Astrologa prognozes piepildās

Slavenību nāves ierakstītas zvaigznēs

RAKSTS KAS JAUNS

PAPILDINĀJUMS 11.2014.

Sagatavots 16.11.2013.

Pēdējā gada laikā „kaulainā” ir pavisam aktīva - viens pēc otra tiek nopļauts kāds sabiedrībā zināms cilvēks. Izrādās, ka tam pie vainas esot īpašs planētu stāvoklis.

Patiešām, citus gadus tā nav bijis, ka teju katru mēnesi kāda no slavenībām pamet šo pasauli. Dzejnieks Imants Ziedonis, baletdejotājs Aleksejs Avečkins, mūziķis Nils Gothams, mūziķis Aivars Brīze, aktieris Harijs Spanovskis, aktrise Astrīda Vecvagare, hokejisti Ulvis Katlaps un Kaspars Astašenko, bijušais lielākais Latvijā zemes īpašnieks Gatis Saknītis, žurnālisti Imants Austriņš un Ivars Andiņš, viens no labākajies drifta braucējiem Gatis Lapāns, režisors Oļgerts Kroders, TV diktore Gerda Sinkēviča, komponists un dziedātājs Uldis Stabulnieks, pasaulē labi zināmi valsts darbinieki kā bijusī Lielbritānijas premjerministre Margareta Tečere, Venecuēlas prezidents Ugo Čevess, oligarhs Boriss Berezovskis, imperatori, sportisti, mūziķi, aktieri un citi – šie visi sabiedrībā labi pazīstamie ļaudis miruši tieši pēdējā gada laikā.

Iekšējās krīzes skartie

Interesanti, bet jau pirms gada, 2012. gada nogalē, sertificēts astrologs, numerologs Kristaps Baņķis, prognozējot notikumus 2013. gadam, rakstīja: „Daudzu sabiedrībā zināmu cilvēku aiziešana taisaulē līdz ar Saturna pāreju Skorpiona zīmē (05.10.2012 - 23.12.2014 un 15.06.2015 - 18.09.2015), tikai apliecinās, ka „lielā izkapts” skars tieši daudzus dižos un sabiedrībā zināmos.”

Kāpēc šis Saturns Skorpiona zīmē ir tik nežēlīgs? Kristaps Baņķis žurnālam Kas jauns plašāk paskaidro savu pirms gada rakstīto: „Patiešām šī brīža planētu stāvoklis rada daudzus iekšējās krīzes un spriedzes apstākļus tieši sabiedrības galvgalī esošajiem. Turklāt jau vairākus gadus astroloģiskā gada sākums bija smags dēļ Pavasara Saulgriežu kardināli disharmonisko mijiedarbību ar sabiedrību, varu, enerģiju un nāvi simbolizējošo planētu Plūtonu. Tam pievienojot vēl taisnas tiesas spriedēju Saturna atrašanos enerģētiskajā Skorpiona zīmē, kas vistiešāk atbild par dzīves un nāves jautājumiem.”

Kristaps Baņķis uzsver, ka vistiešāk šīs planētas skar tos, kas sasnieguši apziņas/dzīves lūzuma gadus - 29, 33, 36, 42, 44, 51, 56, 60, 63, 66 gadu vecumu, vai ir tuvu tiem. Un te nu jāsaka, ka astrologam ir taisnība. Jo, piemēram, Aivars Brīze mira 51 gada vecumā, Gatis Lapāns mira 29 gadu vecumā, Gatis Saknītis – 43 gadu vecumā, Harijs Spanovskis – 55 gados, Aleksejs Avečkins – 37 gados, Ulvis Katlaps – 45 gados, Kaspars Astašenko – 37 gados, Uldis Stabulnieks – 66 gados, Nils Gothams – 53 gados, Ivars Andiņš – 50 gados, Ugo Čavess – 58, Boriss Berezovskis – 68 gados...

Kā izbēgt no likteņa

Vai ir iespējams izvairīties no šīs – zvaigznēs ierakstītās – iekšējās krīzes? Astrologs un numerologs Kristaps Baņķis, mierina, ka nāve, protams, esot tikai pats radikālākais iznākums.

„Visbiežāk cilvēks kā labprātīgu risinājumu iekšējās krīzes novēršanai izvēlas pārskatīt naudas pelnīšanas, tuvības, veselības uzlabošanas, garīgā ceļa (joga, iesvētības, u.c) jautājumus, tādējādi transformējot apziņu un dzīves stilu. Satrunam, kas arī nosaka šo nespēju noturēties dzīves šajā pusē, patīk atbildīga izturēšanās pret veselību, ģimeni, ikdienu, darbu, bet, galvenais, savu patieso misiju dzīvē. Un gandrīz vienmēr tas nozīme no kaut kā atteikties. Tikai tā šajā Saturna Skorpiona skološanās periodā var izbēgot no radikālākiem likteņa piedāvājumiem,” sniedz padomus Baņķis un piebilst: „Var piekrist ezotēriķu skandinātajām – tos, kas nespēs iekšēji mainīties un nepacels savas acis augstāk, gaida lielas un smagas pārmaiņas.”

Viņam ir arī interesanti novērot, kā sabiedrībā pazīstami cilvēki ar savu milzīgo enerģiju (ja viņiem tādas nebūtu, tad viņi nebūtu tur, kur atrodas) daudzas personīgās problēmas un iekšējās krīzes pašiem pat nezinot atrisina uz sabiedrības rēķina. „Pēdējā laika spilgtākais disharmoniskais piemērs, par ko jau tiku rakstījis, ir saistīts ar prezidentu Andri Bērziņu un Rīgas pils degšanu. Daudz harmoniskāks krīzes pārvarēšanas piemērs ir Zigmāra Liepiņa izgājiens, savā krīzes brīdi uzņemoties Operas vadību ar visiem dramatisma pilnajiem paziņojumiem par Operas iespējamo „klapēšanu ciet”,” spriež astrologs, cita starp piebilstot: „Dies’ vien zina, kā citādi milzīgais enerģijas lūzums varēja izpausties šo sabiedrībā redzamo vīru personīgajā dzīvē, ja nebūtu šo caur publisko dzīvi izreaģēto notikumu.”

Viss vēl nav beidzies

Kristaps Baņķis gan brīdina, ka arī turpmākās ziņas nav iepriecinošas, jo šā gada nogalē un 2014. gada pirmajā pusē daudzas planētas mijiedarbosies naidīgi, turklāt planēta viena pēc otras metīs cilpas – atradīsies atpakaļejošās pozīcijās. „Tas viss vēl un vēl liks pārskatīt dzīves jēgas meklējumus un... ne visi ar to tiks galā,” nosaka astrologs un noslēgumā piebilst: „Varbūt tas ir tikai pieņēmums, bet... Tā kā zvaigznes rāda, ka nākamā gada vasarā dzims talantīgi bērni, varbūt līdz tam paredzēts „attīrīt laukumu”. Daudzi dzimtas vēsturē būs novērojuši, ka pirms dzemdībām dzimtā kāds aiziet taisaulē. Un bieži vien tas ir dzimtās, kur valda Skorpiona zīme. Kā šajā periodā.”

Juris Vaidakovs, KAS JAUNS

Bloga sadaļas

Kristaps Baņķis

Profila attēls

Kontakti

Nobalso par blogu

3621 iesaka šo blogu

Balsot