Astrotēzes par notiekošo

Protams, man cilvēcīgi  ir žēl, ka neskatoties uz brīdinājumiem tomēr cilvēkiem ir jāaiziet/jāmirst "priekšlaicīgi". Kā astrologs, skatoties planētu cilpas redzu to kā citā dimensijā, kur svarīgāki ir karmiskie scenāriji un iemesli, kādēļ tas viss notiek. Laikā, kad pasaule gatavojas dažādu (ekonomiskās, politiskās, seksuālās utt) varas pārdalei, skaidrs, ka tiek nesti arī upuri vietās, kur enerģētika smalkāka, kur satiekas intereses… Latvija vēsturiski un arī pēc sava horoskopa ir šāds punkts.

Latvijas valsts horoskops ir krīžu piesātināts, kaut vai dēļ akcentētā Skorpiona zīmes un Pilnmēness proklamācijas brīdī , tādēļ Latvija vienmēr būs kā sīkāku vai lielāku krīžu poligons. Tomēr reti pievilks tieši ļoti globālas kataklizmas… Galu galā Latvijā uz vienu iedzīvotāju ir vidēji, domājams, daudz vairāk dziednieku,  zintnieku nekā citviet, kuri dod savu pozitīvo artavu. Tāpat kā Saulgriežu svinības un dziesmu un deju svētki…

Šobrīd Saturns atrodas Skorpiona zīmes pēdējos grādos, kas līdzinās strauji bremzējošais lokomotīvei, kurai smagsvara vagoni viens aiz otrai triecas kopā. Tieši šādi enerģētiski sablīvēts ir laiks, spiežot daudziem smagi noelsties no dzīves likstām… Un kaut kur tam ir jāizlādējas, tādēļ savās prognozēs norādīju, kur atbilstoši planētu  simbolismam tas visvairāk izpaudīsies (skatīt prognozes).

Saturns astroloģijā simbolizē visuma „skrūvspīles” un savā cikliskumā šobrīd tieši Latvijai  norāda, ka pienācis svarīgs attīrīšanās process, „vietas attīrīšana” jaunam ciklam, jauniem veikumiem, jauniem cilvēkiem...

Ne vienmēr, kas slikti izskatās ir patiesi sliktākais, kas var notikt. Piemēram, astroloģiski un enerģētiski ņemot, aizbraucēji no Latvijas, kuri spiesti meklēt labāku dzīves telpu, tomēr ir labāk nekā aizgājēji… Arī krīze – bet samērīgāk risināta. Grūtības ir, bet tās tiek pārvarētas citā ceļā.

Oktobrī notikušie Saules un Mēness aptumsumi, Dižčika laiks un planetārā spriedze, kas tikai tagad vainagojas - novembra vidū – mums parāda, kādā gatavībā esam uz jaunā ceļa. Jo mazāk kataklizmu, kaut draudi ir milzīgi, jo sakārtotāka Latvija. Nelaimes kā lakmusa papīrītis.

Novembrī un vēl arī decembrī planetārajam fonam tīk paretināt varas, finanšu cilvēku rindas. Kā arī tos, kuriem uzkrājušies karmiskie (seku) parādi dzīves ceļā cīnoties ar atkarībām, seksu un pārestībām citiem. Kā jau iepriekš esmu rakstījis, joprojām līdz decembrim nevajadzētu uzņemties lielas kredītsaistības, kas nes sevī lielāku karmisko (cēloņu – seku) slodzi nekā citā laikā.

Skorpiona un Lauvas akcentētajam laikam patīk tieši masu pasākumi vai slavenības, plaši zināmi cilvēki. Rezonansei un laika diktāta uzmanības pievēršanai. Diemžēl, arī šādi skan labie  trauksmes zvani sabiedrības uzmanības pievēršanai.  

Īpaša loma ir ir astroloģijā nozīmīgā punkta, sauktā pa melnā Mēness jeb Lilit atrašanās Lauvas zīmes beigās, kas saspēlē ar to pašu Saturnu izaicina tieši Lauvas zīmes un Skorpiona zīmes cilvēkus, kuriem horoskopā ir tieši šie akcenti. Un tie, kā likums, bieži ir varas vai sabiedrībā zināms personas. Šāds aktīvi spiedīgs laiks ir līdz pat 28. Novembrim. Ikdienišķā līmenī daudzi ar savu rīcību, attieksmi un pateikto sabrūvēs sev tādu putru, ko vēl gadiem pēc tam strēbs un neizstrēbs… 

Zinot astroloģiski negatīvo fonu, mani ļoti iepriecināja atgriešanās ar risinājumu pie sabiedrībā jūtīgām tēmām kā Zolitūdes traģēdija, izveidojot izmeklēšanas komisiju (pozitīvs signāls) , pastmarkas izdošana (pozitīvs signāls).

Savu artavu negatīvismu un sabiedrības viļņošanos uz sevi „paņēma” arī Skorpioniskā tēma - seksuālās dziņas. Edgara Rinkēvičā paziņojums, kas notika Pilnmēnesī un klaji provokatīvā laikā. Bet… iespējams, tas paņēma savi daļu no negatīvisma, kas varēja kulminēties jaunā traģēdijā…  Zvaigzņu simbolika neparedz, ka vienmēr jābūt cilvēku upuriem, pietiek, ka panākta būtiska sabiedrības viļņošanās, šajā gadījumā par „sabiedrības pamatvērtībām”.  Ja, runājam par likumsakarībām.

Ko šajā bīstamajā laikā nevajadzētu darīt:

  • Apmeklēt masu pasākumus
  • Būt uzmanīgiem ar uguni, satiksmē, zālēm un sprāgstvielām
  • Izvairīties no konfliktiem un sabiedriski kutelīgu tēmu publiskām apspriešanām
  • Alkohola pārmērīgas lietošanas
  • Risināt seksuāla raksturā tēmas vai pārmērības dzimumdzīve
  • Neņemt kredītus

 Visu ar mēru! - šā laika devīze

Bloga sadaļas

Kristaps Baņķis

Profila attēls

Kontakti

Nobalso par blogu

3711 iesaka šo blogu

Balsot