Cilvēki ir pieraduši vērtēt viena cilvēka saderību ar otru pēc saules zīmēm.  Tas ir, ja es esmu vēzis, tad nesaderētu ar strēlnieku:-)) Kas protams NAV taisnība!!!! Cilvēku sinatrijā vienmēr izskata katra karti atsevišķi. Un tikai pēc tam, kā cilvēki mijiedarbojas kopā. Un tālāk jau ir TIIIIK daudzas nianses, kas cilvēkus var vienot vai radīt kādas savstarpējas nesaprašanās un problēmas.

            Katram atsevišķi natālājā kartē skatās:

  • Cik cilvēks ir pats par sevi neatkarīgs, cik daudz viņam vajag brīvību.

  • Cik cilvēkam ir tieksme būt no otra atkarīgam, vajadzība sajust drošību no otra.

  • Spēja un vajadzība uz nopietnām attiecībām, turēt attiecības ilgstoši.

  • Veids kādā izrāda savas emocijas, jūtas, seksuālās vajadzības, greizsirdība.

  • Ko sagaida no attiecībām, no partnera. Kādu sievieti/vīrieti vajag, lai justos kopā labi.

  • Veids kādā risina konfliktus, kā komunicē ar otru.

  • Spēja saņemt un dod mīlestību. Kā vispār mīl un ko mīl.

  • Tas, kā attiecas pret naudu, pret dzīvi, kāda ir dzīves filzofija, uz ko tiecas utt..

       Kā redzam, tad katram individuāli kartē ir daudzas nianses, bet esot ar otru kopā tas veido vēl interesantāku ainu. Pilnīgi noteikti nav tā, ka, ja starp cilvēkiem plūst daudz harmonisku aspektu, tad attiecības būs izdevušās. Es pat teiktu, ka drīzāk ir pretēji, kas ir arī bieži dzirdēts – man tas cilvēks liekas garlaicīgs:-) Jo tur, kur viss ir ļoti plūstoši un saskanīgi, tomēr ar laiku šāds pāris aizziet katrs uz savu pusi. Jo pietrūkst attīstības un progress. Ir arī tāda iespēja, ka cilvēka mēness neveido nevienu aspektu ar otra planētām. Tad izjūtas ir tādas, ka tu tā kā nespēj sajust to otru cilvēku emocionālā līmenī. Viņš it kā ir blakus, bet sajūta, ka līdz galam nav. Kas izteikti traucē arī seksuālajām attiecībām.

       BŪTISKS faktors ir cilvēka spēja saprast pašam sevi: stiprās, vājās puses un kādas ir vajadzības. Pēc tam arī vēlme saprast otru, iedziļināties un mācīties no atšķirīgā, mēģināt ar otru sadarboties, nevis cīnīties un konfliktēt. Ja cilvēks pats pēc rakstura ir diezgan sarežģīts, tad visticamāk, ka arī veiksmīgā sinatrijā vienalga būs grūti saprasties. Jo paša iekšējās pretrunas un konflikti visticamāk, ka tiks projicēti uz partneri. Bet ir cilvēki, kam sanāk diezgan veiksmīgi sadzīvot ar daudziem. Tie cilvēki necenšas otru mainīt, bet redz otru kā atšķirīgu individualitāti, ar savu kosmosu.

       Daži piemēri:

  1. 1. Piemērs. Vīrietim mēness mežāzī kvadratūrā ar viņa venēru svaros. Kas nozīmē, ka sadzīviski un ilgstošā kopdzīvē gribēsies sieviete, kas ir nopietna, strukturēta un atbildīga. Kas mājās neizrāda daudz emocijas, bet sniedz tādu kā drošības sajūtu ar savu kārtību. Bet jebkurā gadījumā viņš vienmēr mīlēs tieši svariskās sievietes, kas arī var veicināt neuzticību attiecībās. Mājās viņš var saņemt, ko viņam vajag, bet izzejot sabiedrībā un esot kopā ar sievietēm, kas ir laipnas, dzīvi tver vienkārši un harmoniski rodas sajūta, ka viņam tomēr gribas citādākas sievietes. Jo viņš ierauga savas vēlmes, kas nebūt nav tas pats, kas viņa vajadzības. Līdz ar to tādam vīrietim atrast sievieti, kas apmierina viņa vajadzības un vēlmes vienlaicīgi ir grūti.

2. Piemērs. Sievietes saturns kvadratūrā vai opozīcijā vīrieša mēnesim, saulei. Gribot negribot ar laiku  sieviete sāk pamācīt un kritizēt vīrieti, jo acīmredzot viņš neatbilst tam, ko viņa sagaida no viņa. Iespējams, ka sajūta, ka neuzņemas pietiekami daudz atbildības, ka par maz dara utt.. (atkarīgs kādas mājas iesaistītas). Bet ļoti bieži pēc tādas būšanas kopā vīrietis sāk lietot alkoholu vai karjerā grūti sevi izpaust. Jo saturna cilvēks pieprasa, lai otrs uzvedas tāpat, kā viņš pagātnē. Bet visbiežāk otrs ir izaudzis un to vairs nevēlas, nevēlas būt ierobežots. Visticamāk sievietes pārliecība būs, ka viņai ir taisnība un tas, ko viņa no vīrieša prasa ir viņam vajadzīgs. Pozitīvā variantā, ja saturna cilvēks mācās tik ļoti nelikt uz otru šīs prasības un nekritizēt, vairāk atbalstīt konkrētajā mājas zonā. Savukārt otram jāmēģina ieklausīties otra padomos/kritikā, kas var arī savā veidā palīdzēt.

3. Piemērs. Vienam mēness ir dvīņa zīmē, bet otram skorpiona zīmē. Tas nozīmē, ka viņiem ir grūti izprast vienam otru emocionāli, saprast otra pamata vajadzības, kas var izraisīt sajūtu, ka otrs nesaprot un nepalīdz problēmās. Mēness dvīnī problēmu brīdī gaida, ka viņš spēs daudz komunicēt ar otru, pat ne tik daudz iedziļinoties problēmas būtībā, kā svarīgi to izteikt. Bet mēness skorpionā vēlas saprast problēmu līdz pašam dziļumam, grib cilāt to problēmu vēl un vēl. Līdz ar to vienam liekas, ko var tik daudz cilāt vienu problēmu un vairākas reizes pie tās atgriezties. Vai pat iespēja, ka skorpioniskais vienkārši tur sevī, nerunā par to, bet otram liekas, ka otrs ir virspusējs/vienaldzīgs viņa problēmai, jo ātri to aizmirsa.

4. Piemērs. Pieņemsim, ka vīrietim ir sevi jāattīsta šajā dzīvē individualitāte, tas  ir diezgan jākoncentrējas uz sevi, savām vēlmēm, lai būtu laimīgs. Viņam vairs prieku nesniedz būt tikai attiecībās, izziet uz kompromisiem. Bet viņš ir kopā ar cilvēku, kas to nesaprot un kavē šo viņa attīstības ceļu. Kas noved pie tā, ka miera dēļ viņš izdabā partnerei, esot visu laiku ar viņu vai ģimeni kopā, bet līdz ar to nespējot pa īstam atrast sevi pašu. Pēc gadiem sieviete nesaprot -  kāpēc vīrietī nav dzīves prieks un vispār vēlme kaut ko darīt. Līdz ar to sākas attiecību problēmas un otra kritizēšana.  Bet, ja sieviete ļautu viņam realizēties, tā kā viņš to vēlas, tad visticamāk viņš būtu laimīgs.          

Bloga sadaļas

Santa Gindra

Profila attēls

Kontakti

Nobalso par blogu

266 iesaka šo blogu

Balsot