VĒŽA LAIKA ZĪMOGS

No 21. jūnija pl. 13:51 līdz 23. jūlijam pl. 0:41 Saule atradīsies Vēža zīmē.

Saprotot Vēzi, Tu labāk sapratīsi laiku. Vēža apraksts.

JaunMēness 27.06. - akcenti

SUPERHOROSKOPI.LV

JaunMēness 28.05. - akcenti


Vēža pārvaldījuma svarīgākie atskaites punkti:

  • 20. jūnijs – 27. jūnijs pl. 11:08

Līdz pat JaunMēnesim laiks paies Jāņu zīmē un daudzos rituālos.

  • Naktī uz 20. jūniju (precīzi pl. 1:50) Merkurs atradīsies „Saules sirdī”. Šādi brīži gadā ir vidēji 6 reizes. Īpašs stāvoklis, kad var atnākt ģeniālas idejas, kad izpratne ir pārcilvēciska un sakņojas Visumā, kolektīvajā apziņā un karmiskajā pieredzē. Samērojot to ar retrogrādo Merkuru, var notikt spēcīgi regresijas, psihoanalīzes, šamanisma, jogas, reiki, hipnozes u.tml. seansi. Izcils talismanu izgatavošanas laiks. Var izdoties prātā ieslēgt/iekodēt ļoti vērtīgu informāciju. Izglītojies! Gribasspēks caur vārdu. Intelektuālisms. Iespēja spēcīgi apzināties „ko es patiesībā gribu”.
    Tajā pat laikā tas ir prāta subjektīvisma triumfs, tādēļ daudzi, kuri ikdienā ne īpaši valda pār savu prātu (emocionāli cilvēki) šajā laikā var iziet no visiem rāmjiem.
    Ieteicamas visa veida inventarizācijas, apdomāšanas, izsvēršanas. 

Būtiski, ka pēc savas retrogrādās kustības Merkurs vēlreiz "apdzīs" Sauli un 8. augustā pl. 19:20 atkal atradīsies Saules "sirdī". Tas arī nozīmē, ka visas domas un darbi, kas apzināti 19./20. jūnijā iegūs vēlreizēju papildinājumu, piepildījumu, realizāciju 8. augustā. Paveicot savrīgu iekšēju darbu šobrīd, vari nosegt laiku un paredzēt sev veiksmīgāku iznākumu līdz pat 8. augustam. 

  • 21. jūnija pl. 13:51 – īstie Jāņi.

Astronomiskā gadalaiku maiņa ir latviešu tā dēvētās LAIKA LŪKAS, kad var būtiski līdz ar dabu mainīt arī savu liktens ritumu! Tātad tā ir milzīga iespēja un enerģija, ko katrs var pats pārvērst sev vislabākā veidolā. To palīdz noteikt Individuālā Saules/Mēness kalendāra abonementa konkrētās dienas luksofors un numeroloģiskā Personālā diena.

  • Kāda ir šāgada Jāņu diena, kad sekmīgāk īstenot sev izvēlētos un tautiskos rituālus?

Saules ciklā – 3. diena. „Kas paveikts šajā dienā, var kļūt par turību nākotnē. Radošums, prieks, līksmība, kas saskan ar iekšējo nopietnību, svinīgumu, savas personiskās misijas apziņu. Jāprot pateikties par palīdzību, uzmanību. Sagaidāma atklāsme un atklājumi. Šajā dienā saņemtā nauda dod labklājību. Diena saistīta ar uzkrājumiem, radošā uguns iemiesošanu reālos sasniegumos un lietās.”

24. Mēness diena papildina Saules dienas nozīmi: „Pamostas dabas spēki. Grūst vecais, top jaunais, ļauj piedzīvot atklāsmes. Auglības dieva kulta diena, savienošanās un apaugļošanās laiks. Ieteicama atpūta, fiziski vingrinājumi, pirts apmeklējumi un pēc tam veselīgs miegs.”

Tātad ieteicami teju visi rituāli ar uguni, ūdeni, labklājību un auglību veicinoši.

Raugoties astroloģiskajā kartē:
- 21. jūnijā pl. 13:51 ieteicams aizsākt individuālos Jāņu rituālus;

- vakarā pēc pl. 21, kad pagājuši visi planētu spriedzes aspekti, turpināt ar ugunskuru, pirtiņu u.c. tautiskām aktivitātēm;

- tā kā 22. jūnijā ir planētu mijiedarbībā viena no harmoniskākajām dienām, ieteicams uzlabot savu dzīves komfortu, veikt saimnieciskas darbības, sakārtot visi ap sevi.

  • 23. jūnija Līgo vakars

Vērša zīmes piesātināta diena radīs cilvēkiem prasības pēc komforta, labu paēšanu, omulību un paslinkošanu. Tomēr, tur „tā sāls”, ka šādas vaļības tieši šajā dienā ir enerģētiski kaitnieciskas - vajadzīgs rosīties, palīdzēt citiem. Mēness diena arī paredz, ka „cilvēki velti strīdas, tērē daudz laika neauglīgiem ķīviņiem un sarunām.” Tas viss paspilgtināsies vakarpusē, kad simpātiju planēta Venera pāries draiskajā un uz flirtu kārajā Dvīņu zīmē. Kas pa dienu šķita nereāls, vakarā būs jau pieņemams.

Tieši vīrišķā Marsa spriedze un brīvdomātājas Veneras vaļības raisīs daudz liekas konfliktbriesmas un „kreisos soļus” papardēs. Tiesa, tas vairāk attieksies uz pāriem, kuriem nav kopēju bērnu un laulībā novīta ģimenes ligzdiņa, jo ar Sauli un Mēnesi, kas pārvalda vīru un sievu viss ir normas robežās.

  • Sievišķās astromaģijas brīdis ir 24. jūnijā pl. 14:06 - 16:26, kad Mēness (zemapziņas instinkti, mīla, pieradumi) tiecas savienoties ar Veneru (sievišķās libido jauda, simpātijas). Šajā laikā jādomā, kam sēsties kamanās, kam dot rociņu. Ieteicami visi sievišķie rituāli, talismanu izgatavošanas u.c. gudrības, kuras droši izgudro un pielieto pēc savām sajūtām. Ko tieši Tev labāk paveikt priekšā pateiks Astrologi.lv Saules/ Mēness kalendāra dienas luksofors un Personālā diena. 

Kopumā līdz Jaunam Mēnesim paveicam iesāktos darbus un sakārtojam vidi.

Vasaras horoskops

- Viena no centrālajām vasaras tēmām, kas aizsniegsies līdz pat nākamajam gadalaikam, ir dilemma: kā pašam būt darbīgam un līdzsvarā ar sevi, nepazaudēt attiecībās sevi, bet dot arī lielāku brīvību partnerim. Tā kā brīvdomība un neatkarība gadalaika horoskopā ir pārpārēm, tad diemžēl daudzi pāri izvēlēsies šķirties, saraut attiecības. Izteikta ir arī senu sakaru atjaunošana, kuriem būs īss mūžs.

Citas aktuālās tēmas:

- iepriekš aizsāktu darbu, projektu turpināšanai, celšanā no jauna dienasgaismā;

- garīgi meklējumi, izglītošanās, svešvalodu mācīšanās – ļoti labvēlīgs laiks;

- diemžēl vairāk nekā vidēji pļaus arī „melnā izkapts”;

- izteikti daudz sabiedrisku pasākumu, tomēr ilgstoša uzturēšanās pūlī dēļ planētu spriedzes ir kaitīga un pat bīstama;

- sadarbības partneri biznesā ir nestabili un neprognozējami;

- jaunu politisko spēku un politiķu rašanās, bet tas jau normāli dēļ gaidāmajām vēlēšanām. Gaidāms protesta balsojums (kārtējais), jo tauta būs neapmierināta. Nacionāļu un kreiso spēku priekšroka;

- spēcīgā Venera un Jupiters paredz, ka īstais laiks kustināt finanšu jautājumus un biznesu. Nāks idejas un radīsies sadarbības partneri ārzemēs un valsts struktūrās;

- dabas apstākļi ar pārmērībām, anomālijām, izteiktiem negaisiem, kas nodarīs postījumus;

Kopumā lielāks iespējas sabiedriskajā dzīvē, biznesā, politikā. Švakāk nostādītas zvaigznes ir ģimenes jautājumos, kur dominēs emocijas, nestabilitāte un pārmaiņas.  

Tāda nemierīga un rosīga vasara.

  • Retrogrāds Merkurs jeb Dižčika laiks

7.06. plkst. 14:56 - 1.07.  plkst. 15:49

Izejot no savas cilpas, Merkurs steigsies atgriezties pozīcijā, kurā atradās vēl pirms Dižčika. Šo periodu sauc par Ēnas periodu, kas beigsies tikai 16.07. pl. 6:25. Šajā laikā varēsi noskaidrot vai neesi Dižčika laikā sadarītajā pieļāvis būtiskas kļūdas. Tāds kā Garantijas laiks.


Dižčika laiks nekur citur neparāda savu jancīgumu un nebēdnību kā sevis paša Dvīņu zīmē, turklāt, ja vēl pats centrs – Saule – spēlē pēc tā noteikumiem. 

Kā vēsta Dienas astro fons - Retrogrāds Merkurs Dvīņu zīmē: Cilvēki kļūst liekulīgāki, skaudīgāki. Runā aiz muguras. Sabiedrībā un presē palielinās intrigu un ažiotāžu skats. Informācija tiek uztverta saasināti. Uzpeld neatrisinātās problēmas ar brāļiem, māsām, kaimiņiem. Cilvēki vairāk pievēršas savai pašizaugsmei, vairāk sāk lasīt grāmatas, meklēt informāciju, apmeklēt kursus, atkārtot reiz iegūtās zināšanas.

Retrogrāds Merkurs jeb Dižčika laiks

7.06. plkst. 14:56 - 1.07.  plkst. 15:49

Īpaši, kad pārklājas ar ikdienas čika laikiem, pastiprinātas Čika laika nedienas.       

Tiek bremzēta visa veida ar komunikācija, ar transportu saistīti jautājumi;

cilvēki izpļāpā noslēpumus un neveiksmīgi izsakās;

personīgā saskarsme ir  apgrūtināta, vērojams negodīgums, neadekvātu vārdu birums;

rodas strīdi par sīkumiem, neiedziļinoties otra patiesajos nolūkos;

rakstu darbos, dokumentos tiks pieļauts vairāk kļūdu nekā parasti;

tiek kavētas tikšanās;

"uzkāras” projekti un datori;

autoavārijas kļūs ierastāka lieta;

jaunumi izrādīsies tikai baumas.

Retrogrādā Merkura laikā nevajadzētu akli uzticēties informācijai un rūpīgāk izmantot personiskās saskarsmes līdzekļus - vēstules, tālruni, e-pastu.

Šajā laikā nevajag sākt ar tirdzniecību, transportu, komunikāciju saistītus projektus.

Ieguvums - fantastiskas idejas, kurus pēc retrogrādā perioda izvētot, viena otra var izrādīties zelta vērtē.

Neiegādāties: auto, tehniku, datortehniku, mobilās ierīces u.c. tehniskas lietas!

Sīkāk par nozīmi lasīt attiecīgā laika DIENAS ASTRO FONS. 

Par Dižčika laiku.

  • Viens no gada lielākajiem notikumiem ir debesu labvēļa, kosmiskā „rauga” jeb visa pavairotāja un izaugsmes planētas Jupitera pāriešana Lauvas zīmē 16. jūlijā pl. 13:30. Liels notikums, kas mainīs visu ierasto kārtību un pārnesīs veiksmes akcentus uz Gaisa un Uguns stihijas zīmēm. 

Biznesā

1. jūlijā beidzas biznesa nedienas, ko atnesa Dižčika laiks. Teikt, ka beidzas var tikai tie, kuri šajā laikā neko neuzsāka. Ja līgumus slēgts Dižčika laikā, tad Merkuram beidzot mest savas cilpas, sāksies iepriekšējo norunu, līgumsaistību, darbu, pirkumu problēmas.  

Jūnija nogale un Jūlija divas trešdaļas ir kā saturīga gatavošanās daudz jaudīgākajai jūlija nogalei, augustam, septembrim.

Ne velti Austrumu tautas viedi saka, ka Zirga gada pirmajā pusē taisa ratus, lai gada otrajā pusē tos iejūgtu. 

Vairāki faktori, kas to noteiks:

  • 16. Jūlijā veiksmes un izaugsmes nesējplanēta Jupiters pāriet Lauvas zīmē, ko nomainīs pēc aptuveni gada. Līdz ar to būtiski mainīsies veiksmes faktors, atkarībā kādu 4 stihiju (uguns, gaiss, zeme, ūdens) nesējs esi biznesa u.c. sfērās.
  • 20. jūlijā stabilitātes, kārtības nesējplanēta Saturns pamet cilpu, kurā atradās kopš 2. marta. Beidzot var raudzīties un kārtot ilgtermiņa projektus, dibināt sekmīgus uzņēmumus.
  • 26. jūlijā rīcības un uzņēmējdarbības nesējplanēta Marss ieiet paša pārvaldītajā Skorpiona zīmē – biznesa, izaugsmes krīžu un riska salikumā. Jaudīgi.
  • Jo vairāk veiksmīgu komponenšu apvienojas, jo lielāki panākumi! Tādēļ sekojošais Jaunmēness 27. jūlijā ievada biznesa aktivizēšanās lieljaudu. Aug Mēness – augs arī darbības, kas šajā laikā sētas.
  • Tātad – šī vasara nav atvaļinājumu laiks!
  • Darbošanās ir sekmīga līdz pat 4. oktobrim, kad sāks Dižčika laiks. 

RetroSaturna cilpas.

Attiecībās

Kopējā Veneras un Marsa saspēlē iestājusies normāla līdzāspastāvēšana, bez ciešas savstarpējās mijiedarbības, bet abiem atrodoties sievietes ietekmes un interešu sfērā. Izbaudiet dāmas! Jo augustā nāks laiki dziļi, kad kontroli pārņems Marss. Un brīdinu, ka tās, kuras spiedīs, apspiedīs, izdancinās večus, atbildes triecienu saņems uz rudens pusi, vīriem atgūstot spēku! Līdz tam vīriešu uzvedība nav prognozējama un uztverama ar sapratni. Kur to vīru iegrozīsi, tur vēl ilgi baudīsi augļus... 

Sievietes (Venera Dvīņos 23.06. – 18.07.) – palaidnīgas, kā jaunas meitenes, šaudīsies domās un darbos uz visām pusēm, kāri tverot informāciju. Neremdināmas, jo vajag vēl un vēl. Modē dominēs dzeltenie toņi.

Vīrieši (Marss Svaros – līdz 26. jūlijam) – nonākuši ilgstoši mulsinošā situācijā. Vīrišķā planēta dēļ savas cilpas pārlieku ilgi uzturēsies ciemos pie pretpola un reizē pārinieces Veneras pārvaldītās Svaru zīmes. Neizlēmība, mīņāšanās uz vietas. Aktīvas sabiedriskās attiecības, kam pietrūkst satura. Tā kā Svaru zīme mūsu platuma grādos ir lēni uzlecoša, daudziem tieši šī zīmē atrodas uz ASC, kas nozīmē, ka līdz pat jūlijam Marss tricelēs egoismu pa visām maliņām. Visiem pārējiem jāpavēro, kāda tēma jau kopš 7. decembra ir uzmanības degpunktā, kur notiek galvenās aktivitātes.

Kāzu vasara 

Vasarā dzims talantīgi bērni

JŪLIJA sekmīgās dienas: 3., 7., 13., 14., 22., 23., 24., 30.

Maģiskās dienas, kad var ietekmēt nākamo 8 dienu ciklu, jeb nebūt pasīvam likteņa plūdumā: 2., 11., 20., 29. 

Pakomentē, ja Tev šādas prognozes patīk, lai zinām, cik tas ir vajadzīgs - ŠEIT.

Palīgmateriāli

Par dažādu planētu cikliem un to skaidrojošo ietekmi var lasīt šeit.

Planētu cilpas. 

Kā plānot nākamo gadu.

Saturna Skola - laika gars ar 2,5 gadu pamācošu nosacījumu ciklu. 

PLANĒTU CILPU KALENDĀRS.

 

NUMO PRO - izvērsti individuālās prognozes gadam, mēnesim, dienai, kā arī cikli un periodi visam mūžam!

 

Austrumu gada horoskopi