Gada tēma - Lilita Aunā – steidzies lēnām, izvērtē riskus, neizaicini likteni!

2019.gada laikā, kad Lilita bija Zivīs jau plaši vēstīju, ka tā, būdama nāves, slavas, naudas problēmu planēta, aizsauks taisaulē daudz radošo un mākslas cilvēku, pazudīs cilvēki un būs daudz neizskaidrojamu negadījumu.

Tagad kārta pienākusi jauna cikla sākumam un Aunam - uzņēmēju, sportistu, aktīvistu zīmei... 

Lilita, nonākot savstarpējās leņķiskās attiecībās ar Planētām, izvelk tās ēnas pusi un parāda tās negantāko dabu. Vienā zīmē atrodas deviņus mēnešus, attiecīgi šī gada “pļaujas laiks” Aunā būs no 27.janvāra līdz 21.oktobrim, līdz pāries Vērsī. Savukārt visa cikla garums līdz nākamajam startam – 9 gadi. Tāpēc iepriekš aprakstītais sākuma brīdis tik svarīgs, lai neiekristu uz turpmāko periodu, bet iesākot šo laiku pareizi, nodzīvotu bez bažu teju visu desmitgadi.

Par Lilitas demoniskajām izpausmēm vairāk pieņemts runāt personas horoskopā, kurā katram tā atrodas personai konkrētā, individuālā punktā, noteiktā Zodiaka zīmē un precīzā grādā. Ja arī Tu vēlies tapt apgaismots par individuālo Lilitas tēmu, esi aicināts apmeklēt projektu “Melnais Mēness LILITA” http://www.astrologi.lv/astro_karte/lilith/ Un noskaidro, kuros dzīves lauciņos negantā daba izpaudīsies tieši Tavā gadījumā, kur būt piesardzīgam, kur nāksies audzināt savu raksturu un mainīt izpausmes stilu, lai neiekristu uz grābekļiem. 

Tieši savstarpējo attiecību savienojumā ar citām Planētām, Lilitai izpaužas visspēcīgākā karmiskā ietekme. No jūlija beigām līdz 21.oktobrim, tai atrodoties ciešā mijiedarbībā ar aktīvās rīcības planētu Marsu, abiem kopā sistemātiski savienojoties un nonākot citu planētu pretstāvē, būs gatavi rīkoties. Abi tik jaudīgi, ka šis savienojums uztverams gluži vai kā bumba ar laika degli, kurai tiek piešķilta dzirkstelevisos tajos gadījumos, kad pārspīlējumi un steiga ņem virsroku pār pārdomātu rīcību. Pa sitienam būs tās dzīves jomas, kurās izpaužas katra individuāli “auniskā” daba. Tas ir tur, kur spontāni skrien, bet pēc tam domā; kad nerēķinās ar citiem ne personīgajās attiecībās, ne jebkurā sadarbības formā, kad negatīvo emociju uzplaiksnījuma brīžos nevis prot savaldīties, bet nonāk līdz agresijai. Šķiet, ka bilde skaidra! Tie ir visi pārspīlējumi un tas ir visur tur, kur steiga šķiet galvenais dzinulis, kur vēlas būt pirmais, kur būt vienīgais varonis, kur skriet visiem pa priekšu, pat neatskatoties, kā tie citi tur aiz muguras kūļājas. Visam jānotiek dedzīgi un tagad un tūlīt! Un kāreiz tieši ar to un tur katram individuāli un pēc nopelniem arī būs problēmu avoti.

Ko vēl šajā periodā var prognozēt? 

Kādi notikumi ir saistīti ar iepriekšējo Lilitas atrašanos Auna zīmē?

Kāds tad ir rīcības plāns – lai neuzkāptu uz Lilitas grābekļiem šajā laikā?  

Sūrākais laiks, kas būs jāpiedzīvo un kad “pretinde” Lilitai jeb anti-krīzes plāns jāliek lietā jo īpaši, ir sekojoši periodi?!

 

Atbildes uz visiem šiem jautājumiem meklē:

www.superhoroskopi.lv

 

Bloga sadaļas

Kristaps Baņķis

Profila attēls

Kontakti

Nobalso par blogu

3712 iesaka šo blogu

Balsot