ŠĶIRŠANĀS ASTROPADOMI

 

Kristaps Baņķis, sertificēts astrologs, Astrologi.lv konsultants

Šķiršanās pirms un pēc attiecībām

Astrologu apmeklē dažādu iemeslu dēļ, bet visvairāk speciālista padomu meklē attiecību jautājumos. Lauvas tiesu interesē tieši šķiršanās vai attiecību mezglojumu atšķetināšana. Vai vajag šķirties? Kā pārciest šķiršanos? Kā pareizāk izšķirties, lai tiktu pie jauna partnera? Apkopoju populārākās šībrīža tendences astrologa redzējumā.

Attiecības ir lielākās karmas rata griezējas, viens no smagākajiem dzīves uzdevumu īstenošanas laukiem un īsta “grābekļu” noliktava, ilūziju un sapņu pārbaude. Tuvu cilvēku attiecības ir tiešākais veids savas karmas trauka (cēloņu-seku likums) piepildīšanai, atstrādei un dvēseles ceļā lielāko tēmu risinājumiem.

Tādēļ “pēkšņi” pienākusi vai ilgi briedināta šķiršanās var šķist kā sakāve vai tieši otrādi – brīvība. Cik dažādi ir cilvēki, tik dažādas ir šķiršanās, tomēr astrologa acīm ir samanāmas līdzības. Piemēram, kā šķiras individuālisti ar planētām piesātinātās Horoskopa Austrumu puslodes cilvēki, bet kā attiecības cenšas noturēt uz attiecībām tendētie planētu piepildītie Rietumu puslodes cilvēki.

Mīlnieki laiku neskaita

Attiecības uzsākot, tikai retais padomā, kā tās ir aizsākušās un vai visas tikšanās un randiņi pareizā laikā noritējuši. Visbiežāk attiecību sākums laika izvēlē tiek atstāts pašplūsmā, ļaujoties straumei vai mīlestības “zibens spērienam” un “jūtu ķīmijai”. Latvijā sen pajukušas tradīcijas ilgi cerēties, iesaistot visu ģimeni, rituāli, kuru atblāzma jaušama tikai pašu kāzu norisē. Reti kura vairs pieloka pūriņu un gadiem gaida savu sirdsmīļoto.

Nav arī kā Austrumu tradīcijās, kuras spilgti redzēju savā Indijas svētceļojumā, kad iecerētie sēdēja vizītē pie astrologa, gaidot apstiprinājumu vai noraidījumu kopīgai “kauliņu mešanai”.

Reti kurš zina, ka attiecībām līdzīgi kā cilvēka dzimšanai ir savas piedzimšanas: pirmā skatiena, pirmā randiņa, pirmās intīmās pieredzes, pirmās kopdzīves diena un, protams, laulību datums. Attiecībām ir savs horoskops, bet laulībām no kāzu datuma jau rodams cits, tādēļ nav brīnums, ka, abu datumu horoskopiem konfliktējot, tieši laulības datuma neveiksmīga izvēle var sašķobīt attiecības vai otrādi – labs kāzu datums tās kādu laiku paglābj no iziršanas. Visi šie datumi kā kārtaina torte veido attiecību horoskopu. Daudz, vai ne?! Bet tā jau ir astrologa kompetence, kā atrast pieturas punktu attiecību horoskopa izveidei, jo ne visi atceras tikšanās datumu, kur nu vēl precīzu laiku, jo “mīlnieki laiku neskaita”.

Zvaigžņu kompass

Astrologs attiecību sarežģījumos, pirmkārt, analizē pašas personas horoskopu – vajadzības, attiecību tēmas plusus un klupienus, atgādinot par individuāli veicamajiem svarīgākajiem dzīves uzdevumiem (Mēness Mezgli, Saturns). Tiek analizētas personas dzīves cikli un esošais periods. Bieži vien laulību vai attiecības izdodas glābt, radot cilvēkā izpratni par viņa planētu šībrīža “prasībām” un piedāvājot risinājumus. Nereti partnera “atmešana” ir vieglākais ceļš nekā reāli pašattīstīties. Kā pēdējā tiek analizēta partneru piemērotība un savstarpējā mijiedarbība. Planētas bezkaislīgi parāda – abu saikne ir reāla vai izdomāta. Mīlestībai horoskopa nav, bet ir planētu stāvokļi, kas par tās izpausmēm liecina pašā cilvēkā vai savstarpējās attiecībās.

Attiecību sākuma datos ir iekodēts to potenciāls. Mānās astrologs, kurš sola noteikt attiecību ilgumu. Astrologs var pateikt krīzes, iemeslus un scenārijus, bet ne nodiktēt attiecību fatālu finišu.

Analizējot pāru horoskopus, var lieliski redzēt, kādas attiecības katram būtu piemērotas un vai partneris atbilst šim “ideālam”, kas tieši ir kopīgais, vai attiecības ir dibinātas kaislību, mīlestības vai saimnieciskā aprēķinā. Nereti es nepakautrējos apskatīt arī iepriekšējo partneru horoskopus. Nav nejauši sastaptu cilvēku dzīves ceļā, var būt tikai nenovērtēta attieksme un nepaveikti uzdevumi. Visi sastaptie ir skolotāji, tādēļ jāsaprot, kādēļ satikti tieši šie cilvēki, kas caur grūtībām bija jāapgūst.

Karmiskas attiecības parasti veido arī liktenīgus notikumus vai to, ko sauc par zīmēm. Piemēram, sieviete, uzvārdā Ozola, satiek otru vīru tādā pašā uzvārdā un, kā pati smejas, samulsina visus ierēdņus, jo oficiāli gribēja pāriet vīra uzvārdā. Bieži satiekas vienā datumā dzimušie. Interesanti ir arī klientu atklātie stāsti, ka jaunais partneris dzimis vienā datumā ar sirdij sen tuvu mīļoto. Vai vēl trakāk, ka jaunās dzīvesbiedres jubileja sakrīt ar bijušās draudzenes sunīša dzimumdienu. Mazliet ironiski, bet māņticībai jūtu pielietā attiecību sākumā ir liela nozīme. Zīmes ir visur! Bet vai mākam tās saskatīt? Atšķirībā no ceļa zīmēm liktens zīmes uzreiz nenorāda, kurp tās ved. Zvaigžņu karte kā labi noregulēts kompass gan parāda.

Planētu spēcīgu savienību gadījumā, piemēram, vīrieša Saule sakrīt ar sievietes Mēnesi, veidojas dziļa izpratne, kura paliek kā liels nospiedums, arī cilvēkiem šķiroties.

Partnerim var būt tik milzīga ietekme otra dzīvē, ka var pamudināt cilvēku dzīvot tā, kā iepriekš pat nebija nojausts. Piemēram, cilvēkam, kuram horoskopā nekādi nav izteikta uzņēmējdarbība, partnera planētām mijiedarbojoties, noakcentē visai drīzu vēlmi izmēģināt spēkus ģimenes biznesā. Ar laiku konsultācijās no cilvēka dzirdu: “Bizness iet no rokas, viss ir it kā labi, bet laimīgs nejūtos.” Kā nu ne – attiecību nodeva. Jo horoskopā vienkārši šādas vajadzības nav. Ar laiku tas var traucēt kā viltus ceļu staigāšana. Un noteikti kā pārmetumu ķīlis izlēks domstarpību un šķiršanās gadījumā. Tikai ļoti retu reizi esmu atbalstījis kopīgu ģimenes biznesu laulāto vai mīlnieku starpā. Parasti tas rada vairāk problēmu nekā ieguvumu.

Šķiršanās statistika

Tikai retais, stājoties attiecībās, domā par šķiršanos. Kā rāda statistika, veltīgi! Katra otrā laulība mūsu valstī tiek šķirta. Domāju, ka “brīvajās” attiecībās šī statistika ir vēl biedējošāka. Astrologi.lv aptauja par cilvēku attiecību un intīmajiem paradumiem uzrāda, ka 50% respondentu ir pārkāpuši laulību, no kuriem visbiežāk ar labu paziņu (30%), darba kolēģi (20%), savu vai ģimenes draugu (17%). Uz jautājumu “Kam būtu jānotiek, lai šķirtu laulību?” pirmajā vietā ierindojas partnera krāpšana (27%), secīgi – zudusi mīlestība (25%), nav vairāk kopīgu interešu (24%) un pats no jauna iemīlējos (16%).

Vai nebūtu derīgi padomāt par glābšanas laivu, pirms sēdies “Titānikā”? Pat, ja aizairēsi kopības zilajās tālēs, glābšanas laiva krīzes vētrās var sniegt drošības sajūtu. Kādi ir šie krīzes punkti un pret ko jānodrošinās, ieskatu sniedz katra individuālais horoskops, partneru savstarpējā mijiedarbība un kopīgais horoskops, kā arī attiecību dibināšanas svarīgākie datumi. Tomēr ir krīzes jeb pārmaiņu, iespēju un izaugsmes periodi, kas skar teju visus.

Attiecību krīzes jeb pārbaudījumi

IZZIŅAI (tabulas veidā)

Mīla planētu izpausmēs:

Saule – “mīl pats sevi”, egoisms, radoši, izrādoties, tēvišķi;

Mēness – jutekliski, rūpēs, tuvībā, labi paēdina un apģērbj, mātišķi;

Merkurs – vārdos, sarunās;

Venera – mīl skaisto, labi ģērbto, naudīgo, seksīgo, “rozā brilles”;

Marss – darbībā, kaislē;

Neptūns – kā mūza, dziļi, īsta dvēseliska mīla, iluzora, pazudinoša;

Jupiters – cēlais, dāsnais, auglīgais, izaugsmi dodošais;

Saturns – autoritatīvais, stabilais, kas atbalsta;

Plūtons – “Karmeniska” mīla, fatāla, liktenīga, “līdz nāve mūs šķirs”;

Urāns – nepieradināms, brīvs un citāds.

Notestē, kas vairāk patīk, tad tā planēta tev ir spēcīgākā mīlas dzīvē.

Katrai planētai ir savs cikls, sava ietekme un savi ik ceturkšņa krīzes punkti. Noejot savu apli no attiecību starta brīža, planēta atstrādā sevī iekodēto nozīmi. Šo ciklu ceturkšņos un cilpas noslēgumā rodas dabiskas bažas par attiecībām.

Veneras jeb patikšanas cikls ir bezgala īss, tikai viens gads, kurā tā apriņķo ap Sauli. Un to katru mēnesi emocionāli saimnieciski tramīgu padara jutekliskais Mēness cikls. Nākamais pārbaudījums ir Marsa 2-3 gadu periods. Kā otrā libido planēta parāda, vai pārim kopā ir darīšana vai abi paliek pie nekā nedarīšanas. Ja Neptūns dod mīlas augstākās ziedošanās, došanas fenomenu, bet Mēness – intimitāti (noskaidrojiet savu Mēness zīmi, ja gribat saderēt gultā), tad Marss dod “iekārienu”, kaisles dažādās izpausmes, spēju darboties kopā. Nav taisnība, ka vajadzīgs savstarpēji harmonisks Marsa stāvoklis! Ir redzētas attiecības, kuras žilbina un uguņo pie Marsu spriedzes, jo īpaši gultā. Īpaši starp ugunīgā temperamenta cilvēkiem, kuri nemaz nemāk remdenumu. Tāda savdabīga konkurence, kurš kuru “noliks uz lāpstiņām”. Pēc 3 gadiem kaisles uguntiņa sāk apdzist, un īpaši svarīga kļūst spēja sarunāties jeb Merkura stāvoklis un mijiedarbība abu mīlnieku horoskopos. Tas ir izglābis lielāko daļu attiecību, jo zināt, kad runāt, kad paklusēt, ko runāt, ir daudzu krīžu salāpītājs. Attiecībās saturnisko 29,5 gadu ciklu nodzīvojušie stāsta, ka ilgu attiecību pamatā ir cieņa (APTAUJAS DATI) un spēja sarunāties. Piemēram, ja vīrietim Merkurs ir ar ironisku noslieci, bet dāmai – ar tendenci apvainoties, tur var sanākt īsta traģikomēdija. Merkura cilvēkus viegli var atpazīt, viņi ir gatavi runāt, rakstīt, komunicēties, strādā tirdzniecībā, klientu apkalpošanā. Kā rāda pētījumi, Gaisa stihijas pārstāvju gultā (Dvīņi, Svari, Ūdensvīrs) kāpuši ļoti daudzi. Viņi paši apgalvo, ka attiecības gultā viņiem vienkārši ir sarunas turpinājums. Kamēr Ūdens stihiju pārstāvjiem, kuri uzsūc visu partneri ar saviem jūtīgajiem “taustekļiem” tas, šķiet, būtu kas neiedomājams. Ja vien starp Zivīm un Skorpioniem nebūtu visvairāk citiem slēpti ar seksu apsēstu staiguļu...

Tomēr reti kuras attiecības iztur 7 gadu (arī 14, 21 un 28) jeb Saturna sūro pārbaudījumu. Saturns sasprindzina, pārsāla, rada grūtības un karmas pretestību, izspiež attiecības kā citronu. Harmoniskie partneri tam tiek pāri ļoti solīdi, piemēram, attiecību 6.-8. gadadienas ietvaros apprecas, dzemdē pirmo vai kārtējo bērnu. Mūsdienīgāka tendence, – ka viens aizbrauc kādu laiku pastrādāt uz ārzemēm, un attiecības norūda attālums. Atturība, vēsums vai nesaprašanās skar pat mīlošākās attiecības, piemēram, sieviete pret vīrieša gribu aiziet strādāt vai vīrietis zaudē darbu un pelna mazāk nekā sieviete. Tas viss rūda vai šķeļ attiecības. Kas tiek pāri 7 gadu krīzes rūdījumam, tos, klientes vārdiem runājot, maz kas spēj vairs šķirt.

Šo pamatciklu kritisko punktu zināšana vien var līdzēt tikt pāri attiecību šūpošanai.

Un, protams, visam pa vidu vēl katra personīgās septiņgades krīzes. Ja viena no kājām sašķobās, pie zemes var krist viss attiecību rumpis. Šajā ziņā visizteiktākā ir personības “pusmūža krīze” 41 – 43 gados, kas dod sākotnēju vēlmi spēji atraisīties no visām saistībām un ieelpot brīvību, bet vēlāk atduras pret atbildības un pienākumu sienu, kad izlietais ūdens ir saujām jāsasmeļ.

Lai arī cik tas dīvaini neskanētu, krīzi rada arī viena partnera garīgā apskaidrotība, ezotērikas kursu vai pat astroloģijas apguve, kamēr otrs paliek savā pašapmierinātībā. Veidojas interešu plaisa, un partneri viens no otra “izaug”. Bet biežāk tā ir bēgšana citā pasaulē, kurā justies citādākam, pat pārākam par otru, lai parādītu, ka intereses ir atšķirīgas, un iegūtu šķiršanās “alibi”. Ko dara vīrietis, juzdams, ka zaudē savu sievu? Arī sāk apmeklēt ezotērikas kursus, lasīt grāmatas, ir gatavs par to visu runāt, attīstīties. Uz ko sieviete atcērt: “Tev to tik un tā nesaprast...”

Šķiršanās etapi

Partnera aiziešana emocionāli līdzinās pasaules sabrukumam. Tiek izieti pašsaglabāšanās emocionālie etapi.

Tas nav iespējams! Tieši šajā sākumposmā klienti visvairāk dodas pie astrologa, šņukstoši, raudoši un emocionāli piesātināti ar lielām cerībām, ka “visu vēl var vērst par labu”, “man tagad acis atdarījušās”, “es visu sapratu”, “es taču viņu mīlu”, “ko es bez viņa iesākšu” u.tml.

Daudzi raksta izmisuma pilnas vēstules mīļotajam, tādējādi vēl vairāk atgrūžot otru, radot bezizmēra vainu. Tiek piesūtītas pilnas tālruņa un elektroniskās pastkastes, katrā tikšanās reizē tiek atgādināts, cik viss bija labi. Un tas neattiecas tikai uz sievietēm. Tie laiki, kad sūrie veči paņēma viskija pudeli un ”piesūcās”, klusi raugoties sienā, ir ja ne pagājuši, tad gandrīz beigušies noteikti. Arī kungi runā un daudz. Kaut partneris jau stingri raugās citā virzienā, tiek pierunāts pat apmeklēt ģimenes psihologu. Parasti tam svaru kausi nosveras bērnu dēļ.

Cerība mirst pēdējā – par atgriešanos! Pieaugošas bailes zaudēt mīļoto pārvēršas pašmierinošā mantrā – viņš/viņa atgriezīsies. Padomās, izskriesies ar to “palaistuvi” vai “nelieti” un atgriezīsies. Jāatzīst, ka astrologa darbā esmu ievērojis, ka atgriešanās patiesi notiek, īpaši tiem cilvēkiem, kuriem vairākas planētas ir retrogrādā cilpā. Tiesa, bieži vien ar lielu laika nobīdi. Interesanti, ka tas partneris, kurš mircis asarās un zemojies, pēc ilgāka laika un pārciestajām mīlas mokām ne acīs vairs negrib redzēt atpakaļnācēju vai vienkārši izjūt vienaldzību. Laiks visu dziedē. Arī atgriež “nozieguma vietā”. Neatņemot cerības tiem, kuri cer, ka atnāks tas, kurš nav aizgājis, bet tikai apstājies padomāt. Tādēļ šķiroties dod partnerim konkrētu laiku, īpaši vīrietim, kad esi gatava pieņemt viņu atpakaļ, pēc kura “zeme aizveries” un iespēju vairs nebūs. Un proti piedot un aizmirst, ja reiz pieņēmi atpakaļ! Kādam kungam, kurš bija “izmetis loku ar citu”, konsultācijā noprasīju, vai viņš ir gatavs, ka ar viņa daiļo sieviņu jau pavisam drīz varētu gulēt kāds cits. Nebija ilgi jāgaida, kad vīrs bija atpakaļ pie sievas sāniem.

Emocijas, dusmas un izmisums. Partnerim paejot arvien tālāk no kopējās ligzdiņas, proporcionāli mēdz pieaugt arī dusmas. Šajā ziņā čempioni ir allaž ieturētās Svaru zīmes pārstāvji, kuri jūtas tik izsisti no līdzsvara, ka norauj savu pieklājības masku, un ”oligarhu rupjības” birst kā no pārpilnības raga. Pat ļoti inteliģentas dāmas. Un vislielākās dusmas uzdzen pašvērtējuma kritums – “pat viņam es nebiju laba”, “kam es tāda būšu vajadzīga” – un pieaugoša nedrošība par nākotni, un pamestības sajūta. Tiek tricināta Saturna stīga – stabilais pamats zem kājām ir satrupis. Tādēļ stingrs ieteikums ir turēties pie disciplīnas. Vajag paraudāt – raudi. Dusmojies – dzen mietus zemē. Bet kusties, rosies. Nestāvi uz vietas. Šajā posmā visvairāk vajadzīgs ģimenes atbalsts vai speciālista palīdzība. Jo var zemu krist. Alkoholisms, pašiznīcināšanās programma ir ieslēgta.

Tieši šajā posmā dusmas un emocijas jāiegulda attīrīšanās procesā: bez nožēlas izmest visu, kas reiz bijis kopīgs; dedzināt mantas un albumus; atdot drēbes; piebāzt miskasti līdz ūkai. Grūst ārā no savas dzīves lieko, “izvemt” ciešanas un nepadarīt sevi par upuri.

Līdzsvars. Laikam ejot un dusmām rimstoties, dzīve ieiet normālākās sliedēs, parādās interese par apkārt notiekošo, veselīgi gribas apgūt ko jaunu jeb pašapliecināties. Skumji, ja arvien to vada doma “nu, es viņam/viņai parādīšu”. Daudzi sāk apmeklēt jogu, meditāciju, baznīcu, kur atrod savu piepildījumu un glābiņu. Tas var ilgt vismaz gadu, un tikai retos gadījumos, kad intensīvi strādā ar sevi, atrisinās ātrāk. Sava veida brieduma “grūtniecība”. Kopā ar klientu izejot cauri arī katastrofāliem ticības kritumiem – “man nekad nebūs bērnu”, “nevienam vairs nepieskaršos”, “es sev nepatīku” –, redzēt rezultātu ir svētlaime. Ieraugi pašapmierinātu personu, bez liekām čaulām un ilūzijām. Tieši šajā posmā daudzas sievietes saka: “Man nemaz nevajag otru, esmu laimīga ar sevi”, “Beidzot daru to, ko gribu.” Manis nosaukts par sliekšņa brīdi, kad var atdarīt durvis kaut kam jaunam.

Iespējas, klupieni un ideāli. Pēc ilgstošas pašņemšanās un vēlamās seksuālās atturības cietušie burtiski uzplaukst, apkārt spieto daudz cienījamu attiecību kandidātu. Jāuzmanās! Vecie attiecību grābekļi nekur nav zuduši, pārbaudījumi vēl tikai priekšā. Pēc klientu horoskopiem var redzēt, ka bieži vien kā “pilotprojekti” pirmie ierodas planetārie līdzinieki, kuri ļoti atgādina iepriekšējo partneri. Daudzi sasteidzot riskē nonākt tur pat, kur jau bijuši, ar vēl rūgtāku pieredzi. Bieži vien tie ir ideāli virspusēji cilvēki, kuri pēc vienas nakts sakara ar ilgu cerēšanos burtiski pazūd vai pasaka: “Paldies, tomēr neesmu gatavs nopietnām attiecībām.” Rodas patiesa neizpratne: “Kā tā?! Es tik ilgi strādāju ar sevi!” Jāsaprot, ka ego kušināšana un aplaimošana vēl nenozīmē attīstīt Mīlestību. Turklāt, jo attīstītāka un pašapmierinātāka vienpatībā kļūst persona, jo mazāk tai kāds “der” no pūļa. Pat enerģētiski perfekti noregulēta antena var uzreiz neķert īsto frekvenci. Teiksim, tādēļ, ka lemtais vēl ir aizņemts sava dzīves ceļa sakārtošanā un ceļi nekrustojas. Jāprot pagaidīt. Astrologs var pateikt, kurā periodā tas varētu notikt un kādi soļi veicami vai arī jāpaļaujas uz savu intuīciju.

Brīvība vai atbildība?

Par laimi, arvien vairāk cilvēku apmeklē astrologu, lai saprastu, kā labāk šķirties, kamēr vēl kopīgā “sile nav sasista”. Tiesa, jautājumi bieži vien ir – “kā man izdarīt tā, lai man būtu viss, bet par to nekas nebūtu”, lai paliktu māja, partneris apmierināts, bērni veselīgi un es uzreiz atrastu savu “sapņu princi”?

Un tomēr šie jautājumi ir ētiski saprotamāki par dilemmām starp sievu un mīļāko. Pirms 10 gadiem daudz mazāk sieviešu bija iniciatores laulību šķiršanai. Tagad ar vārdiem “es pati visam esmu tikusi pāri”, “man neko no viņa nevajag” laulības slieksnim soli spert pāri ir gatavas daudz vairāk sievu. Ar apbrīnu vēroju sievieti, kura ugunīgā temperamentā pati gribēja apprecēties, radīja vīram 2 bērnus, uzcēla simtiem tūkstošu vērtu māju, un tagad visu ģimenes laimi nojauc akmeni pēc akmens, jo “vairāk nemīlu, un viss”.

Protams, nav jābūt kopā ar cilvēku, kuru nemīl, bet tajā pat laikā ir jāatbild par visu, kas mīlas šķietamības vārdā pateikts, solīts, darīts. Tieši šāda uztvere padara brīvu. Rada brīvību veidot jaunas attiecības.

Brīvība nenozīmē par savām ilūzijām likt samaksāt partnerim, izmantojot otru kā savu ideālu mēslojumu. Turklāt jāizanalizē tieši robežsituācijas, lai nākotnē neuzkāptu uz vecajiem grābekļiem. Kā redzu klientu vidū, partneri mainās, bet problēma paliek. Un tas, kas notika ar nīsto sievu vai vīru, viņu vietā varēja būt kāds cits, bet iznākums būtu tieši tas pats.

Izpratne dažkārt klibo ar abām kājām. Tā reiz spītīgai un lepnai klientei ar vareniem skorpioniskiem un atraitnības akcentiem horoskopā strikti pateicu, ka, slepus no vīra meklējot labumus citu gultās, vīram tas labi nebeigsies. Mani nepārsteidza, ka pēc nepilna gada vīrs gāja bojā autoavārijā.

Attiecību konsultācijās uzreiz var redzēt, vai kāds no partneriem nesāk individuāli domāt par savu nākotni. Tad attiecību ratu pagriezt uz kopību ir teju neiespējami. Astrologs arī noprasa, – vai palīdzēt saieties vai šķirties. Kāds uzdevums – tādi padomi!

Šķiršanās “receptes”

Vienas receptes, protams, nav. Bet ir daži novērojumi, kas palīdz sekmīgāk izšķirties un vēlāk nodibināt jaunas attiecības.

Turpmākie jautājumi apdomāšanai vairāk ir domāti tiem, kuri nokļuvuši attiecībās “upura” lomā. Kas ezotēriski ir paša izvēles ceļš jeb sekas. Ko gan pateikt tiem, kuri pacēluši enkuru un burā brīvības tālēs zilajās?

  • Šķiroties vienmēr zaudēsi kaut ko svarīgu. Jāsaprot, kas dzīvē ir bijis lieks un kādēļ tieši to tev atņem. Bieži vien šī atņemšana strādā kāda lielāka uzdevuma vārdā, ko sapratīsi tikai ar laika distanci. Zinu daudzus gadījumus, kad vīrs izšķiras no sievas, kura instinktīvi savstarpējā horoskopu mikslī ved viņu uz drošu bankrotu. Un vēl vairāk tādus, kuri tur ar sievu “intuitīvajiem” padomiem un hipotēkām arī nokļuva.
  • Neskrien pakaļ. Saglabā pašcieņu.
  • Jāapvalda sabrukušās ilūzijas, aizskartais egoisms, vaimanoloģija, sevis upurēšana, mazvērtība. Briesmīga kaite ir sevis žēlošana.
  • Spēj kontrolēt savas emocijas. Pārlieku jūtīgums un egocentrisms varēja būt iemesls tam, ka attiecības izjuka. Neturpini šo “skuju taciņu”. Otrs nav emociju miskaste, tādēļ neko lieku uzvelt nav jēgas. Viedi cilvēki saka, ka karmu veido ne tik daudz notikumi, cik attieksme pret tiem.
  • Prasība izrunāt visu partnerim var radīt sajūtu, ka tiek emocionāli iztukšots, zaudē brīvību. Sievietes sarunu uztver kā tīklus, kur viss ir savstarpēji saistīts ar ne-loģiskiem pavedieniem. Turpretī vīrietim viss ir sadalīts pa plauktiņiem. Tādēļ sarunas par bērnu, kas mijas ar emocijām par draugiem un darbu, nav loģiskas vīrietim. Jāpiedomā, ko un kā runāt.
  • Pasaki nē atvadu seksam. Tikai retu reizi tas ir palīdzējis, lielākoties tas tikai vairojis morālas paģiras un sāpes. Nemaz nerunājot par brīnumbērniem, kas piesakās šādās reizēs un iekapsulē sarežģītās attiecības vēl uz daudziem gadiem.
  • Laimīgi ir tie, kuri noslēguši laulības līgumu, citādi tas ir īsts kara lauks. Tik daudzi Zemes stihijas pārstāvji gadiem dzīvo kopā, kamēr, kā smejies, paspīd nomaksāt hipotēku un kaut kā veiksmīgi mantu sadalīt. Un tie ir strīdi līdz tam, kam piederēs vecmammas servīze. Bieži vien gudrāk ir kā jokā: “Šķiroties viņš atstāja sievai visu mantu. Kā ķirzaka nomet asti, lai pati paliktu dzīva.”
  • Bērnu dēļ radini sevi un bijušo partneri pie draudzības. Bet Saturns grib, lai novelk robežas, lai nav tā, ka bijušais vīrs skraida pa māju, paliek šad tad pa nakti un regulāri zvana. Izvērtē tālredzīgi, cik tas ir vajadzīgs, un sāc pie tā strādāt.
  • Šķiršanās ir lojalitātes pārbaude visiem draugiem un vecākiem. Nesarežģī situācijas un nevelc “deķīti uz savu pusi”. Meklē radoši risinājumus. Zemes un Ūdens stihijas pārstāvji mēdz pieķerties. Kā teiktu Lapsa “Mazajā princī”: “Tu esi atbildīgs par tiem, kurus pieradināji.”
  • Reti kuru problēmu var atrisināt ar esošo apziņas stāvokli. Jāmaina uzskati, principi, attieksme, darbība.
  • Ļoti svētīga ir askēze un seksuāla atturība. Esi viens, kamēr nesatiec, tavuprāt, īsto. Gadījuma vai aizstājējsakari tikai attālina no kārotajām attiecībām. Enerģētiski aizņem vietu.
  • Šķiroties proti vismaz sevī pateikties otram par labo un palūgt piedošanu par ne-labo.
  • Palutini sevi, izmēģini jaunas iespējas un hobijus. Cilvēki vēlas būt laimīgi. Tomēr izvēlas ciešanas, jo šāds ceļš šķiet pazīstamāks un baudkārāks.
  • Šķiršanās procesa atelpā jāapdomā, kas sagaida nākamajās attiecībās: ienākšana partnera dzimtā; savu tradīciju, principu, ieradumu saskaņošana; partnera bērnu pieņemšana; bijušo partneru distancēšana, robežu novilkšana; saistību nokārtošana; saimnieciskie jautājumi.

Veidojot jaunas attiecības, atceries:

  • iztīrīt fotovietnes no kopstāstiem;
  • atdot partnera mantas (neesi fetišists);
  • izdzēst intīmās bildes (cik nav stāstu, ka partneris tās atrod un izmanto);
  • iztīrīt māju no pagātnes elpas (priekšmeti piesaista un var arī traucēt jaunajam partnerim);
  • pārvieto mēbeles un īpaši gultu (jauna būtu ideāli, vismaz palagi);
  • sadedzināt papīrus u.tml. (ja vien neplāno rakstīt memuārus).

Jauns sākums

Pēc lielā restarta sākas jaunu cerību laiks. Šo šķiršanās stāstu vēlētos noslēgt, ar ko sāku, – ka jebkura šķiršanās ir pamats jaunu attiecību sākumam.

Turoties pie pagātnes, var zaudēt tagadni un neiegūt nākotni. Jaunas attiecības vienmēr ir kā lēciens nezināmajā, kā lēciens ticībā, ka viss izdosies. Ne visi to spēj un, kā redzams, par to bieži arī gatavi samierināties ar mazumiņu, ar ierobežojumiem. Un šī samierināšanās, sākotnējā pieticība un nespēja nogaidīt ir tas, par ko tiks sodīts jauniegūtais partneris.

Būs problēmas, līdz nonāksi līdz Mīlestībai!

Atceries latvisko mīlestības dainu:

Dod, Dieviņ(i), otram dot,

Ne no otra mīļi lūgt!

Sapnis par Mīlestību

Ošo: Kādā jaukā vakarā tu satiksi dvēseles radinieku, ideālo cilvēku, kurš atbilst visām tavām vajadzībām un īstenos tavus sapņus... Vai tu tiešām domā, ka tā notiks? Nē! Tas ir sapnis, kuru labprāt apdzied dzejnieki, un tā pirmsākumi ir atmiņās par dzemdi, kur mēs bijām drošībā un bijām ar māti kā viens. Bet patiesība ir skarba – tas ir tikai bērnišķīgs sapnis. Nevienam – ne pašreizējam dzīvesbiedram, ne tam, kas izsapņots nākotnē, – nav pienākuma pienest tev laimi uz paplātes. Viņi nemaz nespēj, ja arī vēlētos. Īsta mīlestība nāk nevis no centieniem apmierināt mūsu vajadzības, kļūstot atkarīgam no otra cilvēka, bet no tā, ka paši kļūstam bagātāki un pieaugušāki. Tad mūsos ir tik daudz mīlestības, ka tīri dabiski mīļākie un mīļākās tiecas pie mums.

IZZIŅAI

Mainīt uzvārdu vai nē

Numerologa praksē esmu devis diametrāli atšķirīgus padomus, jo katrs gadījums ir unikāls. Tomēr ezotēriski pastāv uzskats, ka sieviete, pārejot vīra uzvārdā, iekļaujas vīrieša dzimtā. Šķiroties ir jāsaprot, vai vēlas palikt vīra dzimtā vai atgriezties pie savas. Gadījumos, kad kaut par nieku meitas uzvārds ir harmoniskāks personas attīstībai un talantu realizācijai, es iesaku nomainīt. Bieži vien vīra uzvārds ir labs ģimenes dzīvei, kuras vairs nav, bet nekādi neveicina jaunu attiecību izveidi, un sanāk riņķa dancis. Uzvārdu mainot, jaunās izmaiņas iedzīvojas apmēram gada laikā.

ARVIEN VAIRĀK TIEŠI IZGLĪTOTAS SIEVIETES PIRMĀS SPER SOĻUS ATTIECĪBU ŠĶIRŠANAI.

IZZIŅAI

Astroloģiski attiecības nosaka:

1) divu personu raksturs;

2) mijiedarbība, ko nolasa abu personu savienotā horoskopā;

3) attieksme un gatavība ieguldīt sevi attiecību attīstībā;

4) personu dzīves cikli un izmaiņas tajos;

5) svarīgu notikumu datumi, kuru zvaigžņu kartes spēj attiecību kuģi pagriezt gan abiem vēlamā virzienā, gan padarīt to par “Titāniku”.

Laika izvēle paredz atziņu, ka jebkuras svarīgas darbības sākums nes līdzi tā brīža zvaigžņu stāvokli. Līdzīgi kā cilvēka dzimšanas brīdis – tā dzimst arī attiecības, laulība u.c.

Teiksim, pirmais randiņš parāda, kāds būs pāra turpmāko attiecību pamats. Tādēļ jebkuru attiecību sākumā ir rūpīgi jāizvēlas ne tikai labvēlīgs laiks, bet arī veids, kādā tas noritēs, un attieksme, kā pret to izturas.

Jebkuru attiecību svarīgākie notikumi, kas astroloģiski noteiks turpmākās attiecības:

  • satikšanās/randiņš – attiecību karte – kādas būs attiecības;
  • intīmā reize – kāda būs seksuālā dzīve;
  • saderināšanās – ceļš līdz laulībai;
  • laulība – ģimenes vienotā karte – kāda būs ģimene;
  • bērna dzimšana – statusa maiņa un kļūšana par tēvu/māti.

Tātad, ja tev ir svarīgas attiecības, tad visos šajos brīžos piedomā pie tiem. Piemēram, uz pirmo randiņu dodies tā, it kā no tā būtu atkarīga visa tava turpmākā nākotne ar šo cilvēku. Modelē vislabāko variantu no tā, ko tu pats vēlētos. Ieguldi sevi, un no tā tikai iegūsi. Paviršība/garām skriešana šajā ziņā var dārgi maksāt. Attiecību pamats rodas (zvaigžņu stāvoklī) noteiktā brīdī. Šie brīži kā Saules stari pēc tam ietiecas visu attiecību mūža garumā.

Intīmās dienas izvēle

Ļoti svarīgi ir ievērot Mēness ritmu arī intīmajās attiecībās, kas ir visciešākā divu personu fiziska-garīga mijiedarbība.

Mēness kalendārā ir izveidotas “sirsniņdienas” – vislabvēlīgākais laiks intīmajām attiecībām. Tad enerģija pārī plūst harmoniskāk. Savukārt citā laikā, īpaši 9., 19., 29. Mēness dienā, no partnera kā sūkļi uzsūcam nevis pozitīvo, bet negācijas, dusmas, aizvainojumu. Un arī paši to nododam. Faktiski izmantojam otru vai kļūstam par upuri.

Turklāt Mēness dienu apraksti arī vēsta, ka, nelaikā nodarbojoties ar seksu, tas noved pie šķiršanās. Kā ķieģeli uz ķieģeļa liekot, mūrē šķiršanās sienu starp jums abiem.

astro_vax_rgb.jpg

Raksts žurnālā "Mīlestības astroloģija".

 

 

Bloga sadaļas

Kristaps Baņķis

Profila attēls

Kontakti

Nobalso par blogu

3621 iesaka šo blogu

Balsot