Arvien biežāk, aprakstot #krīze2020 minēšu terminu KRĪZES ASTRO-LIMBO

Pilnāka prognožu versija - šeit! 

Visi plašie apraksti un Individuālās prognozes - www.superhoroskopi.lv 

 

ESAM UZ “PAUZES” PĀRMAIŅU PRIEKŠĀ

Kas ir Limbo?! Limbo izcelsme ir latīņu limbusā un kas nozīmē robežu. Klasiski “Limbo” katoļu interetācijā ir vieta, kur jūsu dvēseles aiziet pēc nāves, gaidot, kamēr tiks nosūtītas uz debesīm vai elli. PRIEKŠKAMBARIS!

Astroloģijas vērtētās krīzes izpratnē šo terminu “Limbo” precizēju kā Astro-Limbo, attiecinot uz esošo periodu kā Krīzes priekšnojautu stāvokli, notikumu un izvēles neskaidrības, nenoteiktības situācija, kuru nevarat kontrolēt un kurā nav nekādu uzlabojumu. Tā ir robeža starp veco laiku un jauno laiku. Kur svārsts vēl kustas turpu šurpu kā uz lieveņa stāvot. Šūpoles.

Esam nolikti uz pauzes globālo pārmaiņu priekšā!

PROGRESĒJOŠAS NEZIŅAS – KĀ BŪS?! – LAIKS!

Neizlēmība! Visos līmeņos! Lai kliedētu neziņu un saliktu laika un iepsēju robežstabus, esam izveidojuši www.superhoroskopi.lv INDIVIDUĀLĀS ANTIKRĪZES PROGNOZES! Esi priekšā savām bažām un sagatavojies neizbēgamām PĀRMAIŅĀM!

00%20Shoro%20antikrize2020.jpg

Jaunā Dižkrīzes izpratne - izvilkums no www.superhoroskopi.lv

2020.gadā dēļ spēcīgās atrašanās savā mājvietā Mežāža zīmē no trijotnes valdīs Saturns. Kas visos notikumos izcels Saturna stingro roku un karmas pārsvaru pār veiksmi. Viegla ceļa un dzīves kārotāji riskēs saņemt pēc 2020.gada smagu liktens pļauku – ko sēsi, to pļausi. Saturna grožos ieteicams nesteigties un rūpīgāk plānot katru savu soli.

Pasaules astroloģijā Jupitera un Saturna savienojums vienmēr ne pasaules kārtības pārdalījumu un lielas izmaiņas. Vēsturiski arī Bētlemes zvaigzne, kas norādīja uz Jēzus dzimšanu bija Jupitera un Saturna savienojums Zivju zīmē.

Lai saprastu 2020. gada savienojuma unikalitāti, uzsvēršu, ka līdzīgs šo planētu savienojums nav bijis pēdējo 600 gadu laikā. Rets notikums!

Svarīgi ir piedomāt pie pārmaiņām, neuzņemties ilgtermiņa saistības, būt pārlieku atšķirīgam no citiem, kultivēt pozitīvo domāšanu un meklēt iespējas nevis ieciklēties uz problēmām. Attieksmes maiņa ir vitāli svarīga.

Visu gadu planētu cikliskums virzīsies uz gaidām Dižkrīzes periodu, kas mainīs vispār izpratni par krīzes jēgu un izpausmes veidiem. Taisnība arī tiem, kuri šobrīd nesaredz nekādas konkrētaskrīzes pazīmes, jo pēc vecās izpratnes nevarēsim runāt par klasiskiem krīzes izpausmes scenārijiem.

Mēs dzīvojam lielajā pārmaiņu laikā – globālās krustcelēs, tādēļ runa nav par kāda sektora satricinājumu kā tas bija ar nekustamā īpašuma burbuli, kas parāva domino efektu arī citās sfērās. Nē, šī Dižkrīze, tādēļ arī ir Dižkrīze, ka izpaudīsies globāli policentriski – ar mainīgiem centriem – kā tāds vīruss, kas strauji modificējas tiklīdz pret to vērš “poti”. 

#krīze2020 aizsāk jaunu izpratni par krīzēm – kā tās nevis skar vienu noteiktu sfēru, paraujot domino efektu, bet globālā neskaidrība un sīkkrīžu mudžeklis būs tik liels, ka tas līdzināsies iešanai pa nedrošiem purva ciņiem, kur katru brīdi kāds no tiem ar visu Tevi var mīksti pazust zem kājām vai ilgstošai dreifēšanai ar laivu krāčainā upē. Daudzas sīkas krīzes kā tādi odi veidos mākoni jeb Dižkrīzi. Un visam pāri neziņa par gaidāmo, situācija, kad jūti – nevari kontrolēt procesus, jo nav zināms, kas notiks.

Globāla ietekmes sfēru maiņa, ar sekojošu neziņu.

Galvenie Dižkrīzes atslēgvārdi, kurus visus paskaidrošu. 

  • VECAIS PRET JAUNO 
  • KRĪZES ASTRO-LIMBO – ESAM UZ “PAUZES”
  • GLOBĀLAIS STRESS UN IZTEIKTA NOSLĀŅOŠANĀS 
  • JAUNĀ LAIKMETA KRUSTECELES – VIRZIENI KURP DOTIES?!
  • NEGAIDĪTAS PĀRMAIŅAS UN ATTĪSTĪBA – DIŽKRĪZES EXIT 

Šis teksts, kas rakstīts 2020.gadam (fragmenti), tapa laika posmā 2019.gada augusts - oktobris un tajā nekas nav pielabots klāt - viss ir godprātīgi saglabāts! Dažas prognozes jau piepildījušās, citas vēl priekšā un Superhoroskopi.lv lasāma pilna versija - daudz vēl palicis aizkadrā!

Visi plašie apraksti un Individuālās prognozes - www.superhoroskopi.lv 

Bloga sadaļas

Kristaps Baņķis

Profila attēls

Kontakti

Nobalso par blogu

3713 iesaka šo blogu

Balsot