Nemierīgs #PilnMēness – kā izbēgt
no emocionālo notikumu turbulences?

PilnMēness ir dabas kulminācijas brīdis. Spilgtākais laiks, kad Mēness izpauž visu savu jaudu un varēšanu.

PilnMēness ir kā slēdzis, kas ieslēdz gaismu tumšā (zemapziņas) istabā. Kas tur ir atradies – tas arī top redzams! Padara neredzamo – redzamu. Viss slēptais iznāk uz āru.

Kas notiek realitātē: ikdienas ritmā neveselīgi (no dabas ritma viedokļa) dzīvojušie uzkrāj Mēness ciklā daudz stresa, negāciju, neapmierinātības. Tas viss uzplaukst, atveras, iznāk uz āru un cilvēkam, kurš radis visus citus vainot, PilnMēness ir galvenais grēkāzis. Mēness ciklā nelietderīgi izmantota un uzkrāta enerģija pārtop uzbudinājumā un sasprindzinājumā. Uzdod nervi...

Daudziem PilnMēness ir kā emocionālu notikumu virknē saslēgta turbulence - vibrē viss iekšēji, un, šķiet, pat pamatne zem kājām. 

 

Jebkādi uztraukumi, nemieri apliecina, ka Mēness ciklā nav notikusi dabiska enerģijas plūsma – tā ir bijusi pretēja dabas vai personas karmas uzstādījumiem – tādēļ uzkrājusies neapmierināta vajadzība, kas PilnMēness ieslēgta – izlādējas uz pilnu klapi!

Savā ziņā PilnMēness ir “tarakānu dzīres” – aktivizējas visas psihes novirzes un ievirzes.

Kas nevalda pār saviem instinktiem vai tos apspiež, tam PilnMēness “norauj jumtu”. Protams, ne jau vienmēr un visos, bet visspilgtāk kad sasummējas ar citiem planētu spriedzes rādījumiem un individuāli nelabvēlīgu Astroluksoforu.

Īpaši jūtīgi būs tie cilvēki, kuri dzimuši ūdens stihijas zīmēs - Vēzis, Skorpions, Zivis, fāžu maiņas brīdī vai tajās zīmēs, kurā atrodas konkrētais Pilnmēness.Tie, kas dzimuši PilnMēnesī ir tramīgi visa mūža garumā un šajā pasaulē ieradušies pildīt karmiskās kulminācijas uzdevumus.

Vēl kāda destrukcija, kuru ne vienmēr protam novērtēt: atraisās instinkti. Tieksme uz pretējo dzimumu saistīta ar Mēness gravitācijas iedarbību uz dzimumorgānu apvidu, organisms šajā laikā ir vissaldkārākais. Tā top sānsoļi! Instinktu varā kulminē primitīvā enerģija, kas daudziem izpaužas kā trači, alkohola lietošana, seksuālas kaislības, kārdinājumi un neuzticība. Sekas - lielākoties destruktīvas. Mānīšanās un melošanā šajā periodā ir ar daudz spēcīgāku bumeranga efektu. Nevēlama attiecību skaidrošana,  Sievietei šajā dienā ir lielāka emocionāla jauda. 

Instinkti pārvalda arī kriminālo pasauli, kas nakts gaišajās stundās (PilnMēness apspīdētas) iziet ielās – zog, laupa, izvaro, piekauj.

 

Ieteikumi #PilnMēness turbulences mazināšanai

Daudzus gadus sekojot Mēness ciklam, varu droši teikt, ka ikdienas Mēness kalendāra ievērošana palīdz harmonizēt tieši PilnMēnes periodu.

Sanāk, ka PilnMēnesim gatavojas visu Mēness ciklu. Tā ir proaktīva darbība – cēloņsakarīga, nevis tikai atreaģēšana uz sekām.

Fāžu maiņas kulminācijas brīdis ir 6 stundas (Otrais un Pēdējais ceturksnis) vai 12 stundas (JaunMēness un PilnMēness) līdz un pēc norādītā precīzā laika. Šajā periodā ievēro atslodzi vai gavēni. Jebkurā gadījumā par mērenību šajā laikā organisms turpmāk vienīgi pateiksies. 

Fāžu maiņa ir kā pāreja jaunā līmenī, kā automašīnā pārslēgt ātrumu, kā iniciācija - tai vajadzīgs miers, klusums, sajušana, bez papildus stresa un pārmērībām. 

Ja fāžu maiņas periodā ir miegainums, tas ir tikai svētīgi - organisms ir pārtērējies un vēlas pašsaglābāties bez indivīda aktīvas līdzdalības. "Kas guļ, tas negrēko". 

PilnMēness ir jaudīgākais brīdis, kad var iegriezt personīgo, dzimtas, ģimenes un tautas karmas ratu vēlamā virzienā. Laika lūka – kā latvieši to dēvēja. To dara ar gaišām domām, meditāciju, pašattīstību, gaišiem darbiem.

Īpaši svarīgi ir ar “palīdzību” un padomiem neuzbāzties līdzcilvēkiem! Tiec galā pats ar sevi! Tam palīdzēs arī ārēja ietekme: der ieiet vannā, jūrā, apmeklēt pirti − aizskalot visu lieko smagumu. Liega mūzika un dabas tuvums arī labs līdzeklis.

Attīstības līmeņi 

Tātad pirmais līmenis – visās likstās vairs nenosodīt kā vainīgo PilnMēnesi.

Otrais – spēt sevi savaldīt un kontrolēt. Neļaut sevi izprovocēt! Nesūroties par dzīvi!

Treškārt – savaldīt savu prātu - noskaņoties uz mieru! Nepietiek, nedarīt instinktīvas muļķības, vajadzētu no šādām pārdomām atbrīvot arī prātu, neveidojot kārdinājuma pilnas prāta konstrukcijas.

Ceturtkārt – jārod iespēja izpausties prieka enerģijai. Vajag priecāties: līksmot, dejot, dziedāt, rīkot karnevālus. Bet visu ar mēru! Sakārtotā enerģija kā mīlestību izlietot kaut kā jauna veidošanai vai pilnveidošanai.

Raksts - Svinam #PilnMēnesssvētki - šeit

 

10 padomi PilnMēness laikam  un  Kas vēl notiek PilnMēness laikā

Mēness cikla pamatprincipi

Bloga sadaļas

Kristaps Baņķis

Profila attēls

Kontakti

Nobalso par blogu

3711 iesaka šo blogu

Balsot