Ko 2020.gadā "nosvilinās" Lilita?

Būtisks notikums šogad saistīts ar Melnā Mēness jeb Lilitas atrašanos Auna zīmē. Jebkurai Planētai vai astroloģiskajam elementam nonākot pirmajā Zodiaka zīmē, tas ir uzskatāms par jauna cikla sākumu. Un vēl apvienojumā ar Žurkas gadu, kas aizsāk jaunu Austrumu 12 gadu ciklu, nu tāds aizsākumu aizsākums, ko ņemt vērā, neiekrist uz provokatīvo, lai nebūtu pēc tam jāstrēbj viss laukā un ne vienu gadu vien, ka maz neliekas. Pamatu pamats ir jebkā svarīga pats sākums. Enerģētiski piesātināts un atvērts brīdis iniciācijai, kurā, ko sākumā sēsi, to turpmāk pļausi. Vistiešākajā mērā attiecas arī uz šiem notikumiem, gan katru atsevišķi, gan kā savienību kopā.

Lilita, nonākot savstarpējās leņķiskās attiecībās ar Planētām, izvelk tās ēnas pusi un parāda tās negantāko dabu. Vienā zīmē atrodas deviņus mēnešus, attiecīgi šī gada “pļaujas laiks” Aunā būs no 27.janvāra līdz 21.oktobrim, līdz pāries Vērsī. Savukārt visa cikla garums līdz nākamajam startam – 9 gadi. Tāpēc iepriekš aprakstītais sākuma brīdis tik svarīgs, lai neiekristu uz turpmāko periodu, bet iesākot šo laiku pareizi, nodzīvotu bez bažu teju visu desmitgadi.

Kas tad ir Lilita? Starp Planētām to nemeklē, tas ir astroloģiski izskaitļots jaudīgs punkts visumā, kas, atbilstoši konkrētās zodiaka zīmes dabai, kurā atrodas, izpauž problemātiku tieši tur, kur to vismazāk gaidi. Un ne tikai – kur to vismazāk gaidi, bet arī sniedzas kā “palīdzīga roka” tajās sfērās un jautājumos, kur to nebūtu ne prasījis, ne lūdzis. Un, saņemot gaidīto atskārsti, ka esi kārtējo reizi iekritis, pie tam - smagi. Par šo niansi vairāk – prognozes otrajā daļā, pieminot vēsturiskos notikumus, kas ar Lilitu Aunā bija saistīti ne agrāk ne vēlāk kā pirms deviņiem gadiem, kas fundamentāli ietekmēja veselu finanšu sektoru, radīja uzticības krīzi stabilām vērtībām un attīstīja tādu “lāča pakalpojumu” radīšanu, kuros iekrita liela daļa sabiedrības, vēl būtiska daļa no tiem zaudējot visas cerības par izkļūšanu un turpinot kārpīties ārā joprojām...pārāk daudz mīklu? Tad par visu pēc kārtas.

Par Lilitas demoniskajām izpausmēm vairāk pieņemts runāt personas horoskopā, kurā katram tā atrodas personai konkrētā, individuālā punktā, noteiktā Zodiaka zīmē un precīzā grādā. Ja arī Tu vēlies tapt apgaismots par individuālo Lilitas tēmu, esi aicināts apmeklēt projektu “Melnais Mēness LILITA” http://www.astrologi.lv/astro_karte/lilith/Un noskaidro, kuros dzīves lauciņos negantā daba izpaudīsies tieši Tavā gadījumā, kur būt piesardzīgam, kur nāksies audzināt savu raksturu un mainīt izpausmes stilu, lai neiekristu uz grābekļiem. Tas ir runājot par individuālo Lilitas stāvokli Tavā horoskopā. Bet tagad par Lilitas atrašano Auna zīmē , kas ietekmēs visu sabiedrību kopumā, iniciējot negatīvo scenāriju un attiecinot uz tiem, kas būs nezinoši un atvērti saņemšanai.

Tieši savstarpējo attiecību savienojumā ar citām Planētām, Lilitai izpaužas visspēcīgākā karmiskā ietekme. No jūlija beigām līdz 21.oktobrim, tai atrodoties ciešā mijiedarbībā ar aktīvās rīcības planētu Marsu, abiem kopā sistemātiski savienojoties un nonākot citu planētu pretstāvē, būs gatavi rīkoties.

Abi tik jaudīgi, ka šis savienojums uztverams gluži vai kā bumba ar laika degli, kurai tiek piešķilta dzirkstele visos tajos gadījumos, kad pārspīlējumi un steiga ņem virsroku pār pārdomātu rīcību. Pa sitienam būs tās dzīves jomas, kurās izpaužas katra individuāli “auniskā” daba. Tas ir tur, kur spontāni skrien, bet pēc tam domā; kad nerēķinās ar citiem ne personīgajās attiecībās, ne jebkurā sadarbības formā, kad negatīvo emociju uzplaiksnījuma brīžos nevis prot savaldīties, bet nonāk līdz agresijai. Šķiet, ka bilde skaidra! Tie ir visi pārspīlējumi un tas ir visur tur, kur steiga šķiet galvenais dzinulis, kur vēlas būt pirmais, kur būt vienīgais varonis, kur skriet visiem pa priekšu, pat neatskatoties, kā tie citi tur aiz muguras kūļājas. Visam jānotiek dedzīgi un tagad un tūlīt! Un kāreiz tieši ar to un tur katram individuāli un pēc nopelniem arī būs problēmu avoti.

Ko vēl šajā periodā var prognozēt? Daudz kur būs raksturīgs darboties darbošanās pēc, nevis jēgpilni. Saskarsimies ar kārtējiem projektiem, kur kāds kaut ko ir darījis, lielu naudu saņēmis, bet beigās nekas nefunkcionē un viss nesmukais uz āru izvilkts. Kārtējie lielie un liekie tēriņi par nerealizētiem projektiem, kurus izmanīgi censoņi gan “pa ātro ” sasolīs savi varēšanu ar to tikt gala, gan “pa ātro” centīsies realizēt. Būtiska uzmanība jāpievērš lielu projektu gadījumā, uzticot tos profesionāļiem, nevis tiem, kas visskaļākie un aktīvākie uz saņemšanu...gan jau piedzīvosim kārtējos brīnumus par saceltām labierīcībām par miljonu, ko varēja izdarīt par tūkstošiem. Tamlīdzīgi grābekļi būs salikti arī privātajā biznesa sektorā.

Kā izpaudās Lilitas daba finanšu sektorā iepriekš? Aktivizējoties pēc 2008.gada krīzes jau pieminētā “lāča pakalpojuma” formātā, mūsu valsti pārņēma ātro kredītu bums. Apetītei un nomaksas problemātikai augot augumā, tam sekoja 2010.gada pielemtā virkne ierobežojumu un licences maksas būtisks palielinājums attiecībā uz kompānijām, kas šo rūpalu piekopa, kā rezultātā mazajām kompānijām to iegāde vairs nebija pa spēkam un viss noveda kā pie privātpersonu, tā pie uzņēmējdarbības bankrotiem. Lūk Lilitas īstā daba! Radīt “lāča pakalpojumu” finanšu sfērā, kurš noved pie milzu problēmām. Un kurš tad aizņēmās? Ne jau bagātie, ar lielām finansēm, tā teikt – kur liela nauda, tur liels risks. Bet tā sabiedrības daļa, kuriem algas zem vidējā līmeņa, kuri līdz šim no algas līdz algai bija pratuši galus savilkt kopā, bet pie šāda piedāvājuma vienā mirklī aizņemšanās bija kļuvusi par ikmēneša pasākumu.

Kurā nespējot atdot, nokļuva parādu gūstā un sākās personīgie bankroti. Attiecīgi arī šī gada problemātikas virziens var skart ne tikai turīgo slāni, bet tieši pensionārus un iedzīvotājus ar zemiem ienākumiem, būt uzmanīgiem no jebkādiem lāča pakalpojumu sniedzējiem. Būtiski atzīmēt, ka uz šo brīdi aizdevumu tirgus tiek ierobežots un kontrolēts, ko astroloģiski noteikti var saistīt ar Saturna virzību pa Jupitera un Mežāža zīmēm, kā minētajām darbībām raksturīgu, tāpēc tikpat uzskatāmas problēmas var nebūt, jābūt vērīgiem attiecībā uz citiem zemūdens akmeņiem.

Kādi notikumi ir saistīti ar iepriekšējo Lilitas atrašanos Auna zīmē?

  1. gada 21.novembra vakarā tika paziņots, ka Latvijas Krājbanka, ar savu fundamentālo darbības vēsturi kopš 1924.gada, aptur darbību sakarā ar konstatēto naudas iztrūkumu tajā. Pāris nedēļas vēlāk – masu histērija ap Swedbank un ļaužu pūļi steidz ņemt naudu no bankomātiem. Diemžēl tā paša liktenīgā gada rudenī tika piedzīvota Jaroslavļas “’Lokomotiv” aviokatastrofa, zaudējām K.Skrastiņu un daudzus citus ģeniālus un labus cilvēkus. Vēl Pasaules kontekstā sprādziens Minskas metro ar upuriem, šokējošākais apšaudes terorakts Oslo centrā

un jauniešu nometnē Ūteijas salā, nogalinot 69 jauniešus; visiespaidīgākā dabas katastrofa Japānā – zemestrīce un cunami ar 20 000 dzīvībām un tas noteikti vēl nebija viss. Ziņu virsrakstos lasāms “2011.gads viennozīmīgi vēsturē ieies kā revolūciju un demonstrāciju gads, kurā piedzīvoti vairāki patiesi traģiski notikumi un postošas dabas katastrofas. Pasaule zaudēja daudzus labus un ģeniālus cilvēkus, ...”

Lilita Aunā – tās vienmēr ir provokācijas, liktens triecieni un ilūzijas, ka nekas vairs nav atkarīgs no paša. Tie ir šī brīža apstākļi, kas soda par pagātni...kurš pelnījis, kurš līdzi parauts. Esiet modri, vērīgi un galvenais – bez steigas!

Kāds tad ir rīcības plāns – lai neuzkāptu uz Lilitas grābekļiem šajā laikā? Pirmkārt, sabalansētība un zelta vidusceļš. Ja steidzies, tad lēnām, bet, ja esi radis visu novilcināt, tad proties būt veiklāks. Ar saprātu saskaņots risks un risku pārdale, piedāvājumu un darbību izsvēršana, kompromiss, sadarbība un rēķināšanās ar citiem – panākumu atslēga Lilitas Aunā periodam ikvienam, kurš nevēlas nonākt zaudētājos. Kā tas attiecas uz finansēm, tā uz attiecībām, panākumiem, biznesa sfēru, faktiski jebko, kam augsta vērtība un iespējami zemi iekritieni.

Sūrākais laiks, kas būs jāpiedzīvo un kad “pretinde” Lilitai jeb anti-krīzes plāns jāliek lietā jo īpaši, ir sekojoši periodi:

  • ●  16. – 24.februārisar akcentu 20.februārī. Vēl Dižčika pastiprināts laiks – nelāgs periods biznesā. Un vīriešus vairāk ķers pa sitienam. Anti – krīzes plāns liekams lietā jo īpaši, lai nepiedzīvotu nākamo iekritienu.
  • ●  visu marta mēnesi ar kulmināciju 11.martā. Karmas pātaga cirtīs pa nopietnam, ja februāra rīcība nav atbildusi anti-krīzes plāna rīcībai
  • ●  no 18.jūlija – 8.augustamar kulmināciju 28.jūlijā – skar biznesu un attīstības projektus

Uzkarsētais augusts biznesā

  • ●  visu augustu līdz 19.augustam ar kulmināciju 10.augustā – nelāgs periods biznesā.
  • ●  no 21. – 28.augustamar kulmināciju 24.augustā – problemātika biznesā, stabilitātes

zudums, šķēršļi, tieksme sagraut fundamentāli pastāvošo

  • ●  visu augustu līdz 7.septembrim, ar kulmināciju 19.augustā – iespējami ļoti smagi

notikumi, kas skars visu sabiedrību kopumā. Dabas kataklizmas, katastrofas.

  • ●  visu septembri ar kulmināciju 11.septembrī– problemātika būvniecības projektos,

fundamentālās struktūru un sistēmu lietās.

Personīgā iniciācija – plāns izaugsmei un Lilitas radīto problēmu novēršanai. No pusmarta līdz 9.aprīlim, ar īpašu astromaģijas brīdi 26.martā 23:19– jāliek lietā spēcīga personīgā iniciācija. Pareizā rīcība – sava labākā ES demonstrēšana, sevis, rīcības un apkārtnes harmonizēšana. Tas, kas šajā periodā tiks “personīgajā programmā” ielikts, uz 7. - 13.jūliju kā problemātika, kas skars citus, pašam ies secen vai ar vājāku izpausmi. Vai būs pa ķērienam, ja būs izpalikusi pareizā rīcība. Lai arī ne viss, tomēr daļa no tā visa ir arī Tavās rokās un tavā spējā ietekmēt procesus!

Bloga sadaļas

Kristaps Baņķis

Profila attēls

Kontakti

Nobalso par blogu

3621 iesaka šo blogu

Balsot