Marss savienojumā ar venēru sinastrijā.

       Šis savienojums liecina par to, ka pārim ir saskaņa un saderība fiziskā ziņā. Marss simbolizē vīrišķo un venēra sievišķo, kas kopā veido fizisko pievilcību, bet vairāk dzīvnieciskā līmenī, nevis garīgā vai psiholoģiskā. Kas attiecībās nozīmē, ka abi ir gatavi reaģēt un atbildēt uz viens otra signāliem. Laulībām vai ilgstošām attiecībām šis aspekts garantu nedod, bet, kā lielu plusu gan. Bērnu un vecāku starpā tas liecina, ka viņi ir gatavi papildināt viens otru kādās spēlēs un aktivitātēs. Vai stimulēt otru vairāk darboties un uzņemties iniciatīvu. Jo šī fiziskā saskaņa palīdz diviem darboties kopā vieglāk un harmoniskāk. Biznesa attiecībās tas arī labi strādā (ja pārējā karte atļauj), kur marsa cilvēks būs tas, kurš izrādīs lielāku iniciatīvu. Kas būs arī pārī, ka mars būs iniciators kaut ko darīt, darboties, spers pirmo soli utt. Pēc teorijas saka, ka labāk ir, ja marss ir vīrietis, bet pēc prakses daudzi saka, ka ir labi arī, tad, ja vīrietis ir venēra, jo, tad vīrietis  redzot viņu, kā fiziski pievilcīgu un tas dod viņai lielākas spējas būt drosmīgākai un aktīvākai. Bet ir arī gadījumi, kad vīrietim sieviete var likties par daudz agresīva un var pat nobīties. Es tomēr domāju, ka šeit ir būtiska katra dzimšanas karte, tas ir, ko viņš sagaida no sievietes/vīrieša lomas. Ja vīrietis sagaida intensīvu, aktīvu sievieti, tad diezgan labi strādā šis aspekts, ja mars ir sieviete, bet viņš venēra.

      Bet kopumā Venērai patīk marsa ķermenis, seksuālā enerģija, ko izstaro. Savukārt marsa cilvēkam patīk mīlestiba, ko sniedz venēra. Venēra var ienest attiecībās daudzas foršas sajūtas, kas ļauj sajust, ka viens otram der, intuitīvi sajust, kā apmierināt otru.

      Tā kā šis savienojums ir enerģisks, intensīvs un magnētisks, tad ir diezgan maz ticams, ka cilvēki būs vienkārši draugi. Tas nozīmē, ka viņiem patīk sadoties rokās, skūpstīties, fiziska tuvība. Līdz ar to bieži šis labi strādā īslaicīgās, romantiskās attiecībās. Tā, kā intensitāte ir liela, tad arī ar laiku – strīdi ir neizbēgami, jo, tad tas dod sajūtu, ka mīlestība ir, ka var sajust šīs jūtas. Ja nav strīdi, tad var sākt likties, ka attiecības beigušās. Bet tie strīdi ir vairāk tādi, ka gribas nepiekrist otram, pastāvēt par savu viedokli.Šis nav konfliktējošais aspekts, kas grauj attiecības ilgtošā laika posmā.

       Piemērs no dzīves: Sieviete (venēra) savienojumā ar vīrieša (marsu), bet vīrieša saturns kvadratūrā ar sievietes venēru. Vīrietis vienmēr lapbrāt apķer sievieti, tur cieši, daudz skūpsta, bet paralēli var teikt: “Priekš kam tev vajag krāsoties? Kāpēc tev vajag tērēt naudu jaunai kleitai?” Kas nozīmē, ka sieviete jūtas nenovērtēta no vīrieša par to, kas viņai patīk un gribas, bet tajā pašā laikā viņa apskāvieni, iekāre tā, kā to visu “notušē”, nomierina uz kādu brīdi. Viens cits pāris, kur savienojums vērša zīmē jau gadiem izbauda ļoti daudz laika kopā, kas izpaužas nesteidzīgi, kopīgi gatavojot, daudz pieskārienu, masāžas.

      Daudzi par šo aspektu saka, ka ir sajūta, ka vajag vēl un vēl to cilvēku. Ka nepietiek pieskārieni un apskāvieni, gribas pēc iespējas vairāk pavadīt laiku kopā. Ja pārējā sinastrijas karte ir ok, tad visbiežāk šāds pāris nekautrēsies samīļoties, sadoties rokās publiski.

    

 

Bloga sadaļas

Santa Gindra

Profila attēls

Kontakti

Nobalso par blogu

266 iesaka šo blogu

Balsot