Mēness tautas pūriņā

"Ja Mēnesis trīs dienas, priekš vai pēc sava pilnā vai jaunā stāvokļa, spīd gaiši un skaidri, bez miglas tvaikiem un mākoņiem, tad gaidāms jauks laiks."
/A. Zvejniece, Piebalga./ www.ailab.lv

Iz Senču pūra:

Sērsnu mēnesis

17. marts - Ģertrūdes diena. Pirmā no kustoņu un kukaiņu dienām, kad neko nedrīkst nest no meža mājās, lai nenāk čūskas. Jāslauka istabas un kūts griesti, lai nav mušu. Nedrīkst veļu mazgāt, lai utis nemestos.

21. marts - Lielā kustoņu diena.

25. marts - Māras, Kustoņu Māras, otrā Zāļu diena. Atmostas visa daba. Pirms saules lēkta jāmazgājas avotā vai strautā, kas tek pret sauli, vai skrien ap māju basām kājām, lai būtu veselīgs, modrs un stiprs. Nesēj, nestāda, citādi kukaiņi apēdīs.

23. marts - Lieldienas - Pavasara saulgrieži. No rīta jāvelk pilnīgi jauns krekls. Jāšūpojas, lai vasarā odi nekož un miegs nenāk.

Jauns Mēness Zivju zīmē

7. martā plkst. 19:14.

Jauna Mēness enerģētika vienmēr sajūtama visa mēneša garumā.

+ Fantāzijas spēks, mistika, ticība, iejūtība, ideālisms, mākslinieciska apdāvinātība un sentiments. Dzīvesprieks un optimisms. Romantika. Pastaigas pa pļavām un mežiem. Risinājumi vecām problēmām. Izstādes, muzeju, dzejas, kino apmeklējumi. Ziedojumi.

- Zūd vaļsirdība un atklātība. Apmāns. Slepenas lietas ieraudzīs dienasgaismu. Sevis žēlošana.

Pilnmēness Svaru zīmē
21. martā plkst. 20:40

+ Vēlme doties sabiedrībā. Der apciemot draugus. Ādas stiprināšanas procedūras. SPA apmeklējums.

- Saasināsies attiecību un attieksmes jautājumi. Lielāku vērību piešķiram ārējiem pieklājības noteikumiem un etiķetes normām. Ne viss patiks un būs pa prātam. Neizlēmības un šaubu laiks. Labāk atlikt svarīgu lēmumu pieņemšanu.

Sadarbībā ar "Mājas Viesi".