Planētu savienojums (stelliums) ir, kad vienā zīmē atrodas 4 un vairāk planētas, kas atrodas vienā zīmē un kopā. Cilvēks, kas ir piedzimis ar stellium, sevī nēsā milzīgu potenciālu, lai veiktu lielas, revolucionāras izmaiņas pasaulē vai ģimenē. Agrāk vai vēlāk viņiem tiek dotas iespējas, lai radītu ko jaunu. Viņiem ir tāda kā misija pabeigt veco un uzbūvēt tā vietā, ko nebijušu. Būt tiem, kas rada jaunus impulsus, idejas un sākumus. Tas bieži norāda, ka šāds cilvēks ir ienācis ģimenē, kur ir nepieciešams noslēgt karmisko apli un uzsākt dvēseliski, ko pavisam savādāku. Vai arī pasaulē- sociālajā sfērā, jo sevišķi, ja ir iesaistītas tālās planētas. Jaunībā tas var būt sarežģītāk, jo grūtāk saprast ko vēlas ģimene un ko viņa dvēsele. Kas var izpausties kā nepārliecinātība par sevi. Bet ar gadiem, caur dažādiem šķēršļiem, viņi sāk izprast arvien labāk savu potenciālu un pēc tam izpaužas ar pavisam citu spēku. Jo viņiem pietiek tam gan spēks, gan resursi, lai lauztu ko novecojošu vai nevajadzīgu. Tas ir tik spēcīgi, ka spēj aizraut citus līdzi, iedvesmot!!! Viņu uzdevums ir izprast savu unikalitāti, lai var realizēt tās lietas, kam ir paredzētas šī enerģija. Bet tas nav viegli, jo viņi paši  jūt iekšēju spiedienu uz to, ka viņiem ir kaut kas jāsaniedz un jāizdara. Un, ja tas neizdodas tik augstā līmenī kā vēlas, tad ir grūti. Ja stellium ir harmoniski aspektēts no citām planētām, tad tā sajūta nav tik izteikta, bet, ja veido vēl kvadratūras, tad spriedzīte ir pamatīga. Bet arī lielāka iespēja sasniegt un izdarīt!!! Kā mīnus minams, ka šī enerģija dod cilvēkam subjektīvismu, vienpusīgumu un koncentrēšanos uz savām personiskajām interesēm.

       Arī citi cilvēki var diezgan izteikti pamanīt tās zīmes enerģiju, kur otram atrodas stelliums. Jo tas ir kā “karsta vieta” horoskopā un spēj pat aizēnot saules enerģiju. Šī enerģija ir izteikti fokusēta un arī attiecīgi atrodoties kādā konkrētā zonā, tur aizziet lielākā daļa cilvēka resursi. Protams, ir arī tādi, kas tā arī neiemācās atrast savam stelliumam gala mērķi, uz ko tiekties un pazaudē sevi kādās atkarībās un depresijās. Kā arī Stellium var atņemt koncentrēšanos uz citām dzīves tēmām. Līdz ar to ik pa laikam iesaka iet uz pretējo “mājas zonu”. Ja pretējā mājā atrodas planēta vai veido kādu opozīciju, tad tas ir vienkāršāk izdarīt. Ja cilvēkam ir pilna 6. māja ar planētām, tad cilvēks sevi daudz atdod darbam, veselības tēmām, bet ik pa laikam ir jāmācās paņemt pauzi no tā visa, pabūt vienatnē un mierā.

       Kā spilgts piemērs ir mūsu latviešu slavenā modele Monami FROST. Viņai mežāža savienojumā ir saule, merkūrs, venēra, mars, urāns un neptūns. Pati esmu ar tattoo uz JŪS, bet pat mani viņa ļoti uzzrunā, viņas šarms. Kas arī ir viņas kartē izskaidrojams ar venēras savienojumu ar merkūru, spēju sevi pasniegt skaisti un viegli, spēja komunicēt. Plusā vēl venēra uz saulītes, kas padara viņu maigāku. No malas izskatās, ka viņai tas viss izdodas vienkārši, bet zinot mežāža enerģiju, tad tur noteikti ir izteikta mērķtiecība, atbildība, darba spējas un vēlme pēc atdzinības, kam apakšā ir liels darbs. Tā kā planētas atrodas kopā, tad dzīve dod izteikti “plaukstošus” periodus un attiecīgi ilgstoši grūtākus vai neizteiksmīgākus, jo attiecīgos tranzītos tiek aspektētas visas planētas reizē. Tad arī bieži par šādiem cilvēkiem ir, ka viss notiek mierīgi, mierīgi un, tad viens pēc otra vairāki notikumi. Kas ir arī Monami Frost gadījumā, kur jupiters veido tranzītos sekstilu ar visām stellium planētām (kas ir jau natāli) un notikumi izteikti daudz – grāmatas izdošana, tikšanās ar klientiem, apģērbu līnija, sociālie tīkli, topošais frost burger utt..Viņa vienozīmīgi iedvesmo daudzus, gan ar veselīgu ēšanu, gan tetovējumiem, gan, ka ir iespējams daudz ko darīt arī, tad, ja bērns ir pieteicies pusaudžu gados. Un visticamāk dod neizpratni daudzos citos cilvēkos, it sevišķi, kam ir grūtāk redzēt citādos. Bet viņa jau tagad ir lauzusi daudus tradicionālus stereotipus.

Bloga sadaļas

Santa Gindra

Profila attēls

Kontakti

Nobalso par blogu

266 iesaka šo blogu

Balsot