Diž-Čika nedienas

No 5. janvāra pl. 15:05 līdz 25. janvāra pl. 23:49 gaidāms Diž-čika laiks.

Tas nozīmē, ka biznesu, publiskās runas, visa veida kontaktus, tirdzniecību, pirkumus un transportu ietekmējošā planēta Merkurs uzsāk retrogrādo jeb ačgārno kustību.

Šādas debesu cilpas iespaidā saskarsimies ar nepārdomātiem vai netālredzīgiem politiskiem, ekonomiskiem lēmumiem un darbību, kuru sekas izjutīsim vēl ilgi, vēsta astrologi.lv.

Privāti tas nozīmēs arī sarežģītu karmisku uzdevumu risināšanu, bijušo partneru un senu problēmu atgriešanos, nevajadzīgus pirkumus, pārpratumus, dažādu veidu sastrēgumu un tehniskus sarežģījumus.

“Galvenā problēma ir sava laika izmantošana. Laiku šķiedīsim veltīgi, tas “pazudīs” vai arī tiks notrallināts ikdienas nebūšanās,”  uzsver astrologs, Diž-čika termina ieviesējs un ilggadējs izpausmju novērotājs Kristaps Baņķis.

Kā norāda astrologs, 4. janvāris ir nozīmīgs datums, kad veiksmīgi norealizēt savas ieceres pirms Dižčika sākuma. Savukārt Diž-čika spēks un nebūšanas izlādēsies tieši 18. – 24. janvāra nedēļā.

Astrologi.lv atgādina, ka no 11. decembra līdz 8. februārim, kad sāksies Ugunīgā Pērtiķa gads, dzīvojam “Pārejas laikā” uz 2016. gadu. Tādēļ nevajag sasteigt nedz darbus, nedz tālejošus plānu īstenošanu.

Svarīgāko jāatliek uz februāri, kas ir labvēlīgākais svarīgāko darbu mēnesis gada pirmajā pusē, jo no 25. marta līdz 13. augustam sākas Biznesa tukšgaita un būvniecībai nelabvēlīgs periods. Vissarežģītākais periods būs no 28.aprīļa līdz 22.maijam, jo apvieno 3 planētu problemātiskos periodus. 

Apzinotie, ka 2016. gads ir kā nosēts ar sarežģītu planētu stāvokli un īpaši skars uzņēmējdarbību, astrologs radījis īpašo Biznesa cilpu kalendāru. Tajā apkopoti vissvarīgākie labvēlīgie datumi labklājību veicinošām nodarbēm.

Svarīgākās planētu cilpas un to nozīme labklājībai un uzņēmējdarbībai 2016. gadam aprakstīti Biznesa cilpu kalendārā. http://ej.uz/biznesacilpas


Sīkāk par Diž-Čika laiku: http://ej.uz/dizciks

Svarīgāko biznesa astroloģijā uzzināsi www.astrobizness.lv

Astriologilv twitter kontā kā #astrobizness var uzzināt aktuālāko.

Bloga sadaļas

Kristaps Baņķis

Profila attēls

Kontakti

Nobalso par blogu

3711 iesaka šo blogu

Balsot