Kādu Pa-Sauli redzam?!

Katru gadu Saule iziet cauri visām Zodiaka zīmēm ar mainīgu datumu!
Saulei atrodoties noteiktā Zodiaka zīmē tā noakcentē galveno Astrofonu! Kā jau Dižkalendāra lietotāji zina, Mēness savā ātrajā tempā “izskrien” cauri Zodiakam mēneša laikā un, kad sakrīt ar Saules zīmi, iestājas Jauns Mēness. Bet citām planētām ir savs ritms un vēl retrogrādās cilpas. Tas arī ir galvenais astroloģijas rēbuss, kur un kad planētas kādās Zodiaka zīmēs atrodas un kā savstarpēji mijiedarbojas.


SuperSaules projekts ietver 4 līmeņu Saules mijiedarbību ar visām planētām konkrētā Zodiaka zīmē. Tie ir spēcīgi akcenti, kas nosaka vai konkrētā Zodiak zīme dominē kopējā Astrofonā vai tā ir “maigs” fons.
Tādēļ sniedzam šā brīža Saules cikla atspoguļojumu. Sīkāki apraksti par aktuālo mēnesi ir atrodami “Nepalaid Garām”.


SuperSaules projekts ir unikāls kā Kristapa Baņķa ilggadējas prakses autormetode: visi termini, tajā skaitā SuperSaule, SuperZīme, Karaliskā DižSaule u.c. līdzīgi kā Dižčiks ir KB astroloģiski izvēlēti apzīmējumi.
Mēs neatspoguļojam klasisko skaidrojumu "Saule Aunā raksturā nozīmē to un to", kā arī nerāda Saules ietekmes sfēru. Tā kā astrologu vairākums ieciklējas tieši uz šiem klasiskajiem rādītājiem, ko zina jebkurš interesents, KB akcentē tieši svarīgāko horoskopa centra – Saules pozīcijā – projekts palīdz saprast katras personas individuālo Saules potenciālu pēc novietojuma Zodiakā un mijiedarbības ar visām planētām.

Mēs ieskicējam Saules diženumu aktuālajā un individuālajā horoskopā!
Šajā projektā mēs skatāmies astroloģiski Saules attiecības ar citām planētām un rezultātā iegūstam Saules sadarbības 4.līmeņus ar Planētām:
1.Parastā Saule – savas Zodiaka zīmes vienīgā īpašniece;
2.Izceltā Saule – Saules Zodiaka zīmē atrodas vēl 1 planēta;
3.Superīgā Saule – Saules Zodiaka zīmē atrodas vēl 2 planētas;
4.Karaliskā DižSaule – Saules Zodiaka zīmē atrodas vismaz 3 planētas.


Katram no šiem sadarbības līmeņiem ir sava nozīme, turklāt mijiedarbībā ar Sauli tie var veidot arī astroloģisko savienojumu, ko mēs nosaucām par mijiedarbības Astro Titulu – spēcīgu karmisku Planētas un Zvaigznes sintēzes punktu. Par to skaties šā projekta Astro Titulu sadaļā.

Noskaidro par savu dzimšanas brīdi: ej.uz/supersaule

74496440_2564929823542292_35223890813066

Bloga sadaļas

Kristaps Baņķis

Profila attēls

Kontakti

Nobalso par blogu

3712 iesaka šo blogu

Balsot