It kā Feļetons

Lūdzu cilvēkus ar vājiem nerviem, nespēju būt savas dzīves saimniekiem (pasīvi, visi vainīgi), neprasmi rīkoties, kad labvēlīgs planētu stāvoklis un paklusēt, kad iesaku "turēt muti", nemākulību izvairīties no astro lamatām, kas var ilgtermiņā sagandēt dzīvi, kuras esmu norādījis ar kategorisku ieteikumu - nemocīties un sameklēt tādus, kas lej absurdās labestības dzirnās sīrupu un pa labu nodomu taku iegrūdīs Tevi garīgu, materiālu un fizisku parādu jūgā, lai atkal varētu pukstēt, ka visi vainīgi .

Šeit nav nespējnieku nams, kurā apsiešu un aprūpēšu pašu sataisīto nebūšanu brūces.
Man nav ne tāds horoskops, ne tāds dzīves uzdevums.

Pirms 11 gadiem ieviesu Latvijā Mēness kalendāru uc astro jaunumus, par kuriem saņēmu nebeidzamu pat cinisku kritiku - kam tas vajadzīgs. Toreiz mani tas neapturēja veidot to, kāda ir man pārliecība. Un pēc gadiem izrādījās, ka tas daudziem jo daudziem ir tik vajadzīgs. Saradās virkne sekotāju un info kopētāju (nezinu nevienu Mēnes skalendāru bez Astrologi.lv, kuru info būtu tik izsmeļoši, inovatīviun duadzpusīgi pasniegta) , kuriem patīk viss, kas labi strādā. Vairums, kā aitu bars aizskrēja no pirmavota, kas tiešāks, pie "vieglāk sagremojama", lai "nav galva jālauza". Primitīvi, bet saprotama šāda vieglā ceļa iešana :) Vien jāatceras, ka tur kur viss nāk vieglāk, arī konkurence lielāka un visiem nepietiek... Čiks vien galā sanāk.

Es ap sevi pulcēju darītājus un reāli domājošus.

Ievēroju, ka mūsu astrologi vēlas patikt, būt jauki, komfortabli (veneras princips), labi, kas ir pretrunā ar Urāna principu - objektīvam un Jupitera dabu - attīstīt pāri komforta zonai.

Ar mani nebūs - labāk saldi meli nevis skarba patiesība.

Pārlasīju iepriekšejo gadu prognozes un atbildu par katru savu vārdu.

Kamēr daudzas "labās" kolēģu prognozes ir pats kauns pieminēt. Piemēram, ka Krīze Latvijā beigsies 2013.gadā, ka eiro ievisīs 2012. gadā, ka 2017.gadā visi būsim uz zaļa zara.
Kāds populāras skolas vadītājs dienā, kad notika MAximas traģēdija, saviem studentiem teica - kāda brīnišķīga diena. !!!!???
Tikmēr 2 dienas iepriekš sarunā ar kolēģiem Latvijas Avīzē daudzu liecinieku klātbūtnē "biedēju" visus, ka drīz būs liela nelaime. Man teica: beidz biedēt! nebūs, nebūs.

Man nav un nebūs šādas "pai-pai prognozes", kamēr Latvija un tauta neizrāpsies no šīs bedres, kurā pašu stulbuma dēļ esam iekrituši. Jebkurā gadījumā klienti, kuri paklausījuši šiem padomiem ir uz stipri zaļāka zara nekā tiem, kuri čīkst un pīkst, gaidot "piena upes un ķīseļa krastus" no nez kurienes.

Domājat, ko lasat, draugi! Kam sekojat. Kā uzņemat REĀLU informāciju. Nelejiet sev sīrupu ausīs. Latvijai nav nekāds mierīgais bet krīžu horoskops. Šeit ir jāidzīvo gana spaidīgos (saimnieciskos) apstākļos, balansējot kā uz "naža asmens". Personas attīstība un informācija nosaka, vai būsi uz ceļa vai grāvī un dubļos līdz ausīm.

Kas attiecas uz gadīguma izpratni, nepārstāstīšu Ričarda Rora grāmatas, kurās ir pateiktas manas domas. Palasiet.

Katru dienu veltu savu laiku, lai to ko es zinu nodotu TIEŠI TEV. Praktiski, garīgi noderīgi. KATRU DIENU un koncentrēti!
Jau 10 gadus! Nezinu nevienu citu, kurš vēl to darītu.

Vai to daru pateicības dēļ? :))) Smieklīgi:)
Jo katru dienu saņemu vismaz 5 vēstules/komentārus kā man vajadzētu rakstīt, ko man vajadzētu rakstīt.
Paldies utt - tas nav latviešu stilā - tik cik melns aiz naga:)
Daru to pārliecības dēļ, ka tas mums ir vajadzīgs. Ja ne mēs, tad nākamā paaudze izaugs viedāka.
Paņemiet so astro pīrādziņa gabalu (ko cenšos nolauzt ar savām zināšanām) SEV un esiet laimīgāki!

PS
Paldies tie, kuri izprot ka astrologs saliek laiktelpā ceļazīmes un ļoti daudzas brīdinājuma zīmes (esat redzējuši taisnā ceļa gabalā brīdinājumus), kuru ievērošana noved pie LAIMĪGĀKAS, PILNĪGĀKAS dzīves. "sobrīd mums ir priekšā līkloči, aizas un gravas. Īstasi laiks būt reāliem!
Paldies, ka attīstāties garīgi un protat paņemt sev noderīgāko.

Bloga sadaļas

Kristaps Baņķis

Profila attēls

Kontakti

Nobalso par blogu

3712 iesaka šo blogu

Balsot