Svarīgi nekļūdīties Mēness kalendāru izvēlē

jeb kādēļ plikpauriem neprasa padomus matu kopšanā!

 
 
Šobrīd veikalos atrodami dažādi Mēness kalendāri un tajos ietvertie padomi. Esmu apskatījies tos visu un secinu, ka mūsu ideju špikotāji - Astrologi.lv ir pats 1. kalendārs Latvijā, tātad citi ir tikai sekotāji, jo neko jaunu jau nav spējuši izdomāt - nav spējuši arī iedziļināties tajā ko paši iesaka. Proti, piegājuši info veidošanai nezināšanu dēļ diezgan pavirši.
Informācija krietni atšķiras un daudzos gadījumos pat ir kaitīga to lietotājam, jo ieteikumi ir doti tādos laikos, kādos mūsu kalendāri to nekādi neieteiktu.
Astrologi.lv kalendāros katrs ieteikumums, piemēram, čeku dedzināšana tiek izvētīta stroloģiski, pēc Mēness kalendāra, numeroloģiski uc. fakltoriem, tupretī, kā redzams pie citiem, tiur aprobežojušies tikai ar vienu rādītāju.
Rezultātā - informācija ir nepilnīga un MALDINOŠA!
Dažu šķietami ieekonomēto euro dēļ cilvēki-pircēji ir pamatīgi apzaguši paši sevi.
Kvalitāti dažu euro Mēness kalendāros neatradīsi, jo tādas tur vienkārši nav. "Astrologu" haltūra.
 
Lielāko daļu nosacījumu kādiem jābūt tiem pašiem čeku dedzināšanas, matu, nagu, pirts iešanas laikiem izstrādāju ilgstošu pētījumu rezultātā un pasniedzu to sabiedrībai. Citu kalendāru autori skatos ir gājuši vieglāko ceļu un zem manis ieviestiem un atpazīstamiem nosaukumiem salikuši savus pieņēmumus, kuri neatbilst reālajai praksei.
 
Raugiet astrologu pēc prakses.
 
Jums taču nenāktu prātā par matu kopšanu iztaujāt plikpauri?! Kādēl tā rīkoties ar astro materiāliem?!
 
Rezumē: visi Mēness kalendāri nav vienādi.
Tikai izsvērti un daudzus gadus pāraudīti (mūsu kalendāri ir jau 11.gadu) sniedz labāku dzīves kvalitāti. Nepareiza to pielietošana un pasniegšana var būt pat KAITĪGA!
 

Bloga sadaļas

Kristaps Baņķis

Profila attēls

Kontakti

Nobalso par blogu

3711 iesaka šo blogu

Balsot