Trubadūra Dvīņa vēsts

No 21. maija plkst. 0:51 līdz 21. jūnijam plkst. 8:46 Saule atradīsies DVĪŅU zīmē. Šajā laikā dzimušie bērni būs ar spēcīgu Dvīņu zīmes akcentu horoskopā, paņemot sev līdzi kaut ko no laika enerģētikas, kurai savu nokrāsu iedvesīs arī citu debesu ķermeņu "pastaiga" debesjumā.Līdz ar Saules ieiešanu Dvīņu zīmē, nonākam gada rituma pusaudžu ciklā. Cilvēki kļūst jauneklīgāki un atvērtāki pārmaiņām, aicinājumiem. Svarīga kļūst interešu apmierināšana, ziņkārība un atskārsme, ka pasaulē ir tik daudz kā apbrīnas vērta. Dvīņa jēgpilnā pastāvēšana slēpjas divu pretrunīgu pušu apvienošanā, materiālā un garīgā sintēzē, izbazūnējot jaunākās atklāsmes pa visu pasauli. Dvīņi ir kā bezkaislīgi reportieri, kas uzlasa ziņu sēklas un izkaisa tās vējā. Kādas ir tās jaunākās ziņas, to rāda planētu piefiksētās enerģijas Zodiakā.

Mēneša noslēgumā mīlas un ilūziju planēta Neptūns sāk savu retrogrādo (no zemes - ačgārno) cilpu. Tas kā ilgstošs fons līdz pat 4. novembrim nemanāmi mudinās ļaudis gremdēties savu jūtu apcirkņos. Praktiskajā dzīvē radot mānīgu iespaidu jūrniecības, degvielas, alkohola, bezdarba un akciju tirgū. Labs laiks komponistiem un garīgiem ļaudīm aizsniegt ļaužu prātus. Tematiku pastiprinās arī retrogrādais Jupitera stāvoklis no 15. jūnija. Rezultātā ekonomikā un privātajā saimniecībā valdošā rosība būs apturēta, optimisms tiks "iesaldēts", lai rudenī parādītu pigu saldā miegā ieaijātajiem. Prognoze: oktobrī un novembrī pēc vasaras Saules un Mēness aptumsumiem Latvija un Pasaule kopumā piedzīvos otru spēcīgāko triecienu. Daudz kas atkarīgs no katras tautas priekšstāvju vēlmes un prasmes šajā vasaras "sasaluma punktā" atrast īstos pretkrīzes līdzekļus.
31. maijā ierastā kustībā pagriežas arī Merkurs, tādējādi pārtraucot ciešanās komunikāciju un transporta sfērās strādājošajiem. Beidzot var iegādāties datortehniku, auto, elektroniku.

karstos prātus uz vasaru nomierinās enerģijas planēta Marss samiernieciskajā Vērša zīmē no 1. jūnijā līdz 12. jūlijam. Tas gan nozīmē arī to, ka darbos būs jāpārvar slinkuma periodi. Ar Marsu roku rokā Vērša zīmē dosies skaistuma priesteriene simpātiskā un sievišķīgā Venēra, līdz pat 3. jūlijam atbalstot vīrišķīgā Marsa vēlmi pārtaisīt pasauli skaistāku un samiernieciskāku. Modē būs viss praktiski noderīgais vēderam, ķermenim un izskatam.

JŪNIJA

sekmīgās dienas: 2., 3., 9., 10., 14., 18., 19., 25., 27., 30.

uzmanīgās dienas: 4., 7., 15. - 17., 22., 26., 29.

IEKĻAUTIES MĒNESS CIKLĀ JŪNIJĀ

Mēness ikdienā rada fonu jebkurai mūsu darbībai. Tas ietekmē zemapziņu, tādēļ pārvalda mūsu ieradumus un tīkamās nodarbes. Mēness atbild par mūsu labsajūtu un emocionālo stāvokli, sapņu pasauli, intuīciju un instinktiem, veselību. Mēness fāzēm ir sava vibrācija un enerģētika, ietekmējot cilvēka dzīvi - apzinās viņš to vai ne.

Daži aktuāli padomi, kā iekļauties Mēness ciklā JŪNIJĀ.

Iz senču pūra:

Ziedu mēnesis

21. jūnijs plkst. 8:46 - Vasaras saulgriežu punkts, astronomiskās vasaras sākums. Ar dziesmām sagaida saullēktu, aplīgo viens otru, noglabā vainagus visam gadam. No meijām sien pirtsslotas.

27. jūnijs - Septiņu gulētāju diena. Ja līst - līs septiņas dienas.

29. jūnijs - Pēterdiena. Visur deg līksmības ugunis. Līgo kā pa Jāņiem.

JŪNIJA ENERĢĒTIKA

7. jūnijā plkst. 21:11 Pilnmēness Strēlnieka zīmē.

Enerģētikas pilnbrieds. Cik harmoniski iekļāvies Mēness ciklā, tik labdabīgi pavadīsi šo laiku.

+ Entuziasms. Jutekliskums. Ideālisms. Tieksme filozofēt. Interese par politiku.

- Uzpūtība. Lepnība. Moralizēšana.

22. jūnijā plkst. 22:34 Jauns Mēness Vēža zīmē.
Šajā dienā notiekošajā vari pacensties saskatīt visa turpmākā mēneša tematiku.

+ Ģimeniskums. Dzīva iztēle. Dominē jūtu pasaule. Maigums. Mātišķums. Kāzu mēnesis.

- Raudulīgums. Untumi. Slinkums. Mīkstmiesība.

Labās nagu griešanas dienas:

Augoša Mēnesī (līdz 4. jūnijam, 25.-30. jūnijam) nogriezti nagi ātri ataug. Dilstošā Mēnesī (10. - 19. jūnijam) - lēni.

4., - 6., 10. - 14., 18. - 21., 25., 26., 28.

Atslodzes dienas:

3., 7. (visu dienu), 12., 13., 16., 22. (visu dienu), 23., 25., 29.

Sadarbībā ar "Mājas Viesis".