"Melnā piektdiena": zaudējumi – uz labu!

Gaidāmā 13. maija „Melnā piektdiena" var sagādāt virkni neierastu gan pozitīvu, gan negatīvu pārsteigumu.

Tā sauktās „melnās piektdienas” astrologs pētījis kopš 2006. gada un neko ārpus normas parasti nav saskatījis, šoreiz lielās planetārās spriedzes un Dižčika ietekmē varētu gadīties sarežģītākas situācijas. Paradoksāli, ka tieši šajā dienā Saules kalendārs vēsta: laba zīme ir jebkuri zaudējumi. Tas viss kopā iet roku rokā ar Dižčika laiku, kas kādu savu ziediņu var parādīt arī šajā piektdienā, kaut lielā Dižčika seku parāde un planetārās spriedzes izlāde paredzama 20. – 26. maijā un no 30.maija un jūnija vidum. 

Kā rāda Astrologi.lv dienas astroluksofors, vissarežģītākās ir rīta un vakara stundas. “Pieredze gan rāda, ka tieši sarežģītākajā laikā jeb stresa brīdī cilvēki mobilizējas un nepieļauj tik daudz muļķību kā laikā, kad planētas palaiž grožu vaļīgāk. Tad rodas neuzmanības un muļķības kļūmes. Tieši tā var gadīties arī 13.maija dienas vidū jeb atelpas brīdī starp vairākiem planetārās spriedzes saitēm,” paredz astrologs. Pastiprināšoties arī ierasti piektdienīgas “kaites” – sastrēgumi, satiksmes negadījumi, kavēkļi. Kā rāda Astrologi.lv pētījums, piektdienu jau tā augsto rādījumu, vismaz par 25% pastiprinot spriedzes planētu ietekme.

Vislielāko spriedzi piektdien rada augošā Mēness fāžu maiņa, kas sakritusi ar piektdienu un precīzi kulminēs pl. 20:02. Kā jau daudzi ievērojuši, šis laiks parasti ietekmē veselību, noskaņojumu, attiecības un īpaši pakutina nervus maziem bērniem, dzīvniekiem un izteiktas sievišķās enerģijas nesējiem. Uzmanīgākiem jābūt arī mākslas pasaules cilvēkiem un sportistiem. Savu artavu dos arī Mēness atrašanās spozmes un ego dramatizējuma kārajā Lauvas zīmē, paspilgtinot dzīves krāsas un uzjundot emocijas.

“Tādēļ viens no svarīgākajiem dienas uzdevumiem ir lieki nesagruzīties, iedot sev brīvāku laiku, iekārtot atslodzi, iekšēji savākties un neļauties sajūtām, iekārēm un baudām pār mēru! Šajā dienā labāk uz nevienu nepaļauties, neko negaidīt. Uz savu emociju kontrolēšanu esmu vērsis uzmanību arī citās melnajās piektdienās un tas ir vietā arī šoreiz,” uzsver Kristaps Baņķis.

Astrologi.lv cikliskais Mēness kalendārs vēsta: “Patiesības diena, saistīta ar pateicību un uzticību. Nekādu avantūru. Jāsamierinās ar citiem, jādod parādi, labdarība. Svarīgas lietas atlikt uz rītdienu. Šodien ir atslābums, tāpēc rīcībā var tikt pieļautas nopietnas kļūdas. Nedrīkst melot, dusmoties. Rūgti atmaksāsies pļāpīgums, nespēja turēt mēli aiz zobiem, nepatiesi solījumi.”

 

13. maija Saules dienas ticējumi māņticīgajiem

Laba zīme ir jebkuri zaudējumi – tie ir labvēlīgi.

Sīki naudas un īpašuma zaudējumi – atbrīvošanās no karmas. Pat ja apzog – tā ir  atbrīvošanās zīme no nevajadzīgām problēmām, kas pāries pie zagļa.

Labi dāvināt ziedus, noplūktus iepriekšējā diena.

Atmosties ar putnu dziesmām – liels prieks un veiksme tuvākajā laikā.

Ja uzkrīt putna spalva – veiksme, vinnests, bagātība.

Ja mājās uzzied ziedi vai kāds negaidīti uzdāvina puķes podiņā – prieka un laimes zīme.

Ja, izejot no mājas, kaut ko aizmirst – labāk palūgt tuviniekiem iznest, bet nekādā gadījumā nespert kāju pāri slieksnim – liecinās, ka dzīves ceļš ir kļūdains.

Nedrīkst pacelt to, ko atrod, uzņem sevī svešu karmu.

Ja novīst puķes – slimība, skumjas, izputēšana.

Slikta zīme – zibens.

Dienas enerģētiku arī paši varat nolasīt populārajā www.astrologi.lv Mēness kalendārā: http://www.astrologi.lv/meness_kalendars/kalendars/ 

Skaitļa “13” numeroloģiskā nozīme

Kristaps Baņķis skaidro, ka skaitļa „13" vibrācijas allaž paliek nemainīgas: “„1” iemieso Saules simbolismu, jebkuras personas vai notikuma patību, centriskumu, esību, bet „3” saistāms ar Jupiteru, kas simbolizē skološanos, sabiedriskumu, pasaules uztveri. Rezultātā skaitļu mijiedarbība „1+3” rada „4” jeb Mēness mezglu Rahu – stabilitātes, cēloņu-seku ievērošanas galarezultātu. Varētu teikt, ka vienmēr 13. datumā ieteicams pieturēties pie atziņas: „Domā, ko domā”. Ikvienai rīcībai, kas paveikta jebkurā 13. datumā būs lielāka karmiskās „lupas” uzraudzība nekā citiem datumiem. 

"Cita lieta ir kolektīvās apziņas sētās šaubas vai bailes, kas vienu vai otru skaitli „pagriež” izpausmju disharmoniskajā virzienā. Tā kā ne viens skaitlis nav ne labs, ne slikts, tā izpausmes ir atkarīgas no tā vai pieslejamies pozitīvam skatījumam vai izmantojam konkrētā skaitļa negatīvi lādēto „ēnu”. Un te lielu lomu spēlē tādi subjektīvi faktori kā „ar kuru kāju no gultas izkāpsi"," komentē Kristaps Baņķis. 

"Ja kāds 13. datumā pamostas ar domu, ka būs slikti, tad palielinās varbūtība, ka kaut kas tāds arī notiks. Domas ir kā uz noteikta viļņa noregulēta antena, kas agri vai vēlu savu kanālu noķers! Pats rada situāciju un pats pēc tam priecājas, ka viss apstiprinās. Ja pieņem, ka „13” nes nelaimi, padomājiet, kā klājas cilvēkiem, kuri šajā datumā ir dzimuši. Tur taču būtu jābūt iemiesotām visām nelaimju nelaimēm! Taču tā nav! Tomēr pastāv iespēja, ka šiem cilvēkiem konkrētā cipara piesātinātā diena var radīt lielāku un atbildīgāku notikumu gūzmu,” stāsta Kristaps Baņķis.

Bloga sadaļas

Kristaps Baņķis

Profila attēls

Kontakti

Nobalso par blogu

3711 iesaka šo blogu

Balsot