81 diena biznesa tukšgaitā

No 1. marta līdz pat 20. maijam sākas biznesa tukšgaitas periods, kura laikā nevajadzētu dibināt uzņēmumus, slēgt līgumus, iegādāties nozīmīgus pirkumus un iekārtoties ilgtermiņa darbā. Ja Tev šajās dienās bija padomā svarīgi darbi, tad neatliec tos un paveic 1. martā no pl. 10 līdz pl. 18. Šis ir īpašs laiks ar būtisku ietekmi uz ilgu periodu, kad jāpaveic viss svarīgākais, piemēram, jāslēdz līgumi, jāiegādājas lieli pirkumus vai vismaz jāpavēsta par savām iecerēm publiski. 

Astrologi.lv veidotājs Kristaps Baņķis norāda uz notikumu hronoloģiju: „Vispirms pārdzīvojām decembra nogalē un janvārī mīlas lietas traumējošo Veneras cilpu. Tai sekoja debesu Dižčika laiks no 6. līdz 28. februārim, kas atnesa nopietnas komunikāciju problēmas, pārpratumus, dažādu elektroniku un tehniku nobrukumus. Tik tikko būsim atguvušies no šīm nedienām, kad no 1. marta līdz 20. maijam stafeti pārņems Marsa cilpa un dienu vēlāk – Saturna cilpa – līdz pat 20. jūlijam. Abas ir nozīmīgas planētas uzņēmējdarbības videi, tādēļ vietā būtu salīdzinājums par ilgstoša biznesa tukšgaitas periodu.”

Astrologs dara vērīgus, ka starp planētu cilpām radies neliels „starpbrīdis”. Lai arī Dižčiks beidzas 28. februārī pl. 16, piektdien tukšā Mēness pēdējā diena neļauj izvērst saturīgas aktivitātes. Savukārt, 1. martā pl. 10:00 iestājas Jauns Mēness cikls un līdz Marsa cilpas sākumam pl. 18:23, var startēt ar nozīmīgiem lēmumiem un darbiem. Īpaši tādēļ, ka pirms savu cilpu mešanas Marss un Saturns ir uzkrājuši sevī milzīgu enerģijas potenciālu. Tādēļ šīs 8 stundas ir zelta vērtē kaut kā būtiska uzsākšanai, nostiprināšanai, līgumu slēgšanai, svarīgiem paziņojumiem, pirkumiem un citām saturīgām darbībām.

Par planētu cilpās dzimušajiem

„Īpašs stāsts ir par cilvēkiem, kuru dzimšanas brīdī Marss vai Saturns bija retrogrāds. Viņi šo periodu no 1. marta līdz 20. maijam uztvers kā savējo. Tieši citādāka pasaules uztvere, novirze no vairākumu „normas”, Saturna un Marsa cilpā iedzimtos padara esošajā periodā konkurētspējīgākus. Viņi labāk pazīst šo laiku, kā vidi, kurā dzīvo kopš dzimšanas. Tas būtu salīdzināms ar filmas specefektu ainu, kad palēninājumā esošajiem garām nozib persona ikdienišķā solī. Šādā cilpu periodā dzimušie izcelsies ar raitāku notiekošā uztveri, gatavību risināt sarežģījumus. Viņi kļūs noderīgi. Pārējie lielākoties jutīsies kā no laivas izmesti, nelīdzsvaroti, neadekvātām darbībām apsēsti. Tomēr šo cilvēku īpašais pasaules redzējums un radušās izdevības nemaina planētu cilpu diktātu, proti, tikai retais, ņemot vērā visas personas horoskopa īpatnības, līdz 20. maijam var dibināt uzņēmumu,” uzsver astrologs.

Vai Tu esi dzimis retrogrāda Saturna un Marsa periodā? Noskaidro!

Vai esi dzimis Dižčika laikā? Noskaidro!

Uzņēmēja sekmīga laika plānošana

Planētu cilpas biznesā

Kad Zeme savā riņķojumā ap Sauli panāk planētu, tā "apstājas" un sāk pārvietoties šķietamā atpakaļvirzienā – retrogrādi. Raugoties no Zemes, planētas pārvietodamās "met cilpas". Planētas kā noteiktas informācijas nesēji pārrauga atbilstošu darbību Zemes dzīvē. Retrogrādo cilpu laikā notiek planētas ietekmes pārlikšana no redzamas darbības un “kustības uz priekšu”, uz planētai atbilstošu procesu bremzēšanu, resursu pārdali, pārskatīšanu, atgriešanos pie iepriekšējām iestrādēm, pie atkārtojuma.

„Ilgstoši sadarbojoties ar uzņēmējiem, izpētīts, ka tieši planētu cilpu pārzināšana ļauj sekmīgāk vadīt biznesu un gūt peļņu, kamēr citi cīnās ar to pašu cilpu radītajiem šķēršļiem. Šim nolūkam esmu radījis unikāli veidotu cilpu kalendāru, ko dāvāju visiem klientiem, un tas ir iegūstams astrologi.lv. Esmu arī aprakstījis metodes, kā uzņēmējiem praktiski noderīgi nodarboties ar laika plānošanu, ņemot talkā astroloģijas un numeroloģijas izstrādes. Rezultāti ir vairāk kā pārsteidzoši, par ko katrs var pārliecināties pats ar savu pieredzi,” uzsver K. Baņķis.  

Tieši planētu cilpu savstarpēja pārklāšanās, kas nemaz tik bieži negadās, gada pirmajā pusē nosaka šādas vēl pērngad astrologa izteiktās prognozes: „Gada pirmā puse domāta plānošanai, jauniem iespaidiem, apņēmības un kontaktu veidošanai, bet gada otrajā pusē tas viss jāiemieso jau konkrētās darbībās. Tādēļ krājam spēkus gada otrās puses lielajiem darbiem un nešķiežam resursus priekšlaicīgi! No 6. februāra līdz 20. maijam ir biznesa tukšgaita, liegums jaunām darbībām, uzņēmu dibināšanai, būtiskiem iepirkumiem un līgumiem, kas vērsti ilgtermiņā. Faktiski pirmo pusgadu visu var darīt no pozīcijas – pagaidām. Lauvas tiesa laika atvēlama reorganizācijām, pārskatīšanai un sakārtošanai. Šajā laikā uzzināsiet, cik dārgi maksā kļūdīšanās, tādēļ jāpielāgojas mainīgiem apstākļiem un jānodrošinās pret provizoriskiem riskiem.

Kā jau esmu vēstījis, līdz pat 2015. gadam jebkuru aizdevumu ņēmēju gaida ekonomija, pacietība, grūtības, askētisms, izturība un pieticība. Ja tas viss apmierina, var droši ņemt kredītu! „Atnācu, ieraudzīju, uzvarēju” koncepcija nederēs. Daudz sekmīgāks laiks ilgtermiņa darbībām planētu „piedāvājumā” vērojams pēc 2014. gada 20. jūlija.”

Uzņēmēju astrologs norāda, ka planētu cilpu laikā jaunu uzņēmumu dibinātājiem vai jaunu sistēmu ieviesējiem būs jāsaskaras ar grūtībām visā turpmākajā uzņēmuma mūžā. „Izeja ir dibināt tikai tādus uzņēmumus, kuros paredzētas strukturālas – statusa maiņas. Jāparedz, ka būs iespējami lielāki bankrota draudi, lēnāka attīstība un būtiski iekšēji šķēršļi. Skaidrs, ka labākā laikā dibināti uzņēmumi cilpu laikā izveidotajiem aiztrauksies garām vēja spārniem. Īsos un uz naudu strukturētos mērķus šajā laikā dibinātie uzņēmumi "nepacels", turklāt tie kļūs vēl par slogu vai "enkuru", kuru grūti pamest un kurš (ne)redzami traucē. Tiks apdraudēti tālejoši plāni, to izstrāde un virzība uzņēmējdarbībā, politikā un jebkur, kur vajadzīga konkrētība, kārtība un noteiktība. Faktiski esam attīstības bremzēšanās periodā. Kas notiek ar auto, ja spiež uz gāzi, bet norauta „roķene”, sapratīs katrs. Domājams, ka tiks nopietni paralizēta jebkura uzņēmuma darbība, ja ar to saprot gāzes spiešanu grīdā,” paredzamās problēmas uzskaita astrologs.

 

Saistītie materiāli

Astrologi.lv astrologu komanda nodarbojas ar strukturālu uzņēmējdarbības izvērtēšanu, sniedz ieteikumus un nosaka labākos datumus uzņēmumu izveidei un attīstībai. Galvenā Astrologi.lv komandas speciālistu atšķirība no „astropsihologiem” ir tieši uzņēmējdarbības praksē pārbaudītā pieredzes bagāža. Jāatzīmē, ka Astrologi.lv 2012. gadā veiksmīgi noslēdza Hipotēku un Zemes bankas „Altum” aizdevuma atmaksu, saņemot grantu astroloģijas projektu izstrādei. 

Astrologi.lv ir vadošais astroloģijas vortāls Latvijā, kur apkopota informācija par visām norisēm un prognozēm astroloģijā, un tajā pulcējas redzamākie Latvijas astrologi.

Kristaps Baņķis ir Astrologi.lv, Numerologi.lv, Latvijas Numerologu biedrības dibinātājs.

Planētu cilpu kalendārs

Saturna skola

Planētu cilpu vizuālu atspoguļojumu var atrast Astrologi.lv Youtube kontā

Planētu cilpas un kopējais katras dienas astroloģiskais fons

Astrologs sadarbībā ar laikrakstu „Dienas Bizness” un „Lursoft” veicis apjomīgu pētījumu, kurā pierādīts, ka tieši planētu stāvoklis būtiski ietekmējis uzņēmumu dzīvotspēju. Astrologi.lv biznesa astroloģijas sadaļā.

Par gaidāmo planētu cilpām un to individuālo ietekmi var uzzināt projektā www.superhoroskopi.lv.

Katra mēneša prognozes

Bloga sadaļas

Kristaps Baņķis

Profila attēls

Kontakti

Nobalso par blogu

3711 iesaka šo blogu

Balsot