DVĪŅU LAIKA ZĪMOGS

No 21. maija pl. 5:59 līdz 21. jūnijam pl. 13:51 Saule atradīsies Dvīņu zīmē. 

JaunMēness 28.05. - akcenti

SUPERHOROSKOPI.LV

JaunMēness 29.04. - akcenti


Dvīņu pārvaldījumu šogad var iedalīt šādos periodos:

  • Periods 20. maijs – 7. jūnijs pl. 14:56

Līdz pat JaunMēnesim paveicam iesāktos darbus un sakārtojam vidi jaunam uzrāvienam. Līdz ar Augošu Mēnesi 28. maijā sākam plānot un veikt jaunus darbus, atbilstoši Mēness/Saules ritmikai.

  • Periods 7. – 17. jūnijs (Dižčika sākumu Vēža zīmē)

Dižčika laika izpratne ir atslēga uz sekmīgu un apmierinātu dzīvi. Skaidrs, ka vairāk vai mazāk visi sastapsies ar kādu tā izpausmi, bet tie, kas saprot laika nozīmi, no tā neuztaisīs problēmu vai nesarūpēs sev nedienas uz ilgu laiku. Attieksme, uztvere un atbilstoša rīcība.

Kā vēsta Dienas astro fons - Retrogrāds Merkurs Vēža zīmē -  Palielinās sapratne ar bērniem, labāk tiek uztverta viņu psiholoģija un uzvedība. Krasāk izpaužas emocijas. Prāts un emocijas ir ļoti saistītas. Daudz domu par bērnību.

Cilvēki kļūst emocionāli jūtīgāki. Vēlme justies pasargātam. Parādās kautrīgums, kompleksi. Cilvēki kļūst viegli ietekmējami.

  • Periods 17. jūnijs (Dižčika turpinājums Dvīņu zīmē) – Vasaras Saulgrieži 21. jūnijā pl. 13:51

Dižčika laiks nekur citur neparāda savu jancīgumu un nebēdnību kā sevis paša Dvīņu zīmē, turklāt, ja vēl pats centrs – Saule – spēlē pēc tā noteikumiem. Tādēļ gatavojies – būs interesanti.

Turklāt atrodoties tik tuvu Saulei, astroloģijas terminoloģijā tas „sadeg”, proti, zaudē savu spriestspēju un piesātināts ar subjektīvismu. Vislabākais, ko var darīt sājā laikā – visu uztvert viegli un ar humoru un nevienu lieki neprovocēt.

Naktī uz 20. jūniju (precīzi pl. 1:50) Merkurs atradīsies „Saules sirdī”. Šādi brīži gadā ir vidēji 6 reizes. Īpašs stāvoklis, kad var atnākt ģeniālas idejas, kad izpratne ir pārcilvēciska un sakņojas Visumā, kolektīvajā apziņā un karmiskajā pieredzē. Samērojot to ar retrogrādo Merkuru, var notikt spēcīgi regresijas, psihoanalīzes, šamanisma, jogas, reiki, hipnozes u.tml.seansi. Izcils talismanu izgatavošanas laiks. Var izdoties prātā ieslēgt/iekodēt ļoti vērtīgu informāciju. Izglītojies! Gribas spēks caur vārdu. Intelektuālisms. Iespēja spēcīgi apzināties „ko es patiesībā gribu”.

Tajā pat laikā tas ir prāta subjektīvisma triumfs, tādēļ daudzi, kuri ikdienā ne īpaši valda pār savu prātu (emocionāli cilvēki) šajā laikā var iziet no visiem rāmjiem.

Kā vēsta Dienas astro fons - Retrogrāds Merkurs Dvīņu zīmē: Cilvēki kļūst liekulīgāki, skaudīgāki. Runā aiz muguras. Sabiedrībā un presē palielinās intrigu un ažiotāžu skats. Informācija tiek uztverta saasināti. Uzpeld neatrisinātās problēmas ar brāļiem, māsām, kaimiņiem. Cilvēki vairāk pievēršas savai pašizaugsmei, vairāk sāk lasīt grāmatas, meklēt informāciju, apmeklēt kursus, atkārtot reiz iegūtās zināšanas.

Retrogrāds Merkurs jeb Dižčika laiks

7.06. plkst. 14:56 - 1.07.  plkst. 15:49

Īpaši, kad pārklājas ar ikdienas čika laikiem, pastiprinātas Čika laika nedienas.       

Tiek bremzēta visa veida ar komunikācija, ar transportu saistīti jautājumi;

cilvēki izpļāpā noslēpumus un neveiksmīgi izsakās;

personīgā saskarsme ir  apgrūtināta, vērojams negodīgums, neadekvātu vārdu birums;

rodas strīdi par sīkumiem, neiedziļinoties otra patiesajos nolūkos;

rakstu darbos, dokumentos tiks pieļauts vairāk kļūdu nekā parasti;

tiek kavētas tikšanās;

"uzkāras” projekti un datori;

autoavārijas kļūs ierastāka lieta;

jaunumi izrādīsies tikai baumas.

Retrogrādā Merkura laikā nevajadzētu akli uzticēties informācijai un rūpīgāk izmantot personiskās saskarsmes līdzekļus - vēstules, tālruni, e-pastu.

Šajā laikā nevajag sākt ar tirdzniecību, transportu, komunikāciju saistītus projektus.

Ieguvums - fantastiskas idejas, kurus pēc retrogrādā perioda izvētot, viena otra var izrādīties zelta vērtē.

Neiegādāties: auto, tehniku, datortehniku, mobilās ierīces u.c. tehniskas lietas!

Sīkāk par nozīmi lasīt attiecīgā laika DIENAS ASTRO FONS. 

Par Dižčika laiku.

Lielāks, bet ikdienā grūtāk pamanāms, būs garīgās, sapņu, mīlas un ilūziju planētas Neptūna ikkgadējais retrogrāds: 09.06 – 16.11.


Astrologi.lv skatījumā bizness būs tikai tad veiksmīgs, ja tas sakritīs ar personas dvēseles aicinājumu, misiju, iekšējo izaugsmi un sabiedrisko/cilvēcisko pievienoto vērtību. Proti, ja vari nedarīt – nedari, ja iekšējā balss saka, ka tas ir tieši tas, kas vajadzīgs – rīkojies! Tomēr, atceries, jo vairāk gaidīsi no kāda cita kaut ko, jo lielāka būs vilšanās. 

Biznesā

Laiks svarīgiem darbiem: 22.05 - 7.06.

Tieši 7. jūnijā iestājas Dižčika laiks, kas atkal kavē līgumiskās, tirdzniecības, transporta sfēras un rada lielu kļūdu risku! 

Līdz ar Dižčiku „samaitājas” arī uzņēmējdarbībā utra-svarīgā Marsa mijiedarbība ar citiem debesu ķermeņiem. Rezultātā rodas vēlme mainīt, aktivizēt ar ļoti augstu neizdošanās risku.  

Notiek gatavošanās daudz jaudīgākajam jūlijam, augustam, septembrim.

Ne velti Austrumu tautas viedi saka, ka Zirga gada pirmajā pusē taisa ratus, lai gada otrajā pusē tos iejūgtu.

Vairāki faktori, kas to noteiks:

  • 16. Jūlijā veiksmes un izaugsmes nesējplanēta Jupiters pāriet Lauvas zīmē, ko nomainīs pēc aptuveni gada. Līdz ar to būtiski mainīsies veiksmes faktors, atkarībā kādu 4 stihiju (uguns, gaiss, zeme, ūdens) nesējs esi biznesa u.c. sfērās.
  • 20. jūlijā stabilitātes, kārtības nesējplanēta Saturns pamet cilpu, kurā atradās kopš 2. marta. Beidzot var raudzīties un kārtot ilgtermiņa projektus, dibināt sekmīgus uzņēmumus.
  • 26. jūlijā rīcības un uzņēmējdarbības nesējplanēta Marss ieiet paša pārvaldītajā Skorpiona zīmē – biznesa, izaugsmes krīžu un riska salikumā. Jaudīgi.
  • Jo vairāk veiksmīgu komponenšu apvienojas, jo lielāki panākumi! Tādēļ sekojošais Jaunmēness 27. jūlijā ievada biznesa aktivizēšanās lieljaudu. Aug Mēness – augs arī darbības, kas šajā laikā sētas.
  • Tātad – šī vasara nav atvaļinājumu laiks!
  • Darbībošanās ir sekmīga līdz pat 4. oktobrim, kad sāks Dižčika laiks. 

RetroMarsa un RetroSaturna cilpas.

Attiecībās

Joprojām sievietes ir jaudīgākas par vīriešiem!

Kopējā Veneras un Marsa saspēlē iestājusies normāla līdzāspastāvēšana, bez ciešas savstarpējās mijiedarbības, bet abiem atrodoties sievietes ietekmes un interešu sfērā. Izbaudiet dāmas! Jo augustā nāks laiki dziļi, kad kontroli pārņems Marss. Un brīdinu, ka tās, kuras spiedīs, apspiedīs, izdancinās večus, atbildes triecienu saņems uz rudens pusi, vīriem atgūstot spēku! Līdz tam vīriešu uzvedība nav prognozējama un uztverama ar sapratni. Kur to vīru iegrozīsi, tur vēl ilgi baudīsi augļus...

Sievietes (Venera Vērsī 29.05.- 23.06.) – labsajūtu, baudu, ķermenisko skaistumu, auglības mājvietā. Sievietes izteikti vēlēsies būt turīgas, skaistas, lutinātas, apaugļotas un „vilks deķi uz savu pusi”. Vien jāatceras, ka vīriešiem nav īsti jaudas/kvalitātes.

Kopumā ļoti labvēlīgs laiks dāmām. Vien ap 13. jūniju sirds var stiprāk sažņaugties dēļ veselības, vecākiem, naudas zuduma, kaut kā nedabūta.

Vīrieši (Marss Svaros – līdz 26. jūlijam) – nonākuši ilgstoši mulsinošā situācijā. Vīrišķā planēta dēļ savas cilpas pārlieku ilgi uzturēsies ciemos pie pretpola un reizē pārinieces Veneras pārvaldītās Svaru zīmes. Neizlēmība, mīņāšanās uz vietas. Aktīvas sabiedriskās attiecības, kam pietrūkst satura. Tā kā Svaru zīme mūsu platuma grādos ir lēni uzlecoša, daudziem tieši šī zīmē atrodas uz ASC, kas nozīmē, ka līdz pat jūlijam Marss tricelēs egoismu pa visām maliņām. Visiem pārējiem jāpavēro, kāda tēma jau kopš 7. decembra ir uzmanības degpunktā, kur notiek galvenās aktivitātes. Ar to arī cīnīsies visu pusgadu!

Vīriešiem iespējama nelielas atelpa pēc RetroMarsa mocībām no 20. maija līdz 7. jūnijam. Pēc tam vīrišķais Marss veidos ar enerģijas planētu Plūtonu (14.06.) un eksplozīvi revolucionāro Urānu (25.06.) enerģētisko spriedzes konfigurāciju, aptverot periodu teju visa jūnija garumā.

Kāzu vasara 

Vasarā dzims talantīgi bērni

JŪNIJA sekmīgās dienas: 9., 18., 22., 24.

Maģiskās dienas, kad var ietekmēt nākamo 8 dienu ciklu, jeb nebūt pasīvam likteņa plūdumā: 5., 14., 23.

 

Pakomentē, ja Tev šādas prognozes patīk, lai zinām, cik tas ir vajadzīgs - ŠEIT.

 

Palīgmateriāli

Par dažādu planētu cikliem un to skaidrojošo ietekmi var lasīt šeit.

Planētu cilpas. 

Kā plānot nākamo gadu.

Saturna Skola - laika gars ar 2,5 gadu pamācošu nosacījumu ciklu. 

PLANĒTU CILPU KALENDĀRS.

 

NUMO PRO - izvērsti individuālās prognozes gadam, mēnesim, dienai, kā arī cikli un periodi visam mūžam!

 

Austrumu gada horoskopi