Gada prognožu skice Latvijai

Līdz ar Saules ieiešanu Auna zīmē 2015. gada 21. martā plkst. 00:45, sākas jaunais astroloģiskais gads un Pavasara Saulstāvju gadskārtu ritējumā. Tas ir spēcīgs notikums, kas nosaka visa gada kopējo toni, līdz pat nākamajam pavasarim.

Klasiskā astroloģija uz precīzo Saules ieiešanu Zodiaka pirmsākuma – Auna zīmē – mēdz sastādīt horoskopu. Tā teikt, piedzimis jauns gads konkrētā laikā un konkrētā vietā, šajā gadījumā Rīgā.

2015. gads = JUPITERA GADS

Astroloģijā lielais planētu pāris, kas simboliski nosaka sabiedriskos procesus visā paasaulē ir Jupiters (devējs, lielums) un Saturns (ierobežotājs, ņēmējs). 

Saturns - simboliskā "Taisnīguma un spaidu ministrija".

Jupiters - simboliskā "Iespēju un attīstības ministrija". 

Abas kopā ir atbildīgas par izaugsmi, tik katrai sava metode... Jupiteram - (karmas) burkāns; Saturnam - (karmas) pātaga. Maldīgi uzskatīt, ka ar Saturnu saistāms tikai kaut kas slikts, bet ar Jupiteru tikai labs. Jupiters bieži vien kā debesu raugs var uzraudzēt arī daudz, lielas nepatikšanas, bet Saturns kā precīza adata var stabili sadiegt pat mikroskopiskas nepilnības.

Fakts, ka jaunajā astroloģiskajā gadā ieejam, esot tā saimniekam retrogrādam, bet labvēlīgā augošā mijiedarbībā ar Mēnesi (tauta) ir pats par sevi interesants un astroloģiskas izpētes vērts. Latvijas horoskopā tas akcentē uzkrājumu, tautiskās apziņas maiņu un finanšu tēmas pastiprinātu nonākšanu dienaskārtībā. Arī lielāku ieguvumu banku sektoram...

Saturna skola

Paredzējumi 

Ekonomiskās grūtības un neizdevīgi uzņēmējiem nosacījumi no valsts institūcijām.

Valsts kontroles pastiprināšanās.

Banku izaugsme un jauns kreditēšanās bums.

Naudas pieplūdums zinātnes segmentam. Dzirdēsim par vēl kādu uzlecošo Latvijas IT zvaigzni.

Liela aktivitāte sakaru un transporta sektorā. Bet ar lieliem kavēkļiem un atlikšanām. Spriežot pēc valsts horoskopa, Rail Baltic var tikt izvēlēta ne tā sekmīgāka versija.

Lielāka vietējo pašvaldību dominante politikā un ietekme valstī.

3. astromājas ieteikē kaimiņvalstu ietekme uz valstiskumu(Saturns ASC) apliecina tiešākus draudus, kas izpaustos kā spiediena izdarīšana! Kā rezultātā var tikt pieņemti sabiedrības akceptēti, bet citos laikos nepopulāri lēmumi.

Valsts horoskops tomer ir gana dinamisks un Tēvzemi sargājošs, tādēļ nevar izlēgt arī tiesu valstiskuma apdraudējumu. Sabiedrisko sajūtu un baiļu līmenī – pavisam droši!

Kopējais valsts horoskops uzrāda valstiskumam saliedējošās tendencies. Lai arī ar brīžam revolucionārām metodēm.

Ja raugās no dzīvības briesmu viedokļa, valsts horoskops nav tik dramatisks.

Īpašuma apdraudējumi. Jāapdrošinās.

Saturna atrašanās uz ASC apliecina izaugsmes bremzēšanos un valsts dominanti pie jebkura aizsākuma, birokrātismu un pārlieku piesardzību (retrogrāds). Iespējama atgriešanās pie agrāk pielietota uzstādijuma, normām vai kārtības.

To apliecina arī savietojums ar Valsts 1918.11.18. horoskopu.

Var tikt aizsākti neveiksmīgi būvprojekti.

Lauksaimniekus būtiski ietekmēs laika apstākļi un kaimiņvalstu ekonomiskā politika.

Mežsaimniecībai un Zivsaimniecībai labāki laiki, izaugsme.  

Postoši negaisi.

Pastiprinās ugunsgrēku un ūdensbīstamība, kā arī dabas katastrofas.

Izglītības sistēmai dinamisks bet neveiksmīgs planētu izvietojums.

Sīkaka prognoze lasāma ŠEIT

Gada Numeroloģiskā prognoze: http://astrologi.lv/horoskopi_prognozes/prognozes/gada/

Notikumi, kas ietekmēs gadu, jo pārklājas ar Pavasara punktu

JAUNMĒNESS 20.03.2015 pl. 11:36 (Evijas Bāres prognoze)

Izlasāma ŠEIT

Pilns Saules aptumsums 20. martā.

Aptumsums būs redzams Atlantijas okeāna ziemeļos,  Fēru salās, Norvēģu jūrā, Ziemeļu Ledus okeānā un Svalbāras arhipelāgā. Aptumsuma daļējā fāze redzama Atlantijas okeānā, Eiropā, Ziemeļāfrikā, Grenlandē un Ziemeļu Ledus okeānā.

Aptumsuma maksimums plkst. 11:45:39 (pēc Latvijas laika) Norvēģu jūrā, netālu no Fēru salām un Islandes, kur pilnās fāzes ilgums būs 2m46,9s.

Latvijā aptumsums būs redzams kā daļējs ar diezgan lielu fāzi - aizsegtās Saules daļu. Aptumsuma gaita Rīgā:

Daļējās fāzes sākums – 10:55;

Maksimālās fāzes (0,775) brīdis – 12:04;

Daļējās fāzes beigas – 13:13.

 

Katra individuālais gads sākas Dzimšanas dienā. Astrologi.lv uzsver un paskaidro, kādēļ tā veiksmei jāsvin 12 dienas: http://www.astrologi.lv/astro_karte/dzimsanas_diena/