13.09.2019. - Melnā piektdiena 13 -

“trako namā atvērto durvju dienas” 

“Melnā piektdiena 13” šoreiz patiesi ar pāris ļoti bīstamiem melnumiņiem un Astro NElaiku.


Visu pēc kārtas: 

1. Piektdiena iekrīt PilnMēness Apogejā jeb MINI PilnMēnesī (tālu no Zemes)Bet tas tikai vizuāli - ietekmes ziņā cilvēki izvilks no sevis visus pārgudri pārdrošus izgājienus un muļķības. Kļūdas uz līdzenas vietas. “Bez vainas vainīgi upuri”.Tā kā PilnMēness ir Zivju zīmē, tad gaidāmi negadījumi, traumas, krišanas, saindēšanās, nejaušību nelaimes, zādzības, izvarošanas, pašnāvības uc briesmu lietas, kurām pie vainas nav tikai “nabadziņš” PilnMēness, bet viss kopējais planētu fons, par ko tālāk.


2. Kā redzam no Astroluksofora, diena ir bagātīgi planētu mijiedarbības apdāvināta, kur harmoniskas izpausmes dienas gaitā tuvāk vakaram pāraug riktīgā indes zobā. Abi melnie punkti saistāmi, kā reiz, ar Mēness un Melnā Mēness bīstamo savienību - PilnMēness iedarbinātas! Tādēļ var teikt, ka pa visiem gadiem kopš aprakstu “melno piektdienu” šī ir vismelnākā!!!Pl. 21:35 (un 3h pirms un pēc) Mēness spriedze ar Jupiteru (sarkans punkts) iedod vēl pulveri pārspīlējumiem un situāciju neapzināšanai! Uzreiz saku: visas idejas tajā laikā ir pārvērtētas un darbības nevajadzīgas! Tusiņš piektdienas vakarā - stulba doma, jo par to būs dārgi jāmaksā - ne vienmēr uzreiz (piemēram, meitene iepazīstas šajā vakarā ar puisi, kurš piemāna un piedmej vēlāk tā, ka visu mūžu atceras...)


3. Paldies Augšām, ka daudzie zaļie punkti jeb harmoniskās planētu izpausmes neļaus realizēties visiem melnajiem scenārijie. Tēlaini sakot, policisti centīsies noturēt trakojošus trakos. Pa kādam izmuks...


4. Pl. 18:11 esošā Astromaģija jeb Planētu savienojums liecina, ka diena ieguvusi arī karmisku nozīmi, proti, viss labais vai dliksis, ko pats izdarīsi, ierakstās liktenī un būs sekas. Savukārt, viss ko saņem pret sevi ir kādas senākas darbības atmaksa! Abos gadījumos priekšzīmīga Tava uzvedība liecina Tev par labu. Tāda prastāk saprotama devīze būtu: Netaisi sev un citiem sūdus! ... ar izturēšanos, attieksmi, darbīnu, emocijām... Sēdi rāms un Turi muti!

5. Tā kā pati PilnMēness kulminācija turpinās arī sestdien, apraksts par “melno piektdienu” faktiski ir bīstamības 3-diennieks: no ceturtdienas - sestdienai. 


6. Pasaules līmenī ceru uz Augstāko Saprātu un balansu uz naža asmens, jo “elles vārtiem” visas durvis vaļā!... Katliņš vārās!!!


Kāda diena būs tieši Tev? Skati Dižkalendārā savu Astroluksoforu! www.astroinfo.lv

Bloga sadaļas

Kristaps Baņķis

Profila attēls

Kontakti

Nobalso par blogu

3711 iesaka šo blogu

Balsot