NOSKAIDRO, VAI TU ESI  
SAVAS ZODIAKA ZĪMES – 
KARALISKĀ SUPER ZVAIGZNE!

Noskaidro, kādu zvaigžņotu Astro Titulu Tev varētu piešķirt pēc Tavas Saules zīmes, veicot horoskopa aprēķinus!

Varbūt Tu pat esi viens no retajiem, kuram pēc īpašiem planētu stāvokļiem pret Tavu dzimšanas Sauli, piešķirams viens vai pat vairāki no iespējamiem 12 Astro Tituliem, kuri tiek tikai retajam?!
Un, protams, ko tas nozīmē, ko dod un kur noderēs dzīvē!

Astrologs Kristaps Baņķis pielietoja autormetodi, lai visu to aprēķinātu un skaidrojoši aprakstītu, jo ne astroklasikas grāmatās, ne starptautiskajās vietnēs šāds redzējums nav pieejams. Tas ir astrologa ilggadējās prakses un garīgās sapratnes rezultāts. Unikāli!

Raugi, cik unikāls esi Tu pats!

Dodies uz šo saiti: www.superhoroskopi.lv/lv/#superzime

#supersaule  

Šis projekts ir unikāls kā Kristapa Baņķa ilggadējas prakses autormetode: visi termini, tajā skaitā SuperZīme, Karaliskā DižSaule u.c. līdzīgi kā "Dižčiks" un "RetroSaturns" ir astroloģiski izvēlēti K.Baņķa jaunvārdi. Tā neatspoguļo klasisko skaidrojumu "Saule Aunā raksturā nozīmē to un to", kā arī nerāda Saules ietekmes sfēru. Tā kā astrologu vairākums ieciklējas tieši uz šiem klasiskajiem rādītājiem, ko zina jau daudzi interesenti un aprakstīts faktiski visās astroloģijas grāmatās, astrologs K. Baņķis akcentē tieši svarīgāko Saules pozīcijā - projekts palīdz saprast katras personas individuālo Saules pozīcijas dižumu un potenciālu pēc novietojuma Zodiakā un mijiedarbības ar visām planētām. Šajā dzīvē mums visiem vissvarīgākās ir attiecības, tādēļ šeit tiek izpaustas Saules attiecības dižums Tavā horoskopā. 

Katram no mums ir sava Pa-Saule un uztvere pašiem par sevi! Šajā projektā mēs atspoguļojam daļiņu no Tava Visuma diženuma. Saule astroloģijā ir centrālā ass, ap kuru rotē visas horoskopa planetārās variācijas. Tā iemieso personas esības centru un apzināto pamatbūtību. Tāpat kā Saules sistēma nav iedomājama bez planētām, tā Saule horoskopā nav iedomājama bez mijiedarbības izvērtēšanas ar citām personas planētām. Saule atbild par veiksmi, panākumiem, radošo darbību, iedvesmu, enerģiju, dzīvesprieku, radošumu, radošo aktivitāti, pašrealizāciju, vitalitāti un personības brīnišķo starojumu. Jaudīgi, vai ne? Bet tas viss nav realizējams bez citu planētu palīdzības. Šī projekta uzdevums ir noskaidrot Tavas Saules Diženumu. Fonā paliks ļoti daudz nezināma no horoskopa, bet tas jau nav vairs Saules apspīdēts stāsts - tas vēl pagaidām lai paliek Saules ēnā.  

Jaunajā projektā Tava Saules zīme #supersaule ej.uz/supersaule
dodu padziļinātu izpratni ne tikai par planētām no Mēness līdz Plūtonam, bet aprakstīti arī Hīrons, Lilita un Mēness mezgli, kas taisa īstos karmiskos valgus! Bet, kas attiecas tieši uz Tevi un kuras planētas gūstā esi TU? To var uzzināt tikai šajā unikālajā projektā.

Katram Astro Titula īpašniekam ir pieejama vienkārša, bet efektīga AstroMandala, kuras uzlūkošana nes astroveiksmi aprakstītajā sfērā - jauna izpratne!

Screen%20Shot%202019-10-28%20at%2012.12.

www.superhoroskopi.lv%3Alv%3A%23superzim

 

Bloga sadaļas

Kristaps Baņķis

Profila attēls

Kontakti

Nobalso par blogu

3713 iesaka šo blogu

Balsot