ZELTA ZIVTIŅAS SPĪGUĻI

No 19. februāra plkst. 2:25 līdz 21. martam plkst. 1:21 Saule atradīsies ZIVJU zīmē. Šajā laikā dzimušie bērni būs ar spēcīgu Zivju zīmes akcentu horoskopā, paņemot sev līdzi kaut ko no laika enerģētikas, kurai savu nokrāsu iedvesīs arī citu debesu ķermeņu "pastaiga" debesjumā.

PDF VERSIJA.

Planētas februāra beigas un marta sākumā sola salīdzinoši veiksmīgu laiku, uz kopējā gada pirmā pusgada fona. Svarīgākos darbus labāk iecerēt līdz marta viducim, jo marta otrajā pusē planētām „būs savs ceļš ejams", ne vienmēr pakļāvīgs indivīdu vēlmēm. Tālākā nākotnē ieskatoties, biznesā aprīlis daudzējādā ziņā būs izmisuma un bremzējumu laiks...

Zivju zīmes dominantes periodā sabiedrībā izskanēs daudz un dažādu ziņu par saimnieciskiem jautājumiem, politiķi nāks klajā ar virkni paziņojumu, kuru mērķis būs ierobežot, bremzēt. Iespējami valdības satricinājumi, kāda svarīga amatpersona atstāt posteni. Nenoturīgas pārmaiņas nekustamā īpašuma tirgū un mantisko jautājumu likumdošanā. Ļoti aktuāla būs transporta tematika. Kā jau pēdējos mēnešos ierasts, pirmdienas un brīvdienas ir astroloģiski sarežģītu planētu kombinācijā, kas cilvēku dzīvē piespēlē kļūmīgus lēmumus, stresu un negadījumus.

Vislielākie satricinājumi un izaicinājumi var nākt līdz ar februāra beigām, iespēju, kā arī pārspīlējumus kārajai planētai Jupiteram veidojot disharmonisku enerģētisko saikni (kvadrātu) ar kolektīvo apziņu un sabiedriskos procesu pārvaldošo Plūtonu. Kam jāplīst – tas plīsīs!

Debesu sakarniekam Merkuram 21. februārī (līdz 9. martam) ieejot Zivīs, konkrētus vārdus nesagaidīt. Labi risināt nemateriālas dabas jautājumus. Zelta Zivtiņām tīk paspīguļot un nozust kā nebijušām...

Kareivīgais Marss Zivīs pabūs no 23. februāra līdz 2. aprīlim, piepalīdzot Saulei un Merkuram vest ļaudis pa iedomu ceļu, tiesa, padarot ikdienas dzīvi sajūtām, emocijām pārbagātu. Savukārt tīksmā Venēra būs aizsteigusies priekšā laikam un ar atrašanos Ūdensvīra zīmē kušinās kaismīgo Jupiteru, radot arī daudzas individuālas saimnieciskas laimes, tajā skaitā lielākas veiksmes loterijās, biznesā un personīgajās attiecībās.
Lielākais notikums ir 12. martā notiekošā pārmaiņu planētas Urāna ieiešana asajā Auna zīmē, kopā ar Jupiteru uzkarsējot notikumus visā pasaulē. Sākas jauns Urāna 84 gadu cikls, kas nesīs pārmaiņas, kas skars visa veida pasaules un valstu vadību, karstasinīgākās tautas, raisīs ugunsdraudus un spējus pēkšņus konfliktus. Cīnīsies konservatīvais pret radikālo, jaunais noārdīs veco. Dzīvojam īpašā laikā, draugi!

MARTA

sekmīgās dienas: 1., 2., 8., 10., 15., 16., 22., 24., 29.
uzmanīgās dienas: 3. - 7., 13., 14., 19. - 21., 26. - 28.

IEKĻAUTIES MĒNESS CIKLĀ MARTĀ

Mēness ikdienā rada fonu jebkurai mūsu darbībai. Tas ietekmē zemapziņu, tādēļ pārvalda mūsu ieradumus un tīkamās nodarbes. Mēness atbild par mūsu labsajūtu un emocionālo stāvokli, sapņu pasauli, intuīciju un instinktiem, veselību. Mēness fāzēm ir sava vibrācija un enerģētika, ietekmējot cilvēka dzīvi – apzinās viņš to vai ne.

Daži aktuāli padomi, kā iekļauties Mēness ciklā MARTĀ.

Iz senču pūra: Sērsnu mēnesis

7. marts – Meteņi, Vastlāvji, Aizgavēņii, Pīrāgu diena. Pēdējā dienā, kad var iet budēļos. Tīrumā izved simboliski vismaz 3 dakšas mēslu, lai kurmji neraktu.

9. marts – Pelnu diena. Dārzā kaisa pelnus, lai kukaiņi nemestos. Gavēņa laika sākums.

17. marts – Ģertrūdes diena. Pirmā no kustoņu un kukaiņu dienām, kad neko nedrīkst nest no meža mājās, lai nenāk čūskas. Agri jāceļas, citādi lācis mozdamies var atdot savu ilgo miegu. Jāslauka istabas un kūts griesti, lai nav mušu.

21. marts – Benedikta diena. Lielā kustoņu diena.

25. marts – Pavasara Māras, Kustoņu Māras diena. Otrā Zāļu diena.

Atmostas visa daba. Pirms saules lēkta mazgājas avotā vai strautā, kas tek pret sauli, vai skrien ap māju basām kājām, lai būtu veselīgs, modrs un stiprs.

21.martā plkst. 1:21 – Pavasara saulgrieži.

Saule maina savu ritējumu - diena un nakts kļūst vienāda garuma. Ar rituāliem mēģina palīdzēt zemes atmodai, nodrošināt auglību un veicināt tās svētību. Rītā ir agri jāceļas, lai redzētu kā "saulīte rotājas", jāmazgājas tekošā ūdenī, kas tek pret sauli. Šajā dienā strauta ūdenim piedēvēts maģisks, veselību un skaistumu vairojošs spēks.

MARTA ENERĢĒTIKA

4. martā plkst. 22:46 Jauns Mēness Zivju zīmē.
Jauna Mēness enerģētika būs sajūtama turpmāko mēnesi.

+ Fantāzijas spēks, mistika, ticība, iejūtība, ideālisms, mākslinieciska apdāvinātība un sentiments. Dzīvesprieks un optimisms. Romantika. Pastaigas pa pļavām un mežiem. Tūrisma braucieni pa ūdeni. Risinājumi vecām problēmām. Izstādes, muzeji, dzeja, kino.

- Zūd vaļsirdība un atklātība. Apmāns. Slepenas lietas ieraudzīs dienasgaismu. Sevis žēlošana.

19. martā plkst. 20:10 Pilnmēness Jaunavas zīmē.

Enerģētikas pilnbrieds. Cik harmoniski iekļāvies Mēness ciklā, tik labdabīgi pavadīsi šo laiku.

+ Darba spara pieaugums. Profesionalitāte. Acīgums. Pacietība un izturība. Došanās pie dabas.

- Kašķīgums. Kritizēšana. Likstas ar mājdzīvniekiem. Veselības kaites.

Atslodzes dienas:

3., 4. (gavēnis - visu dienu), 5. (gavēnis – pirmspusdienu), 11., 12 (gavēnis – vakarā), 13., (gavēnis – pirmspusdienu), 14., 17., 19. (gavēnis - visu dienu), 20. (gavēnis – pirmspusdienu), 22., 26., 29., 30.