Par zinību dienu 2019

Par zinību jeb pirmo skolas dienu 1.septembri!
Kā jau katru gadu, publicēju astrofonu pirmajai skolas dienai no Dižkalendārs.

Prieks, ka šogad Mācību gads sāksies Augošā Mēnesī un bez Čika laikiem un DIžčikiem, kā arī salīdzinoši vēlīgajā Svaru zīmē (Mēness atrašanās).

1.septembris jeb likumīgā Zinību diena:
Kā redzams attēlā, tad astrofons no pusdienlaika ir labvēlīgs un arī Saules un Mēness dienas nekaitē, jo ir neitrālas (jāizlasa apraksti, lai labāk saprastu dienas priekšrocības un trūkumus). Lai arī Superlaiks ir no pl. 14:12, neitrāls laiks jau sākas no pl. 12:15. Kad arī var sākt rīkot svinības. SĀKUMAM ir jābūt labā laikā, īpaši pirmklasniekiem, kas skolas gaitas uzsāks pirmoreiz, kā arī tiem, kuri ir mainījuši skolas tas būs svarīgāks! Vislabākais laiks: 12:15 - 13:20 vai Superlaikā.
Kā redzams, 2.septembris sola spriedzi, raudzīsim - kādu!

2.septembris
, pirmdiena: dienas garumā ir liela planetārā spriedze, ko pastiprina Mēness "Pārdomu diena". Vienīgā labvēlīgā "saliņa", kad ieteiktu bērnam jau atrasties skolā (kaut vai oficiālā daļa sāks krietni vēlāk - būtu no 8:48 - 9:56 (precīzi!), Jupitera stundā un vēl labvēlīgajā Mēness dienā! Pēc tam jau kāpinoši aiziet dienas negatīvais fons!

Rezumē:
skolas gaitas šogad labāk sākt 1.septembrī (pat ja skola sākas 2.septembrī - aizejiet ar bērnu šajā dienā uz skolu, izstaigājat telpas, jauno klasi utt.) un ievērojiet pārējos laika ieteikumus! Izlasot katras dienas Saule sun Mēness dienas aprakstus iegūstama papildus informācija: kāda ir dienas vēlamā krāsa, kādi ieteikumi, ticējumi utml var palīdzēt iestartēt mācību gadu sekmīgi!

SVARĪGI! Ar DIžkalendāru apskatīt konkrētā pirmklasnieka un skolasbērna individuālo astroluksoforu, lai saprastu skolēnam privāti vislabvēlīgāko laiku.

 

 

Bloga sadaļas

Kristaps Baņķis

Profila attēls

Kontakti

Nobalso par blogu

3711 iesaka šo blogu

Balsot