Situācija - Pāris draudzējas pāris gadus, bet nespēj izveidot harmoniskas attiecības un vienoties par kopīgu dzīvošanu. Aspekti ir daudzi, kas ir pat ļoti labi saderībai, kā piemēram, sievietes venēra savienojumā ar vīrieša sauli un mēnesi. Sievietes jupiters sekstilā ar vīrieša sauli/mēnesi. Bet šoreiz paskatīsimies DAŽUS iemeslus, kas viņiem traucē veiksmīgāk attiecībām.

P.S. Abas iesaistītās personas ir atļāvušas izmantot viņu datus un analīzi.


Sievietes karte. 

    Sievietes kartē marss ir auna zīmē un atrodas 10. mājā un opozīcijā ar sauli – spēcīga vēlme sacensties, rīkoties ātri, bieži arī nepārdomāti. Marsa kvadratūra ar neptūnu – šķēršļi sasniegt karjeru dēļ neskaidrībām veselības jomā (neptūns 6. mājā), līdz ar to arī grūtāk redzēt vīrieša patieso motivāciju. Diezgan liela idealizācija, ilūzija un sapņi par iepazīto vīrieti, kas vēlāk nāk, kā liela vilšanās, kad sastopas ar realitāti. Sievietei saulei un marsam sekstils ar jupiteru 12. mājā, līdz ar to bieži arī dziļās krīzēs uzrodas kāds labvēlis, kas glābj no situācijas.

     Sākumā sievieti piesaista aktīvi, drosmīgi vīrieši, kas ir gatavi izrādīt iniciatīvu karjerā, sociālajā statusā (marss 10. mājā). Vīrieši, kas daudz nedomā, bet rīkojas. Kas ir opozīcijā ar viņas sauli ( 4. mājā), dodot to, ka tomēr kā vīru, bērnu tēvu sagaida praktisku vīrieti, saimniecisku, vairāk introvertu, vērstu uz ģimeni. Kas jau rada iekšēju spriedzi, jo no vienas puses gribas to vīrieti, kas iet ārā, sasniedz sasniegumus, bet no otras puses gribas to praktisko vīrieti, kas ir kopā ar viņu ģimenē. Kas jau attiecībās dod problemātiku. Ja vīrietis tikai strādā, cenšas sevi pierādīt darbā, tad viņas iekšējā opozīcija rada agresiju, dusmas, jo gribas, lai viņu atbalsta mājās, palīdz. Jāņem vērā, ka 4. mājā atrodas dienvidu mezgls jaunavas zīmē, kas dod iedzimtu vēlmi pēc ģimenes, atbalsta no otra cilvēka, vajadzību ar visu dalīties ar otru pēc tādiem standartiem, kā viņa  domā, ka ir "pareizi". Bet dzīve dod tieši situācijas un partnerus, kur otrs ne vienmēr  atbalsta, ne vienmēr dalās ar visu un savā veidā rada haosu viņas dzīvē. Tas ir viņai vajadzīgs, lai viņa piepildītu sevi vairāk caur ziemeļu mezglu zivs zīmē, kas viņai māca īstu mīlestību, otra pieņemšanu.

       Kā arī ļoti būtiska lieta ir, ka sievietei dispozīcijas ķēdītē atrodas mars atsvešinātības zonā, kas dod to, ka attiecības ar vīriešiem būs diezgan problemātiskas vienmēr. Jo sieviete ir instinktīvi ar mednieces izjūtu, vēlmi pati iekarot otru un pēc tam spēj ātri pamest, nomainīt uz citu vīrieti. Jo iekšēji ir kādi kompleksi, nepārliecinātība par sevi, kur ar otra pamešanu to vēlas noslēpt. Ar domu esmu pati stipra, pati ar visu tieku galā un man jau otru nevajag.. Bet patiesībā grūti atrast savu pašvērtību un ir gatava ātri uzsākt citas attiecības, kur cer, ka otrs apstiprinās, cik viņa ir īpaša. Bet būt jāmēģina celt pašvērtību pašai, nevis gaidīt no otra.  Jāmācās nedomāt par vīriešiem sliktu, bet sūtīt daudz siltumu, labus vārdus, piedošanu.

        Attiecībā uz sievietes karti mēs varētu vēl daudz analizēt, gan saspringto venēru, gan izraidīto mēnesi 7. mājā, mēness kvadratūra ar merkūru (daudz pārprasta komunikācija attiecībās, it sevišķi par bērniem) utt. Te ir pietiekami daudz iemesli, kas jau pašai sievietei traucē, lai veidotu veiksmīgas attiecības.

Vīrieša karte.

       Sieviete ir neapmierināta, ka vīrietis viņai nepalīdz finansiāli. Ko mēs redzam vīrieša kartē? Finanšu māja mežāža zīmē, līdz ar to viņš ir savā veidā skops, ar tendenci krāt un daudz nedalīties ar citiem. 2. mājas pārvaldnieks 10. mājā  - pārņēmis attieksmi par finansēm no tēva, kur arī viņa ģimenē katram ir sava nauda. Viņš iegulda naudu nekustamajos īpašumus, krāj kontā, jo tas viņam dod drošības sajūtu. Bet viņam ziemeļa mezgls ir 8. mājā, kas dod viņam potenciālu ar laiku dalīties vairāk ar otru.

     Vīrietim marss atrodas 7. mājā ar diviem spēcīgiem konflikta aspektiem. Kas liecina, ka vīrietis pēc dabas ir konfliktējošs, kur caur svarisko principu viņš cīnīsies par to, kas ir taisnīgi un, kas nē. Savukārt sinastrijā ar sievieti tas tikai pastiprinās, jo savstarpējie marsi viņiem ir kvadratūrā un vīrieša saturns opozīcijā ar sievietes marsu. Kad viens grib izrādīt iniciatīvu, tad otrs negrib, kas ar laiku abiem atņem enerģiju. Kaut vai, situācija par pārvākšanos vienam pie otra. Kad viens ir gatavs pārvākties, tad otrs nē un tā uz riņķi, līdz beigās abi ir noguruši un vēlas šķirties. Kā arī vēl merkūri kvadratūrā, kas neatvieglo šo situāciju komunikācijas ziņā.

      Aizejot atpakaļ pie vīrieša marsa kvadratūras ar jupiteru/saturnu (10. mājā). Tas dod grūtības apvienot attiecības ar karjeru. Vienmēr sajūta, ka nav pietiekami labs gan attiecībās, gan sadarbībā ar citiem cilvēkiem.Bieža problemātika ar priekšniecību.  Marss ir vājā zīmē vēzī, līdz ar to, jo spēcīgāka vēlme sevi pierādīt, kā vīrieti, pastāvēt par sevi. Kas visbiežāk izpaužas, ka uzsākot attiecības jau ieņem aizsardzības/piesardzības lomu. Vai tas der sievietei, kurai marss ir auna zīmē? Domāju, ka nē. Ar laiku viņai var pietrūkt, ka vīrieti nerīkojas aktīvi attiecībās, baidās, daudz emocionālas sūdzības.

 

Sinastrijas karte,  kur sievietes karte iekšējā aplī. 

 

 

      Sievietes mars ir kvadratūrā ar vīrieša marsu. Kas dod atšķirīgu iekšējo dinamiku, spontanitāti un to, kā vēlas darboties. Kas abiem veido iekšējo spriedzi, konfliktus, strīdus un sliktākajā gadījumā fizisku aizskaršanu.  Vīrietim var likties, ka sieviete bieži ir par ātru, neapdomīga, pat agresīva. Savukārt sievietei liekas, ka viņam par daudz vajag emocionālo atbalstu un iedrošinājumu. Jāņem vēl vērā, ka vīrietim ir spēcīgs lauvas akcents, kas ar gadiem tikai pastiprināsies, līdz ar to bez dramatizēšanas neiztikt.  Sinastrijā sievietes mars iekrīt vīrieša 4. mājā, līdz ar to viņam ir grūti viņas klātbūtnē emocionāli atpūsties (kas būtu izteiktāk, ja dzīvotu kopā), viņas klātbūtne viņam rada iekšēju emocionālu spriedzi, spēj dziļi/agresīvi aizskart tēmas, kas skar viņa ģimeni, bērnību. Līdz ar to viņš diezgan ātri izvēlas braukt uz savām mājām, sakot, ka vajag sagatavoties nākamajai darba nedēļai. Bet patiesībā viņam vajag atpūsties no sievietes aktivitātes. Dzīvojot kopā sieviete pavisam noteikti neliktos mierā un liktu vīrietim būt mājās aktīvam, liktu vairāk strādāt, izrādīt iniciatīvu un enerģiju utt. Kas viss protams, atkal novestu pie strīdiem. Labi, ka viņai ir suns un abi šo enerģiju drusku novada ejot garās pastaigās.  Savukārt sievietes kartē vīrieša mars iekrīt viņas 12. mājā. Tas savukārt nozīmē, ka vīrietis zin un māk aizskart sievietes dziļāko zemapziņu, zina viņas psiholoģiski vājākās vietas un, kā viņu apbēdināt. Un sieviete agresīvi (mars aunā) mēģina sevi aizstāvēt, lai slēptu savas vājības, ko vīrietis uztver, kā nedrošību.  

 

     Pati sieviete ir izteikti praktiska (saule 4. mājā jaunavas zīmē – patīk darboties mājā un dārzā), bet vīrietim raksturā pietrūkst zemes stihija. Līdz ar to viņš ir fiziski aktīvs, ar vēlmi kustēties, pastaigāties (uguns stihija raksturā), bet praktiskā dzīves puse viņam ir sveša. Kas viņiem rada atkal strīdus attiecībās, jo sieviete gaida to praktiskumu. Būtiski vēl tas, ka sievietes 7. mājā ir mežāža zīme. Līdz ar to nopietnās attiecībās viņa sagaida nobriedušu, praktisku vīrieti, kas uzņemsies atbildību par viņu un aizstāvību. Bet ko vīrietis sagaida no nopietnām attiecībām? Pavisam ko citu..Jo viņam ir 7. mājā dvīņa zīme. Tātad viņam nevajag attiecībās tikai praktiskās lietas, viņam vajag DAUDZ komunikāciju. Plusā 7. mājas pārvaldnieks viņam ir 8. mājā savienojumā ar rahu. Daudz komunikācijas par BEZ TABU tēmām, dažādību, daudzpusīgumu, bet sarunas, lai  vērstas uz izpranti un dziļumu. Vai grūtībās viņš baigi cīnīsies? Visticamāk, ka nē. Vīrietim būtu jāmācās neskatīties uz partneri, kā uz mazu bērnu, bet sievietei neizvirzīt tik daudz emocionālu sūdzību pret otru. Ar mēnesi 7. mājā var likties, ka redz otra cilvēka vajadzības, bet ne vienmēr tas tā ir. Jo viņa dzīvē daudz ieguldās attiecībās (ASC pārvaldnieks 7. mājā), cenšoties praktiski palīdzēt, atvieglot lietas. Un, kad otrs to nenovērtē, tad daudz pārmetumi, kritika caur mēnesi mežāzī. Bet šeit ļoti būtiski saprast vai tas, ko dod ir tas, ko vajag otram, jo mēness mežāzī ir izraidīts.

      

       Vīrieša saturns ir savienojumā ar viņas sauli (nav īsti pēc zīmes, bet ietekme tāpat ir jūtama), plusā opozīcijā ar sievietes marsu.  Kā tas ir reālajā dzīvē? Tātad sieviete, kurai saule ir 4. mājā un opozīcijā ar marsu – ir ļoti aktīva, nespēj mierīgi nosēdēt. Marss liek aktīvi rīkoties un darboties.  Bet vīrietis ar savu saturnu atnākot tā, kā piezemē sievieti, apstādina?! Kas viņu var pat nokaitināt. Var rasties sajūta, ka viss nenotiek tik ātri, kā viņa gribētu, sajūta, ka vīrietis bremzē enerģiju, neļauj izpausties viņai mājas dzīvē tā, kā viņa to vēlētos. Savukārt vīrietis caur savu saturnu var sākt sievieti kritizēt, uzskatīt, ka viņa rīkojas impulsīvi. No kā atkal izceļas strīdi un konflikti. Ja sievietei liekas, ka daudzas lietas apstājas,  tad vīrietim liekas, ka daudzas sievietes rīcības ir nevajadzīgas un liekas. Un šeit būtu būtiski sievietei necīnīties pretī viņam, ieklausīties, jo daudzi viņa padomi ir vajadzīgi. Jo vīrietim ir spēcīgs saturns. No otras puses vīrietis bremzējot viņu patiesībā cīnās ar savām bailēm. Bet vīrietis ar savu saturnu, jupiteru un venēru sievietes 4. mājā ir atklājis un ļāvis iedziļināties un izprast viņas ģimeni, tradīcijas un paaudzes. 

         Vīrieša kartē venēra atrodas jaunavas zīmē 9. mājā. Tātad viņu piesaista sievietes no citas kultūras, citiem uzskatiem, citas reliģijas utt. Kas ir šajā saderībā, jo sieviete ir no citas valsts, līdz ar to viņu tas apmierina. Plusā pati sieviete ir pēc saules jaunava, līdz ar to viņā ir tās īpašības, kas viņam patīk.  Sievietes ziemeļu mezgls iekrīt viņa 9. mājā savienojumā ar venēru, kas ļoti spilgti ir jūtams attiecību sākumā. Kas viņu gadījumā ir daudzi kopīgi uzskati par ēdienu, veselīgu dzīves veidu (jaunaviskais, uzskati 9. māja). Dodot ātri sajūtu, ka viens otru ir pazinuši jau iepriekš, sajūtu, ka viegli papildina viens otru šajos jautājumos. Kas neizlēdz iespēju, ka viņiem ir bijušas kādas tuvas attiecības jau iepriekšējās dzīvēs. Kā būtu, ja dzīvotu kopā? Es teiktu, ka ne vienmēr viņu viss apmierinātu viņā. Jo viņa venēra jaunavā jau mīlēs pakritizēt, piekasīties sīkumiem, plusā viņam mēness lauvas zīmē, kas nozīmē, ka mājas dzīvē viņam patīk sieviete, kas staigā ar sarkanām lūpām, skaļa un pozitīvi atvērta utt. Bet vai sieviete ar mēnesi mežāzī ikdienā tāda ir? Diez vai. Jā, ja izziet ārpusē, laukā, tad viņa mīl uzkrāsot sarkanās lūpas, bet mājas dzīvē viņa būs vairāk tendēta uz to, lai risinātu praktiskos jautājumus, nepatiks skaļums un ģērbties sarežģīti. Kur gan ir ļoti liels plus, ka sievietes venēra savienojumā ar vīrieša mēnesi, kas ar visu to, ka viņa var būt iegrimusi savos ikdienas darbos, viņa tomēr spēj nolasīt viņa emocionālās vajadzības un spēj pacelt viņu ar komplimentiem, uzmanību.

        Kā šis viss beigsies? Visticamāk, ka vēl turpināsies, jo saturns tik ātri nelaiž vaļā. Kā arī es teiktu, ka vīrietis šajās attiecībās jūtas labāk un novērtētāks.Vai sieviete kādu dienu būtu apmierināta ar šim attiecībām? Es teiktu, ka diemžēl nē.

         P.S Pāris izšķīrās, kad sievietes jupiters bija 7. mājā savienojumā ar mēnesi. Līdz ar to viņai tas bija ļoti viegli, jo emocionāli jutās ļoti labi. Savukārt vīrietim bija 7. mājas pārvaldnieks merkūrs opozīcijā ar saturnu. Grūti. Ļoti daudz drūmu domu.

Bloga sadaļas

Santa Gindra

Profila attēls

Kontakti

Nobalso par blogu

266 iesaka šo blogu

Balsot