Rudens biznesā

No 23. augusta pl. 7:46 līdz  23. septembra pl. 5:29

Saule atradīsies Jaunavas zīmē.

Saprotot Jaunavu, Tu labāk sapratīsi laiku. Jaunavas apraksts.

Biznesa dzīvē mēnesis dalās pirms un pēc 14. septembra.

Minētajā datumā Marss pāriet sev simpātiskā Strēlnieka zīmē, radot papildus izaugsmes iespējas, vēli optimistiskāk skatīties uz savu resursu sadalījumu, kā arī iekarot jaunu tirgu. Malā tiek noliktas bailes par finansēm.

Tomēr ieteicams nestrēbt karstu, lai arī septembris joprojām ir viens no gada labākajiem biznesa mēnešiem, tomēr starp daudzajiem spriedzes periodiem (piem. 7.-11.09.) jāmeklē ļoti sekmīgas drošības saliņas. Tās ir norādītās sekmīgākās mēneša dienas raksta noslēgumā. Viens no destruktīvākajiem un biznesa ilūziju sabrukuma periodiem, kurā loģiski neiesaka arī neko sākt jaunu un slēgt līgumus, izdarīt būtiskus pirkumus ir 22. septembris, kad Marss veido spriedzi ar Neptūnu. Vismaz piecas dienas pirms tam laiks ir rūpīgi jāvētī un jāsalīdzina ar savu individuālo luksoforu (ASTRO VIP) savas ikdienas aktivitātes. Laika īpatnība, ka daži iegūs – vairākumam zaudējot. Proti, ja esi labi sagatavojies, sagaidīsi konkurentu kļūmi. Varbūt nav īsti godīgi...

Kādēļ ir tik būtiski maksimāli izmantot  septembri? Tādēļ, ka 4. – 25. oktobrim mūs sagaida Dižčika laiks un starpaptumsu periods. Tas ir bēdīgs laiks sekmīgam un pārdomātam biznesam.  Kad karmas rast griežas uz pilnu sparu, skrienot pēc naudas var tikt samalts vai vismaz paslīdēt pamatīgi kāja... Daudziem biznesmeņiem, kas nodarbojas ar sportu tas būs arī burtiski – traumas, samežģījumi utml., rādot – apstājies jel, draugs, un padomā. Latviski – lēnām pār tiltu, draugi!

Spriedze - 22. septembris Marsa un Neptūna spriedze

SEPTEMBRA sekmīgās dienas: 5., 12., 15., 19., 26.  

Maģiskās dienas, kad var ietekmēt nākamo 8 dienu ciklu, jeb nebūt pasīvam likteņa plūdumā: 3., 11., 20., 29.

 

No 23. septembra pl. 5:29 līdz 23. oktobrim pl. 14:57

Saule atradīsies Svaru zīmē.

Saprotot Svarus, Tu labāk sapratīsi laiku. Svaru apraksts.

  • Dižčika laiks

Divi labākie gada mēneši – augusts un septembris - aiz muguras un oktobris jau vairs nelutina. No 4. oktobra pl. 19:57 līdz 25. oktobrim pl. 22:11 ir Dižčika laiks jeb Merkura retrogrādā cilpa. Pamatā tas paver ceļu pagātnei, skatu atpakaļ, rada virkni notikumu, no kurām maz jēgas, kā arī vieš daudz neskaidrību un kā viltīga lapsa nomāna pēdas.

Pamatīgāk par Dižčika laiku.

http://astrologi.lv/meness_kalendars/cika_laiks/

http://www.astrologi.lv/blogi/astro-abc/Raksti/1145/PLANETU-CILPAS-2014/

  •  Starpaptumsumu periods

Zvaigznes kopā ar Dižčika laiku „palutinās” arī ar 7. – 25. oktobra Starpatumsumu periodu.

Karmas trauks ir plaši atvērts un uzsūc visa veida informāciju un Tavu darbību., Tu tiec pakļauts īpašai iekšējais-augšējai kontrolei. Īstais laiks nodzīvot savu izpausmju labāko – teicamnieka versiju. Atmaksāsies, kad šajā laikā izmestais bumerangs vēlāk nāks atpakaļ. Ko sēsi – to pļausi!

Biznesā pamattoni noteiks mērķtiecīgi ekspansīvais Marsa stāvoklis Strēlnieka zīmē, kas sīkāk aprakstīts iepriekšējā prognozē.

Tomēr pastāv augsts risks aizskriet „ratiem pa priekšu”. Dēļ valdošās Merkura cilpas jeb Dižčika no 4. oktobra. Faktiski viss oktobris biznesa stabilai attīstībai un izaugsmei ir liegts. Atliek cerēt uz iepriekš iesākto darbu veiksmi, esošo darbu pabeigšanu, sakārtošanām, pārskatīšanām un idejiskām darbībām, plānošanām, ko apstiprina pēc 25. oktobra.

Svarīgi brīži, kad var pamainīt bizness ritmu, ir 25. septembra vakars un 26. septembris (izņemot čika laiku).

Pēc tam tikpat labu laiku jāgaida līdz 27. oktobrim.

Jupitera Urāna harmonija - 25. septembrī. 

 

OKTOBRA sekmīgās dienas:  5., 14., 17., 20., 27.

Maģiskās dienas, kad var ietekmēt nākamo 8 dienu ciklu, jeb nebūt pasīvam likteņa plūdumā: 8., 17., 26.

 

Astro luksofori

Lietderīgi, ja pēta katras Dienas luksofori un jāķer labie brīži, lai paveiktu kaut ko svarīgu. ASTRO VIP un 65 dienu abonentiem esam ieviesuši pie ikdienas e-pasta saņemtajiem jaunumiem arī visiem kopējā un individuālā luksofora pārskatu ar lietošanas pamācību.

Šādu attēlu ar luksoforiem arī Tu vari saņemt katru dienu e-pastā.

 

Planētu cilpas 

Sīkāk par nozīmi lasīt attiecīgā laika DIENAS ASTRO FONS. Arī turpmāk katras dienas planētu aspektiem jāseko līdzi pašam mūsu izstrādātajā palīgā, projekta „Pats sev astrologs” ietvaros.

 

Vēlu Laimi, ar Dievpalīgu! 

Bloga sadaļas

Kristaps Baņķis

Profila attēls

Kontakti

Nobalso par blogu

3711 iesaka šo blogu

Balsot