Karmas “mīnu lauks”

Karmas laika lūkas:
starpaptumsumu turbulence Dižčikā

Augusts kļūs par svārstīgu emociju, šaubīgu lēmumu un liktenīgu notikumu laiku.
 

Visi dzīvosim starpaptumsuma ietekmē – no daļēja Mēness aptumsuma 7. augustā līdz Pilnam Saules aptumsumam 21. augustā, kas sakritīs no 13.augusta līdz 5.septembrim ar Dižčiku.

“Pilnai laimei” aptumsuma noslēgumā karmas sloga nesējplanēta un liktens “skrūvspīles” Saturns  22.augustā savienosies ar pazudinātāju, kārdinātāju un mānītāju Lilitu.

Augusts kļūst par karmas “mīnu lauku”, kurā ne tikai uzradīsies pagātnes rēgi cilvēku, notikumu un “veco grābekļu” veidolā, bet arī piedzīvotais un paveiktais atstās būtisku nospiedumu daudzu gadu garumā. Visprātīgāk dzīvot – lēni, pārdomāti un ar atbildību par katru savu soli!

15. – 25.augusts būs vistrauksmainākais laiks, jo iepriekšminēto planētu spriedzi papildina Saturna retrogrādās kustības (no 6.aprīļa līdz 25.augustam) noslēgums, kas vienmēr sabiezina krāsas. Vēl vairāk šo laiku paspilgtina nelabvēlīgais Veneras stāvoklis, ietekmējot sievietes, mīlas, mākslas un finanšu jautājumus.

“Četrkārt karmiski jaudīgi iegriezts liktens rats!” norāda Astrologi.lv veidotājs Kristaps Baņķis. “Emocijas un situācija kā uz nažiem. Problemātiskajos jautājumos – viss plīsīs nograbēdams!”

Starpaptumsuma turbulence 7. – 21.augusts

Laiks no viena aptumsuma līdz nākamajam viena Mēness cikla ietvaros ir Starpaptumsuma periods. “Augusta abi aptumsumi notiks Lauvas un Ūdensvīra zīmē, visvairāk skarot tieši šo zīmju pārstāvjus. Aizsteidzoties notikumiem priekšā, augustā būs kolektīvi un individuāli vērojama nākotnes manifestācija, jo lielais 2020. gada notikums – Saturna un Jupitera savienojums, kas atspoguļos manu sludināto “krīze2020” – būs tieši Ūdensvīra zīmē. Iegūsim priekšstatu par nākotnes notikumiem, kas daļēji jau gatavi, bet daudzējādi vēl tikai top,” uzsver K. Baņķis.

"Kopš sekoju līdzi aptumsumu ietekmei un publicēju novērojumus, varu droši apgalvot, ka šīs atvērtās liktens laika lūkas, izmantojamas arī daudzām svētīgām nodarbēm, kas pēcāk ļauj pacelties pāri ikdienībai un problēmām.

Starpaptumsumu periods ir kā karmiskās pretestības laiks, tādēļ šajā laikā bizness vai nu pelnīti iet no rokas, vai ir maksimāli piepildīts ar dažādiem šķēršļiem. Šajā laikā ar jebkuru darbību, tēlaini sakot, pamatīgi piepildām karmas trauku. Viss ir sakāpināts, sabiezinātas dzīves krāsas ikvienam atbilstoši viņa individuālajam horoskopam. Ja neesi pārliecināts, ko dari, tad nedari neko! Par vienu gan var padomāt, – kā tikt vaļā no nejēdzīgiem ieradumiem, piemēram, smēķēšanas.. Pastāv virkne iespēju, kā palīdzēt sev, lai ar mazākiem enerģijas zudumiem un harmoniskāku attīstību nodzīvotu aptumsumu periodu, par ko plaši klāstīts http://www.astrologi.lv,” skaidro Astrologi.lv veidotājs. 

Aptumsums var kļūt par jauna dzīves cikla sākumu, kurā "iesēto" cilvēks "pļauj" vēl ilgi pēc tam, bet var arī aktualizēt sen neatrisinātas tēmas. Iespējas, kā ar mazākiem enerģijas zudumiem un harmoniskāku attīstību nodzīvot aptumsumu periodu.

Kā norāda Astrologi.lv, Mēness aptumsums skars sadzīves sfēru, emocionālo jomu, zemapziņu, dvēseli un spēju adaptēties, provocēs ķildas, skandālus, dvēseliskas nesaskaņas, izraisīs neapzinātas bailes, fobijas, diskomforta izjūtu. Svarīgi tieši pirms Mēness aptumsuma, kamēr vēl periods nav sācies, nodarboties ar dvēseles, ķermeņa un mītnes attīrīšanu. Pārlūkojiet savu skapju saturu un citas vietas, kur glabājat mantas, kuras neizmantojat, taču arī ārā nemetat - cerībā, ka kādreiz vēl noderēs.. Jāatceras, ka jebkurai darbībai, kas veikta Mēness aptumsuma laikā, ir grūti labojamas sekas. 

Saules Aptumsumam  piemīt tendence radīt arī jaunus sākumus un piedāvāt jaunas iespējas. Tie var būt pozitīvi satraucoši notikumi, kas ienes jaunas vēsmas burtiski no zila gaisa. Šajā laikā mums ir jāfokusējas uz sevi, jāierauga savi netikumi, jāizceļ no sevis visus maldus, ilūzijas, iekšējos sastrēgumus un šķēršļus, lai varam virzīties tālāk uz jauniem aizsākumiem to netraucēti. Saules aptumsuma laikā Mēness bloķē Saules gaismu, tādējādi samazinot tās spēku. Cilvēki var zaudēt reputāciju vai arī tikt nostādīti cieņu aizskarošās, pazemojošās situācijās.

 

http://www.astrologi.lv/meness_kalendars/meness-ritmi/aptumsums/

Padomi aptumsuma laikam

Saules un Mēness aptumsumu ietekme

Rituāli

Dižčiks 13.augusts – 5.septembris

Biznesu, publiskās runas, visa veida komunikāciju, tirdzniecību un transportu ietekmējošā planēta Merkurs 13. augustā pašā Starpaptumsuma viducī uzsāks retrogrādo jeb ačgārno kustību.

Šādas debesu cilpas iespaidā saskarsimies ar nepārdomātiem vai netālredzīgiem lēmumiem un darbību. Daudzi darbi, norunas, lēmumi un pirkumi būs patiesi bezjēdzīgi, vēsta astrologi.lv veidotājs Kristaps Baņķis.

“Galvenā problēma būs sava laika izmantošana. Laiku šķiedīsim veltīgi, tas “pazudīs” vai arī tiks notrallināts ikdienas nebūšanās.”  uzsver astrologs, Dižčika termina ieviesējs un ilggadējs izpausmju novērotājs Kristaps Baņķis.

Privāti tas nozīmēs arī sarežģītu karmisku uzdevumu risināšanu, bijušo partneru un senu problēmu atgriešanos, nevajadzīgus pirkumus, pārpratumus, dažādu veidu sastrēgumus un tehniskus sarežģījumus. Cilvēki būs neuzmanīgi, izklaidīgi, aizmāršīgi, nesapratīsies.  

K. Baņķis: “Dižčika laiks ir tēlaini salīdzināms ar informācijas, tehnoloģiju, komunikācijas, saskarsmes, izglītības un jauniešu jautājumus pārzinošu priekšnieku, kurš devies atvaļinājumā un izdevis noteikumus, ka neviens nedrīkst uzsākt neko jaunu, vien turpināt iesākto. Atstāti bez vajadzīgās vadības un saprašanas šajos jautājumos, cilvēki pieļaus būtiskas kļūdas. Atgriezies no “atvaļinājuma” priekšnieks Merkurs tā vien jaudās labot nebūšanas, neatzīstot neko no paveiktā kā lietderīgu. Biznesā tas nes lieku laika, naudas un darba izšķērdēšanu – kaisīšanu vējā. Visīstākā birokrātija, kur neviens par neko nav atbildīgs, bet klapatas aizņem visu laiku.” 

Dižčika laiks ikdienā visklapatīgākais ir tieši Čika laikos, kas atrodami Kristapa Baņķa Mēness kalendārā.

Ko Dižčiks nozīmē uzņēmējam?  http://astrobizness.lv/raksts/ko-dizciks-nozime-uznemejam/

Kā rīkoties ar tehniku Dižčika laikā? http://www.astrologi.lv/blogi/kristaps-bankis/ASTRO-STARTS/1549/Neperkam-auto-Dizcika/

Nosaki, vai neesi dzimis Dižčika laikā:  http://astrologi.lv/astro_karte/meness_zime/

Sīkāk par DižČika laiku: http://ej.uz/dizciks

Melnais Mēness “grauž” Saturnu

“Tarakānu dzīres”

Superkarmiskā divu karmas rata griezēju Saturna un Lilitas saspēle kulminēs Pilnā Saules aptumsuma (Latvijā nebūs redzams) laikā 22.augustā, bet tā ietekme kā virzība uz neizbēgamu saspringumu būs jūtama visu augustu. Astromaģijā šī retā Saturna un Melnā Mēness jeb Lilitas “saplūšana” novērtējama kā viens no visspēcīgākajiem brīžiem: karmiski svarīgs brīdis, kurā aktivizējas Lilita un izvelk ēnas “miskastes”, zaudējumus, emocijas un dziļāko sāpi. Lilita vienmēr pieslēdzas, kad runa iet par naudu, seksu, krīzi. Un savienībā ar Saturnu tas satricina lielos dzīves pamatus. Tieši lielās krīzes - pēkšņi zaudējumi ir Lilitas mīļākā tēma.

K.Baņķis: “Ieteicams uzvesties īpaši harmoniski, lai neveidotu sev sliktu karmu un nesagādātu problēmas, tā kā vairums uzvedīsies neierasti neadekvāti, kaislībās un kompleksos. Jebkura veida „izmantošana” mahinācijās, provocēšanā un arī seksuālā izmantošana nākotnē tiks bargi sodītas. Atsevišķa tēma ir pašmocības un citu psiholoģiska iespaidošana, kas vainagosies ar īstām “tarakānu dzīrēm”. Tā kā Lilita liek svārstīties starp divām izvēlēm, svarīgi kļūs nemētāties no viena grāvja otrā, bet atrast līdzsvaru. Var paslīdēt kāja – apzināti jācenšas izvairīties no kārdinājumiem. Lilita uzrāda psihes lūzuma punktu, pa kuru dzīvē ienāk dēmoniskas izpausmes – degradācija – alkoholisms, narkomānija, prostitūcija, zagšana utml.

Pats svarīgākais ir atcerēties, ka mērenība, emociju kontrole, ierobežota darbošanās un pozitīva attieksme ne tikai dos acumirklīgu labumu, bet arī ilgtermiņā palīdzēs realizēt labāko no iespējamā karmiskā scenārija.

PAPILDMATERIĀLI

Dižčika laika ietekme

Astrologi.lv sniedz ieteikumus visos Dižčika laika potenciālajos notikumos.

Nav ieteicams akli uzticēties informācijai un apdomīgāk jāizmanto personiskās saskarsmes līdzekļi – vēstules, tālruņi, e-pasts.

Nav labvēlīgs laiks jaunu uzņēmumu un kontaktu dibināšanai, jaunu darbu sākšanai, darbavietas maiņai, jaunu projektu sākšanai.

Nav ieteicams pirkt automašīnas, datorus, tālruņus, jo šajā laikā iegādātā tehnika slikti kalpos, salūzīs vai pazudīs.

Jābūt uzmanīgam arī parakstot dokumentus, veicot elektroniskos sūtījumus un pārskaitot naudu. 

Cilvēku personīgā saskarsme ir apgrūtināta, tajā vērojams negodīgums, neadekvātu vārdu birums. Draugi strīdas par sīkumiem, neiedziļinoties otra patiesajos nolūkos. Skolēni diktātos un sacerējumos pieļauj vairāk kļūdu nekā parasti. Tiek kavētas tikšanās. “Uzkaras” projekti un datori. Autoavārijas un aviokatastrofas kļūst ierastāka lieta. Jaunumi izrādās tikai baumas.

Dižčika laikā ne tikai jāpiesargājas, bet arī var paveikt vairākas lietas: apgūt jaunas metodes, pilotprojektus bez naudas ieguldīšanas; testēt kļūdas – tās uzrodas, cik tik uziet; paredzēt, ka pārrunās būs konflikti un diskusijas, jo, kā saka, strīdos dzimst patiesība; krīzi nerisināt, bet, lēnām velkot auklu pēc auklas, jāiegūst laiks; atgriezties pie sen iesāktiem darbiem; ieviest kārtību dokumentos; atcerēties aizmirsto; mācīties; atbrīvoties no krāmiem; pārrakstīt, rediģēt iepriekš uzrakstīto. 

Bieži novērots, ka Dižčika laikā notiek saredzēšanās ar cilvēkiem, par kuriem sen nekas nav dzirdēts, bērnības draugiem, bijušajiem kolēģiem.

Pozitīvās iezīmes:

atgriešanās pie sen iesāktajiem darbiem;

kārtības ieviešana dokumentos;

atrodas pazaudētais;

mācīšanās;

parādās cilvēki, ar kuriem jau sen nav bijis kontakta;

atjaunojas sarautās attiecības;

tiek pārlasītas iepriekš lasītās grāmatas;

tiek sakārtots darbagalds, atbrīvošanās no krāmiem;

var pārrakstīt, rediģēt iepriekš uzrakstīto;

 

Negatīvās iezīmes:

“uzkaras” datori, lūzt telefoni, sadzīves tehnika;

zūd interneta pieslēgums;

nākas mainīt iegādātās lietas, preces;

bojājas datortehnika, sadzīves tehnika;

notiek plānu maiņa;

kārtojot eksāmenus, rodas problēmas;

neuzmanības dēļ notiek avārijas un katastrofas;

nelaimes gadījumi, ja tiek izvēlēts īsākais ceļš;

neizdodas realizēt ieceres;

slēdzot līgumus un darījumus, tie var neizdoties, var būt kļūdaini;

kļūdas dokumentos;

tiek saņemta kļūdaina informācija;

nereti tiek atcelti avioreisi (iegādātais reiss šajā laikā var izrādīties neeksistējošs);

pirktās elektroiekārtas, tehnika nekalpo ilgu mūžu;

paņemto kredītu, parādu grūti atdot;

maldīšanās nezināmā vietā;

no dzīves aiziet slaveni rakstnieki un dzejnieki;

problēmas tirdzniecības jomā;

iegādātās lietas var izrādīties nevajadzīgas, brāķētas;

zūd dokumenti, vēstules, atslēgas, sīki priekšmeti;

bremzējas uzsāktie darbi;

sastrēgumi uz ceļa;

tiek bremzēti visa veida ar komunikāciju, transportu saistīti jautājumi;

cilvēki izpļāpā noslēpumus un neveiksmīgi izsakās;

rodas strīdi par sīkumiem, neiedziļinoties otra patiesajos nolūkos;

rakstu darbos, dokumentos tiek pieļauts vairāk kļūdu nekā parasti;

tiek kavētas tikšanās;

jaunumi izrādās tikai baumas.

Retrogrādā Merkura laikā nevajadzētu akli uzticēties informācijai un rūpīgāk izmantot personiskās saskarsmes līdzekļus – vēstules, tālruni, e-pastu.

Šajā laikā nevajag sākt ar tirdzniecību, transportu, komunikāciju saistītus projektus.

Ieguvums – fantastiskas idejas, kuras pēc retrogrādā perioda izvētot, viena otra var izrādīties zelta vērtē.

Šis periods ir lieliski piemērots darbu pabeigšanai, analīzei, izpētei, idejām un pārkārtojumiem. 

Bloga sadaļas

Kristaps Baņķis

Profila attēls

Kontakti

Nobalso par blogu

3711 iesaka šo blogu

Balsot